Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Κ εγω απο εκει φιλε μου της πηρα τι να πω μακαρι να αλαξει κατι φιλος.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Παει και ο διοικητης της σχολης δλδ ε;
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

51 λοκ έγραψε:Κ εγω απο εκει φιλε μου της πηρα τι να πω μακαρι να αλαξει κατι φιλος.

Δυσκολα ρε σειρα...
Και γενικα μετα απο σχεδον 1 χρονο, καταλαβα οτι δεν εχει νοημα να το ψαχνεις.
Σηκωνω τα χερια ψηλα.

Εχω μαθει πληροφοριες απο τα πιο αρμοδια ατομα για το θεμα και ολοι πεσανε εξω.
Τι υπουργοι, τι βουλευτες, τι αρχηγους της αστυνομιας, τι μελη του Σεφεαα Ποασυ και οτι γουσταρεις.
Οχι προσωπικα βεβαια, μεσω αλλων ολα αυτα.
Ολοι εξω πεσανε.
Και τωρα ολοι λενε οτι θα βγει σιγουρα, αλλα δεν ξερουν ποτε...
Καλα κρασια

Μπορει να ειναι πριν απο ενδεχομενες εκλογες (γεναρη δηλαδη οπως ειπε και ο Corps Marine), μπορει Μαρτιο, μπορει καλοκαιρι, μπορει το 2016, μπορει και ποτε.

Ενταξει δε λεω καλοδεχουμενες οι πληροφοριες, απλα πλεον μεχρι να δω προκηρυξη δεν πιστευω απολυτως τιποτα.

Η πιο λογικη εξηγηση παντως ειναι αυτη που εδωσε ο Corps marine. Ας ελπισουμε τουλαχιστον να ισχυει αυτο μπααααας και γινει το θαυμα το Γεναρη.

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

pame_pali έγραψε:Παει και ο διοικητης της σχολης δλδ ε;

Εδω ειχαμε ινφο απο Κικιλια, Δενδια και Σταικουρα οτι θα βγει απο μερα σε μερα και πηραμε τον πουλο.
Εσυ στο διοικητη κολλησες ρε σειρα;
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Τι να πω δεν ξερω μαλλον τους καροιδευουν κ αυτους σαν κ εμας παντως φιλε μου εγω οσες φορες ειχα κανει μικρη κουβεντα με τον προεδ δυσκολα αλλα ελπιζανε μου λεγανε την μοναδικη φορα που ηταν σιγουρος ηταν μονο οταν εκανε το μπαμ κ ηταν σιγουρος πως θα εβγαινε καπου τελη φλεβαρη νομιζω κιολας ηταν κ μου ειχε πει για μαρτη μεχρι που επεσε το πρωτο ακυρο
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

51 λοκ έγραψε:Τι να πω δεν ξερω μαλλον τους καροιδευουν κ αυτους σαν κ εμας παντως φιλε μου εγω οσες φορες ειχα κανει μικρη κουβεντα με τον προεδ δυσκολα αλλα ελπιζανε μου λεγανε την μοναδικη φορα που ηταν σιγουρος ηταν μονο οταν εκανε το μπαμ κ ηταν σιγουρος πως θα εβγαινε καπου τελη φλεβαρη νομιζω κιολας ηταν κ μου ειχε πει για μαρτη μεχρι που επεσε το πρωτο ακυρο

Το Μαρτιο (αν θυμαμαι καλα) τον ειχα συναντησει τυχαια καπου στο κεντρο της Αθηνας και τα ειπαμε.
Εκοβε τον π0υτσο του οτι θα εβγαινε. Οπως επισης ηταν σιγουρος οτι θα εβγαινε και μεχρι μεσα Νοεμβριου...
προς θεου δε λεω οτι μας κοροιδευει ο ανθρωπος... Απλα σκεψου οτι εμαθα προσφατα οτι ουτε καν ο ιδιος ο Κικιλιας δεν ξερει τι παιζει.
Ισχυριζεται οτι ανεπισημα του χουν πει ΝΑΙ απ το οικονομικων, απλα ειναι στην αναμονη και αυτος...

Βγαλε ακρη τωρα...
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Εννοειτε οτι δεν μας κοροιδευει ο ανθρωπος ετσι αυτα που μου μετεφεραν απο αυτον γιατι αυτην την φορα δεν το βρηκα αυτοπρωσοπος ετσι ειναι οτι αλαζουν συνεχως εκδοχες. Θελω να πιστευω φιλε μου οτι θα τους παρουν γιατι οι πιεσεις τους συνεχιζονται κ δεν προκειτε να σταματισουν αλλα ελπιζω ρε φιλε ξερεις γιατι γιατι μεχρι τωρα εχουν δειξει οτι αργα οι γρηγορα της μαχες τους της κερδιζουν απλα ειναι κριμα για παιδια που θα την χασουν αν δεν βγει το 14
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

51 λοκ έγραψε:Εννοειτε οτι δεν μας κοροιδευει ο ανθρωπος ετσι αυτα που μου μετεφεραν απο αυτον γιατι αυτην την φορα δεν το βρηκα αυτοπρωσοπος ετσι ειναι οτι αλαζουν συνεχως εκδοχες. Θελω να πιστευω φιλε μου οτι θα τους παρουν γιατι οι πιεσεις τους συνεχιζονται κ δεν προκειτε να σταματισουν αλλα ελπιζω ρε φιλε ξερεις γιατι γιατι μεχρι τωρα εχουν δειξει οτι αργα οι γρηγορα της μαχες τους της κερδιζουν απλα ειναι κριμα για παιδια που θα την χασουν αν δεν βγει το 14

Εδω ρε τα κονδυλια για λιμενοφυλακες ειναι εγκεκριμενα εδω και ποσο καιρο, υπαρχει τεραστια πιεση να βγει απ οσο ξερω και προκηρυξη δεν βγηκε ακομα...
Οταν βγει η προκηρυξη λιμενοφυλακων, τοτε θα αρχισω να εχω ελπιδες και για ΕΦ.
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

kate--- έγραψε:Ηθελα να ηξερα και να εβλεπα ολους αυτους που εγραφαν ετοιμαστειτε ερχεται μεχρι τελος του μηνα προσοχη στις αιτησεις, να τους ελεγα καλυτερα να μασας παρα να μιλας Αφου δεν εχεις τι να κανεις και μπαινεις κ τρελαινεις και δινεις ελπιδες σε ατομα που περιμενουν χρονια τη προκηρυξη αυτα.

στον τζοτζο... Σε 15 μερες βγαινει... Χαχαχα!
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Δηδλαδη κανενας δε ξερει τιποτα. Παλι απτην αρχη καταληγουμε! Οτι εμαθε ο καθενας μας απο πηγες, δε βγηκε καμια! Καταληγουμε τελικα οτι κανενας δε ξερει τιποτα οπως ολα δειχνουν. Φαυλος κυκλος με λιγα λογια. Ολες οι εγκυρες πηγες ηταν φουμαρα, μας παιζουν στα δαχτυλα και μας εχουν αλλαξει τον αδοξαστο. Δεν υπαρχει τιποτα και δε προκειται να γινει τιποτα! Ειμαστε παλι στο μηδεν. Ντροπη τους, τπτ αλλο!(αναφερομαι σε αυτους που καθυστερουν την προκυρηξη)
CHRISff

Δημοσίευση από CHRISff »

Υπαρχει καποιο λινκ του φεκ για την προσληψη τον ειδ. Φρου. και αν υπαρχει και καποιο ποιο παλιο;

keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από keke apa »

Δεν υπαρχει προθυμια να βγει ουτε φετος ειναι η αληθεια, επι λεξη μου ειπε υπουργος, θα βγει οταν βγουν προκηρυξεις και για αλλους φρουρους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης οταν με το καλο βελτιωθει δημοσιονομικα το κρατος για να δικαιολογηθουν τετοιου τυπου προσληψεις...

δηλαδη μαζι με σωφρονιστικους υπαλληλους, ειδικο προσωπικο ασφαλειας του νομου 1339/1983, νεα σειρα προσληψεων πυροσβεστων κλπ συναφη επαγγελματα...

τρεχα γυρευε, μην ακουτε πια ψευτικες υποσχεσεις, δυστυχως επεσα μεσα οταν ελεγα οτι τους ειναι περιττοι οι ΕΦ στην τρεχουσα φαση, θα "χωσουν" τους αστυφυλακες εκτος γραφειων και ολα καλα θα θεωρουν, αυτα απο μενα...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

keke apa έγραψε:Δεν υπαρχει προθυμια να βγει ουτε φετος ειναι η αληθεια, επι λεξη μου ειπε υπουργος, θα βγει οταν βγουν προκηρυξεις και για αλλους φρουρους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης οταν με το καλο βελτιωθει δημοσιονομικα το κρατος για να δικαιολογηθουν τετοιου τυπου προσληψεις...

δηλαδη μαζι με σωφρονιστικους υπαλληλους, ειδικο προσωπικο ασφαλειας του νομου 1339/1983, νεα σειρα προσληψεων πυροσβεστων κλπ συναφη επαγγελματα...

τρεχα γυρευε, μην ακουτε πια ψευτικες υποσχεσεις, δυστυχως επεσα μεσα οταν ελεγα οτι τους ειναι περιττοι οι ΕΦ στην τρεχουσα φαση, θα "χωσουν" τους αστυφυλακες εκτος γραφειων και ολα καλα θα θεωρουν, αυτα απο μενα...
Τον ηπιαμε για τα καλα... Εικόνα

Αντε καλο 2017-18 δηλαδη

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

keke apa έγραψε:Δεν υπαρχει προθυμια να βγει ουτε φετος ειναι η αληθεια, επι λεξη μου ειπε υπουργος, θα βγει οταν βγουν προκηρυξεις και για αλλους φρουρους δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης οταν με το καλο βελτιωθει δημοσιονομικα το κρατος για να δικαιολογηθουν τετοιου τυπου προσληψεις...

Εσυ δε του ειπες εκείνη τη στιγμή, υπουργέ μου, σου είπε κανένας οτι σε 3 μήνες απο τώρα θα είσαστε κυβέρνηση να τα κάνετε όλα αυτα ;

Μας κοροιδεύουν ;
Θελω και μπορώ !
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Cobra88 έγραψε:
pame_pali έγραψε:Παει και ο διοικητης της σχολης δλδ ε;

Εδω ειχαμε ινφο απο Κικιλια, Δενδια και Σταικουρα οτι θα βγει απο μερα σε μερα και πηραμε τον πουλο.
Εσυ στο διοικητη κολλησες ρε σειρα;

καλα ναι ειρωνικα το ειπα... Που τα λεγα εγω ποια η διαφορα του σιγουρου με το μπορει αλλα καποιοι αλλοι με κραζανε και με βριζανε και με προσωπικα μηνυματα... Αλλα δε βλεπω κανενα παπαγαλακι απο αυτους να εμφανιζονται τωρα... Γιατι αραγε; Τον πρωτο 15νθημερο λεγανε... Και ο μηνας εχει...22!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες