Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Σωστα... Λεγανε ομως οτι οι προσληψεις αυτες εγκριθηκαν απο την τροικα... Ειχεν συμφωνησει απο την αρχη για τις προσληψεις... Λοιπον μολις πηρα εγω τηλεφωνο τωρα και μου ειπαν οτι θα βγει αλλα περιμενουν το χαρτι για να αρχισουν οι διαδικασιες... Αντε τωρα να βγαλεις συμπερασμα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Το αίτημα έχει γίνει ναι αυτό ισχύει. Απλά μου είπε ότι μάλλον η απάντηση θα είναι αρνητική. Μας ξενέρωσαν πάλι...
-
Λες να μην γουστάρει τους ε. Φ αυτός που μίλησα; Τι να πω...kailas έγραψε:Σωστα... Λεγανε ομως οτι οι προσληψεις αυτες εγκριθηκαν απο την τροικα... Ειχεν συμφωνησει απο την αρχη για τις προσληψεις... Λοιπον μολις πηρα εγω τηλεφωνο τωρα και μου ειπαν οτι θα βγει αλλα περιμενουν το χαρτι για να αρχισουν οι διαδικασιες... Αντε τωρα να βγαλεις συμπερασμα.
Καίλα πήρες και εσύ και εσένα σου είπε οτί θα βγεί?
Λοιπον αυτος που σου το ειπε μπορει να στο ειπε ετσι... Οι μονοι που ξερουν σιγουρα ιναι οι ανωτεροι σε βαθμο κλιμακα και ο ιδιος ο υπουργος... Μην ακους κανεναν αλλον... Περιμενουμε και βλεπουμε... Ασε να λενε... Στον καθενα λενε διαφορετικα πραγματα. Και σε εμενα αλλα ειπαν απ'οτι ειδες... Θα δουμε
-
Αλάνια πάρτε και άλλοι να δούμε τι θα σας πούν...
salonika έγραψε:Καίλα πήρες και εσύ και εσένα σου είπε οτί θα βγεί;
πηρα φιλε και μου ειπε ακριβως οτι γνωριζουμε για την προκηρυξη και περιμενουμε σχετικο χαρτι για να αρχισουν οι διαδικασιες... Του λεω μετα τι ακουγεται για σιγουρα; Η απαντηση που πηρα ειναι οτι θα βγει... Τωρα αλλα ειπαν σε εμενα και αλλα στον τζον323...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Πρόσφατα μιλούσα με ενστόλους που είχαν υπηρεσία την Κατεχάκη στο Υ. Δ. Τ. Και ο ένας έλεγε ότι θα βγει ενώ ο άλλος ότι δεν θα βγει. Όταν τον ρώτησα που ξέρει ότι δεν θα βγει μου είπε για το μεσοπρόθεσμο. Όταν του είπα για την δήλωση του Κικίλια με ρώτησε ποιος είναι αυτός. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχουν άτομα που είναι εντελώς άσχετα και απλά λένε μια μπούρδα είτε για καψώνι είτε από ασχετοσύνη. Μην σκάτε λίγος καιρός έμεινε για να μάθουμε τι θα γίνει, τόσα χρόνια υπομονή φάγαμε το γάιδαρο και έμεινε η ουρά.kailas έγραψε:salonika έγραψε:Καίλα πήρες και εσύ και εσένα σου είπε οτί θα βγεί;
πηρα φιλε και μου ειπε ακριβως οτι γνωριζουμε για την προκηρυξη και περιμενουμε σχετικο χαρτι για να αρχισουν οι διαδικασιες... Του λεω μετα τι ακουγεται για σιγουρα; Η απαντηση που πηρα ειναι οτι θα βγει... Τωρα αλλα ειπαν σε εμενα και αλλα στον τζον323...
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Καλά δεν νομίζω να έχουν βάλει κάποιον άσχετο να σηκώνει το τηλέφωνο του αρχηγείου
To "άσχετος" είναι σχετικό. Διότι δε μπορεί να ξέρει αυτός αν θα βγει ή όχι και προσωπικά ούτε και ο διοικητής της σχολής ξέρει. Οι μόνοι που ξέρουν είναι οι αρμόδιοι υπουργοί.
Και γενικά ρε παιδία τι περιμένετε να σας πουν; Αν θέλετε να ρωτήσετε ντε και καλά τουλάχιστον πάρτε στο υπουργείο οικονομικών αυτοί τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είναι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν γιατί αυτούς περιμένουμε.
Και γενικά ρε παιδία τι περιμένετε να σας πουν; Αν θέλετε να ρωτήσετε ντε και καλά τουλάχιστον πάρτε στο υπουργείο οικονομικών αυτοί τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είναι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν γιατί αυτούς περιμένουμε.
Παιδες εχω μιλησει με το ιδιαίτερο του δενδια και μου εχει πει οτι ψαχνουν το χρημα... Υπαρχει ολη η καλη θέληση να βγει αλλα μολις βρεθεί το κονδυλιο... Τα συμπερασματα δικα σας...
Παιδια πηρα και εγω στο τηλεφωνο που εδωσε ο φιλος παραπανω και μου ειπαν οτι εχει γινει αιτημα αλλα ανεπισημα το εχει απορριψει το οικονομικων
δεν αντεχω αλλο!

Ο Δενδιας ειναι υπουργος αναπτυξης, τι σχεση εχει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Τότε πως εξηγείς το ότι άλλο λένε την μια άλλο την άλλη;salonika έγραψε:Καλά δεν νομίζω να έχουν βάλει κάποιον άσχετο να σηκώνει το τηλέφωνο του αρχηγείου
Εκτός αν τους έχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα και απαντούν ότι ναναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το τηλέφωνο δεν λέγονται πολλά οπότε μας μένει μόνο να κάνουμε υπομονή.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
-
Ναι πάρτε ένα τηλ και οι υπόλοιποι να δούμε τι θα σας πουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες