Καλησπερα σας παιδια χαρηκα που μπηκα στο φορουμ ειναι σιγουρο αυτο για το πει GreekGreek_Army έγραψε:chriszan2 έγραψε:100 αν δεν κανω λαθος μπορει και 200. Εγω θελω να ρωτησω για να μετρησει το διπλωμα Γ κατηγοριας θελει και το ΠΕΙ; Η μετραει και χωρις αυτο; Ευχαριστω
Δεν χρειάζεται το ΠΕΙ.
Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Αφου δεν εχουν διωξει τα ΤΕΕ Α και Β κυκλου παλι καλα να λεμε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
ΑΧΙΛΛΕΑΣ έγραψε:Καλησπερα σας παιδια χαρηκα που μπηκα στο φορουμ ειναι σιγουρο αυτο για το πει GreekGreek_Army έγραψε:chriszan2 έγραψε:100 αν δεν κανω λαθος μπορει και 200. Εγω θελω να ρωτησω για να μετρησει το διπλωμα Γ κατηγοριας θελει και το ΠΕΙ; Η μετραει και χωρις αυτο; Ευχαριστω
Δεν χρειάζεται το ΠΕΙ.
Θέλεις να σου υπογράψω και καμία υπεύθυνη δήλωση; Μια φορά απαντάω, όποιος καταλαβαίνει καλώς.
ΙΩΑΝΝΑ Κ έγραψε:Παιδια στις ισοβαθμιες μετραει ο βαθμος της εκθεσης;
Όχι τα Θρησκευτικά μετράνε, διάβασε την προκήρυξη μην ντρέπεσαι.
Είμαι στα 2630 Α' κατηγορία. Πολύ οριακά από ότι φαίνεται. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!
Παιδια να κανω μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας; ημουν στη α κατηγορια και ειχα 2190 μορια. Πηγα ξανα επαλ για 2 χρονια και τωρα ειμαι στην β κατηγορια με 2820 μορια... Καλα ειναι λετε τα μορια μου;
Στην β εισαι μεσα λογικα

, στην α οχι

Φιλε deltoni αληθεια ματωσα για να μπορεσω να παω ξανα λυκειο... Μη σου τυχη... Αν δεν μπω και φετοσ... Τι να πω; Δεν το θελει η μοιρα μου... Που λες να ειναι η βαση στην β κατηγορια με 500 ατομα;
Μαγκες, εκτος απο Ειδικες Δυναμεις, ΔΕΑ, και Προεδρικη φρουρα που δινουν τα 500 μορια, οι υπολοιπες διακρισεις που παιρναμε στο στρατο μετρανε ως + μορια;Πχ
εφεδρος υποδεκανεας
εφερδος δεκανεας
εφεδρος λοχιας
Σχολειο αλεξιπτωτιστων
Αυτα μετριουντα σαν +μορια και ποσο;
εφεδρος υποδεκανεας
εφερδος δεκανεας
εφεδρος λοχιας
Σχολειο αλεξιπτωτιστων
Αυτα μετριουντα σαν +μορια και ποσο;
Οχι δεν παιρνεις τιποτα
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!deltoni έγραψε:Οχι δεν παιρνεις τιποτα
Και τοτε γιατι ολοι οι ***** (ακομα και στελεχη) λεγαν οτι αυτα μοριοδοτουνται + ;
Απ οτι ηξερα ο υποδεκανεας επερνε + 100, ο λοχιας + 200, Και οι αλεξιπτωτιστες +250
Μηπως μοριοδοτουνται σε προκυρηξεις αλλων σωματων;
Παλια στο Λιμενικο αν δεν κανω λαθος επαιρνε ο δεκανεας και ο λοχιας. Στην αστυνομια κ πυροσβεστικη δεν παιρνεις μονο δοκιμος, Ειδ. Δυναμεις - αλεξιπτωτα-προ. Φρουρα. Τ α στελεχη ή δεν ηξεραν ή ηξεραν και σας ελεγαν ψεματα για να σας χωνουν
Οι αλεξιπτωτιστες δηλαδη παιρνουν τα ιδια μορια με τους "απλους" λοκατζηδες, αμφιβιους και πεζοναυτες (500);deltoni έγραψε:Παλια στο Λιμενικο αν δεν κανω λαθος επαιρνε ο δεκανεας και ο λοχιας. Στην αστυνομια κ πυροσβεστικη δεν παιρνεις μονο δοκιμος, Ειδ. Δυναμεις - αλεξιπτωτα-προ. Φρουρα. Τ α στελεχη ή δεν ηξεραν ή ηξεραν και σας ελεγαν ψεματα για να σας χωνουν
Ειχα την εντυπωση οτι οι αλεξιπτωτιστες παιρνουν 500+250=750
Οχι τα ιδια

Τσαμπα "τσιμπαγα" στη Σχαλ ο *****deltoni έγραψε:Οχι τα ιδια

Πλακα κανω, οπως και να χει ειναι μεγαλη μου τιμη να εχω την πουλαδα και δεν μετανοιωνω ουτε στιγμη για τις πολλες αφιαλτικες ωρες ατελειωτου τσιμπηματος στη Μαλ.
Βεβαια αν ηξερα οτι δε μοριοδοτειται εξτρα θα πηγαινα Δοκιμος στις Ειδικες δυναμεις να επαιρνα 500+500=1000
η μηπως ουτε αυτο ισχυει;
Αυτο ισχυει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες