Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Αυτο με το διοικητή της σχολής όταν το λέτε οτι σας ειπε παπατζες δε ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω.
Τον καβάτζωσαν πάνω τον άνθρωπο κάνει ζωάρα και του είπαν θα σου έρθουν φρουροί τον Ιανουάριο αν εγκρίνει το οικονομικών. Λογικα θα εγκρίνει. Έτσι νόμιζαν, έτσι του είπαν, έτσι ειπε σε ενα κωλοκαναλο τοπικό που βλεπουν οι κομοτηνιώτες γιατί πολύ καλύτερα είναι να έχεις 500 φοιτητές να σπαταλάνε λεφτουδάκια παρά 2000 λαθρομετανάστες εγκλείστους.
Τι σας έχει πιάσει ; Στο χέρι του ήταν ; Βάλτε το γκαγκα να σκεφτεί ***** το.
Τον καβάτζωσαν πάνω τον άνθρωπο κάνει ζωάρα και του είπαν θα σου έρθουν φρουροί τον Ιανουάριο αν εγκρίνει το οικονομικών. Λογικα θα εγκρίνει. Έτσι νόμιζαν, έτσι του είπαν, έτσι ειπε σε ενα κωλοκαναλο τοπικό που βλεπουν οι κομοτηνιώτες γιατί πολύ καλύτερα είναι να έχεις 500 φοιτητές να σπαταλάνε λεφτουδάκια παρά 2000 λαθρομετανάστες εγκλείστους.
Τι σας έχει πιάσει ; Στο χέρι του ήταν ; Βάλτε το γκαγκα να σκεφτεί ***** το.
Θελω και μπορώ !
Dea_Lok έγραψε:Αυτο με το διοικητή της σχολής όταν το λέτε οτι σας ειπε παπατζες δε ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω.
Τι σας έχει πιάσει ; Στο χέρι του ήταν ; Βάλτε το γκαγκα να σκεφτεί #@^&@! Το.
ετσι παει... Αλλο να πληρωνουν 2,000 φυλακισμενους αλλο να ειχεις 500 που θα αφησουν ζεστο χρημα.
ασε που ποτε δεν ειπε ο ανθρωπος οτι θα γινει σιγουρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάποιος με έλλειψη ενζύμου g6pd να συμμετέχει σε προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας και κυρίως σ αυτές των Ε. Φ και του λιμενικού.
Η προκυρηξη για λημενοφυλακες βγηκε μαγκες... Μαλλον ερχεται η σειρα μας.
υπαρχει θεμα αναλογο να ρωτησεις. Βλεπεις δε σου απανταει κανεις πια, οχι εσενα, γενικα.lionslaw έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάποιος με έλλειψη ενζύμου g6pd να συμμετέχει σε προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας και κυρίως σ αυτές των Ε. Φ και του λιμενικού.
Μαλλον και εσυ δεν καταλαβαινεις.δεα (εδ) σχ. αλ έγραψε:Η προκυρηξη για λημενοφυλακες βγηκε μαγκες... Μαλλον ερχεται η σειρα μας.
cuervo αγορι μου παρε 50 καλες που θα μου πεις εμενα οτι δεν καταλαβαινω αιντε μπεμπη
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:cuervo αγορι μου παρε 50 καλες που θα μου πεις εμενα οτι δεν καταλαβαινω αιντε μπεμπη
Πάρε τηλ το βύσμα σου να μπει στο φόρουμ να διαβάσει κανένα μήνυμα και να σου μεταφέρει τι συμβαίνει

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:cuervo αγορι μου παρε 50 καλες που θα μου πεις εμενα οτι δεν καταλαβαινω αιντε μπεμπη
χαλάρωσε μεγάλε, δεν βγήκε ακομα για το λιμενικό, μαλλον δεν ξες να διαβαζεις σωστα ενα αρθρο!
faber έγραψε:δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:cuervo αγορι μου παρε 50 καλες που θα μου πεις εμενα οτι δεν καταλαβαινω αιντε μπεμπη
χαλάρωσε μεγάλε, δεν βγήκε ακομα για το λιμενικό, μαλλον δεν ξες να διαβαζεις σωστα ενα αρθρο!
βγηκε το φεκ για το λιμενικο τριτη τεταρτη θα την εχουμε...http://2.bp.blogspot.com/-xfbB8dinRdc/VJR2pqORGJI/AAAAAAAAOR8/avwHFWKrtok/s1600/KatataxiLimenofylakwn.jpg
σε αλλο θεμα εισαι.skylos έγραψε:faber έγραψε:δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:cuervo αγορι μου παρε 50 καλες που θα μου πεις εμενα οτι δεν καταλαβαινω αιντε μπεμπη
βγηκε το φεκ για το λιμενικο τριτη τεταρτη θα την εχουμε...http://2.bp.blogspot.com/-xfbB8dinRdc/VJR2pqORGJI/AAAAAAAAOR8/avwHFWKrtok/s1600/KatataxiLimenofylakwn.jpg
Πείτε μου ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο.
http://www.nafpaktianews.gr/%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD/
http://www.nafpaktianews.gr/%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD/
Εδω και καιρο ξερουμε οτι εχουν παει στην αστυνομια που βλεπεις το περιεργο δν καταλαβαινω.
Αναμενόμενο ήταν να βρουν τρόπο να τους αξιοποιήσουν. Λογικά θα τους βάλουν στην τροχαία. Και αυτοί της τροχαία θα μεταφερθούν αλλού.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
Τα πάρεργα που έχει φορτωμένα η Αστυνομία είναι πολλά. Ακόμα και στα τμήματα να τους τοποθετήσουν να κάνουν μόνο επιδόσεις εγγράφων δε φτάνουν ούτε για ζήτω.panos2171 έγραψε:Αναμενόμενο ήταν να βρουν τρόπο να τους αξιοποιήσουν. Λογικά θα τους βάλουν στην τροχαία. Και αυτοί της τροχαία θα μεταφερθούν αλλού.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες