Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

OMEGA έγραψε:Τεταρτη το μεσσημερι θα βγει... Πληροφορια απο την εγκυροτερη πηγη
Αν μπορείς διευκρίνισε ποια είναι αυτή η πηγή αρχηγέ μου.

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Πλάκα θα κάνει ρε παιδια. Πως είναι δυνατόν να βγεί τετάρτη μεσημέρι ; Γνωρίζεται εσείς με σιγουριά εάν έχει περάσει απο το ΓΛΚ (υπογραφή υπουργου οικονομικών) και οτι πρόλαβε πήγε απο Μητσοτάκη (διοικητικής μεταρρύθμισης) , ΑΣΕΠ, εθνικό τυπογραφείο και θα βγει τετάρτη ;

Ας είμαστε ρεαλιστές...
Θελω και μπορώ !
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Για Τεταρτη εκ των πραγματων αποκλειεται, για το εγγυς μελλον, εγγυς ειναι, θα μαθουμε συντομα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

OMEGA έγραψε:Τεταρτη το μεσσημερι θα βγει... Πληροφορια απο την εγκυροτερη πηγη
Ποσο μεσημερι; Πριν το Κωσταντινου και Ελενης η μετα;

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Αnyway μιας και το θρεντ εχει μπουρδελεψει τελειως απο σπαμ/τρολ κουτσουλιες, ας πεταξω και γω τη μαλακια μου.

Βρεθηκα προχθες μετα απο καιρο με ενα φιλο μου που ενδιαφερεται για την προκηρυξη και ο πατερας του ειναι αποστρατος αντι (η υπο θε θυμαμαι) στρατηγος της αστυνομιας.

Μου λεγε οτι η προκηρυξη ειναι 100000000000000000000000% σιγουρο οτι θα βγει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου, οτι του το πε ο πατερας του που ξερει κοσμο κλπ κλπ.

Αφου ηταν τοσο σιγουρος (μιας και λατρης του τζογου οπως και εγω εχουμε λιωσει τραπουλες και τραπουλες μαυτον), του προτεινα να βαλουμε στοιχημα.

Αν βγει μες το Νοεμβριο, θα του δωσω 100 ευρω.

Εαν δε βγει, θα μου δωσει εκεινος 20.

Δεν δεχτηκε Εικόνα

Για προτεινετε στις πηγες σας (εαν τους εχετε τετοιο θαρρος) που ειναι τοσο σιγουροι κατι αντιστοιχο και πειτε μας τι εγινε Εικόνα

john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από john323 »

Cobra88 έγραψε:Αnyway μιας και το θρεντ εχει μπουρδελεψει τελειως απο σπαμ/τρολ κουτσουλιες, ας πεταξω και γω τη μαλακια μου.

Βρεθηκα προχθες μετα απο καιρο με ενα φιλο μου που ενδιαφερεται για την προκηρυξη και ο πατερας του ειναι αποστρατος αντι (η υπο θε θυμαμαι) στρατηγος της αστυνομιας.

Μου λεγε οτι η προκηρυξη ειναι 100000000000000000000000% σιγουρο οτι θα βγει μεχρι τα μεσα Νοεμβριου, οτι του το πε ο πατερας του που ξερει κοσμο κλπ κλπ.

Αφου ηταν τοσο σιγουρος (μιας και λατρης του τζογου οπως και εγω εχουμε λιωσει τραπουλες και τραπουλες μαυτον), του προτεινα να βαλουμε στοιχημα.

Αν βγει μες το Νοεμβριο, θα του δωσω 100 ευρω.

Εαν δε βγει, θα μου δωσει εκεινος 20.

Δεν δεχτηκε Εικόνα

Για προτεινετε στις πηγες σας (εαν τους εχετε τετοιο θαρρος) που ειναι τοσο σιγουροι κατι αντιστοιχο και πειτε μας τι εγινε Εικόνα

Αν δεν πιστεύεις κανέναν μην ρωτάς καλύτερα και μην βάζεις στοιχήματα. Έχουμε δει τον διοικητή της Αστυφυλάκων να αναφέρεται για 500 ε. Φ. Προφανώς για να στο λέει ο φίλος σου κάτι ακούγεται. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
Μια διορθωση αδελφε.. για εθνικες εκλογες παμε μαλλον τον Μαρτιο σε περιπτωση που τον Φεβρουαριο δεν βγαλουν προεδρο της Δημοκρατιας, οποτε χρονικα η προκηρυξη για να ολοκληρωθει κιολας χωρις να μεινει στην μεση η διαδικασια πρεπει να βγει Νοεμβριο-Δεκεμβριο...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

salonika έγραψε:Καλά νέα θα είναι μόνο η προκήρυξη... Από άρθρα εφημερίδων εγώ προσωπικά χόρτασα
Καλα αν τα αρθρα ηταν βρωσιμα, σιγουρα ολοι θα κοβομασταν ολοι στο ΔΜΣ λογω παχυσαρκιας.

Σκουπιδια... ΜΟΝΟ ***** και ψεμματα...

Η μας δουλευουν κανονικοτατα, η ο πληροφοριοδοτης τους ειναι κανας φανταρος απ αυτους που ειχαμε ολοι στις μοναδες και λεγαν οτι θα σκασει καινουρια σειρα 100 ατομα και θα κανουμε ζωαρα... Και τελικα σκαγαν 5 ατομα και μας πηγαινε πιπ@ κωλ0 εμπλοκη Εικόνα

Μη τους δινετε ουτε ευρω ρεεεεεε

john323

Δημοσίευση από john323 »

Μάγκες όλοι ξενερωμένοι είμαστε από την αναμονή αλλά εντάξει μην τρελαίνεστε κιόλας. Θα 'βγει είπαμε...
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

PANIC έγραψε:
Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά χαλαρώστε. Έχουμε κουραστεί όλοι με το θέμα προκήρυξης τόσο καιρό και πλέον ακούμε και πιστεύουμε ότι να ναι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Η προκήρυξη θα βγει 2-3 μήνες πριν τις εκλογές. Αν δε βγάλουν πρόεδρο το φλεβάρη (που δε θα βγάλουν) τότε το μάιο ή τον οκτώβρη πάμε σε εθνικές εκλογές.(δεν θυμάμαι πόσο καιρό κάνουν να προκηρυχτούν) παιδιά όπως εγώ ο toro και κάποιοι άλλοι που αγωνιζόμαστε χρόνια να μαζέψουμε μόρια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Τώρα τα παιδάκια που λένε "τι δουλειά να κάνω στη ζωή μου; Α κάτσε να googlαρω να δω αν έχει καμία προκήρυξη να βολευτώ στο δημόσιο" κλπ κλπ κλπ για να πειστούν θα τους πω το εξής... Τόσους μήνες υπάρχει το αίτημα του προ. Πο. Για 500 Ε. Φ. Και το υπ. Οικ. Λέει "nein". Πόσα άλλα υπουργεία δηλώνουν μεγάλες ελλείψεις και ζητάνε νέες προσλήψεις (υπ. Ναυτιλίας κ. Α.) και το υπ. Οικ. Λέει δεν έχει λεφτά... ! Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ προσλήψεις για 7.110 στο δημόσιο... Εχθές το υπ. Οικ. Δεν είχε λεφτά για 500 φρουρούς αλλά σήμερα έχει για 7.110
Μια διορθωση αδελφε. Για εθνικες εκλογες παμε μαλλον τον Μαρτιο σε περιπτωση που τον Φεβρουαριο δεν βγαλουν προεδρο της Δημοκρατιας, οποτε χρονικα η προκηρυξη για να ολοκληρωθει κιολας χωρις να μεινει στην μεση η διαδικασια πρεπει να βγει Νοεμβριο-Δεκεμβριο...

Ακριβως, για Μαρτιο παμε και τοτε παγωνουν ολα, τωρα οτι βγει μεχρι τελος του ετους, το πολυ αρχες του αλλου.
Επισης πολλες απο τις 7.000 προσληψεις ειναι προγραμματισμενες εδω και καιρο λογω τεραστιων ελλειψεων δεν ειναι οτι βρηκαν λεφτα σε μια νυχτα. Για ψηφοθηρικους λογους πολλες απο αυτες θα γινουν τωρα προεκλογικα. Ας ελπισουμε να ειναι και η δικια μας μεσα απλα.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αντε να δουμε μάγκες λιγες μερες μεινανε για να δουμε αν θα βγει... Υπομονη...
Άβαταρ μέλους
mma badboys
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mma badboys »

Συμφωνα με πληροφοριες στο πρωτο δεκαημερο του νοεμβρη θα γινει το μπαμ ! Βεβαια αυτο μενει να το δουμε πιστευω να μην εχω λαθος πληροφοριες ! Απλα λιτα και καθαρα υπομονη Εικόνα
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΝ ΗΡΩΑ!!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Μακαρι φιλε μου! ολοι αυτο λενε αντε να δουμε!
TSIK

Δημοσίευση από TSIK »

Φιλε πιστευεις ειναι αξιοπιστες οι πληροφοριες σου;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες