οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα... Και κατι αλλο, σταματηστε επιτελους να γραφετε σαν guest και καντε λογαρισμο. Και οι διαχειριστες σταματηστε παρακαλω να δημοσιευετε κακοπροαιρετα σχολια guests και να δημιουργουντε εντασεις. Ευχαριστωvaska έγραψε:Ανθλγος έγραψε:Γιατι ρε φιλαρακι θεωρητε ληξαν; Που το ξερεις εσυ;DAV01 έγραψε: Εγω ξαναλεω, το θεμα θεωρείται ληξαν! Τα νευρα μας τα εχουν κανει κουρελια. Δεν υπαρχει λογος να πιστευουμε κανεναν και τιποτα απο εδω και περα, Ουτε διοιηκητες, ουτε σεφεαα, ουτε τπτ. Και μην αρχισετε να λετε καποιοι οτι παμε παλι για το 1ο τριμηνο του 2015, γιατι πλεον αυτα καταντουν γελοια, ταχουμε φαει στη μαπα. Αυτη η αναμονη ειναι το χειριστο ολων! Δεν αντεχεται πλεον! Μη περιμενετε τζαμπα!
γιατι ειναι κρυφο-υποψηφιος αστυφυλακας και σπαζεται
Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- dartanikos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Παρτε το χαμπαρι, ο χρυσους κανων ειναι πως δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ λογικη βαση για καποιον που ΔΕΝ πιστευει πως θα βγει προκηρυξη και αρα θεωρει πως η ολη ιστορια ειναι ΧΑΣΙΜΟ χρονου, να ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ χρονο ωστε να μπει σε ενα φορουμ για να διαμηνυσει πως δε θα βγει προκηρυξη. Μετα απο 180 γεματες σελιδες εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν υπαρχει εξαιρεση σε αυτο τον κανονα. Και επειδη παρακολουθω απ τη σκια εδω και καποιες εβδομαδες, να εχετε υποψιν σας πως τουλαχιστον 3-4 ατομα που ειναι αποδεδειγμενα επιτυχοντες αστυφυλακες ή υποψηφιοι αστυφυλακες κλπ κλπ (βλεπε "μουσαφιρης") επισκεπτονται αθορυβα το φορουμ πρωι, μεσημερι, βραδυ για να δουν μη τυχον και βγει προκηρυξη και θιγουν τα... Δικαια τους. Μπατσοι-ρουφιανοι-δημοσιογραφοι, στα δυο πρωτα το πατε πολυ καλα. Υ. Γ: Ολα αυτα ειναι ασχετα με το ποια πιστευω πως θα ειναι η τελικη εκβαση του θεματος
Δεν ειμαι κρυφο υποψηφιος αστυφυλακας. Κιοσον αφορα την προκυρηξη δε το ξερω απο πουθενα οτι δε προκειται να βγει, απλα κιλαω συμφωνα με τα οσα εχουν υπαρξει. η το παραχεσουμε κιολας, αραξτε!
Ε, τοτε ρε φιλαρακι δε μπορεις να εκφερεις τη γνωμη σου ετσι τοσο καθετα. Εκτος κ αν εισαι ο Χορταρεας. Δεν εχεις αποδειξεις για το θεμα που μας ταλαιπορει. Φαινεσαι πολυ ισχυρογνωμων κ λογικο ειναι να δημιουργεις εντασεις.DAV01 έγραψε: Δεν ειμαι κρυφο υποψηφιος αστυφυλακας. Κιοσον αφορα την προκυρηξη δε το ξερω απο πουθενα οτι δε προκειται να βγει, απλα κιλαω συμφωνα με τα οσα εχουν υπαρξει. η το παραχεσουμε κιολας, αραξτε!
(Εμεις) ελπιζουμε κ για Γεναρη-Φλεβαρη. δε καταλαβαινω γιατι σπαζεστε μερικοι μερικοι εδω μεσα. Αν το χετε παρει αποφαση (εσεις) οτι το θεμα θεωρητε ληξαν τοτε δν υπαρχει λογος να περιφερεστε εδω μεσα ασκοπα. Υπομονη, η μεγαλυτερη αρετη.. λενε..
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Πολυ απλα όσοι απο εσάς που θεωρείτε οτι το θέμα εχει λήξει μην μπαίνετε στον κόπο να σχολιάζετε και να γράφετε οτι του κατέβει του καθενός και αφου είστε τοσο σίγουροι μην ξανάμπειτε στο συγκεκριμένο θέμα Και ας μείνουμε μόνο εμείς που ακομα ελπίζουμε, άλλωστε δεν ενοχλούμε κανέναν.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Αν έχετε ακούσει πάμε για παράταση του μνημονίου για λιγό καιρό ακόμα οπότε δυσκολεύει το πράγμα...
ναι το μνημονιο ηταν μονο το θεμα τοσο καιρο...john323 έγραψε:Αν έχετε ακούσει πάμε για παράταση του μνημονίου για λιγό καιρό ακόμα οπότε δυσκολεύει το πράγμα...
περιμενουν μαλλον να δουνε ενα νεο με την ημερομηνια 2015... Ισως περασουν τα νευρα τοτε... Καποιων γιατι αλλοι χασαν με την εκποη του 2014... Και κριμα.katadromeas307 έγραψε:Πολυ απλα όσοι απο εσάς που θεωρείτε οτι το θέμα εχει λήξει μην μπαίνετε στον κόπο να σχολιάζετε και να γράφετε οτι του κατέβει του καθενός και αφου είστε τοσο σίγουροι μην ξανάμπειτε στο συγκεκριμένο θέμα Και ας μείνουμε μόνο εμείς που ακομα ελπίζουμε, άλλωστε δεν ενοχλούμε κανέναν.
-
Από τους κυριότερους λόγους...pame_pali έγραψε:ναι το μνημονιο ηταν μονο το θεμα τοσο καιρο...john323 έγραψε:Αν έχετε ακούσει πάμε για παράταση του μνημονίου για λιγό καιρό ακόμα οπότε δυσκολεύει το πράγμα...
ενω απο το 1999 ως το 2009 γιατι βγηκαν 3φορες μονο; Μη μου πεις τοσες αναγκες ειχαν... Γιατι θα σου πω 2009-2010-2011 που βγηκαν αλλες 3 μαζι ειχαν αναγκη απο ατομα η απο ψηφους;john323 έγραψε:Από τους κυριότερους λόγους...
-
Οκ αν πάμε σε εκλογές το Μάρτιο πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη αδερφέ; Δεν θα πρεπε να χε βγει ηδη;pame_pali έγραψε:ενω απο το 1999 ως το 2009 γιατι βγηκαν 3φορες μονο; Μη μου πεις τοσες αναγκες ειχαν... Γιατι θα σου πω 2009-2010-2011 που βγηκαν αλλες 3 μαζι ειχαν αναγκη απο ατομα η απο ψηφους;john323 έγραψε:Από τους κυριότερους λόγους...
Ποιος σου είπε ότι θα γίνουν εκλογές το Μάρτιο;
ναι σωστο ποιος σου ειπε θα γινουν εκλογες;john323 έγραψε:Οκ αν πάμε σε εκλογές το Μάρτιο πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη αδερφέ; Δεν θα πρεπε να χε βγει ηδη;pame_pali έγραψε:ενω απο το 1999 ως το 2009 γιατι βγηκαν 3φορες μονο; Μη μου πεις τοσες αναγκες ειχαν... Γιατι θα σου πω 2009-2010-2011 που βγηκαν αλλες 3 μαζι ειχαν αναγκη απο ατομα η απο ψηφους;john323 έγραψε:Από τους κυριότερους λόγους...
αλλα και να γινουν ανετα βγαινει 15 Γεναρη και μπαινεις μεχρι 10Μαρτη μεσα. Οι εκλογες πανε Απριλιο.
Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες. Ειμαι φρουρος και μεσα στην υπηρεσια δεν ακουγεται τιποτα περα απο οσα γνωριζετε και σεις μεχρι τωρα. Ευχομαι απο τη καρδια μου να βγει η προκηρυξη, να σας φυγει το αγχος και να περασουν ολα τα παιδια. Παντως η αληθεια ειναι οτι αναγκες υπαρχουν για προσωπικο και αυτο ειναι ενα θετικο που βλεπω εγω στην υποθεση. Ευχομαι οσα παιδια εχουν τωρα αγχος να μπουν και να γινουμε συντομα συναδελφοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης