Όριο Μυωπίας Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gyp4s »

Να κανω μια ερωτηση; Ποσες μερες πριν τις υγειονομικες εξετασεις μπορεις να κανεις laser στα ματια για μυωπια χωρις να εχεις προβλημα με την εξεταση Ενας γνωστος σκεφτεται να το κανει και το συζηταγαμε

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

gyp4s έγραψε:Να κανω μια ερωτηση; Ποσες μερες πριν τις υγειονομικες εξετασεις μπορεις να κανεις laser στα ματια για μυωπια χωρις να εχεις προβλημα με την εξεταση Ενας γνωστος σκεφτεται να το κανει και το συζηταγαμε

αποψη μου να μην περιμενει. Γιατι μπορει να χρειαστει να ξαναπαει να κανει διορθωτικη επεμβαση. Επισης υπαρχουν 2 ειδων. Αυτη που την επομενη εισαι περδικι απλα εχεις μικροενοχλησεις και αυτη που πρεπει για 2 μερες να εισαι με κλειστα ματια... Οταν γινεται η επεμβαση σπανε καποια αγγεια μεσα στο ματι. Θελουν κανα μηνα να επανελθει στο φυσιολογικο. Τοσο καναν τα δικα μου τουλαχιστον. Ημουν λες και βγηκα απο ταινια με βαμπιρ. Πες τον γνωστο σου δεν ποναει. Αν φοβαται αυτο και αν δεν υπαρχουν οικονομικα θεματα να παει να το κανει. Ελευθερωνεσαι. Να το θεσω απλα.
Α. Ξεχασα να πω και το αλλο. Για να δουν ποια εγχειριση θα γινει εχει και καποιες προεξετασεις. Αν το ματι δεν εχει αρκετο παχος πρεπει να περιμενει καποιο χρονικο διαστημα μπας και επανελθει. Να παει να κανει τις εξετασεις τουλαχιστον. Δεν πρεπει για καμια εβδομαδα να φοραει γυαλια
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Δλδ αν κανει lasik την επομενη περναει τα υγειονομικα κομπλε;
Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από chriszan2 »

οταν θα κανεις το λειζερ θα βλεπεις θολα η οραση σουβθα καθαριζει σιγα σιγα θα παρει απο ενα μεχρι δυο μηνες για ναεισαι οκ ετσι εγινε τουλαχιστον σε εμενα. οποτε πηγαινε οσο ειναι καιρος ετσι την πατησα κ εγω το 11 και κοπηκα. δεν εξιζει πραγματικα το οριο ειναι 2.5 βαθμοι στο καθε ματι
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

chriszan2 έγραψε:οταν θα κανεις το λειζερ θα βλεπεις θολα η οραση σουβθα καθαριζει σιγα σιγα θα παρει απο ενα μεχρι δυο μηνες για ναεισαι οκ ετσι εγινε τουλαχιστον σε εμενα. Οποτε πηγαινε οσο ειναι καιρος ετσι την πατησα κ εγω το 11 και κοπηκα. Δεν εξιζει πραγματικα το οριο ειναι 2.5 βαθμοι στο καθε ματι

την ιδια μερα το απογευμα μπορεσα και ειδα τηλεοραση. Η οραση το πρωτο 24ωρο ηταν λιγο καπως θολη. Το βραδυ της επομενης ημουν μια χαρα. Εκτος αν κανεις τη δευτερη εγχειριση που σου βαζουν τους φακους, εκει θελει 48ωρο ξαπλα χωρις να υπαρχουν ερεθισματα στο ματι, φως και διαφορα τετοια. Και να μην ξεχναμε το ρολο του γιατρου και του μηχανηματος. Εκανα τον νοεμβριο και ειμαι μια χαρα. Και μπασκετ επαιξα την επομενη εβδομαδα και γυμναστηριο πηγα 4 μερες μετα και ολα.
ada@
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ada@ »

Καλησπέρα παιδιά! Όσον αφορά το θέμα του αστιγματισμού, υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος με 0,25 να κοπεί στις εξετάσεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι.
ada@
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ada@ »

Σας ευχαριστώ πολύ! Γενικά ποιά είναι τα κριτήρια για να κοπει κάπιος στον οφθαλμίατρο; Επειδή λίγο-πολύ όπως μου είπε και ένας γιατρός όλοι έχουν ένα μικρό ποσοστό μυωπίας ή αστιγματισμού ή βλεφαρόπτωσης.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

ada@ έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ! Γενικά ποιά είναι τα κριτήρια για να κοπει κάπιος στον οφθαλμίατρο; Επειδή λίγο-πολύ όπως μου είπε και ένας γιατρός όλοι έχουν ένα μικρό ποσοστό μυωπίας ή αστιγματισμού ή βλεφαρόπτωσης.

Χαλάρωσε κοπέλα μου. Θα υποβληθείτε σε μία εντελώς τυπική εξέταση από τον οφθαλμίατρο για να τσεκάρει το αν μπορείτε να διαβάσετε κάποια νούμερα, χρώματα κλπ. Θα πρέπει να είσαι κυριολεκτικά γκαβός για να κοπείς.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

ada@ έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ! Γενικά ποιά είναι τα κριτήρια για να κοπει κάπιος στον οφθαλμίατρο; Επειδή λίγο-πολύ όπως μου είπε και ένας γιατρός όλοι έχουν ένα μικρό ποσοστό μυωπίας ή αστιγματισμού ή βλεφαρόπτωσης.

Να ψάξεις στο φόρουμ και να βρεις το αντίστοιχο θέμα του 2011, επίσης έχουμε και οδηγό επιβίωσης για τους υποψήφιους που αναφέρει περιληπτικά τι γίνεται.
faber

Δημοσίευση από faber »

Γκρικ ξερεις ποσο ειναι το οριο μυωπιας για λιμενικοφυλακες; Στους υπαξ κοβωμαι
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GiannisK »

FAber συγνωμη που επεμβαινω αλλα μπορεις να κοιταξεις την προκυριξη τα γφραφει αναλυτικα.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από faber »

http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/fek72014asep.pdf ρε παιδια, διαβασα ολοκληρη την προκυρηξη και δεν βρηκα καπου να λεει για μυωπια, αν κοβεσαι, οριο κτλ. Τι συμβαινει?
kostasbat

Δημοσίευση από kostasbat »

Στην προκύρηξη του 11 για τους λιμενοφύλακες ήταν 2,5. Δεν το ανέφερε και τοτε η προκύρηξη
faber
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από faber »

kostasbat έγραψε:Στην προκύρηξη του 11 για τους λιμενοφύλακες ήταν 2,5. Δεν το ανέφερε και τοτε η προκύρηξη

σοπα ρε αγορινα! Θα την ψαξω την δουλεια για λειζερ αν προλαβαινω γιατι εχω πιο πανω εγω, σε ευχαριστω που απαντησες γιατι ο γκρικ εχει σβησει τουλαχιστον 5 φορες την ερωτηση μου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες