Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ναι, στο οτι δε θα υπαρξει προκηρυξη για ΟΒΑ ουτε σε δεκα χρονια
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Χαχαχαχαχα... Παλι καλα που δεν με ενδιαφερει ο στρατος μαγκες!
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Δημητρης έγραψε:Ενταξει δεν γινεται να γινει και σε λιγους μηνες. Χρειαζονται καποια χρονια. Παρε παραδειγμα το αεροσρομιο στο οποιο το ειχαν αστυνομικοι και τωρα το εχουν σεκιουριτι... Οπως επισης ακουγεται και για τις φυλακες. Μακαρι να μην ειναι εται οπως τα λεω. Αλλα επαναλαμβανω πως κανω μαθηματα με αξιωματικους αστυνομικους διευθυντες και διοικητες οι. Οποιοι λενε ολοι το ιδιο πραγμα.

Καλα ετσι νομιζα κι εγω αλλα ενω υπαρχουν τρελες ελειψεις στα ΑΤ εδω και κατι χρονια δεν εχουν ξετρυπωσει ουτε ενα γραφια ακομα οποτε ξεχνα το αυτο, ειπαμε εδω ειναι Ελλαδα. Απλα θα μειωθουν οι προσληψεις καπως και θα πεσει σιγα σιγα ο αριθμος με τις συνταξεις.

Ξερω οτι ειναι χαζομαρα αυτο που θα πω, αλλα απο περιεργια πηρα κι εγω στο αρχηγειο και μου ειπαν οτι ειπαν και στον kaila οτι θα βγει δηλαδη και περιμενουν απλα. Αρα η φαση εκει ειναι μεγαλο μπ0υρδελ0 και δεν αξιζει να ασχολειται κανεις.
Στο οικονομοικων που πηρα σε διαφορα τηλ που βρηκα δεν το σηκωνε κανεις...

Οποτε οσο δεν εχουμε καποιον που να ξερει ατομο με καλη θεση στο οικονομικων ειμαστε σε αγνοια αν και ενα θετικο προσημο υπαρχει συμφωνα με ολες τις πληροφοριες μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Ρε παιδια, απτη στιγμη που το ανακοινωσε ο διοικητης της σχολης, δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι θα βγει! Μην ακουτε τον καθε ασχετο που λεει ταντιθετο στο τηλεφωνο! Το παραχεσαμε να πουμε.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

DAV01 έγραψε:Ρε παιδια, απτη στιγμη που το ανακοινωσε ο διοικητης της σχολης, δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι θα βγει! Μην ακουτε τον καθε ασχετο που λεει ταντιθετο στο τηλεφωνο! Το παραχεσαμε να πουμε.

Ετσι ειναι φιλε, αλλα ο διοικητης της σχολης δεν ειπε κατι σιγουρο, οπως και ο υπουργος δεν ειπε κατι σιγουρο.
d.e.a. (ED) SX.AL

Δημοσίευση από d.e.a. (ED) SX.AL »

Παιδια χαλαρωστε και μην γραφετε οτι να ειναι. Ο αλλος λεει για τον δενδια που εγινε υπουργος αμυνας. Που κολλαει αυτο με το θεμα μας ενας θεος ξερει... Ας σταματησουμε να γραφουμε οτι να ναι και με τα τηλεφωνα και ολες οι βλακειες αυτες... Ας κανουμε λιγη υπομονη αντε το πολυ μεχρι 20 νοεμβριου και μετα βλεπουμε... Ας μην λεμε οτι να ναι κανει κακο σε ολους αυτη η παραπληροφορηση και οι ανοησιες του καθενος...
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

VALLGOX έγραψε:
Δημητρης έγραψε:Ενταξει δεν γινεται να γινει και σε λιγους μηνες. Χρειαζονται καποια χρονια. Παρε παραδειγμα το αεροσρομιο στο οποιο το ειχαν αστυνομικοι και τωρα το εχουν σεκιουριτι... Οπως επισης ακουγεται και για τις φυλακες. Μακαρι να μην ειναι εται οπως τα λεω. Αλλα επαναλαμβανω πως κανω μαθηματα με αξιωματικους αστυνομικους διευθυντες και διοικητες οι. Οποιοι λενε ολοι το ιδιο πραγμα.

Καλα ετσι νομιζα κι εγω αλλα ενω υπαρχουν τρελες ελειψεις στα ΑΤ εδω και κατι χρονια δεν εχουν ξετρυπωσει ουτε ενα γραφια ακομα οποτε ξεχνα το αυτο, ειπαμε εδω ειναι Ελλαδα. Απλα θα μειωθουν οι προσληψεις καπως και θα πεσει σιγα σιγα ο αριθμος με τις συνταξεις.

Ξερω οτι ειναι χαζομαρα αυτο που θα πω, αλλα απο περιεργια πηρα κι εγω στο αρχηγειο και μου ειπαν οτι ειπαν και στον kaila οτι θα βγει δηλαδη και περιμενουν απλα. Αρα η φαση εκει ειναι μεγαλο μπ0υρδελ0 και δεν αξιζει να ασχολειται κανεις.

Οποτε οσο δεν εχουμε καποιον που να ξερει ατομο με καλη θεση στο οικονομικων ειμαστε σε αγνοια αν και ενα θετικο προσημο υπαρχει συμφωνα με ολες τις πληροφοριες μεχρι τωρα.
Στο υπουργείο οικονομικών μιας και με μπριζοσατε και μένα πήρα και εγώ, μου έχουν δώσει ένα τηλ της Διεύθυνσης προϋπολογισμών και δεν απαντάει κανείς. Τώρα άμα σου είπαν εσένα ότι θα βγει και περιμένουν... Τι να πω και εγώ; Απλά θα περιμένουμε.

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DAV01 »

VALLGOX έγραψε:
DAV01 έγραψε:Ρε παιδια, απτη στιγμη που το ανακοινωσε ο διοικητης της σχολης, δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι θα βγει! Μην ακουτε τον καθε ασχετο που λεει ταντιθετο στο τηλεφωνο! Το παραχεσαμε να πουμε.

Ετσι ειναι φιλε, αλλα ο διοικητης της σχολης δεν ειπε κατι σιγουρο, οπως και ο υπουργος δεν ειπε κατι σιγουρο.

Δεκτο, αλλα λογω της θεσης του δεν μπορει να λεει ψεματα, ετσι ειναι το λογικο τουλαχιστον. Καλο θαταν να μη ψαρωνουμε με τον καθε ασχετο, γιατι γαμιετε η ψυχολοια μας, προσωπικη μου αποψη! Ας αρκεστουμε σε αυτα που ειδαμε και ακουσαμε απο τα επισημα προσωπα!

GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

143 γεματες ***** μπραβο σας!
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Το υπουργειο Προπο εβγαλε προχτες προκυρηξη για 22 μονιμα στελεχοι στο κεντρο πρωτης υποδοχης μεταναστων Λεσβου.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/41832/asep-prokiryksi-1s-2014-gia-22-theseis-sto-ypourgeiou-dimosias-taksis

Τα προσφατα δημοσιευματα μιλουσαν για 500 θεσεις στο υπ προπο
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

VALLGOX έγραψε:Το υπουργειο Προπο εβγαλε προχτες προκυρηξη για 22 μονιμα στελεχοι στο κεντρο πρωτης υποδοχης μεταναστων Λεσβου.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/41832/asep-prokiryksi-1s-2014-gia-22-theseis-sto-ypourgeiou-dimosias-taksis

Τα προσφατα δημοσιευματα μιλουσαν για 500 θεσεις στο υπ προπο

Δες εδώ που λέει ότι το υπουργείο δημοσίας τάξης θα προσλάβει 641 άτομα οπότε για θετικό το βλέπω. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=74638

Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

Εγω απλα το ανεφερα σαν πρωην υπουργος προπο που ηταν...

και ο διοικητης στην κομοτηνη ειπε πιθανον να ερθουν φρουροι δεν ειπε οτι ειναι δεδομενο.

john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

VALLGOX έγραψε:

Αδερφέ πήρα στο Οικονομικών σήμερα τους έλεγα για την προκήρυξη με συνδέσαν με 5 διαφορετικά άτομα κανείς δεν ήξερε κάτι για την προκήρυξη. Ούτε καν ακουστά. Οι τύποι που 'δουλεύουν' εκεί κοιμούνται όρθιοι. Φυσικά απάντηση δεν πήρα από κανέναν
d.e.a. (ED) SX.AL

Δημοσίευση από d.e.a. (ED) SX.AL »

john 323 εχεις χαλασει τον πρωτο μισθο αν μπεις που δεν το βλεπω στα τηλεφωνα... Ελεος αγορι μου
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από DAV01 »

Μη το ψειριζετε αλλο το θεμα ρε μαγκες και παιζετε με τις λεξεις που ειπαν ο διοικητης και ο Κικιλιας! Το αποτελεσμα κρατηστε, μη πιανεστε απο μια λεξη τους! Θα δουμε στα μεσα του μηνα τι θα γινει,3μιση χρονια το πολυ καναμε υπομονη. Μη γεμιζουμε σελιδες τζαμπα, ολα θα κριθουν στα μεσα του μηνα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης