Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Αρχιζω να μετραω τις μερες σα φανταρος μεχρι τελους Νοεμβριου. Αλλιως παμε Δεκεμβρη με πολυ δυσπιστια...
και μετα τον Δεκεμβρη θα λενε "μεσα στο πρωτο 3μηνο του 2015" κ. Ο. Κ...
και μετα τον Δεκεμβρη θα λενε "μεσα στο πρωτο 3μηνο του 2015" κ. Ο. Κ...
ε παρακαλω μην το συνεχιζουμε αυτο... Εχει καταντησει μαλακια! εχουμε τοσο καιρο που παμε απο μερα σε μερα, απο βδομαδα σε βδομαδα κ απο μηνα σε μηνα... Αμα δε βγει και τωρα παμε για Δεκεμβριο κ. Ο. Κ. *****! Εγω πλεον πιστευω πως αν δε βγει μεχρι τελος Νοεμβριου θα βγει μονο οταν γινουν εκλογες και τοσο καιρο αυτο που καναν ειναι να εχουν τις πρκηρυξεις σαν σχεδιο σε περιπτωση που γινουν προωρες εκλογες να κερδισουν μερικες χιλιαδες παραπανω ψηφους... συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου αλλα εχω αγανακτησει
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Ρε παιδια τι καθεστε και μετρατε μερες και χαλιεστε αδικα, οτι ειναι να γινει θα γινει καντε υπομονη και καποια στιγμη θα βγει προκυρηξη μπορει σε 1 μηνα η σε ενα χρονο η και σε 2 χρονια. Δεν υπαρχει νοημα να γ@μ@τε την ψυχολογια σας
Ακριβως... Τπτ δεν ειναι σιγουρο πια μετα τον Αυγουστο... Βρωμαγε το ψαρι...
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
cop29 έγραψε:ε παρακαλω μην το συνεχιζουμε αυτο... Εχει καταντησει μαλακια!εχουμε τοσο καιρο που παμε απο μερα σε μερα, απο βδομαδα σε βδομαδα κ απο μηνα σε μηνα... Αμα δε βγει και τωρα παμε για Δεκεμβριο κ. Ο. Κ. *****! Εγω πλεον πιστευω πως αν δε βγει μεχρι τελος Νοεμβριου θα βγει μονο οταν γινουν εκλογες και τοσο καιρο αυτο που καναν ειναι να εχουν τις πρκηρυξεις σαν σχεδιο σε περιπτωση που γινουν προωρες εκλογες να κερδισουν μερικες χιλιαδες παραπανω ψηφους... συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου αλλα εχω αγανακτησει
Οποιος παρακολουθει εστω και λιγο την επικαιροτητα ξερει καλα οτι η προεκλογικη περιοδος ειναι απο τωρα μεχρι την εκλογη του ΠΔ, μετα παγωνουν ολα λογο εθνικων εκλογων, γιατι 180 βουλευτες δεν θα βρουν με τιποτα και μετα θα εχουμε στανταρακι Συριζα, οποτε αν δεν βγει κατι μεχρι την εκλογη του ΠΔ ΠΑΠΑΛΑ.
Δεν ειναι τοσο βλακες να αφησουν ολες τις προκυρηξεις που εχουν πει οτι θα βγαλουν και να χασουν εστω και μια εδρα ακομα (γιατι τις εκλογες τις εχουν χαμενες ετσι κι αλλιως και το ξερουν καλα)
Πεστα ρε VALLGOX.. γιατι μια μεριδα εκ των ενδιαφερομενων νομιζουν οτι αν δεν βγει τωρα δεν τρεχει και τιποτα.. θα βγει το καλοκαιρι του 15 ή μεσα στο 2016 και βαλε.. αν δεν βγει μεχρι την εκλογη του νεου προεδρου και γινει καποιο στραβοπατημα που μαλλον θα γινει.. τοτε μπαινουμε σε διαφορετικα μονοπατια.. αυτο δεν εχουν εμπεδωσει καποια παιδια.. που προσπαθουν να ενθαρρυνουν και με το δικιο τους βεβαια.. το ενδιαφερομενο κοινο των υποψηφιων..VALLGOX έγραψε:cop29 έγραψε:ε παρακαλω μην το συνεχιζουμε αυτο... Εχει καταντησει μαλακια!εχουμε τοσο καιρο που παμε απο μερα σε μερα, απο βδομαδα σε βδομαδα κ απο μηνα σε μηνα... Αμα δε βγει και τωρα παμε για Δεκεμβριο κ. Ο. Κ. *****! Εγω πλεον πιστευω πως αν δε βγει μεχρι τελος Νοεμβριου θα βγει μονο οταν γινουν εκλογες και τοσο καιρο αυτο που καναν ειναι να εχουν τις πρκηρυξεις σαν σχεδιο σε περιπτωση που γινουν προωρες εκλογες να κερδισουν μερικες χιλιαδες παραπανω ψηφους... συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου αλλα εχω αγανακτησει
Οποιος παρακολουθει εστω και λιγο την επικαιροτητα ξερει καλα οτι η προεκλογικη περιοδος ειναι απο τωρα μεχρι την εκλογη του ΠΔ, μετα παγωνουν ολα λογο εθνικων εκλογων, γιατι 180 βουλευτες δεν θα βρουν με τιποτα και μετα θα εχουμε στανταρακι Συριζα, οποτε αν δεν βγει κατι μεχρι την εκλογη του ΠΔ ΠΑΠΑΛΑ.
Δεν ειναι τοσο βλακες να αφησουν ολες τις προκυρηξεις που εχουν πει οτι θα βγαλουν και να χασουν εστω και μια εδρα ακομα (γιατι τις εκλογες τις εχουν χαμενες ετσι κι αλλιως και το ξερουν καλα)
Έτσι ακριβώς! Το έχω γράψει και εγώ καιρό πριν.Πεστα ρε VALLGOX. Γιατι μια μεριδα εκ των ενδιαφερομενων νομιζουν οτι αν δεν βγει τωρα δεν τρεχει και τιποτα. Θα βγει το καλοκαιρι του 15 ή μεσα στο 2016 και βαλε. Αν δεν βγει μεχρι την εκλογη του νεου προεδρου και γινει καποιο στραβοπατημα που μαλλον θα γινει. Τοτε μπαινουμε σε διαφορετικα μονοπατια.
VALLGOX έγραψε:cop29 έγραψε:ε παρακαλω μην το συνεχιζουμε αυτο... Εχει καταντησει μαλακια!εχουμε τοσο καιρο που παμε απο μερα σε μερα, απο βδομαδα σε βδομαδα κ απο μηνα σε μηνα... Αμα δε βγει και τωρα παμε για Δεκεμβριο κ. Ο. Κ. *****! Εγω πλεον πιστευω πως αν δε βγει μεχρι τελος Νοεμβριου θα βγει μονο οταν γινουν εκλογες και τοσο καιρο αυτο που καναν ειναι να εχουν τις πρκηρυξεις σαν σχεδιο σε περιπτωση που γινουν προωρες εκλογες να κερδισουν μερικες χιλιαδες παραπανω ψηφους... συγνωμη για τον τροπο ομιλιας μου αλλα εχω αγανακτησει
δλδ η προκηρυξη πρεπει να βγει το αργοτερο μεχρι μεσα Φεβρουαριου
-
- Posts in topic: 116
Χαχαχα τώρα πάμε για πρώτο τρίμηνο του 2015... Είμαστε τραγικοί...
Δεν πάμε πουθενά αν κατάλαβες φίλε τα παραπάνω μηνύματα αναφέρονται δυστυχώς για το τι μπορεί να συμβεί μετά το πρώτο τρίμηνο του 2015. ΥΓ Θερμή παράκληση μην χρησιμοποιείτε γενικούς χαρακτηρισμούς.john323 έγραψε: Χαχαχα τώρα πάμε για πρώτο τρίμηνο του 2015... Είμαστε τραγικοί...
2 βδομάδες μεινανε και μετα τελος το παραμύθι!
-
- Posts in topic: 116
Έρχεται η τρόικα από βδομάδα πάλι, εκεί θα κριθούν πολλά όπως φαίνεται...
Μη κουραζεστε ρε παιδια... Δεν εχει νοημα. Αν βγει θα βγει πριν τις εκλογες. Τελη Γεναρη μαλλον εκτος αν ειμαστε τυχεροι και τη βγαλουν απο Δεκεμβριο.
Και αυτο που σας λεω μου το ειπε ατομο το οποιο εδω και πολλους μηνες μου ελεγε οτι δε θα βγει τιποτα και οτι ακουω ειναι φουμαρα κλπ. Και τωρα μου λεει για Γεναρη.
Αν οχι μετα βγαινει ο Συριζα και τελειωνει το παραμυθι.
Γι αυτο αραξτε, κοιταξτε τις δουλειες σας και αν βγει, βγηκε.
Αν οχι δε θα πεθανουμε κιολας.
Εγω γενικα εχω ψιλοεγκαταλειψει πλεον.
Τους σιχαθηκε η ψυχη μου τους βρωμ0πουστες
Και αυτο που σας λεω μου το ειπε ατομο το οποιο εδω και πολλους μηνες μου ελεγε οτι δε θα βγει τιποτα και οτι ακουω ειναι φουμαρα κλπ. Και τωρα μου λεει για Γεναρη.
Αν οχι μετα βγαινει ο Συριζα και τελειωνει το παραμυθι.
Γι αυτο αραξτε, κοιταξτε τις δουλειες σας και αν βγει, βγηκε.
Αν οχι δε θα πεθανουμε κιολας.
Εγω γενικα εχω ψιλοεγκαταλειψει πλεον.
Τους σιχαθηκε η ψυχη μου τους βρωμ0πουστες
Παντως θεωρω οτι δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι δεν εχει βγει μεχρι στιγμης ΟΥΤΕ ΜΙΑ προκηρυξη απο αυτες που ταζουν τοσους μηνες τωρα (μετρο, οδηγους λεωφοριων, λιμενοφυλακες κλπ κλπ)
(Θελω να) Πιστευω οτι τις κρατανε να τις βγαλουν ολες μαζι λιγο πριν τις εκλογες. Θεωρητικα ειναι πολλες χιλιαδες ψηφοι για τη ΝΔ.
(Θελω να) Πιστευω οτι τις κρατανε να τις βγαλουν ολες μαζι λιγο πριν τις εκλογες. Θεωρητικα ειναι πολλες χιλιαδες ψηφοι για τη ΝΔ.
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις κύριοι για να καταλάβουμε ότι με βάση το πάγωμα προσλήψεων ο μόνος τρόπος να "έσπαγε" κάτι τέτοιο είναι οι εκλογές και αυτό μόνο για ψηφοθυρία. Εδώ έπεσε άκυρο για τις 100 δόσεις τι να λέμε τώρα.(συγνώμη αν βγαίνω off)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες