Αν μπορείς διευκρίνισε ποια είναι αυτή η πηγή αρχηγέ μου.OMEGA έγραψε:Τεταρτη το μεσσημερι θα βγει... Πληροφορια απο την εγκυροτερη πηγη
Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Πλάκα θα κάνει ρε παιδια. Πως είναι δυνατόν να βγεί τετάρτη μεσημέρι ; Γνωρίζεται εσείς με σιγουριά εάν έχει περάσει απο το ΓΛΚ (υπογραφή υπουργου οικονομικών) και οτι πρόλαβε πήγε απο Μητσοτάκη (διοικητικής μεταρρύθμισης) , ΑΣΕΠ, εθνικό τυπογραφείο και θα βγει τετάρτη ;
Ας είμαστε ρεαλιστές...
Ας είμαστε ρεαλιστές...
Θελω και μπορώ !
Για Τεταρτη εκ των πραγματων αποκλειεται, για το εγγυς μελλον, εγγυς ειναι, θα μαθουμε συντομα
Ποσο μεσημερι; Πριν το Κωσταντινου και Ελενης η μετα;OMEGA έγραψε:Τεταρτη το μεσσημερι θα βγει... Πληροφορια απο την εγκυροτερη πηγη
Αnyway μιας και το θρεντ εχει μπουρδελεψει τελειως απο σπαμ/τρολ κουτσουλιες, ας πεταξω και γω τη μαλακια μου.
Βρεθηκα προχθες μετα απο καιρο με ενα φιλο μου που ενδιαφερεται για την προκηρυξη και ο πατερας του ειναι αποστρατος αντι (η υπο θε θυμαμαι) στρατηγος της αστυνομιας.
Μου λεγε οτι η προκηρυξη ειναι 100000000000000000000000% σιγουρο οτι θα βγει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου, οτι του το πε ο πατερας του που ξερει κοσμο κλπ κλπ.
Αφου ηταν τοσο σιγουρος (μιας και λατρης του τζογου οπως και εγω εχουμε λιωσει τραπουλες και τραπουλες μαυτον), του προτεινα να βαλουμε στοιχημα.
Αν βγει μες το Νοεμβριο, θα του δωσω 100 ευρω.
Εαν δε βγει, θα μου δωσει εκεινος 20.
Δεν δεχτηκε
Για προτεινετε στις πηγες σας (εαν τους εχετε τετοιο θαρρος) που ειναι τοσο σιγουροι κατι αντιστοιχο και πειτε μας τι εγινε
Βρεθηκα προχθες μετα απο καιρο με ενα φιλο μου που ενδιαφερεται για την προκηρυξη και ο πατερας του ειναι αποστρατος αντι (η υπο θε θυμαμαι) στρατηγος της αστυνομιας.
Μου λεγε οτι η προκηρυξη ειναι 100000000000000000000000% σιγουρο οτι θα βγει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου, οτι του το πε ο πατερας του που ξερει κοσμο κλπ κλπ.
Αφου ηταν τοσο σιγουρος (μιας και λατρης του τζογου οπως και εγω εχουμε λιωσει τραπουλες και τραπουλες μαυτον), του προτεινα να βαλουμε στοιχημα.
Δεν δεχτηκε

Για προτεινετε στις πηγες σας (εαν τους εχετε τετοιο θαρρος) που ειναι τοσο σιγουροι κατι αντιστοιχο και πειτε μας τι εγινε

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Αν δεν πιστεύεις κανέναν μην ρωτάς καλύτερα και μην βάζεις στοιχήματα. Έχουμε δει τον διοικητή της Αστυφυλάκων να αναφέρεται για 500 ε. Φ. Προφανώς για να στο λέει ο φίλος σου κάτι ακούγεται. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...Cobra88 έγραψε:Αnyway μιας και το θρεντ εχει μπουρδελεψει τελειως απο σπαμ/τρολ κουτσουλιες, ας πεταξω και γω τη μαλακια μου.
Δεν δεχτηκε
Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
Μια διορθωση αδελφε.. για εθνικες εκλογες παμε μαλλον τον Μαρτιο σε περιπτωση που τον Φεβρουαριο δεν βγαλουν προεδρο της Δημοκρατιας, οποτε χρονικα η προκηρυξη για να ολοκληρωθει κιολας χωρις να μεινει στην μεση η διαδικασια πρεπει να βγει Νοεμβριο-Δεκεμβριο...Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
Καλα αν τα αρθρα ηταν βρωσιμα, σιγουρα ολοι θα κοβομασταν ολοι στο ΔΜΣ λογω παχυσαρκιας.salonika έγραψε:Καλά νέα θα είναι μόνο η προκήρυξη... Από άρθρα εφημερίδων εγώ προσωπικά χόρτασα
Σκουπιδια... ΜΟΝΟ ***** και ψεμματα...
Η μας δουλευουν κανονικοτατα, η ο πληροφοριοδοτης τους ειναι κανας φανταρος απ αυτους που ειχαμε ολοι στις μοναδες και λεγαν οτι θα σκασει καινουρια σειρα 100 ατομα και θα κανουμε ζωαρα... Και τελικα σκαγαν 5 ατομα και μας πηγαινε πιπ@ κωλ0 εμπλοκη

Μη τους δινετε ουτε ευρω ρεεεεεε
-
- Posts in topic: 116
Μάγκες όλοι ξενερωμένοι είμαστε από την αναμονή αλλά εντάξει μην τρελαίνεστε κιόλας. Θα 'βγει είπαμε...
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
PANIC έγραψε:Μια διορθωση αδελφε. Για εθνικες εκλογες παμε μαλλον τον Μαρτιο σε περιπτωση που τον Φεβρουαριο δεν βγαλουν προεδρο της Δημοκρατιας, οποτε χρονικα η προκηρυξη για να ολοκληρωθει κιολας χωρις να μεινει στην μεση η διαδικασια πρεπει να βγει Νοεμβριο-Δεκεμβριο...Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
Ακριβως, για Μαρτιο παμε και τοτε παγωνουν ολα, τωρα οτι βγει μεχρι τελος του ετους, το πολυ αρχες του αλλου.
Επισης πολλες απο τις 7.000 προσληψεις ειναι προγραμματισμενες εδω και καιρο λογω τεραστιων ελλειψεων δεν ειναι οτι βρηκαν λεφτα σε μια νυχτα. Για ψηφοθηρικους λογους πολλες απο αυτες θα γινουν τωρα προεκλογικα. Ας ελπισουμε να ειναι και η δικια μας μεσα απλα.
Αντε να δουμε μάγκες λιγες μερες μεινανε για να δουμε αν θα βγει... Υπομονη...
- mma badboys
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Συμφωνα με πληροφοριες στο πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη θα γινει το μπαμ ! Βεβαια αυτο μενει να το δουμε πιστευω να μην εχω λαθος πληροφοριες ! Απλα λιτα και καθαρα υπομονη 

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
Μακαρι φιλε μου! ολοι αυτο λενε αντε να δουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες