Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μας που ψήφιζαν όλους αυτούς τόσα χρόνια και μας γα@@@ το μέλλον. Ούτε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό δεν μας δίνουν...
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Καποια στιγμη ολοι κοποι ολων θα ανταμοιφθουν αργα η γρηγορα!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

faber έγραψε:
pame_pali έγραψε:
35 ΜΚ έγραψε:Μας έφαγαν τις θέσεις τα πολυμπριζα οι δημοτικοί αστυνομικοί... Δεν λεω κι αυτοί θέλουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αλλά πολύ βύσματα κι απο το πουθενά χωρίς ούτε μία εκπαίδευση τους κοτσαραν στην αστυνομία... Ερε σε τι ***** ζούμε...

επειδη δεν εισαι χρηστης του φορουμ και δε μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα σου στελνω εδω και ας σβηστει μετα... Τι λες; Το καταλαβες και συ και καποιοι αλλοι οτι αυτοι που μπηκαν με ενα ταψι τυροπιτα και ενα τενεκε λαδι ειναι μεσα τωρα και βολταρουν κοβουν κλησεις και παριστανουν τους μπατσους; Αλλα ηθελεστα και παθεστα. Απο τη στιγμη που δε ξεσηκωνεται κανεις σε αυτη τη χωρα κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

βγες στους δρομους να διαδηλωσεις γιατι μπηκαν πριν 30 χρονια με λαδι και τυροπιτα!

μονος μου θα το κανω;

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

john323 έγραψε:Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μας που ψήφιζαν όλους αυτούς τόσα χρόνια και μας γα@@@ το μέλλον. Ούτε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό δεν μας δίνουν...

μετα το 2025 θα αλλαξουν τα πραγματα ακομα και αν αλλαξουν ολα αυριο το πρωι.

επισης κανενας δημοτικος δε μπηκε πριν 30χρ μην ακουμε μαλ@@ες

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Ακομη εδω ειστε; Και εγω νομιζα οτι το φορουμ εκλεισε. Μη βασανιζεστε παιδια, παρτε το αποφαση. Τελειωσε το θεμα!
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

TΙποτα δεν τελειωσε.Υπαρχει αιτημα στο Υπ. Οικ. Το οποιο δεν εχει απαντηθει ακομα.

Αν δωθει αρνητικη απαντηση η στο ενδιαμεσο γινει καμια στραβη και αναλαβει ο Αλεξης, τοτε οκ το ξεχναμε.

Προς το παρον συνεχιστε τις ζωες σας και κοιταξτε τις δουλειες σας θεωρωντας οτι δεν προκειται να βγει τιποτα.

Εγω πλεον ετσι σκεφτομαι, το εχω ψιλοξεχασει.

Εαν βγει ποτε και μας παιρνει ηλικιακα και το θελουμε ακομα, εδω θα μαστε παλι και θα τα λεμε.

Τωρα για τελη Γεναρη που ακουγεται σε περιπτωση που γινουν εκλογες, εχει μια βαση αλλα και παλι εχω προαισθημα οτι θα πεσει ακυρο με τρυπιο αλεξιπτωτο.Εικόνα

Tzeni

Δημοσίευση από Tzeni »

Δεν εχουμε νεα για τη προκηρυξη ετσι;
Άβαταρ μέλους
skylos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από skylos »

Tzeni έγραψε:Δεν εχουμε νεα για τη προκηρυξη ετσι;

οτι ξερεις ξερουμε...

john323

Δημοσίευση από john323 »

http://www.tribune.gr/greece/news/article/95596/6-275-proslipsis-sto-dimosio-tous-epomenous-mines.html
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Χορτασαμε απο τετοια
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φρικη ομως ετσι; Εχουν τρελαθει τελειως τα κορακια της κυβερνησης και προκειμενου να εχουν τα υποψηφια θυματα ανα πασα στιγμη σε ετοιμοτητα να παρουν τους ψηφους τα δουλευουν πετωντας καθε 2μηνο τρεξε κοσμε ερχονται προκυρηξεις ψηφιστε μας...

Δ

Δημοσίευση από Δ »

Ρε τζένη κοπέλα μου μην μου αγχώνεσαι εσύ αν βγει η προκήρυξη πυροτεχνήματα θα βαράνε στον αέρα μέχρι και οι πέτρες θα το πάρουν χαμπάρι! Τώρα ξαναλέω γίνομαι κουραστικός το ξέρω θα απαντήσω και σε ένα μήνυμα ποιο πάνω που λέει το θέμα έχει τελειώσει ! Δεν έχει τελειώσει Ακόμα... Προκήρυξη αρχές 15 αν γίνουν εκλογές αν δεν γίνουν καλό 16-17! Και ένα άλλο κρίμα που κάποιοι θα την χάσουν λόγω ηλικίας αλλά Ρε παιδιά Το 8-10-11 γιατί δεν μπήκατε η γιατί δεν τν κάνατε τότε; Και για να προλάβω αντιδράσεις μέχρι και οι πέτρες μπαίνανε Τότε! Όχι τώρα ότι δεν μπαίνουν αλλά λέμε τεσπα! Χωρίς παρεξηγήσει πάντα... Σε όσους το θέλουν πραγματικά καλή επιτυχία όταν βγει! Στους υπόλοιπους που θα μπουν για να μην έχουν μεταθέσεις και για αλλά πολλά θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις!
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Δ έγραψε:Ρε τζένη κοπέλα μου μην μου αγχώνεσαι εσύ αν βγει η προκήρυξη πυροτεχνήματα θα βαράνε στον αέρα μέχρι και οι πέτρες θα το πάρουν χαμπάρι! Τώρα ξαναλέω γίνομαι κουραστικός το ξέρω θα απαντήσω και σε ένα μήνυμα ποιο πάνω που λέει το θέμα έχει τελειώσει ! Δεν έχει τελειώσει Ακόμα... Προκήρυξη αρχές 15 αν γίνουν εκλογές αν δεν γίνουν καλό 16-17! Και ένα άλλο κρίμα που κάποιοι θα την χάσουν λόγω ηλικίας αλλά Ρε παιδιά Το 8-10-11 γιατί δεν μπήκατε η γιατί δεν τν κάνατε τότε; Και για να προλάβω αντιδράσεις μέχρι και οι πέτρες μπαίνανε Τότε! Όχι τώρα ότι δεν μπαίνουν αλλά λέμε τεσπα! Χωρίς παρεξηγήσει πάντα... Σε όσους το θέλουν πραγματικά καλή επιτυχία όταν βγει! Στους υπόλοιπους που θα μπουν για να μην έχουν μεταθέσεις και για αλλά πολλά θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις!

Θα σου απαντήσω εγώ προσωπικά μόνο και μόνο επειδή είμαι ζωντανό παράδειγμα... "μπαίνανε μέχρι και οι πέτρες" μέχρι την προκήρυξη του 2009. Στου 2010 και 2011 ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ποιο αναλυτικά: Στην προκήρυξη του 2009 (δεν μπόρεσα να κάνω αίτηση λόγο στρατού) μπήκανε όμως οι μισές μου σειρές (εννιάμηνα) με τα ίδια μόρια με μένα... Στις προκήρυξης του 2010 και 2011 που έκανα τα χαρτιά μου βγήκα 2000+ σειρά... Τραγικό; Και ο κολλητός μου με τα ίδια μόρια που έχω εγώ μπήκε αέρα (το 2009) ... Και να σου πω και γιατί; Γιατί μέχρι και το 2009 ζητάγανε οι προκηρύξεις 1200-2000 άτομα και γινόντουσαν 4000 αιτήσεις (έμπαινε δηλαδή 1 στους 2) και στις επόμενες ζητούσανε οι προκηρύξεις 500 άτομα και κάνανε 16500 αιτήσεις (δηλαδή έμπαινε 1 στους 33) εγώ προσωπικά ξανά πήγα σχολειό λοιπόν για μεγαλύτερο απολυτήριο και δεν είχα τελειώσει μέχρι την προκήρυξη του 2011 έβγαλα και κάτι άλλα χαρτιά και τώρα (ευελπιστώ πως είμαι μέσα) γι'αυτό το λόγο λοιπόν δεν μπήκα στις προηγούμενες προκηρύξεις και περιμένω τώρα... Ευτυχώς έχω ακόμα περιθώριο και το 15... Ελπίζω να σε κάλυψα.

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Το ενδεχομενο να βγει προκηρυξη μηνα δεκεμβριο δεν παιζει, δυστυχως για τα καποια παιδια που οντως το αξιζαν και ειναι στο οριο ηλικιας. Απο κει και περα ο γεναρης και ο φλεβαρης ειναι πολυ καλος μηνας γιατι θα βγει μαλλον προκηρυξη για αρχιπυροσβεστων για εμας το πρωτο 15νθημερο και το δευτερο ακουστηκε σημερα απο ατομο στο δημοσιας ταξεως που μιλησα για προκηρυξη ε. Φ. Και τον φλεβαρη ακουστηκε απο το ιδιο ατομο παλι οτι θα μπουν οι επιλαχοντες πυροσβεστες πενταετους υποχρεωσης και οι επιλαχοντες της προκηρυξης των 725 δοκιμων πυροσβεστων. Αν κατι απο ολα αυτα γινει τον γεναρη θα γινουν ολα μετα αλυσιδα και μαρτη ετοιμαστειτε για εκλογες.
john323

Δημοσίευση από john323 »

Ναι όσο θα βγαινε το πρώτο δεκαπενταήμερο του Νοεμβρίου... Η προκήρυξη έχει κολλήσει μάγκες είναι ολοφάνερο...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες