Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Και το οικονομικο κομματι, πως εξηγειται; Εδω συζηταμε για τα κενα στον προυπολογισμο και ξαφνικα υπαρχουν χρηματα για να μπουν πανω απο 1000 αστυφυλακες και 500 αξιωματικοι; Και μακαρι να μπουν τα παιδια, εμεις καμμενοι κ καμμενοι. Δε το συζηταμε οτι η ποασυ και οι λοιπες συνδικαλιστικες δυναμεις ειναι πανισχυρες, αυτο ειναι αυτονοητο. Δε μπορω να δω το συσχετισμο αναμεσα στον ογκο της συνδικαλιστικης γραμμης που επιβαλλει καταστασεις και τους πανω απο 20000 που θα ειναι υποψηφιοι σε μια προκηρυξη φρουρων. Ο Σαμαρας δε τα ξερει αυτα; Αφου το οικονομικων εχει αρνητικη οδηγια γιατι δεν επιστρεφει αρνητικη απαντηση στο αρχηγειο, οπως εγινε επι Δενδια, και επι αλλων;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

corps marine έγραψε:Τορο συγνωμη ρε φιλε, αυτα μου μετεφεραν.

Δεν φταις εσυ κορπς... Ετσι και αλλιως για εμενα τελειωνει οπου να ναι...

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Θα σου πω οτι ηδη η νδ κανει προεκλογικο αγωνα, εχει ξεκινησει την συσπειρωση, αυτο επι δενδια κτλ δεν υπαρχει. Θελουν να ειναι ετοιμοι τον μαρτη σε περιπτωση εκλογων. Γιαυτο και την κραταει το οικονομικων, γιαυτο και ειπα οτι αν δεν βγει τελη γεναρη με φλεβαρη δεν θα βγει.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ο θεος να βαλει το χερι του... Εχω απογοητευτει διαβαζω καθε μερα το μακρυ και το κοντο του καθε ενος εδω μεσα εχω κουραστει τοσα χρονια... Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να απανταω σε κανενα μνμ ενας μηνας εμεινε...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Δηλαδη η κατασταση ειναι να κλαις... δεν υπολογιζουν κανεναν αυτοι οι μ@@@@ες.. παιζουν με την αγωνια ολων μας για διαφορους λογους για τον καθενα ξεχωριστα... μια θα βγει μια δεν θα βγει αντε βγαλε ακρη..
DIM

Δημοσίευση από DIM »

Εαν η ποασυ ητανε τοσο δυνατη, λογω του αριθμου των αστυφ σε σχεση με τους εφ, ωστε να επηρεαζει καταστασεις και να κινει τα παντα δεν θα ετρωγε τη μια φαπα μετα την αλλη απο το σεφεαα. τα τελευταια 10 χρονια μονο συνδικαλιστηκες ηττες μετραει! να τα παρουμε ενα ενα οσα η ποασυ ηταν αντιθετοι και προσπαθησε να μπλοκαρει και δεν τα καταφερε;1) αστυφυλακοποιηση εφ στα 8 χρονια2) δικαιωμα για μεταθεση στους εφ απο το 1 ετος ενω οι αστυφ στα 3

3) δικαιωμα συμμετοχης στις εξετασεις για αρχιφυλακες στα 9 χρονια

4) εφ στην εκαμ

5) εφ στην οπκε

6) εφ σε ολη την επαρχια και οχι μονο θεσςαλονικη αθηνα και κρητη οπως παλια

και πολλα αλλα...

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

toro έγραψε:Ο θεος να βαλει το χερι του... Εχω απογοητευτει διαβαζω καθε μερα το μακρυ και το κοντο του καθε ενος εδω μεσα εχω κουραστει τοσα χρονια... Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να απανταω σε κανενα μνμ ενας μηνας εμεινε...

κουραγιο φιλε μου θα βγει η που@@να που θα παει θα προλαβεις

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Αφου δε μας λυπηθηκε ο σεισμος, σιγα μη μας λυπηθουν αυτοι.(χαριτολογωντας)
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

http://www.ydmed.gov.gr/?p=9780 ουτε και αυτη τη βδομαδα να μη περιμενουμε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

DAV01 έγραψε:http://www.ydmed.gov.gr/?p=9780 ουτε και αυτη τη βδομαδα να μη περιμενουμε τιποτα.

ουτε γεννα δε θα ειχε τοση αναμονη.

ακομα ελπιζω

Δημοσίευση από ακομα ελπιζω »

Νταξει γ ακομα μ φορα τ λεω προκηρυξη απο τ 15! Βασικα αρχες τ 15 αν γινουν εκλογες αν δν γινουν εκλογες τ ξανασυζηταμε σ κανα 2 χρονια απο τωρα! Αυτη ειναι η αληθεια... Εκτος κ αν αλλαξει κατι! Χλομο...
Άβαταρ μέλους
ΔΕΑ-ΕΔ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΕΑ-ΕΔ »

Καλησπερα σε ολους,toro μην στεναχωριεσαι και εγω του 87 ειμαι και εχω μεχρι τον αυγουστο του 2015 ελπιδες. Μπαινω διαβαζω 3 λεπτα την ημερα! Επειτα βγαινω απο το forum και πηγαινω για δουλεια ειτε στην καφετερια 2 φορες την εβδομαδα ειτε στον θειο μου αλλες 2 ειτε στις ελλιες αυτες τις μερες! Και δοξα το θεο κατι κανω και μπορω να κινουμε με αυτα τα λιγα μεροκαματα (και σκεψου εχω πτυχιο, πηγα δοκιμος ΕΔ,lower,celi 3 λογω μανας ιταλια και πολυτεκνος) παρολα αυτα ζω με την ελπιδα για κατι καλυτερο, για μια πιο μονιμη δουλεια, μια δουλεια που να σκεφτεις τους βλεπω στο δρομο με τις μηχανες και λεω αυριο μπορει να ειμαι και εγω αναμεσα τους κανοντας ονειρα για ενα καλυτερο μελλον με σταθερο μισθο σε μια δουλεια ναι μεν δυσκολη αλλα απο επιλογη και κατα αναγκη σε αυτους του δυσκολους καιρους που διανυουμε! Και δεν ντρεπομαι να σας πω οτι προχτες που με σταματησαν για ελεγχο με το scooter η ΔΙΑΣ (ημουνα οκ σε ολα και κρανος) κατεληξα να καθομαι μαζι με τα παιδεια και να μιλαμε πανω απο μιση ωρα για το θεμα. Και να σκεφτεις ηταν μικροτεροι απο εμενα. Κλεινοντας ηθελα να πω οτι οσοι ειστε απο 25 και κατω δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας, μην χαλατε ασκοπα το χρονο σας εδω. Εχετε καιρο και σιγουρα θα μπειτε αν οχι φετος του χρονου η το 2016. Δουλευτε κουτσα στραβα οπου μπορειτε (καφετερια,delivery, μπαρ αυτες οι δουλειες υπαρχουν δυστηχως σημερα) και καποια στιγμη θα δικαιωθειτε! Για ολους τους υπολοιπους του 86-87 κουραγιο δεν ετυχε σε εμας, δεν πειραζει, ισως φταιμε και εμεις που αργησαμε (πολλες φορες μετανιωνω που δεν πηγα νωριτερα στρατο) η ζωη συνεχιζεται και θα πρεπει να επιβιωσουμε και να το ξεπερασουμε κανοντας κατι στην ζωη μας ωστε να σταθουμε στα ποδια μας σε αυτους τους δυσκολους καιρους!

Καληνυχτα!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Δεν στεναχωριεμαι φιλε... Δεν εχω συνεσθημα πλεον... Μπορει να ακουγεται και σαν αχαριστεια αλλα εχω δουλεια και καλη μαλιστα για τις μερες μας αλλα η καψουρα μου ειναι αλλη! αν δεν τα καταφερω μια ζωη θα το χω αχτη αλλα η ζωη συνεχιζεται. . Υγεια πανω απο ολα!
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Δεν ειναι πολλα τα μορια 12000-13000 το πολυ για Αστυφυλακες απλα Φταιμε και εμεις δεν Καθόμασταν Να διαβασουμε οταν επρεπε οποτε μην ακουω για μορια και εγω περιμενω αλλα ειμαι 22 καπου 8α μπω... Κουραγιο σε ολους.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Αισιοδοξία αλάνια όλα θα γίνουν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης