Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Και οπως εχω ξαναπει μερικοι εδω μεσα εχετε βαθια μεσανυχτα αν περιμενετε την προκηρυξη μεχρι τελη Νοεμβριου κλπ κλπ... Πριν τις εκλογες... Και ΑΝ... Χωνεψτε το και μην κανετε refresh στα sites καθε μερα... Εκτος και αν το γουσταρετε να ειστε στην τσιτα και να γραφετε στα Χ, Ψ Forums χωρις λογο... Ετσι κουβεντα να γινεται... Φιλικα παντα.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Εγώ από καιρό τα λέω θα βγει μάζι με του λιμενικού να το θυμάστε...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

john323 έγραψε:Εγώ από καιρό τα λέω θα βγει μάζι με του λιμενικού να το θυμάστε...
Θα το χουμε υποψη μεγαλε γκουρου Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ναι, ομως δεν ειναι δεδομενο πως θα γινουν εκλογες, ανεξαρτητα του οτι η ανθρωπογεωγραφια στη βουλη αυτο δειχνει. Εκτος αυτου, αν οι διαδικασιες για εκλογη προεδρου ξεκινουν Φλεβαρη, το διμηνο παγωμα προσληψεων ποτε θα ξεκινησει ακριβως; Για Δεκεμβρη παντως υπαρχει κινητικοτητα στο θεμα προσληψεις, κρινοντας απ το παρακατω και απο τα διαφορα που ακουγονται οτι για λιμενοφυλακες θα βγει Δεκεμβρη http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/521791/neo-programma-gia-50-000-pentamines-proslipseis
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ναι, ομως δεν ειναι δεδομενο πως θα γινουν εκλογες, ανεξαρτητα του οτι η ανθρωπογεωγραφια στη βουλη αυτο δειχνει. Εκτος αυτου, αν οι διαδικασιες για εκλογη προεδρου ξεκινουν Φλεβαρη, το διμηνο παγωμα προσληψεων ποτε θα ξεκινησει ακριβως; Για Δεκεμβρη παντως υπαρχει κινητικοτητα στο θεμα προσληψεις, κρινοντας απ το παρακατω και απο τα διαφορα που ακουγονται οτι για λιμενοφυλακες θα βγει Δεκεμβρη http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/521791/neo-programma-gia-50-000-pentamines-proslipseis
Το παγωμα προσληψεων θα ξεκινησει αμεσως μολις προκηρυχθουν εκλογες.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Απο τη στιγμη που προκηρυσσονται εκλογες, μεχρι να διεξαχθουν παγωνουν οι προσληψεις ετσι; Το μεσοδιαστημα αυτο ειναι απαραιτητως δυο μηνες; Αν δε βγει για φρουρους τουλαχιστον θα βγουμε πολιτικοι αναλυτες μαυτα κ μαυτα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Απο τη στιγμη που προκηρυσσονται εκλογες, μεχρι να διεξαχθουν παγωνουν οι προσληψεις ετσι; Το μεσοδιαστημα αυτο ειναι απαραιτητως δυο μηνες; Αν δε βγει για φρουρους τουλαχιστον θα βγουμε πολιτικοι αναλυτες μαυτα κ μαυτα
Aυτο με τους 2 μηνες πριν, ισχυει σε περιπτωση που ειναι προγραμματισμενες απο καιρο οι εκλογες.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση οι εκλογες (αν γινουν), θα ειναι εκτακτες και θα προκηρυχθουν αμεσως μολις αποτυχουν να βγαλουν προεδρο της δημοκρατιας.

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ναι, ομως δεν ειναι δεδομενο πως θα γινουν εκλογες, ανεξαρτητα του οτι η ανθρωπογεωγραφια στη βουλη αυτο δειχνει. Εκτος αυτου, αν οι διαδικασιες για εκλογη προεδρου ξεκινουν Φλεβαρη, το διμηνο παγωμα προσληψεων ποτε θα ξεκινησει ακριβως; Για Δεκεμβρη παντως υπαρχει κινητικοτητα στο θεμα προσληψεις, κρινοντας απ το παρακατω και απο τα διαφορα που ακουγονται οτι για λιμενοφυλακες θα βγει Δεκεμβρη http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/521791/neo-programma-gia-50-000-pentamines-proslipseis

Οι 180 για εκλογη ΠΔ ειναι απιθανο να βεθουν και οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα πιο απιθανο. Το πιο λογικο ειναι αμεσως μετα την μη εκλογη ΠΔ να εχουμε προγραμματισμο προορων εκλογων. Βεβαια εκει που τελειωνει η λογικη ξεκινα το δημοσιο αλλα anyway.

Σαχλαμαρας:''Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν, γιατί έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι οι Έλληνες βουλευτές, υπεύθυνα σκεπτόμενοι τον Φεβρουάριο, θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.''

Aρα τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια αν δεν τον εκλεξουν;Εικόνα

Το διμηνο προεκλογικο παγωμα προσληψεων ειναι αδυνατον να ξεκιναει πριν την εκλογη ΠΔ μιας και δεν ειναι προγραμματισμενες οι εκλογες. Μολις προγραμματιστουν τοτε παγωνουν ολα.
keke apa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από keke apa »

Εγω θα λεγα το θεμα να το αφησουμε νεκρο μεχρι να βγει καποιο σοβαρο νεο, αλλα οταν λεμε νεο νεο, οχι αναπαλαιωμενα ποστ και αποψεις... Να μην μπαινουμε και διαβαζουμε αδικα...

η αποψη μου μαγκες ειναι παντως διπολη, μια πλευρα λεει οτι καθυστερουν τις προκηρυξεις που θα εχουν τη μεγαλυτερη ζητηση και η αλλη λεει οτι αφηνουν στο περιθωριο προκηρυξεις που δεν ειναι υποχρεωτικη η τριτοβαθμια εκπαιδευση... Φοβουνται, τεσπα απο βδομαδα θα σας εχω νεα απο υπουργο face to face, αραξτε λιγο.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

keke apa έγραψε:Εγω θα λεγα το θεμα να το αφησουμε νεκρο μεχρι να βγει καποιο σοβαρο νεο, αλλα οταν λεμε νεο νεο, οχι αναπαλαιωμενα ποστ και αποψεις... Να μην μπαινουμε και διαβαζουμε αδικα...

η αποψη μου μαγκες ειναι παντως διπολη, μια πλευρα λεει οτι καθυστερουν τις προκηρυξεις που θα εχουν τη μεγαλυτερη ζητηση και η αλλη λεει οτι αφηνουν στο περιθωριο προκηρυξεις που δεν ειναι υποχρεωτικη η τριτοβαθμια εκπαιδευση... Φοβουνται, τεσπα απο βδομαδα θα σας εχω νεα απο υπουργο face to face, αραξτε λιγο.
Περιμενουμε τα νεα φιλε μου, αλλα κατα 99% αερολογιες θα σου πει.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι δικιο εχει ο keke, απλως προσπαθουμε να βγαλουμε ενα μινι ψυχογραφημα της κυβερνητικης πολιτικης πανω στο θεμα. Απ τη μια βρισκομαστε ανεπισημως εν μεσω προεκλογικης περιοδου, γιατι περιμενουν να βγαλουν τις προκηρυξεις τοσο εγγυς χρονικα στις εκλογες, αφου καταπως φαινεται αυτες βρισκονται 2-3 μηνες μακρυα; Απο την αλλη, οπως διαβαζω, χθες δοθηκε στη δημοσιοτητα-επισημως-προγραμμα για 50.000 ανεργους με οικονομικα προαπαιτουμενα της ταξης των 200.000.000 ΚΑΙ ρυθμιστηκαν συνταξιοδοτικα θεματα ενστολων (που ως γνωστον ειναι παντα στο οπισθοφυλλο της κυβερνητικης ατζεντας). Μεσα σε μια μερα αυτα, και μαλιστα με το υπ οικ να ειναι στο ποδι για την αξιολογηση της τροικας. Τετοια παραγωγη εργου απ τον Αντωνη και την κομπανια του ειχαμε να δουμε απο τοτε που ανελαβαν
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Εγώ παιδιά βλέπω ότι τόσο καιρό δεν υπήρχαν χρήματα και τώρα έχουν αρχίσει και μοιράζουν λεφτά. Τώρα είδα και αυτό το δημοσίευμα για την αγορά καινούριων τζιπ για την αστυνομία συν τα αναδρομικά που δίνουν στους ενστόλους και μια προκήρυξη τους δυσκολεύει τόσο. Τώρα τι να σχολιάσω... http://www.politikanet.gr/2014/11/blog-post_486.html

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Λεφτα σιγουρα δεν υπαρχουν αλλα οπως ειπαμε προεκλογικη περιοδος ειναι μαγκες, ωρα ηταν για ξαφρισμα των δανεικων λοιπον, για αυτο βλεπετε την μηχανη να κινειται, θα ερθουν μετα παλι οι επομενοι και θα πουν βρηκαμε αδεια τα ταμεια, κλασικα εδω και 40 χρονια τα ιδια... Παντως προσληψεις λογικα σε τετοιες εποχες βγαινουν.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

Nash έγραψε:Εγώ παιδιά βλέπω ότι τόσο καιρό δεν υπήρχαν χρήματα και τώρα έχουν αρχίσει και μοιράζουν λεφτά. Τώρα είδα και αυτό το δημοσίευμα για την αγορά καινούριων τζιπ για την αστυνομία συν τα αναδρομικά που δίνουν στους ενστόλους και μια προκήρυξη τους δυσκολεύει τόσο. Τώρα τι να σχολιάσω... http://www.politikanet.gr/2014/11/blog-post_486.html

Οι εξοπλισμοί προέρχονται από χρήματα της Ε. Ε.(ΕΣΠΑ ή ΤΕΣ (ταμείο εξωτερικών συνόρων) κατά 95%. Το 5% πληρώνει το ελληνικό δημόσιο Εικόνα
Πριν δυο - τρεις μέρες φωνάζατε για τα off-topic και τώρα η κουβέντα έχει πάει σε θεματολογία πολιτικού talk show...

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

expedition έγραψε:
Nash έγραψε:Εγώ παιδιά βλέπω ότι τόσο καιρό δεν υπήρχαν χρήματα και τώρα έχουν αρχίσει και μοιράζουν λεφτά. Τώρα είδα και αυτό το δημοσίευμα για την αγορά καινούριων τζιπ για την αστυνομία συν τα αναδρομικά που δίνουν στους ενστόλους και μια προκήρυξη τους δυσκολεύει τόσο. Τώρα τι να σχολιάσω... http://www.politikanet.gr/2014/11/blog-post_486.html

Οι εξοπλισμοί προέρχονται από χρήματα της Ε. Ε.(ΕΣΠΑ ή ΤΕΣ (ταμείο εξωτερικών συνόρων) κατά 95%. Το 5% πληρώνει το ελληνικό δημόσιο Εικόνα
Πριν δυο - τρεις μέρες φωνάζατε για τα off-topic και τώρα η κουβέντα έχει πάει σε θεματολογία πολιτικού talk show...

Η πολιτικοοικονομική κατάσταση της Ελλάδος επηρεάζει άμεσα την προκήρυξη και τις προσλήψεις γενικά. Οπότε δεν είναι καθόλου άσχετο με το θέμα μας. Μακάρι να μην υπήρχε αυτός ο παράγων και να μην σχολιάζουμε καθόλου αυτό το θέμα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες