Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Σημερα πηρα πληροφορια απο αξιωματικο οτι βγηκε διαταγη να παρουν 700 ατομα απο Αττικη για δομοκο. Λογικα μεσα στο Δεκεμβρη μου ειπε οτι θα γινει αυτο. Ειναι θετικο πιστευω για μας μιας και οι ελλειψεις θα ειναι ακομα πιο εντονες τωρα.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Αυτό που με κουράζει και με έχει εξαιρετικά δύσπιστο Είναι ότι πάμε από μήνα σε μήνα Εδώ και δέκα μήνες και ότι μου είπε κάποιος που του είπε κάποιος.. Εδώ έχουμε διαβάσει έγγραφα επίσημα και ακόμα τίποτα.. ούτε καν μια αρνητική απαντησει! Ευχομαι αυτός ο μηνάς να αλλάξει τα δεδομένα και να μας κάνει όλους να χαμογελάσουμε επιτέλους!

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Θελουν να δημιουργησουν τμημα στο Δομοκο γιατι θα αναβαθιστει η φυλακη σε υψιστης ασφαλειας νομιζω!
αλλα απ οτι μου ειπε ο ξαδερφος μου που ειναι σωφρονιστικος θα παρει γυρω στους 300 και οχι 700 που αναφερεις αν και εχει καιρο τωρα που μου το εχει πει και απο τοτε δεν εχει υπαρξει καποιο νεο σχετικα με αυτο το θεμα!
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Παιδια πολυ χλωμο ως απιστευτο να βγει η προκυρηξη τουλαχιστον συντομα καθως ο κυριος λογος προσληψης νεων ειδικων φρουρων ηταν η στελεχωση των φυλακων δομοκου με Ε. Φ για την εξωτερικη φρουρηση! Βρηκε τροπο το υπουργειο και θα την στελεχωσει απο τους ηδη υπαρχοντες! Με τηλεφωνησε η αδερφη μου σημερα που δουλευει ΓΑΔΑ και ξεκινησαν να μοιραζονται οι αιτησεις στους ενδιαφεροντες... Ενημερωνω απο αυτα που γνωριζω για να μην περιμενετε τζαμπα! Τα κενα που θα δημιουργηθουν θα αντιμετωπιστουν με την περιφημη αναδιοργανωση της ΕΛΛΑΣ!!
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ο κυριος λογος προκηρυξης ηταν η καλυψη, με τους νεους φρουρους, των κενων που θα δημιουργησει η μετατοπιση στελεχων προς Λαμια/Δομοκο. Δεν υπηρχε, εκ προοιμιου, περιπτωση να στειλουν φρεσκους φρουρους στις φυλακες και να στερησουν απο παλια στελεχη με μορια και δεδηλωμενο τοπο συμφεροντων τη δυνατοτητα να μετατεθουν στις ιδιαιτερες πατριδες τους. Παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Στην δομοκο θα πηγαιναν ουτος η αλλος ατομα που ειναι ειδη στην αστυνομια φιλε μου κ ατομα που ειναι ποιο παλοιοι κ ειναι ο τοπος συμφεροντος τους εκει κ το αιτημα για τους φρουρους εχει γινει γιατι αφου θα πανε αστυνομικοι εκει να καλυφθει το κενο τους οι ειδικοι φρουροι απο το 2011 πανε υποχρεοτικα κατευθειαν αθηνα μαλλον καλο ειναι αυτο!
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Οσες φυλλαδες και να διαβασεις φιλε μου του προηγουμενου μηνος καθως και του επισημου site bloko.gr ανεφεραν για προκυρηξη 500 ε. φ. για στελεχωση δικαστηριων και φυλακων δομοκου. Κενα υπαρχουν ηδη και χωρις να γινει μεταταξη των υπαρχοντων ε. φ. στις φυλακες ή οπουδηποτε αλλου! Παμε παρακατω και αναμενουμε...
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Μην μπερδευσαι απο φυλαδες που πολλες φορες δεν τα εξηγουν σωστα κ δεν τους ενδιαφερει να κατσουν κ να το αναλυσουν καθως οι πληροφοριες που θελουν να δωσουν εχουν αλλο σκοπο εγω πιστευω παντως οτι ειναι πολυ καλο σημαδι αυτο κ οτι συντομα θα εχουμ, ε καλα νεα.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Αυτο εννοουμε, και ειναι η κατα Αριστοτελη διαφορα μεταξυ αιτιας και αιτιατου. Αν αφησω τον αναπτηρα να πεσει κατω, ποιος φταιει που επεσε; Εγω που τον εριξα ή η βαρυτητα;[;) ] Τα αρθρα μιλουν για στελεχωση, ενδεχομενως εννοωντας οτι η προσληψη αποσκοπει σε στελεχωση, οχι απαραιτητως απο τους νεοπροσληφθεντες. Καλη συνεχεια
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Το τι λενε οι εφημεριδες και οι εκαστοτε φυλλαδες φιλε Νικο δεν παει να πει οτι μας κατατοπιζουν υποχρεωτικα και στην πραγματικη αναγκη προσληψης των φρουρων.. εδω καλα καλα ελεγαν για εκδοση της προκηρυξης τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο και ακομα καρτερουμε... οι παλιοι θα καλυψουν τις αναγκες φυλαξης των φυλακων και οι νεοπροσληφθεντες θα καλυψουν θεσεις νευραλγικων ποστων.. πχ Διας που προσπαθουν να αποδωσουν οσο καλυτερα μπορουν με κενα στο 50%..
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Θετικο νεο.Αντε κατα πασα πιθανοτητα μεσα στη βδομαδα θα ξερουμε τι θα γινει και με την προκηρυξη.

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Nikos_pro έγραψε:Παιδια πολυ χλωμο ως απιστευτο να βγει η προκυρηξη τουλαχιστον συντομα καθως ο κυριος λογος προσληψης νεων ειδικων φρουρων ηταν η στελεχωση των φυλακων δομοκου με Ε. Φ για την εξωτερικη φρουρηση! Βρηκε τροπο το υπουργειο και θα την στελεχωσει απο τους ηδη υπαρχοντες! Με τηλεφωνησε η αδερφη μου σημερα που δουλευει ΓΑΔΑ και ξεκινησαν να μοιραζονται οι αιτησεις στους ενδιαφεροντες... Ενημερωνω απο αυτα που γνωριζω για να μην περιμενετε τζαμπα! Τα κενα που θα δημιουργηθουν θα αντιμετωπιστουν με την περιφημη αναδιοργανωση της ΕΛΛΑΣ!

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες αυτο ειναι πολυ θετικο νεο και οχι αρνητικο, δεν υπηρχε περιπτωση να στειλουν νεους εκει ουτε 1 στο 1.000.000, αν ηξερες τι χαμος γινετε με τις μεταθεσεις στο σωμα δεν θα το ελεγες αυτο, τα κενα που θα αφησουν οι παλιοι ειναι το θεμα, οσο για αυτην την ριμαδα την αναδιοργανωση η κατασταση ειναι σε αυτο το θεμα πλεον τραγελαφικη, αστο... Επιβεβαιωνει και την δικια μου πληροφορια και του αλλου παιδιου, αν μπορεις ρωτα την αδελφη σου και για ποσα ατομα θα παρουν τελικα εκει να ξερουμε τι παιζει γενικα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εδω βαζουν αστυφυλακες να περασουν υποχρεωτικα εκπαιδευση για την διας. Τι λετε τωρα. Τα κενα ειναι τεραστια ετσι κι αλλιος. Φυσικο ειναι οι παλιοι να εχουν προτεραιοτητα και θα πανε στα σπιτια τους, αυτο ελειπε. Υπομονη λιγες μερες.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

dimitris mak έγραψε:Εδω βαζουν αστυφυλακες να περασουν υποχρεωτικα εκπαιδευση για την διας. Τι λετε τωρα. Τα κενα ειναι τεραστια ετσι κι αλλιος. Φυσικο ειναι οι παλιοι να εχουν προτεραιοτητα και θα πανε στα σπιτια τους, αυτο ελειπε. Υπομονη λιγες μερες.
Τι εννοείς βάζουν; Πότε δεν έβαζαν;
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Nikos_pro έγραψε: Παιδια πολυ χλωμο ως απιστευτο να βγει η προκυρηξη τουλαχιστον συντομα καθως ο κυριος λογος προσληψης νεων ειδικων φρουρων ηταν η στελεχωση των φυλακων δομοκου με Ε. Φ για την εξωτερικη φρουρηση! Βρηκε τροπο το υπουργειο και θα την στελεχωσει απο τους ηδη υπαρχοντες! Με τηλεφωνησε η αδερφη μου σημερα που δουλευει ΓΑΔΑ και ξεκινησαν να μοιραζονται οι αιτησεις στους ενδιαφεροντες... Ενημερωνω απο αυτα που γνωριζω για να μην περιμενετε τζαμπα! Τα κενα που θα δημιουργηθουν θα αντιμετωπιστουν με την περιφημη αναδιοργανωση της ΕΛΛΑΣ!!
Εγω δε καταλαβα πως εβγαλες το συμπερασμα(επισημα-ανεπισημα) οτι δε θα παρει φρουρους. Ισα ισα ειναι θετικο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kostass11, Mansterv, PAPAXITOS και 9 επισκέπτες