Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

γιωργος έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες. Ειμαι φρουρος και μεσα στην υπηρεσια δεν ακουγεται τιποτα περα απο οσα γνωριζετε και σεις μεχρι τωρα. Ευχομαι απο τη καρδια μου να βγει η προκηρυξη, να σας φυγει το αγχος και να περασουν ολα τα παιδια. Παντως η αληθεια ειναι οτι αναγκες υπαρχουν για προσωπικο και αυτο ειναι ενα θετικο που βλεπω εγω στην υποθεση. Ευχομαι οσα παιδια εχουν τωρα αγχος να μπουν και να γινουμε συντομα συναδελφοι.
ευχαριστω (-ουμε) αλλα με τις ευχες τις δικες σου η του Κικιλια κλπ δε κανουμε τιποτα. Εγω και ισως και αλλοι χασαμε ενα χρονο σχεδον απο τη ζωη μας απο οταν το αβουλο (... ;) σεφεαα εβγαλε την ανακοινωση οτι θα βγει προκυρηξη μεσα Γεναρη του 2014 και εκτοτε αλλο απο υποσχεσεις και μπαρουφες δεν ακουμε τιποτα και εμεινα εδω μαλλον μονο εγω και αλλοι κανα δυο μεχρις οτου κλειδωσει το θεμα-οι υπολοιποι το πηραν χαμπαρι μετα τις 15Νοεμβρη- να κλαιγομαι (. ) εφοσον κανενας απο τους οικειους μου δε με ανεχεται πια.

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Όπως είχα πει στην σελίδα 90 αλλά κανείς δεν έδωσε βάσει όπως και σε πιο παλιές μου δημοσιεύσεις η προκήρυξη το 2014 ΔΕΝ θα βγει. Εγώ αυτό που είχα μάθει πριν ακριβώς από έναν χρόνο είναι ότι θα βγει Μάρτιο Του 2015.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Και όταν δεν βγει ούτε τον Μάρτιο του 2015 θα έρθεις πάλι σαν Νίκος πχ αντί για Δήμητρης και θα λες για το 2016 Εικόνα
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Άκου φίλε μου 'κοράκι', έχεις κάθε δικαίωμα να μην με πιστέψεις. Εγώ αυτό ξέρω αυτό σας λέω. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Ενας φαυλος κυκλος... Εμεις που αγχωνομασταν και καναμε υποθεσεις-τσακωνομασταν κλπ κλπ απο τον Ιανουαριο ξενερωσαμε και δεν ασχολουμαστε πλεον... και πλεον σειρα παιρνει η "νεα φουρνια" υποψηφιων που ειναι ετοιμη να γεμισει αλλες 100 σελιδες με ***** -Ιντριγκες και τσακωμους... μετα απο καποιους μηνες θα παψετε να ασχολειστε και εσεις... και θα έρθουν αλλοι... και αλλοι... και αλλοι.

Υ. Γ Συμβουλη μου: Περιμενετε σιωπηλά την προκηρυξη και μην τσεκαρετε καθε μερα γιατι θα σας γινει εμμονη ιδεα... το λεω εκ πειρας...

kapamarou

Δημοσίευση από kapamarou »

Γεια σας παιδια μια ερωτηση. Εχω τελιωσει το στρατο με ι4 παθολογικο. Το ι4 γιατι ειχα παθει ζημια μεσα στο στρατο και την διωρθωσα με εγχειρηση. Μπορω να κανω τα χαρτια μου αμα βγει προκηρηξη?
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

kapamarou έγραψε:Γεια σας παιδια μια ερωτηση. Εχω τελιωσει το στρατο με ι4 παθολογικο. Το ι4 γιατι ειχα παθει ζημια μεσα στο στρατο και την διωρθωσα με εγχειρηση. Μπορω να κανω τα χαρτια μου αμα βγει προκηρηξη;

με ι4 οχι. Νομιζω ομως οτι μπορεις να αλλαξεις το Ι επειδη διορθωσες το προβλημα σου
e3w o cuervo

Δημοσίευση από e3w o cuervo »

cuervo έγραψε:Και όταν δεν βγει ούτε τον Μάρτιο του 2015 θα έρθεις πάλι σαν Νίκος πχ αντί για Δήμητρης και θα λες για το 2016 Εικόνα

ρε φιλε σε παρακολουθω καιρο τωρα γιατι εισαι τοσο αρνητικος και μοιραζεις απελπισια και ξενερωμα σε οσους αναμενουν την προκηρυξη νιωθεις μαγκας; Γενικα οσοι ειστε αρνητικοι πηγαινετε στις δουλειες σας και αστε αλλους να ελπιζουν σε κατι, ελεος πια μερικοι με τη μιζερια και τη διχονια που σπερνουν...
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από pilot4 »

Καλησπερα, εχω να σας επισυμανω το εξης σημαντικο! Οταν βγει με το καλο η προκυρηξη που οπως εχω ξανα πει ειναι για το καλο ολων (ειτε εισαι μεσα ειτε θα προσπαθησεις να μπεις) σκεφτειται αν ειστε απο επαρχια το θεμα μεταθεσης! Για οσους ειναι μεσα ειναι μειζον θεμα αλλα και τους μελλοντικους αστυνομικους!
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Teras »

Πιστεύω όλοι θα πρέπει να ξέρουν μέχρι τώρα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάρουν μετάθεση.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Teras έγραψε:Πιστεύω όλοι θα πρέπει να ξέρουν μέχρι τώρα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πάρουν μετάθεση.
Ναι πράγματι στην Ελλάδα είναι αδύνατα πολλά πράγματα... Τι λέμε ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο...
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από pilot4 »

Τι λεμε αγαπητε φιλε john 323 προσπαθω να σας κανω να χαλαρωστε και να σας βαλω να καταλαβετε οτι ολα δεν ειναι ροδινα! Περασες μπραβο ελυσες το επαγγελματικο κατα μια ενια τις αλλες παραμετρους τι σκεφτηκες; Τα εξοδα που θα εχεις με βαση αυτα που θα παιρνεις και αλλα πολλα που μπορω να σου απαριθμισο που τα ειδα οταν μπηκα κλπ. Να γνωριζετε ακομα οτι σαν επαγγελμα εχεις πολλες ευθυνες και η πορτα της εξοδου ερχεται πανευκολα εναντιθεση με αλλες θεσεις του δημοσιου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

kapamarou έγραψε:Γεια σας παιδια μια ερωτηση. Εχω τελιωσει το στρατο με ι4 παθολογικο. Το ι4 γιατι ειχα παθει ζημια μεσα στο στρατο και την διωρθωσα με εγχειρηση. Μπορω να κανω τα χαρτια μου αμα βγει προκηρηξη;

Σωματική Ικανότητα στα Σώματα Ασφαλείας

john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

pilot4 έγραψε:Τι λεμε αγαπητε φιλε john 323 προσπαθω να σας κανω να χαλαρωστε και να σας βαλω να καταλαβετε οτι ολα δεν ειναι ροδινα! Περασες μπραβο ελυσες το επαγγελματικο κατα μια ενια τις αλλες παραμετρους τι σκεφτηκες; Τα εξοδα που θα εχεις με βαση αυτα που θα παιρνεις και αλλα πολλα που μπορω να σου απαριθμισο που τα ειδα οταν μπηκα κλπ. Να γνωριζετε ακομα οτι σαν επαγγελμα εχεις πολλες ευθυνες και η πορτα της εξοδου ερχεται πανευκολα εναντιθεση με αλλες θεσεις του δημοσιου
Ποια δουλειά αδερφέ είναι η τέλεια για πες μου. Και 5.000 ευρω να σου δίνουν θα λες γιατι δεν παίρνω πιο πολλά. Τέλος πάντων αν φτάσει κάποιος στο σημείο να μην την παλεύει μπορεί να φύγει κιόλας... Ολα σχετικά είναι...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

e3w o cuervo έγραψε:
cuervo έγραψε:Και όταν δεν βγει ούτε τον Μάρτιο του 2015 θα έρθεις πάλι σαν Νίκος πχ αντί για Δήμητρης και θα λες για το 2016 Εικόνα

ρε φιλε σε παρακολουθω καιρο τωρα γιατι εισαι τοσο αρνητικος και μοιραζεις απελπισια και ξενερωμα σε οσους αναμενουν την προκηρυξη νιωθεις μαγκας; Γενικα οσοι ειστε αρνητικοι πηγαινετε στις δουλειες σας και αστε αλλους να ελπιζουν σε κατι, ελεος πια μερικοι με τη μιζερια και τη διχονια που σπερνουν...

Θα γράφω και εγώ τότε Πως θα βγει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για να μην είμαι αρνητικός και μοιράζω απελπισία, να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες για να μην είμαι μίζερος, δεν πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες