Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Teras έγραψε: Ρε παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση.

Θέλω όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βγει η προκήρυξη αλλά θέλω να μου πείτε το εξής. Εάν όπως λέει στην επιστολή του ο Κικίλιας έχει γίνει πάγωμα προσλήψεων για τα έτη 2013-2014 πως από κάτω λέει ότι έχει ζητήσει πρόσληψη 474 Ε. Φ.

Ο μόνος τρόπος που βλέπω ή μάλλον οι μόνοι τρόποι που βλέπω είναι :

1) έαν το περάσει (όπως το λέει και μέσα) σαν έκτακτες ανάγκες και

2) αν παίζει διαφοροποίηση για το λόγο ότι θα πάνε στη Δομόκο και στο Π. Κ. Ε. Κ όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο.

Φυσικά εμένα με συμφέρει αν βγει αλλά δε μπορώ να το καταλάβω μιας και δε το εξηγεί ξεκάθαρα στην επιστολή του.
Συμφωνα με πληροφοριες που εχω, οι προσληψεις των ΕΦ θα επιβαρυνουν τον προυπολογισμο του 2015.

Τωρα θα μου πεις, συμφωνα με το μεσοπροθεσμο οι προσληψεις για το 15 ανερχονται σε 580 ατομα, τα οποια ειναι οι επιτυχοντες του 13...

Αυτοι οι 474 ΕΦ δεν εχω ιδεα πως θα μπουν. Ισως σαν εκτακτες αναγκες, ισως λογω 5ετιας να μην θεωρουνται μονιμες προσληψεις δεν εχω ιδεα.

Αλλα υποθετω οτι για να γινονται ενεργειες εκδοσης της προκηρυξης, καπως θα γινει.

Θα το μαθουμε συντομα απο την απαντηση που θα δωσει το Υπ. Οικονομικων.

Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Αυτα εγραψε σε ενα σχολιο του καποιος στο bloko.gr που μαλλον εχει κομματικες γνωριμιες... μαγκες για να μην αγχωνομαστε οι πληροφοριες μου (απο στελεχη νδ) λενε οτι οι ε. φ. θα πανε για σεπτεμβρη '15 ομως μεχρι τοτε πρεπει να τους εχουν σε εγρηγορση για ενδεχομενο εκλογων. ουτως η αλλως ειναι σιγουροι ψηφοφοροι της ν. δ. αφου νομιζουν οτι αν βγει αλλο κομμα θα τους καταργησει και με αυτο το τροπο εχουν και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Τωρα το τι ειναι ραδιοαρβυλα δε ξερω πραγματικα...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Cobra88 έγραψε:
Teras έγραψε: Ρε παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση.

Θέλω όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βγει η προκήρυξη αλλά θέλω να μου πείτε το εξής. Εάν όπως λέει στην επιστολή του ο Κικίλιας έχει γίνει πάγωμα προσλήψεων για τα έτη 2013-2014 πως από κάτω λέει ότι έχει ζητήσει πρόσληψη 474 Ε. Φ.

Ο μόνος τρόπος που βλέπω ή μάλλον οι μόνοι τρόποι που βλέπω είναι :

1) έαν το περάσει (όπως το λέει και μέσα) σαν έκτακτες ανάγκες και

2) αν παίζει διαφοροποίηση για το λόγο ότι θα πάνε στη Δομόκο και στο Π. Κ. Ε. Κ όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο.

Φυσικά εμένα με συμφέρει αν βγει αλλά δε μπορώ να το καταλάβω μιας και δε το εξηγεί ξεκάθαρα στην επιστολή του.
Συμφωνα με πληροφοριες που εχω, οι προσληψεις των ΕΦ θα επιβαρυνουν τον προυπολογισμο του 2015.

Τωρα θα μου πεις, συμφωνα με το μεσοπροθεσμο οι προσληψεις για το 15 ανερχονται σε 580 ατομα, τα οποια ειναι οι επιτυχοντες του 13...

Αυτοι οι 474 ΕΦ δεν εχω ιδεα πως θα μπουν. Ισως σαν εκτακτες αναγκες, ισως λογω 5ετιας να μην θεωρουνται μονιμες προσληψεις δεν εχω ιδεα.

Αλλα υποθετω οτι για να γινονται ενεργειες εκδοσης της προκηρυξης, καπως θα γινει.

Θα το μαθουμε συντομα απο την απαντηση που θα δωσει το Υπ. Οικονομικων.

Για την ασφαλεια ολο και καποιο παραθυρακι εχουν αφησει οι αρμοδιοι φιλε cobra88... εξαλλου αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει καπου οτι αν υπαρξει αναγκη οπως τωρα πχ φυλακες δομοκου, κεντρα κρατησης.. η τροικα θα ηταν ανεκτικη στο να συζητησουν για προσληψη επιπλεον ατομων περα απ τις δεσμευσεις που ειχαν συμφωνησει βαση μεσοπροθεσμου... στην περιπτωση μας τετοιες αναγκες ειναι υπαρκτες..
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

Ανθλγος έγραψε:Αυτα εγραψε σε ενα σχολιο του καποιος στο bloko.gr που μαλλον εχει κομματικες γνωριμιες... μαγκες για να μην αγχωνομαστε οι πληροφοριες μου (απο στελεχη νδ) λενε οτι οι ε. φ. θα πανε για σεπτεμβρη '15 ομως μεχρι τοτε πρεπει να τους εχουν σε εγρηγορση για ενδεχομενο εκλογων. ουτως η αλλως ειναι σιγουροι ψηφοφοροι της ν. δ. αφου νομιζουν οτι αν βγει αλλο κομμα θα τους καταργησει και με αυτο το τροπο εχουν και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο
Το δα και γω αδελφε.. μην δινεις σημασια... τα λογια της παρηγοριας λενε εκει μεσα.. δεν βγαζεις ακρη...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Ανθλγος έγραψε:Αυτα εγραψε σε ενα σχολιο του καποιος στο bloko.gr που μαλλον εχει κομματικες γνωριμιες... Μαγκες για να μην αγχωνομαστε οι πληροφοριες μου (απο στελεχη νδ) λενε οτι οι ε. Φ. Θα πανε για σεπτεμβρη '15 ομως μεχρι τοτε πρεπει να τους εχουν σε εγρηγορση για ενδεχομενο εκλογων. Ουτως η αλλως ειναι σιγουροι ψηφοφοροι της ν. Δ. Αφου νομιζουν οτι αν βγει αλλο κομμα θα τους καταργησει και με αυτο το τροπο εχουν και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο
Το διαβασα και γω.

Πιθανον να ισχυει, δε το αποκλειω, αλλα δε το πιστευω κιολας.

Με βαση τις πληροφοριες που εχω εγω ομως (επισης απο στελεχη νδ μεσω ατομων που γνωριζονται προσωπικα), θα βγει μεσα στο 14.

Πιθανοτερη ημερομηνια περι τα μεσα Νοεμβριου.

Μεσα στο επομενο 15ημερο θα γνωριζουμε και τη απαντηση του Οικονομικων.

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

Και για εθνικες εκλογες που υποστηριζει το παιδι στο bloko..90%παιζει για Μαρτιο.. οι 26 βουλευτες που ψαχνει η κυβερνηση για αναδειξη προεδρου ειναι παρα πολλοι... οποτε αν το παμε και ψηφοθυρικα οπως υποστηριζουν καποιοι παλι καταληγουμε οτι η προκηρυξη παει για το 14 και οχι το 15.. παλι εκει καταληγουμε
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από john323 »

Καλά ρε σεις πιστεύετε τώρα ότι η κυβέρνηση σκέφτεται τους 1000 ψήφους που θα χάσει από ε. Φ η αστυφύλακες; Στα @@@ τους. Αν έχει ανάγκη η ελ. Ας από ε. Φ θα τους πάρει. Και οι αστυφύλακες δεν παν να κλαίνε. Αλλά καθήκοντα των ε. Φ και άλλα των αστυφυλ τα 'χουμε πει πόσες φορές.
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

πανος έγραψε:Φιλε kaila ποτε στο ειπαν αυτο οτι θα βγει μεχρι οκτωμβρη τον αυγουστο η τωρα προσφατα; Οτι νεο εχεις θελω να μας ενημερωνεις.
Φιλε μου το εμαθα χθες και πιστεψε με ολα τα παιδια εδω μεσα το ξερουν... ολοι οι γνωστοι μας ακομα και στελεχη της κυβερνησης η δε ξερω και εγω τι, μας λενε οτι θα βγει μεχρι τελη του 14.. το θεμα ειναι ενα.. ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ... θα δουμε φιλε μου... οτι μαθαινουμε καλο ειναι...

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Οκ σε ευχαριστω kailas.. οτι νεο εχετε να μας ενημερωνετε..
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Αισιοδοξια να υπαρχει και θετικη σκεψη! Τωρα οσον αφορα τους επιτυχοντες, σιγα μη κατσει ο υπουργος νασχοληθει με 1000 το πολυ ατομα απτις πανελληνιες ππυ θα προχωρησουν ΑΝ προχωρησουν δικαστικα! Αυτο που το οποιο θα τν κανει νασχοληθει θαναι τα 20.000 περιπου ατομα που διεκδικουν μια θεση στην ΕΛ. ΑΣ ως ειδ. Φρουροι. Ποιοι ειναι περισσοτεροι; Εμεις. Αρα μαζι μας θασχοληθει. Χεστηκε η φοραδα σταλωνι για τους επιτυχοντες! Παρολαυτα υπομονη κεχει ο θεος!
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Γυρισα απο τη δουλεια κ ειδα 3σελιδες παραπανω να χετε γραψει κ λεω να δεις θα βγηκε η ρημαδα αλλα τσαμπα χαρηκα.
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

pame_pali έγραψε:Γυρισα απο τη δουλεια κ ειδα 3σελιδες παραπανω να χετε γραψει κ λεω να δεις θα βγηκε η ρημαδα αλλα τσαμπα χαρηκα.

Αν έβγαινε θα το μαθαινες πριν φτάσεις σπιτι απο τη δουλεια!! Θα είχε βουηξει ο τόπος και θα γκρέμιζαν και μερικοί φούρνοι! Μακάρι να βγει να χαρούμε όλοι μας!

johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnchav »

Ποσες σελιδες λετε να γεμισουμε οσπου να βγει η προκ. Εκτιμησεις;

χαχχααχαχ ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Καλημερα, δε ξερουμε ποσο σοβαρα θα παρει η ηγεσια τους επιτυχοντες, αυτο μενει να το δουμε. Εσυ ρε ανθ/γε καθε φορα που διαβαζεις μια μ@λακια στα σχολια στο bloko τρεχεις πανικοβλητος να το γραψεις εδω. Μη το κανεις αυτο σε παρακαλω, δεν το καταλαβαινεις πως τα μικρα γραφουν ο, τι να ναι για δημιουργια εντυπωσεων. Που βρηκε τα κονε στη ΝΔουλα ο πιτσιρικας, στο κυλικειο; Υπομονη να παρελθει η βδομαδα, να φυγει και η τροικα, να δουμε αν θα υπαρξει καποια εξελιξη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες