Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

d.e.a.(ED) SX.AL έγραψε:Παιδια χαλαρωστε και μην γραφετε οτι να ειναι. Ο αλλος λεει για τον δενδια που εγινε υπουργος αμυνας. Που κολλαει αυτο με το θεμα μας ενας θεος ξερει... Ας σταματησουμε να γραφουμε οτι να ναι και με τα τηλεφωνα και ολες οι βλακειες αυτες... Ας κανουμε λιγη υπομονη αντε το πολυ μεχρι 20 νοεμβριου και μετα βλεπουμε... Ας μην λεμε οτι να ναι κανει κακο σε ολους αυτη η παραπληροφορηση και οι ανοησιες του καθενος...
Εγώ πάλι νομίζω ότι για τον Δένδια τρολλάρει ο κλασσικός γραφικός που μπαίνει και βρίζει, απλά κάνει διαφορετικούς λογαριασμούς. Έχει μεγάλη αρρώστια με τον Δένδια ίσως είναι ερωτευμένος μαζί του.

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Καλησπερα παιδια (τι καλησπερα δηλαδη χεσε μεσα). Πηρα στο οικονομικων και με συνδεσαν με την διεθυνση προυπολογισμων οπου με ενημερωσαν οτι εχει σταλει αιτημα προσληψεων ειδικων φρουρων και οτι εχουν στειλει αρνητικη απαντηση στο ΠΡΟ. ΠΟ ηδη. Τους λεω πειτε μου σας παρακαλω γιατι με καιει , ειναι σιγουρο; Και μου απαντησε 100%. Εγω εχω ξενερωσει και ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Το ονειρο μαλλον πεταξε παιδες Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια (τι καλησπερα δηλαδη χεσε μεσα). Πηρα στο οικονομικων και με συνδεσαν με την διεθυνση προυπολογισμων οπου με ενημερωσαν οτι εχει σταλει αιτημα προσληψεων ειδικων φρουρων και οτι εχουν στειλει αρνητικη απαντηση στο ΠΡΟ. ΠΟ ηδη. Τους λεω πειτε μου σας παρακαλω γιατι με καιει, ειναι σιγουρο; Και μου απαντησε 100%. Εγω εχω ξενερωσει και ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Το ονειρο μαλλον πεταξε παιδες Εικόνα

Δωσε μια αν θελεις το τηλεφωνο που πηρες κομαντο.
Chris

Δημοσίευση από Chris »

210-33.75.059 ,210-33.75.060. ,210-33.75.061 παρτε και εσεις να δουμε τι θα σας πουνε.
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Chris έγραψε: Καλησπερα παιδια (τι καλησπερα δηλαδη χεσε μεσα). Πηρα στο οικονομικων και με συνδεσαν με την διεθυνση προυπολογισμων οπου με ενημερωσαν οτι εχει σταλει αιτημα προσληψεων ειδικων φρουρων και οτι εχουν στειλει αρνητικη απαντηση στο ΠΡΟ. ΠΟ ηδη. Τους λεω πειτε μου σας παρακαλω γιατι με καιει , ειναι σιγουρο; Και μου απαντησε 100%. Εγω εχω ξενερωσει και ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Το ονειρο μαλλον πεταξε παιδες Εικόνα
Μου μυριζεσαι αστυφυλακας εσυ μυρωδια... Τοσα δημοσιευματα για προσληψεις δημοσιου κ τοσες δηλωσεις απο ανωτατο αξιωματικο +την επιστολη του κ. Υπουργου Κικιλια... κ μας λες διαφορα εσυ. τρολε
john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια (τι καλησπερα δηλαδη χεσε μεσα). Πηρα στο οικονομικων και με συνδεσαν με την διεθυνση προυπολογισμων οπου με ενημερωσαν οτι εχει σταλει αιτημα προσληψεων ειδικων φρουρων και οτι εχουν στειλει αρνητικη απαντηση στο ΠΡΟ. ΠΟ ηδη. Τους λεω πειτε μου σας παρακαλω γιατι με καιει, ειναι σιγουρο; Και μου απαντησε 100%. Εγω εχω ξενερωσει και ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Το ονειρο μαλλον πεταξε παιδες Εικόνα
Καλά άστο άκυρο, εδώ δεν απάντησαν στο αρχηγείο της ελ. Ας και απάντησαν σε εσένα;
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Chris έγραψε: Παιδια πηρα και εγω στο τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος παραπανω και μου ειπαν οτι εχει γινει αιτημα αλλα ανεπισημα το εχει απορριψει το οικονομικων Εικόνα δεν αντεχω αλλο!
Chris έγραψε:Καλησπερα παιδια (τι καλησπερα δηλαδη χεσε μεσα). Πηρα στο οικονομικων και με συνδεσαν με την διεθυνση προυπολογισμων οπου με ενημερωσαν οτι εχει σταλει αιτημα προσληψεων ειδικων φρουρων και οτι εχουν στειλει αρνητικη απαντηση στο ΠΡΟ. ΠΟ ηδη. Τους λεω πειτε μου σας παρακαλω γιατι με καιει, ειναι σιγουρο; Και μου απαντησε 100%. Εγω εχω ξενερωσει και ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Το ονειρο μαλλον πεταξε παιδες
Δηλαδή φίλε CHRIS και στο ΠροΠο και στο Υπουργείο Οικονομικών σε είπαν το ίδιο πράγμα?
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

"Αστυφυλακας" ειναι ρε ψαρακλες, αλλιως θαμπαινε ως πολιτης; Ρε chris μη μας τα κανεις πλανητες, αφου εσεις ειπαμε οτι θα μπειτε μετα απο μας στο σωμα! Οσες ψευδεις μλκιες κιαν γραψεις!
Άβαταρ μέλους
mma badboys
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mma badboys »

Φιλε το ξερεις το παλικαρι κ τ μιλας ειρωνικα; Τι σημαινει αν μπεις π δν τ βλεπω; Τ σ νοιαζει αν θα χαλασει τν πρωτο μισθο στ τηλεφωνα; Κ γενικα τ σ νοιαζει; Τ παληκαρι μπορει ν γουσταρει ν περνει καθε μερα τηλεφωνο εσυ τ ζορι τραβας; Πολυ ειρωνας εισαι! Ν δεις τωρα πς γινομαι κ εγω ρωτα ρ φιλε μια τ βυσμα π σ εκανε δοκιμο κ σ πηγε κ ΣΧΑΛ ποτε θα βγει κ πες μς κ μς! Αιντε μπεεεε Εικόνα
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ακομα ανοικτο το μουσειο μ@λακιας βλεπω. Υπεροχα. Ρε δε βλεπετε οτι μπαινει ο καθε τρολακος/βλ@κακος/σκατακος και οτιδηποτε αλλο σε ακος επιτυχοντας και κανει πλακα σπερνοντας μιζερια; Δε το ξερουμε οτι παρακολουθουν το θεμα αυτα τα τυπακια; Βρηκαν την ευκαιρια που φορεσατε ολοι τα μαυρα επειδη καποιος ακουσε οτι εδωσε ακυρο το οικονομικων και μπαινουν και παριστανουν τους συμμετοχους καημενους-στενοχωρημενους; Παιδια αν ειμαστε τοσο ζωα, λυπαμαι που το λεω, αλλα να μη περιμενουμε προκηρυξη της ΕΛΑΣ αλλα του ΠΙΚΠΑ. Εμεις ειμαστε η ομας των υπηρετησαντων στις καταδρομες που θελουμε να γινουμε μαχιμοι αστυνομικοι, που δε μπορουμε να κανουμε αντρικα και στωικα υπομονη για 15 μερες, εχοντας στην πλατη μας 9-10 μηνες; Σοβαρευτειτε και αγνοηστε επιμελως οποιον ζεχνει τρολιτιδα. Μεσα στις επομενες δυο βδομαδες ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ θα παρει απαντηση το προ πο απ το οικονομικων για τη μοιρα της προκηρυξης, η οποια ομως ΔΕΝ εχει δοθει ακομα ο, τι και αν σας λενε οι διαφοροι. Μπορω να πω και αλλα, αλλα δε τα αξιζει το παρον χοιροστασιο
Άβαταρ μέλους
mma badboys
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mma badboys »

Πες τ ρ δοκιμαρα συμφωνω απολυτα μαζι σου! Απο εναν 2μαλιτη!Εικόνα
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ή θα κρατήσετε την συζήτηση του νήματος σε ένα επίπεδο ή θα την κρατήσω εγώ με το ζόρι κομάντος.

Βλέπετε ότι δεν επεμβαίνω παρότι το πράγμα ήδη έχει ξεφύγει τις τελευταίες 2 ημέρες αλλά μερικοί από εσάς δεν παίρνετε χαμπάρι με τίποτα.

Η καλοσύνη, ο σεβασμός στην ελευθερία του λόγου και η κατανόηση στην αναμονή σας από πλευράς μου δεν είναι αδυναμία. Να είστε σίγουροι. Θα πρέπει να το υπενθυμίζω σε ολόκληρους λεβέντες αυτό κάθε φορά;

Σοβαρευτείτε κύριοι.

Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Πρώτα από όλα το τηλ της διεύθυνσης προϋπολογισμού είναι 2103338525/526 δεύτερον δεν απαντάνε σε αυτό το τηλ και έχω πάρει αρκετές φορές. Τρίτων το υπουργείο κλείνει στις 3.30 και δεν νομίζω να είχες πάρει νωρίτερα και να το έγραφες τώρα. Και τέλος δεν σε συνδέουν με τη διεύθυνση προϋπολογισμού παίρνεις απευθείας τηλ. Κρίμα που μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω αλλά δεν μπορώ...

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Καλο μηνα σε ολους.. Με καλα νεα!
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Καλο μηνα παιδια και καλη μας τυχη. Ευχομαι να βγει επιτελους και να μπουν οσοι πραγματικα το θελουν γιατι ολοι μας εχουμε κουραστει τοσο καιρο να μας κοροιδευουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Mansterv και 8 επισκέπτες