Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Καλα τα λεει ο copra ..
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Αστυφυλαξ έγραψε:
observer έγραψε:
pame_pali έγραψε:Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος... Εικόναπεριμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα... Εικόνα

Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/ Εικόνα
χαχαχα αστους συναδελφε , αργα η γρηγορα στην χρυση ευκαιρια θα καταληξουν θελοντας και μη! Επιτυχον αστυφυλακας 2013
Ρε παλικαρε γιατι τοσο μισος για τους συνανθρωπους σου; Επειδη βολευτικες εσυ, οι αλλοι νομιζεις θα πεθανουν η δεν θα βρουν δουλεια της προκοπης για να ζησουν; Τι να σου πει τωρα κανεις.. τελος παντων κοιτα την δουλεια σου εσυ ψηλε... μην προσβαλλεις κοσμο μιλωντας απαξιωτικα... δες το σαν φιλικη συμβουλη
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Αστυφυλαξ έγραψε:
observer έγραψε:
pame_pali έγραψε:Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος... Εικόναπεριμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα... Εικόνα

Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/ Εικόνα
χαχαχα αστους συναδελφε, αργα η γρηγορα στην χρυση ευκαιρια θα καταληξουν θελοντας και μη! Επιτυχον αστυφυλακας 2013
Συναδελφοι. Πολιτες; Καλη φαση. Οι υπολοιποι μην ενοχλειστε, πιστευω εχουμε κουραστει ολοι να τραβαμε το αυτι του observer και των ομοιων του τοσους μηνες τωρα. Προσωπικα οταν διαβαζω τετοια μηνυματα, μπαινω εδω, βλεπω με τι εχουμε να κανουμε και αυτοματως ηρεμω, δε ξερω γιατι. Δοκιμαστε το https://www.facebook.com/groups/303055719899118/ Υ. Γ: Το σχολιο δημοσιευτηκε απο μη εγγεγραμμενο χρηστη οποτε υπαρχει διαχειριστης που διαβασε και ΕΝΕΚΡΙΝΕ-αξιολογησε το σχολιο αυτο ως επικερδες για το διαλογο και το θεμα; Και μη μας πεταξετε την παπατζα για πολυφωνια και ελευθερια του λογου και τα αλλα ωραια απ το φεστιβαλ της ΚΝΕ, παρακαλω, τηρηστε τουλαχιστον τα προσχηματα Υ. Γ2: Το σκοτωσες το επιτυχων αδερφε
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Αστυφύλακα επειδή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, κοίτα να είσαι καλός στην δουλειά σου γιατί ρόδα είναι και γυρίζει. Και κοίτα να μην κοροϊδεύειλου έχει χάσει την δουλειά του. Γιατί μπορεί να την χάσεις και εσύ αν κάνεις μαλακια. Αντε μπράβο!
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

Από κάτι τέτοια φαίνεται ότι πολλοί εδώ μέσα αλλά και διάφοροι πολίτες οι οποίοι είναι εξωτερικοί παρατηρητές νομίζουν-θεωρούν-οραματίζονται ότι αυτό που λέγεται Ελληνική Αστυνομία και Σώματα Ασφαλείας - Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα είναι απλά "δουλεία". Το θέμα είναι ότι δεν είναι καθόλου έτσι και αποδεικνύεται και από την επικαιρότητα. Το τραγικό είναι ότι βλέπω τέτοιες περιπτώσεις εκ των έσω καθημερινά...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

expedition έγραψε:

Από κάτι τέτοια φαίνεται ότι πολλοί εδώ μέσα αλλά και διάφοροι πολίτες οι οποίοι είναι εξωτερικοί παρατηρητές νομίζουν-θεωρούν-οραματίζονται ότι αυτό που λέγεται Ελληνική Αστυνομία και Σώματα Ασφαλείας - Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα είναι απλά "δουλεία". Το θέμα είναι ότι δεν είναι καθόλου έτσι και αποδεικνύεται και από την επικαιρότητα. Το τραγικό είναι ότι βλέπω τέτοιες περιπτώσεις εκ των έσω καθημερινά...
Το θεμα που θιγεις ειναι θεσμικο, αφορα ολους τους τυπους της απασχολησης, ενστολης ή μη, δε θεραπευεται, και δεν εχει αποδειχτει πως ενας ιδεολογος ειναι απαραιτητα πιο αποτελεσματικος στην δουλεια του απο εναν ορθολογιστη (παροτι συμφωνω πως το βελτιστο για εναν ενστολο ειναι να εμπνεεται απο αξιες υποκειμενικου ιδεαλισμου). Εκτος αυτου εχει συζητηθει και παλαιοτερα. Εγω αυτο που βλεπω στο μηνυμα σου ειναι μια προσπαθεια να εκτρεψεις τη συζητηση, και δε θεωρω τυχαιο το γεγονος οτι οποτε γινεται επισκεψη απο τους γνωστους, και μεχρι προτινος ανωνυμους, επιτυχοντες, εμφανιζεσαι και συ για να δωσεις τον οβολο σου. Κανενα προβλημα συνεχιστε ετσι, απλως να ξερετε οτι ξερουμε
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
expedition έγραψε:

Το θεμα που θιγεις ειναι θεσμικο, αφορα ολους τους τυπους της απασχολησης, ενστολης ή μη, δε θεραπευεται, και δεν εχει αποδειχτει πως ενας ιδεολογος ειναι απαραιτητα πιο αποτελεσματικος στην δουλεια του απο εναν ορθολογιστη (παροτι συμφωνω πως το βελτιστο για εναν ενστολο ειναι να εμπνεεται απο αξιες υποκειμενικου ιδεαλισμου). Εκτος αυτου εχει συζητηθει και παλαιοτερα. Εγω αυτο που βλεπω στο μηνυμα σου ειναι μια προσπαθεια να εκτρεψεις τη συζητηση, και δε θεωρω τυχαιο το γεγονος οτι οποτε γινεται επισκεψη απο τους γνωστους, και μεχρι προτινος ανωνυμους, επιτυχοντες, εμφανιζεσαι και συ για να δωσεις τον οβολο σου. Κανενα προβλημα συνεχιστε ετσι, απλως να ξερετε οτι ξερουμε
Αυτοί οι τύποι δεν είναι ούτε ορθολογιστές ούτε ιδεολόγοι πληροφοριακά μιλώ και εκ πείρας. Το τελευταίο σχόλιο σου (ξερουμε ξερετε κτλ) δε το κατάλαβα, ποιο το νόημα του;
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Δε ξερω πως το παιρνεις εσυ εξπεντισιον εγω το ειπα για πλακα. Τοσα χρονια τα χερια μου μου δινουν μεροκαματα, αν περιμενα απο την ελλας να φαω ακομα θα με ταιζε ο μπαμπας μου σαν εσενα.
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Και εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω με τον ΔΕΑ_2αμαλ στα τελευταία δυο μηνύματα του.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

pame_pali έγραψε:Δε ξερω πως το παιρνεις εσυ εξπεντισιον εγω το ειπα για πλακα. Τοσα χρονια τα χερια μου μου δινουν μεροκαματα, αν περιμενα απο την ελλας να φαω ακομα θα με ταιζε ο μπαμπας μου σαν εσενα.
Οι περικοπές του μισθολογίου των στρατιωτικών είναι μεγάλες αλλά όχι τόσο μεγάλες ώστε να με ταίζει ο μπαμπάς μου Εικόνα

ΥΓ. Τα απειλητικά μηνύματα του τύπου σας ξέρουμε μας ξέρετε κτλ είναι αλητίστικα και δείχνουν και τον χαρακτήρα των συντακτών τους.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Μπα; Στο σωμα εισαι?
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

expedition έγραψε:
pame_pali έγραψε:Δε ξερω πως το παιρνεις εσυ εξπεντισιον εγω το ειπα για πλακα. Τοσα χρονια τα χερια μου μου δινουν μεροκαματα, αν περιμενα απο την ελλας να φαω ακομα θα με ταιζε ο μπαμπας μου σαν εσενα.
Οι περικοπές του μισθολογίου των στρατιωτικών είναι μεγάλες αλλά όχι τόσο μεγάλες ώστε να με ταίζει ο μπαμπάς μου Εικόνα

ΥΓ. Τα απειλητικά μηνύματα του τύπου σας ξέρουμε μας ξέρετε κτλ είναι αλητίστικα και δείχνουν και τον χαρακτήρα των συντακτών τους.

Το να με αποκαλεις εμμεσως αλητη ειναι ιδιαιτερα τιμητικο καθοτι και η δικια μου αποψη δι εσε ειναι αντιστοιχη, και το λεω ετσι σεμνα, εξαντλωντας την αβροτητα μου. Οταν ειπα να ξερετε οτι ξερουμε εννοουσα πολυ απλα, οτι εχεις τις αποψεις σου, των οποιων η πλαστιγγα γερνει ξεκαθαρα προς μια συγκεκριμενη μερια, και αυτο δε κρυβεται. Τωρα καταλαβες τι εννοω; Περι απειλων κλπ δε σε παρεξηγω που το αντεληφθης ετσι, το να βλεπει κανεις απειλες εκει που δεν υπαρχουν ειναι ιδιον φοβισμενης φυσιογνωμιας, και ανασφαλους. Κλεινει εδω η συζητηση για μενα ΥΓ: ΑΝΣΚ επετευχθη, η συζητηση εξετραπη Εικόνα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
expedition έγραψε:

Το να με αποκαλεις εμμεσως αλητη ειναι ιδιαιτερα τιμητικο καθοτι και η δικια μου αποψη δι εσε ειναι αντιστοιχη, και το λεω ετσι σεμνα, εξαντλωντας την αβροτητα μου. Οταν ειπα να ξερετε οτι ξερουμε εννοουσα πολυ απλα, οτι εχεις τις αποψεις σου, των οποιων η πλαστιγγα γερνει ξεκαθαρα προς μια συγκεκριμενη μερια, και αυτο δε κρυβεται. Τωρα καταλαβες τι εννοω; Περι απειλων κλπ δε σε παρεξηγω που το αντεληφθης ετσι, το να βλεπει κανεις απειλες εκει που δεν υπαρχουν ειναι ιδιον φοβισμενης φυσιογνωμιας, και ανασφαλους. Κλεινει εδω η συζητηση για μενα ΥΓ: ΑΝΣΚ επετευχθη, η συζητηση εξετραπη Εικόνα
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα είπα -όποιος- γράφει απειλητικά του τύπου κτλ... Αλλά για να απαντάς εσύ προφανώς το πνεύμα σου ήταν αυτό ακριβώς. Ναι ψυχολόγε μου έκανες άριστη διάγνωση τρέμει το φυλλοκάρδι μου και νομίζω ότι δε θα κοιμηθώ απόψε και 5-6 νύχτες ακόμα από την ανασφάλεια μου Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

expedition έγραψε:Τα απειλητικά μηνύματα του τύπου σας ξέρουμε μας ξέρετε κτλ είναι αλητίστικα και δείχνουν και τον χαρακτήρα των συντακτών τους.

Αυτο που πηγαινε δηλαδη;Εικόνα Καλα πεσε κοιμησου ή κανε ο, τι μπορεις τελος παντων
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Ας βάλει κάποιος τάξη επιτέλους σε αυτό το τσίρκο... Σταματήστε πια...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες