Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/44290/ekpaideyontai-oi-eidikoi-frouroi-tis-voulis
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/44290/ekpaideyontai-oi-eidikoi-frouroi-tis-voulis[/QUOTE
Τι σχεσει εχει τωρα αυτο με το θεμα μας?
Τι σχεσει εχει τωρα αυτο με το θεμα μας?
Καμια μαλλον το κοβω... Αλλα απορω τι εκπαιδευση κανουν αυτοι.
pame_pali έγραψε:Καμια μαλλον το κοβω... Αλλα απορω τι εκπαιδευση κανουν αυτοι.
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/44374/prasino-fos-gia-tin-idrysi-eidikoy-astynomikoy-tmimatos-gia-tis-fylakes
απορω που θα βρουν το προσωπικό...
Ένα ενδεχόμενο είναι να μπουν οι δημοτικοί στα γραφεία, να πάνε οι αστυνομικοί στις θέσεις των Ε. Φ και οι Ε. Φ στις φυλακές. Το ενδεχόμενο που θέλουμε εμείς είναι να πάρουν νέους Ε. Φ ώστε να καλυφθούν οι θέσεις.
Παρακολουθω τις συνομιλιες σας εδω και καιρο αλλα οι τελευταιες ανακοινωσεις μου δινουν το ευνασμα να πω οτι η επιστιμονικη φαντασια οργιαζη λογικο οταν δεν εχεις καποιον να σου πει πως λειτουργει το συστημα κλπ. Για να σταματησει σας ενημερωνω οτι οι Ε. Φ. Υπαγωνται σε αλλο υπουργιο και οι φυλακες σε αλλο αρα ειναι λιγο εως πολυ επιστημονικη φαντασια να γινει. Τωρα για το αν βγει η προκυρηξει το ευχομαι απο βαθης καρδιας για να λυθει το επαγγελαμτικο προβλημα που ειναι μειζον θεμα! Αλλα παρακαλω μην λετε οτι θελετε γιατι οταν μπειτε στο σωμα θα δειτε οτι αν λες και κανεις οτι θες θα βρεθεις στη θεση του κατηγορουμενου πολυ ευκολα και φυσικα δεν ειναι ουτε θεμητο ουτε ευχαριστο. Ευελπιστω οσονουπο να βγει για το καλο ολων μας! Καλημερα!
Υ. Γ. Μην το παρει αρνητικα το ποστ μου για το καλο ολων μας το λεω. Γτ ο καθενας εχει και καποιο οφελως λογικα!
Υ. Γ. Μην το παρει αρνητικα το ποστ μου για το καλο ολων μας το λεω. Γτ ο καθενας εχει και καποιο οφελως λογικα!
Ναι ρε αδερφε, συμφωνω με τα λεγομενα σου οτι ανηκουν οι φρουροι μεν και οι φυλακες δε στο προστασιας του πολιτη και στο δικαιοσυνης αντιστοιχα αλλα τοσο καιρο δεν λενε πως οι φυλακες δομοκου που μετατραπηκαν σε υψιστης ασφαλειας θα φρουρουνται απο αστυνομικους?.. αν ισχυει δηλαδη..pilot έγραψε:Παρακολουθω τις συνομιλιες σας εδω και καιρο αλλα οι τελευταιες ανακοινωσεις μου δινουν το ευνασμα να πω οτι η επιστιμονικη φαντασια οργιαζη λογικο οταν δεν εχεις καποιον να σου πει πως λειτουργει το συστημα κλπ. Για να σταματησει σας ενημερωνω οτι οι Ε. Φ. Υπαγωνται σε αλλο υπουργιο και οι φυλακες σε αλλο αρα ειναι λιγο εως πολυ επιστημονικη φαντασια να γινει. Τωρα για το αν βγει η προκυρηξει το ευχομαι απο βαθης καρδιας για να λυθει το επαγγελαμτικο προβλημα που ειναι μειζον θεμα! Αλλα παρακαλω μην λετε οτι θελετε γιατι οταν μπειτε στο σωμα θα δειτε οτι αν λες και κανεις οτι θες θα βρεθεις στη θεση του κατηγορουμενου πολυ ευκολα και φυσικα δεν ειναι ουτε θεμητο ουτε ευχαριστο. Ευελπιστω οσονουπο να βγει για το καλο ολων μας! Καλημερα!
Δεν εχω να πω καποιο νεο , μονο δυναμη κ κουραγιο σε ολους μας.. δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα ο καθενας απο εδω ξερει μεσα του ποσο πρεπει να σταθει δυνατος παλι σε ολο αυτο...
kate--- έγραψε:Δεν εχω να πω καποιο νεο, μονο δυναμη κ κουραγιο σε ολους μας. Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα ο καθενας απο εδω ξερει μεσα του ποσο πρεπει να σταθει δυνατος παλι σε ολο αυτο...
ναι,thanks για τις πολλες πληροφοριες.
Μας έφαγαν τις θέσεις τα πολυμπριζα οι δημοτικοί αστυνομικοί... Δεν λεω κι αυτοί θέλουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αλλά πολύ βύσματα κι απο το πουθενά χωρίς ούτε μία εκπαίδευση τους κοτσαραν στην αστυνομία... Ερε σε τι ***** ζούμε...
35 ΜΚ έγραψε:Μας έφαγαν τις θέσεις τα πολυμπριζα οι δημοτικοί αστυνομικοί... Δεν λεω κι αυτοί θέλουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αλλά πολύ βύσματα κι απο το πουθενά χωρίς ούτε μία εκπαίδευση τους κοτσαραν στην αστυνομία... Ερε σε τι ***** ζούμε...
επειδη δεν εισαι χρηστης του φορουμ και δε μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα σου στελνω εδω και ας σβηστει μετα... Τι λες; Το καταλαβες και συ και καποιοι αλλοι οτι αυτοι που μπηκαν με ενα ταψι τυροπιτα και ενα τενεκε λαδι ειναι μεσα τωρα και βολταρουν κοβουν κλησεις και παριστανουν τους μπατσους; Αλλα ηθελεστα και παθεστα. Απο τη στιγμη που δε ξεσηκωνεται κανεις σε αυτη τη χωρα κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
Προκήρυξη αρχές 15 αν γίνουν εκλογές αν δεν γίνουν καλό 16! Το πράγμα κάνει μπαμ από μόνο του! Η προκήρυξη δεν βγαίνει για άλλους λόγους όχι Γιατί φάγανε τς θέσεις οι δημοτικοί... Υπάρχουν πολλά από πίσω τρόικα επιτυχών αστυφύλακες και αλλά πολλά! Απλά αυτό που ξέρω που μου έχουν πει και μένα αν γίνουν εκλογές θα βγει αν δεν γίνουν χλωμό! Τώρα ο θεός βοηθός!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
pame_pali έγραψε:35 ΜΚ έγραψε:Μας έφαγαν τις θέσεις τα πολυμπριζα οι δημοτικοί αστυνομικοί... Δεν λεω κι αυτοί θέλουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί αλλά πολύ βύσματα κι απο το πουθενά χωρίς ούτε μία εκπαίδευση τους κοτσαραν στην αστυνομία... Ερε σε τι ***** ζούμε...
επειδη δεν εισαι χρηστης του φορουμ και δε μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα σου στελνω εδω και ας σβηστει μετα... Τι λες; Το καταλαβες και συ και καποιοι αλλοι οτι αυτοι που μπηκαν με ενα ταψι τυροπιτα και ενα τενεκε λαδι ειναι μεσα τωρα και βολταρουν κοβουν κλησεις και παριστανουν τους μπατσους; Αλλα ηθελεστα και παθεστα. Απο τη στιγμη που δε ξεσηκωνεται κανεις σε αυτη τη χωρα κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
βγες στους δρομους να διαδηλωσεις γιατι μπηκαν πριν 30 χρονια με λαδι και τυροπιτα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες