Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Τα τελευταία εκατοντάδες άσχετα μηνύματα διεγράφησαν.
Επειδή όμως δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι και επειδή η υπομονή μου έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό την επόμενη φορά που θα υπάρξει διαμάχη μεταξύ μελών, άσχετα μηνύματα χωρίς ουσία και εποικοδομητικό ύφος σε σχέση με την επικείμενη έκδοση της προκήρυξης και γενικότερα παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας του φόρουμ το θέμα θα κλειδωθεί οριστικά.
Έχω επίσης ήδη ενημερώσει τους υπόλοιπους διαχειριστές να μην εγκρίνουν μηνύματα επιτυχόντων αστυφυλάκων για τους ίδιους λόγους.
Τελευταία φορά και αυτό σας το ορκίζομαι στην αντρική μου τιμή.
Επειδή όμως δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι και επειδή η υπομονή μου έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό την επόμενη φορά που θα υπάρξει διαμάχη μεταξύ μελών, άσχετα μηνύματα χωρίς ουσία και εποικοδομητικό ύφος σε σχέση με την επικείμενη έκδοση της προκήρυξης και γενικότερα παραβίαση των κανονισμών λειτουργίας του φόρουμ το θέμα θα κλειδωθεί οριστικά.
Έχω επίσης ήδη ενημερώσει τους υπόλοιπους διαχειριστές να μην εγκρίνουν μηνύματα επιτυχόντων αστυφυλάκων για τους ίδιους λόγους.
Τελευταία φορά και αυτό σας το ορκίζομαι στην αντρική μου τιμή.
Μιμη ειναι σιγουρο οτι παει αξιωματικος γιαβεκπαιδευτης;
Μακαρι να βγει πριν τις γιορτες... Εχει κανενας αλλος καμια αλλη σιγουρι πληροφορια;
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 61
Εγω θελω να κανω την εξης ερωτηση : Αν υποθεσουμε οτι η τιμημενη βγει, θα το μαθουμε πρωινες ωρες η οποιαδηποτε ωρα της ημερας; Το λεω αυτο για να μην σηκωνομαι απο τις 6 το πρωι ψαχνοντας ολες τις σελιδες για τα καλα μαντατα!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Σιγά μην την βγάλουν από τις 7 ρε φίλεκάτσε να πιούνε ένα καφεδάκι, να ανοίξει το μάτι των ανθρώπων και το μεσημεράκι την βγάζουνε
- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 61
71ΛΟΚ έγραψε:Σιγά μην την βγάλουν από τις 7 ρε φίλεκάτσε να πιούνε ένα καφεδάκι, να ανοίξει το μάτι των ανθρώπων και το μεσημεράκι την βγάζουνε
Σωστος. Μεχρι να κινητοποιηθει ο ελληνας (!)
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
12 ο μηνας. Πιστευει πλεον κανεις οτι θα βγει εντος Νοεμβριου;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Πάμε για Δεκέμβρη μαζί με Λιμενικό... Που είναι και το πιο λογικό...
Μεχρι την επομενη εβδομαδα πιθανων να μη βγει, θα δουμε τωρα τη μεθεπομενη βδομαδα
Αντε να δουμε που θα βγαλει ολη αυτη η αναμονη τοσων μηνων.. μας εβγαλε το λαδι αλλα ας βγει και ας κανουμε και λιγη επιπλεον υπομονη..
Οι μόνες πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι βάσιμες είναι αυτές που προέρχονται απο το κύκλο του υπουργείου οικονομικών. Συγκεκριμένα του αναπληρωτή υπουργού Σταικούρα. Ένας φίλος πριν μερικές σελίδες έγραψε οτι έχει πληροφόρηση απο εκει αλλα δε μας έδωσε καμία άλλη πληροφορία.
Οτιδήποτε άλλο καλό θα ήταν να το λαμβάνουμε με κάθε επιφύλαξη.
Οτιδήποτε άλλο καλό θα ήταν να το λαμβάνουμε με κάθε επιφύλαξη.
Θελω και μπορώ !
Αν δε βγει η προκυρηξη μεχρι τελος Νοεμβριου, τοτε παει να πει οτι και ο Διοικ. Της σχολης μας δουλευε!
Ε δεν νομιζω αδερφε να μας δουλευει.. κατι θα ξερει ο ανθρωπος για να το ειπε... απλα πιστευω οτι δεν μπορει να προσδιορισει στο περιπου και ο ιδιος την ημερομηνια εκδοση της.. θεμα υπαρχει αυτο ειναι το μονο σιγουρο..DAV01 έγραψε:Αν δε βγει η προκυρηξη μεχρι τελος Νοεμβριου, τοτε παει να πει οτι και ο Διοικ. Της σχολης μας δουλευε!
Μακαρι, κουραγιο σε ολους μας!
Mας εχουν βγαλει τη ψυχη... δεν υπαρχει αλλη υπομονη... δηλαδη ελεος για 500 θεσεις μιλαμε... ας κανει μια ανακοινωση το seffea να ξερουμε ειτε θετικο ειτε αρνητικο... μονο περνανε οι μερες και οι μηνες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες