Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Σειρά το site που παραθέτεις είναι των αναρχικών τι σχέση έχει με το σύριζα αυτό. Το σύριζα έχει κάποιους ακροαριστερούς μέσα αλλά δεν είναι όλοι έτσι μην τρελαθούμε. Εδώ ρε σεις ψηφίζαμε τόσα χρόνια ανήψια και γιούς πολιτικών στον Τσίπρα κολλάτε; Μπεεεεεε
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Σειρα με τα δικα σου μαθηματικα ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ <0 ; Γιατι εγω απ τα φοιτητικα μου χρονια αλλα θυμαμαι. Και επειδη βλεπω δειχνεις ιδιαιτερη ζεση στο να κρατησεις το πουκαμισο του Αλεξη χιονατο, μην ανησυχεις θα τον ψηφισουμε, ολα καλα. Παμε χαμενοι ρε
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ποιοι παμε χαμενοι;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Ξεκίνησαν οι παπαγάλοι το πιρι-πιρι... Λοιπόν για να τελειώνουμε αν υπάρχουν έστω και λίγοι λαχανοκέφαλοι θα ψήφιζαν σαμαρά ΜΟΝΟ αν έβγαζε προκ. ΧΘΕΣ. Ούτε καν αύριο. Σταματήστε πλέον να παίζετε με τον πόνο του κάθε ανθρώπου πάνε οι καρέκλες... Πιο χαμηλά δεν πάει... Την αξιοπρέπεια μου θέλω πίσω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ κύριοι... Εάν αποτύχουν και αυτοί μην ανησυχείτε οι επόμενοι 10-10 θα τις βγάζουν τις προκ. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Καλή χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ!
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Οτι και να εχει δηλώσει στο πρόγραμμα του ο σύριζα αν βγει κυβέρνηση κ καθίσει κ μιλήσει σαν κυβέρνηση κ οχι σαν αντιπολιτευση με τα σωματεία της Αστυνομίας. τότε μην αγχώνεστε θα τον συνεφερουν για τα καλα οταν θα δει τις μεγάλες ανάγκες που εχει το σωμα. Γιαυτο μην βιάζεστε... Ο χρόνος θα δείξει. Και μην ξεχνάτε οτι και αυτοί θέλουν αστυνόμευση κ οτι κ αν έχουν πει είναι μπαρούφες. . κατ εμε στην αστυνομία θα αλλάξουν πολύ λιγα πράγματα ισως κ τιποτα...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το θέμα κλειδώνεται προσωρινά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες