Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Ε. Φ έγραψε:Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Είμαι ειδικός φρουρός. Παρακολουθώ το forum και είπα να στείλω και εγώ ένα μνμ για να σας ενημερώσω για κάποια θέματα. Όντως υπάρχει αίτημα στο υπουργείο οικονομικών και αναμένεται σύντομα η απάντηση πιθανότερο θετική. Οι εκλογές θα κρίνουν πολλά. Παρακολουθώντας τη συζήτηση διαπιστώνω ότι υπάρχουν άτομα με γνώσεις πάνω στο θεσμό των ειδικών φρουρών και άλλοι που έχουν πλήρη άγνοια όπως είχα και εγώ πριν μπω. Σχετικά με τις φυλακές Δομοκού η πρόσπάθεια για στελέχωση της μόνο θετικά επιδρά στην έκδοση της προκύρηξης. Ίσως σε πολλούς να είχε δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι θα στελεχώνονταν από νέους φρουρούς. Αυτό δεν ισχύει. Άλλωστε από το 2011 έχει ακύρωθει η ποσόστωση στις μεταθέσεις 25% νέοι και 75% παλιοί ειδικοί φρουροί. Οι φυλακές θα στελεχωθούν από παλιούς φρουρούς και αστυφύλακες. Μάλιστα αν ρίξετε μια ματιά στις λίστες μεταθέσεων των φρουρών θα διαπιστώσετε πολυετή κόλλημα λόγο ελαχίστων μεταθέσεων από το 2011 και έπειτα. Τι κι αν είσαι παντρεμένος με παιδιά και εργασία συζήγου. Μετάθεση με τα κυάλια πλέον. Λοιπόν παιδιά λίγη υπομονή ακόμα και σύντομα ελπίζω να δικαιωθείτε. Αν έχω κάποια ενημέρωση θα σας την παραθέσω. Και μία φιλική συμβουλή. Αν βγει η προκύρηξη και εισέλθετε στο σώμα μην αναλωθείτε στο πότε θα πάρετε μετάθεση για τα μέρη σας. Πλέον οι λίστες είναι Μπλοκαρισμένες για όλες τις διευθύνσεις και μετάθεση δεν παίρνεις ούτε σε 8 χρόνια. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μόνιμη διαμονή στην Αθήνα.

σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες και ευχομαι να εισαι αληθινος

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ε. Φ έγραψε: Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Είμαι ειδικός φρουρός. Παρακολουθώ το forum και είπα να στείλω και εγώ ένα μνμ για να σας ενημερώσω για κάποια θέματα. Όντως υπάρχει αίτημα στο υπουργείο οικονομικών και αναμένεται σύντομα η απάντηση πιθανότερο θετική. Οι εκλογές θα κρίνουν πολλά. Παρακολουθώντας τη συζήτηση διαπιστώνω ότι υπάρχουν άτομα με γνώσεις πάνω στο θεσμό των ειδικών φρουρών και άλλοι που έχουν πλήρη άγνοια όπως είχα και εγώ πριν μπω. Σχετικά με τις φυλακές Δομοκού η πρόσπάθεια για στελέχωση της μόνο θετικά επιδρά στην έκδοση της προκύρηξης. Ίσως σε πολλούς να είχε δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι θα στελεχώνονταν από νέους φρουρούς. Αυτό δεν ισχύει. Άλλωστε από το 2011 έχει ακύρωθει η ποσόστωση στις μεταθέσεις 25% νέοι και 75% παλιοί ειδικοί φρουροί. Οι φυλακές θα στελεχωθούν από παλιούς φρουρούς και αστυφύλακες. Μάλιστα αν ρίξετε μια ματιά στις λίστες μεταθέσεων των φρουρών θα διαπιστώσετε πολυετή κόλλημα λόγο ελαχίστων μεταθέσεων από το 2011 και έπειτα. Τι κι αν είσαι παντρεμένος με παιδιά και εργασία συζήγου. Μετάθεση με τα κυάλια πλέον. Λοιπόν παιδιά λίγη υπομονή ακόμα και σύντομα ελπίζω να δικαιωθείτε. Αν έχω κάποια ενημέρωση θα σας την παραθέσω. Και μία φιλική συμβουλή. Αν βγει η προκύρηξη και εισέλθετε στο σώμα μην αναλωθείτε στο πότε θα πάρετε μετάθεση για τα μέρη σας. Πλέον οι λίστες είναι Μπλοκαρισμένες για όλες τις διευθύνσεις και μετάθεση δεν παίρνεις ούτε σε 8 χρόνια. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μόνιμη διαμονή στην Αθήνα.
Σε ευχαριστουμε αδερφε, καλη δυναμη στο εργο σου
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ε. Φ έγραψε:Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα. Είμαι ειδικός φρουρός. Παρακολουθώ το forum και είπα να στείλω και εγώ ένα μνμ για να σας ενημερώσω για κάποια θέματα. Όντως υπάρχει αίτημα στο υπουργείο οικονομικών και αναμένεται σύντομα η απάντηση πιθανότερο θετική. Οι εκλογές θα κρίνουν πολλά. Παρακολουθώντας τη συζήτηση διαπιστώνω ότι υπάρχουν άτομα με γνώσεις πάνω στο θεσμό των ειδικών φρουρών και άλλοι που έχουν πλήρη άγνοια όπως είχα και εγώ πριν μπω. Σχετικά με τις φυλακές Δομοκού η πρόσπάθεια για στελέχωση της μόνο θετικά επιδρά στην έκδοση της προκύρηξης. Ίσως σε πολλούς να είχε δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι θα στελεχώνονταν από νέους φρουρούς. Αυτό δεν ισχύει. Άλλωστε από το 2011 έχει ακύρωθει η ποσόστωση στις μεταθέσεις 25% νέοι και 75% παλιοί ειδικοί φρουροί. Οι φυλακές θα στελεχωθούν από παλιούς φρουρούς και αστυφύλακες. Μάλιστα αν ρίξετε μια ματιά στις λίστες μεταθέσεων των φρουρών θα διαπιστώσετε πολυετή κόλλημα λόγο ελαχίστων μεταθέσεων από το 2011 και έπειτα. Τι κι αν είσαι παντρεμένος με παιδιά και εργασία συζήγου. Μετάθεση με τα κυάλια πλέον. Λοιπόν παιδιά λίγη υπομονή ακόμα και σύντομα ελπίζω να δικαιωθείτε. Αν έχω κάποια ενημέρωση θα σας την παραθέσω. Και μία φιλική συμβουλή. Αν βγει η προκύρηξη και εισέλθετε στο σώμα μην αναλωθείτε στο πότε θα πάρετε μετάθεση για τα μέρη σας. Πλέον οι λίστες είναι Μπλοκαρισμένες για όλες τις διευθύνσεις και μετάθεση δεν παίρνεις ούτε σε 8 χρόνια. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μόνιμη διαμονή στην Αθήνα.

Ωραια η τοποθετηση σου αδερφε συμφωνω απολυτα σε οτι λες... Και επειδη γνωριζω και εγω μερικα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λες!

john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Παιδιά οι μεταθέσεις στην ελ. Ας λειτουργούν όπως οι μεταθέσεις στον στρατό...
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikos_pro »

VALLGOX έγραψε:
Nikos_pro έγραψε:Παιδια πολυ χλωμο ως απιστευτο να βγει η προκυρηξη τουλαχιστον συντομα καθως ο κυριος λογος προσληψης νεων ειδικων φρουρων ηταν η στελεχωση των φυλακων δομοκου με Ε. Φ για την εξωτερικη φρουρηση! Βρηκε τροπο το υπουργειο και θα την στελεχωσει απο τους ηδη υπαρχοντες! Με τηλεφωνησε η αδερφη μου σημερα που δουλευει ΓΑΔΑ και ξεκινησαν να μοιραζονται οι αιτησεις στους ενδιαφεροντες... Ενημερωνω απο αυτα που γνωριζω για να μην περιμενετε τζαμπα! Τα κενα που θα δημιουργηθουν θα αντιμετωπιστουν με την περιφημη αναδιοργανωση της ΕΛΛΑΣ!

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες αυτο ειναι πολυ θετικο νεο και οχι αρνητικο, δεν υπηρχε περιπτωση να στειλουν νεους εκει ουτε 1 στο 1.000.000, αν ηξερες τι χαμος γινετε με τις μεταθεσεις στο σωμα δεν θα το ελεγες αυτο, τα κενα που θα αφησουν οι παλιοι ειναι το θεμα, οσο για αυτην την ριμαδα την αναδιοργανωση η κατασταση ειναι σε αυτο το θεμα πλεον τραγελαφικη, αστο... Επιβεβαιωνει και την δικια μου πληροφορια και του αλλου παιδιου, αν μπορεις ρωτα την αδελφη σου και για ποσα ατομα θα παρουν τελικα εκει να ξερουμε τι παιζει γενικα.
300 ατομα θα μεταφερθουν στις φυλακες. Τωρα αν ειναι ολοι ειδικοι φρουροι δεν το γνωριζω καθως θα χρειαστουν και αστυφυλακες-αρχιφυλακες κτλ... Θα ερθουν και πολλοι Λαρισαιοι οι οποιοι ενδιαφερονται. Η αδερφη μ ακομη δεν γνωριζει τι θα κανει τλκ!!
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Πριν ειδα στις ειδησεις για την υποστελεχωση που υπαρχει.. ολοι θελουν παραπανω αστυνομευση και με δεδομενο οτι νεοι αστυφυλακες θα υπαρξουν απ το 2017 φαινεται πλεον μονοδρομος η νεα προκηρυξη των φρουρων... απο οπου και να το πιασεις ολα οδηγουν εκει.. δεν βρισκω πλεον προσωπικα λογο στο να μην εκδοθει.. με την προυποθεση φυσικα, να παρει το οκ απ το οικονομικων..
f

Δημοσίευση από f »

Καλα ολα αυτα προκηρυξη δεν βλεπω ομως...

d.e.a. (ED) SX.AL

Δημοσίευση από d.e.a. (ED) SX.AL »

Παιδια μην σας ανησυχεί το γεγονός ότι δεν βγάζουν κάποια δημοσίευση. Έτσι έγινε και στην προκ του 2011. Εκεί όπου όλα ήταν σε ησυχία μπαμ βγήκε και αυτοί που ηταν να μπουν μπήκαν... Πλέον όλα είναι με το μέρος μας... Υπομονή μέχρι 15 νοε...
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Πολυ σωστη διευκρινιση κανει ο φιλος σε σχεση με το 11. Ας ελπισουμε οτι θα συμβει κατι παρομοιο κ σε αυτη!
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Καλησπέρα σας παιδιά είμαι και εγώ ειδικός φρουρός και από ότι ακούω η προκήρυξη Θα βγει σίγουρα γιατί υπάρχει έλλειψη μεγάλη θα συμφωνησω με τον συνάδελφο ότι μετάθεση δεν παίζει έτσι όπως έχει εξελιχθεί το όλο πράγμα με την σειρά μου θα ήθελα να σας πω να έχετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά ότι νεότερο έχω Θα το παραθέσω υγειενετε
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Η οποιαδηποτε συγκριση με το '11 ειναι λαθος. Ανοιξτε το θεμα που υπαρχει εδω για το '11 και θα δειτε. Τοτε η φαση ηταν ευτυχια και χαρα σε σχεση με τωρα... Ηταν ξεκαθαρο οτι θα εβγαινε.
d.e.a. (ED) SX.AL

Δημοσίευση από d.e.a. (ED) SX.AL »

vallggox εισαι λαθος σε αυτο το κομματι με ολο το σεβασμο... Ηταν ακριβως οπως τωρα μπηκε ο αδερφος μου...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Βαγγέλης έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά είμαι και εγώ ειδικός φρουρός και από ότι ακούω η προκήρυξη Θα βγει σίγουρα γιατί υπάρχει έλλειψη μεγάλη θα συμφωνησω με τον συνάδελφο ότι μετάθεση δεν παίζει έτσι όπως έχει εξελιχθεί το όλο πράγμα με την σειρά μου θα ήθελα να σας πω να έχετε υπομονή και όλα θα πάνε καλά ότι νεότερο έχω Θα το παραθέσω υγειενετε
Να σαι καλα αδελφε... καλες υπηρεσιες και ο θεος μαζι σας..
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Το χω ακουσει απο πολλους πως και το 11 ηταν στρεσογονος και μακρα η αναμονη μεχρι να βγει η προκηρυξη, αλλα οντως αν μπεις στο θεμα του 11 η ολη φαση φαινεται σαν μια βολτα στο παρκο. Για να μη σχολιασω την απουσια των διαφορων "δε θα βγει ρε, εμεις πρωτοι κλπ". Τελος παντων, και στα δικα μας!
ΑΛΕΑΣ...

Δημοσίευση από ΑΛΕΑΣ... »

Λίγο υπομονή ρε παιδια και θα δούμε αν θα βγει ή όχι... Πάντως και εγω που ρωτησα ενα ατομο που ειναι στη Γαδα μου ειπε οτι τωρα τον Νοέμβρη θα βγει... Υπομονη τοτε να δουμε λίγες μερες εμειναν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες