Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
perre88
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από perre88 »

Καλησπέρα σας :) πρωτο σχολιο μου εδω, ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας :)

παιζει το ενδεχομενο ολες οι προσληψεις λ/φ, ε/φ και π/ς, παρολο που ειναι οι χαμηλοτερες βαθμιδες στο καθε σωμα, να γινουν μονο για πτυχιουχους ΑΕΙ/ΤΕΙ οπως ακουγεται λογω υψηλης ανεργιας και μειωσης του ανταγωνισμου μεσω ΑΣΕΠ.

ευχαριστω.
δεα (εδ) σχ.αλ

Δημοσίευση από δεα (εδ) σχ.αλ »

Περρε88 αυτο που λες δεν προκειται να γινει. Αν ειδες καποιο δημοσιευμα τετοιο ισχυει μονο και μονο για τις προσληψεις που θα γινουν σε τομεις οπως νοσηλευτες, δεη, τελωνιακους ιατρους κλπ... Για ε. Φ και σωφρονιστικους δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο και ουτε προκειται...
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

perre88 έγραψε:Καλησπέρα σας :) πρωτο σχολιο μου εδω, ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας :)

παιζει το ενδεχομενο ολες οι προσληψεις λ/φ, ε/φ και π/ς, παρολο που ειναι οι χαμηλοτερες βαθμιδες στο καθε σωμα, να γινουν μονο για πτυχιουχους ΑΕΙ/ΤΕΙ οπως ακουγεται λογω υψηλης ανεργιας και μειωσης του ανταγωνισμου μεσω ΑΣΕΠ.

ευχαριστω.

Δεν παιζει κατι τετοιο, το πιο πιθανο ειναι να τα εχουν αφησει οπως ηταν ισως με καποιες μικροαλαγες οπως κανουν κατα καιρους.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Καλησπερα, εχει συζητηθει και προηγουμενως αυτο που ρωτας, η απαντηση ειναι πως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα αμφιβολλο, για καποιους κ αδυνατο. Σκεψου μονο τις ανισορροπιες που θα επεφερε στην αλυσιδα της ιεραρχιας οταν πχ στο λιμενικο, ο αξιωματικος εχει τα ιδια τυπικα προσοντα με τον λφ ή στην ΕΛΑΣ ο ΕΦ εχει πτυχιο ΑΕΙ και ειναι κατωτερος βαθμολογικα του αστυφυλακα, που θεωρειται πως κατεχει τιτλο σπουδων επιπεδου ΤΕΙ (πραγμα που συμβαινει βεβαια, αλλα δε μπορουν να το θεσπισουν και ως προαπαιτουμενο). Σε καθε περιπτωση αν αποφασιζοταν κατι τετοιο, θα εκδιδοταν σχετικο ΦΕΚ, οποτε και θα το μαθαιναμε πριν εκδοθει προκηρυξη
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Καλησπερα, εχει συζητηθει και προηγουμενως αυτο που ρωτας, η απαντηση ειναι πως κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα αμφιβολλο, για καποιους κ αδυνατο. Σκεψου μονο τις ανισσοροπιες που θα επεφερε στην αλυσιδα της ιεραρχιας οταν πχ στο λιμενικο, ο αξιωματικος εχει τα ιδια τυπικα προσοντα με τον λφ ή στην ΕΛΑΣ ο ΕΦ εχει πτυχιο ΑΕΙ και ειναι κατωτερος βαθμολογικα του αστυφυλακα, που θεωρειται πως κατεχει τιτλο σπουδων επιπεδου ΤΕΙ. Σε καθε περιπτωση αν αποφασιζοταν κατι τετοιο, θα εκδιδοταν σχετικο ΦΕΚ, οποτε και θα το μαθαιναμε πριν εκδοθει προκηρυξη

Τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ νομικα ειναι ισα εδω και κατι χρονια, οι αστυφυλακες δεν νομιζω καν να εξισωνουν την εκπαιδευση τους σε ΤΕΙ/ΑΕΙ καμια σχεση, τα ΤΕΙ/ΑΕΙ ειναι ανωτερα απο την εκπαιδευση τους, οιαξιωματικοι μονο. Αλλα τεσπα μπαινουμε σε πολυ γκριζες ζωνες τωρα...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ετσι ξερω, οτι γινονται προσπαθειες να εξισωθει ο "τιτλος σπουδων" του αστυφυλακα με αυτον αποφοιτου ΤΕΙ. Τωρα αν αυτο εχει επιτευχθει δε γνωριζω. Τωρα για το αλλο που λες περι ισοτητας ΑΕΙ/ΤΕΙ εχω ακουσει διαφορα, δε ξερω τι ισχυει και δεν αφορα και το νημα ουτως ή αλλως [;) ]
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ξερω, οτι γινονται προσπαθειες να εξισωθει ο "τιτλος σπουδων" του αστυφυλακα με αυτον αποφοιτου ΤΕΙ. Τωρα αν αυτο εχει επιτευχθει δε γνωριζω. Τωρα για το αλλο που λες περι ισοτητας ΑΕΙ/ΤΕΙ εχω ακουσει διαφορα, δε ξερω τι ισχυει και δεν αφορα και το νημα ουτως ή αλλως [;) ]

Νομιζω αφορα το θεμα μιας και πρεπει να ξεκαθαριστει πλεον, αλλα πρεπει να μεταφερθουν και αυτα και τα παλια κανονικα στο κριτηρια μοριοδοτησης ειδικων φρουρων.

ΑΕΙ και ΤΕΙ ειναι ισα νομικα απο το 2001, ουσιαστικα και τα δυο ΑΕΙ ειναι πλεον απλα το ΤΕΙ αποτελει τον τεχνολογικο τομεα της ανωτερης εκπαιδευσης, θα το δεις και ως ΑΤΕΙ γραμμενο http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1

Αν ο αστυφυλακας με 5 εξαμηνα σχολη θελει να γινει ΤΕΙ/ΑΕΙ καηκαμε Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

VALLGOX έγραψε: Αν ο αστυφυλακας με 5 εξαμηνα σχολη θελει να γινει ΤΕΙ/ΑΕΙ καηκαμε Εικόνα
Ετσι. Αλλα αν εχεις δυνατο συνδικαλισμο βγαινεις πρωτος στο προσθιο διπλα σε δελφινι, βλεπεις τι γινεται Εικόνα Παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Ειναι αναρτημενο απο της 27 οκτωμβριου λετε να ειναι κοντα;http://www.e-dimosio.gr/dimosio/7-110-proslipsis-sto-dimosio-mesa-sto-2014-pou-tha-ginoun/
john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Παιδιά πήρα τηλέφωνο πριν λίγο στο αρχηγείο και μου παν ότι έχει γίνει αίτημα για ε. Φ και περιμένουν απάντηση ακόμα. Και μου είπε ο συγκεκριμένος που μίλησα ότι είναι θα 'ναι μάλλον αρνητική η απάντηση. Κάντε ένα κόπο και πάρτε και εσείς...
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Αυτος που πηρες τι ακριβως ηταν; Σε πιο γραφειο πηρες?
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Αρχίσαμε πάλι...
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο σχεδιο των προσληψεων εως το τελος του 2014, ειδαμε αναφορα του υπουργου να ζηταει ατομα, τον διοικητη της σχολης να λεει οτι μεχρι μεσα νοεμβρη να βγει δεν νομιζω να ειναι ψεματα γιατι ακουγεται παρα πολυ...
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Ότι υπάρχει αίτημα είναι ξεκάθαρο. Το αν θα εγκριθεί είναι το θέμα
john323
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Πήρα τηλ στο 210-6977000 και με συνέδεσαν μ αυτόν τον τύπο που μου είπε ότι εκεί είναι το αρχηγείο της ελ. Ας. Τον ρώτησα για την προκήρυξη και μου είπε αυτό που σας είπα. Για αυτό σας λέω πάρτε και σεις κανα τηλέφωνο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης