Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

(... Συνεχιζω γιατι δε χωραγε σε ενα ποστ... )

Δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα εαν μια στο εκατομυριο καταφερετε και "μπλοκαρετε" την προκηρυξη (που αυτο δε θα γινει αλλα λεμε),2 ειναι τα ενδεχομενα.

1) Δε θα αλλαξει τιποτα και θα μπεις στη σχολη κανονικα τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο του 2015, απλα δυσκολευοντας το εργο της Ελληνικης Αστυνομιας (που θα αιμοραγει απο ελλειψη προσωπικου) και διαλυοντας ετσι χωρις κανενα λογο το ονειρο τοσων υποψηφιων Ειδικων Φρουρων.

2) Θα μπεις στη σχολη 5-6 μηνες νωριτερα.
Βαλε μπροστα τον εγκεφαλο σου που εχει καει απο αλλαζωνια και γραψαρχιδιαση, επεξεργασου λιγο τα δεδομενα και σκεψου μετα εαν αξιζει τον κοπο.

Να σε ενημερωσω παντως οτι οπως σου ειπα προηγουμενως δεν προκειται να μπλοκαρετε καμια προκηρυξη που να χτυπιεσαι.

Εαν την "μπλοκαρει" κατι την προκηρυξη, αυτο θα ειναι το Υπουργειο Οικονομικων λογω μεσοπροθεσμου ισως η λογω ελλειψης χρηματων.
Με ολη τη σταση σας το μονο που καταφερνετε ειναι να γινεστε εξαιρετικα αντιπαθεις, σε ανθρωπους που αυριο μεθαυριο κατα πασα πιθανοτητα θα ειστε συναδελφοι και οπως τους γραφετε εσεις στα @@ σας τωρα, ετσι μπορει να κανουν και εκεινοι οταν ενδεχομενως θα

χρειαστει να σας σωσουν το τομαρι στην υπηρεσια Εικόνα

Κλεινω ευχομενος υπομονη (λιγοι μηνες εμειναν, σα νερο θα περασουν πιστεψε με Εικόνα) και καλη τυχη στη σταδιοδρομια σου στην ΕΛ. ΑΣ.

Υπομονη και σε ολους εμας τους υποψηφιους Ειδικους Φρουρους, που ειλικρινα φιλε Επιτυχων Αστυφυλακα, το καψωνι που μας κανουν τοσο καιρο μαυτη την προκηρυξη, κανει το Σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων να μοιαζει με καφενειο και σου ευχομαι να μη το ζησεις ποτε.

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Ευχαριστώ πολύ Streetwise Εικόνα Ήταν η κοινή λογική του καθενός και της καθεμιάς, νομίζω, που θέλει σοβαρά να ασχοληθεί με το θέμα. Τώρα τα άσχετα θεματάκια που θέτουν μερικοί-μερικοί για να ταράσσουν την "ροή", έξω από εδώ μαζί με τους ίδιους. Τόσο απλά και με τόσο συνοπτικές διαδικασίες [;) ]
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

+1 και στον Cobra88. Δεν γίνεται να τους το δώσουμε πιο "νιανια" να το καταλάβουν. Από εδώ και πέρα προτείνω καν να μην απαντάμε.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

VickyP έγραψε: Ρε παιδιά ηρεμία! Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε επειδή ήρθε άλλος ένας μελλοντικός αστυφύλακας να μας την, και καλά, "πει" ή να μας εκφοβίσει. Ποιοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την προκήρυξη; Έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα άλλοι και άλλοι αγώνες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, πιστεύετε ότι κάποιοι επιτυχόντες στην αστυφυλάκων θα γίνουν οι ξαφνικοί ήρωες; Εγώ προσωπικά γελάω και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Το κόμπλεξ φαίνεται από χλμ μακρυά. Αντί να κάτσουν να πουν ότι οκ πέρασα και για κάποιους λόγους τους οποίους ήξερα ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ δεν μπορώ ακόμα να σπουδάσω, ας κάτσω εν τέλει να περιμένω υπομονετικά και το αν θα προσληφθούν ΕΦ ούτε καν με απασχολεί, αυτοί τρώγονται με τους ΕΦ. Δηλαδή πόση ακόμα ξεφτίλα; Κάποια 18χρονα δεν σέβονται τίποτα μου φαίνεται και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Και στην τελική, το θέμα είναι "Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014) ", οι επιτυχόντες αστυφυλάκων δεν νομίζω ότι χωράνε κάπου. Οπότε μην δίνετε και εσείς τροφή σε πεινασμένα λαγουδάκια (λυκάκια δεν τα λες)
Ποσα μπραβο βικαρα;10 τουλαχιστον. Και σε ολους τους προλαλησαντες βεβαιως. Πολυ καλα εκανε ο βατραχος και δημοσιευσε το μηνυμα του -μελλοντικου- αστυφυλακα, οχι βεβαια για λογους μη λογοκρισιας καθως στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτη συγκρουεται με την υποχρεωση να μας προστατευσει απο τρολ και λοιπες φυσιογνωμιες που λογω ηλικιας και μονο δε προκειται να προαγουν το διαλογο, αλλα γιατι πρεπει να φαινεται με τι εχουμε να κανουμε. Ολοι εχουμε συναντησει κακομαθημενα εφηβακια που νομιζουν πως τα ξερουν ολα και χτυπανε τα κωλαρακια τους στο μαρμαρο μεχρι να γινει το δικο τους. Καποιοι μπορει να διατελεσαμε και ως τετοια. Επισης ξερουμε πως πιο ευκολα θα δυσει ο ηλιος στην ανατολη, παρα θα συμμορφωθει στη λογικη αυτη η καστα ατομων. Μη χανετε τα λογια σας λοιπον προσπαθωντας να τα συνετισετε. Ο νεαρος απειλει με ενδικα μεσα, αλλα δε μας λεει ποιο ειναι το νομικο του πατημα για να κανει κατι τετοιο; Επισης, δε του ειπαν οι γονεις του πως ο, τι και αν κανουν μεχρι να εκδικαστει η υποθεση, αυτοι θα εχουν εισαχθει ηδη στις σχολες οποτε δε θα προσφερει κατι παρα μονο την καθυστερηση της προκηρυξης φρουρων; Οντως κανουν κακο στην προκηρυξη και το εχω αναφερει δεκαδες φορες κινδυνευοντας να γινω λιακοπουλικα γραφικος, μεσα απ τους συνδικαλιστες που κινητοποιουν οι γονεις τους, βλεπε ΠΟΑΣΥ κλπ, απ το ΣΥΡΙΖΑ, οι δακτυλοι του οποιου αυριο μεθαυριο θα του σερβιρουν μολοτοφ στο κεφαλι, με καταιγισμο προπαγανδιστικων μηδενιστικων μηνυματων σε σελιδες ενημερωσης κλπ κλπ. Δε μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο, και προσωπικα, αν ενδωσει η διοικουσα στις παραλογες αιτιασεις αυτης της μικροσυμμοριας, εγω ΔΕ ΘΕΛΩ να υπηρετησω σαυτο το σωμα. Γιατι ο πιτσιρικας που τωρα ειναι ενα ενοχλητικο μυγακι διπλα στο αυτι μας, αυριο θα ειναι ο ανικανος συναδελφος, μεθαυριο ο επικινδυνος προισταμενος. Ανικανος οχι λογω ελλειψης ικανοτητων, αλλα λογω ελλειψης χαρακτηρα και ηθους που συναδει με το Εθνοσημο που φερει. Ανθ ημων Γουλιμης, δυστυχως
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

Ευχαριστώ και εσένα ΔΕΑ_2αμαλ Εικόνα Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Στρατό μπορεί να μην έχω πάει (αν και θα το ήθελα πολύ) αλλά θα χρησιμοποιήσω μία φράση που τη λέω συχνά για να πάρω δύναμη και να μου υπενθυμίσω πόσο μικρά είναι τα πάντα μπροστά σε κάτι που θέλω πολύ. Μασάνε τα κομμάντα; ΟΧΙ. Άρα τι να μας πει το κάθε 18χρονο που εν γνώσει του δηλώνει αστυνομία ενώ ξέρει πότε θα εκπαιδευτεί, μπροστά σε όλους εμάς που θέλουμε όσο τίποτα άλλο να είμαστε οι αυριανοί μάχιμοι Ε. Φ. (Κ από όλο αυτό εξαιρώ όσους αναζητούν μια θέση απλά για το μισθό και το δημοσιουπαλληλίκι... αυτοί μακρυά!) Καλημέρα σας!!! Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καλημερες, ο πολεμος μαινεται βεβαιως http://www.politikanet.gr/2014/10/blog-post_62.html?showComment=1412284265963#c2600662079471146604
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

308 έγραψε: Καλησπέρα σας... Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να πω κάτι είμαι και εγω αστυφύλακας επιτυχών του 2013 και ντρέπομαι για χάρη εκείνου του παιδιού που μπήκε και έγραψε οτι θα προσβάλει την προκυρηξη των ειδικών φρουρών σε περίπτωση που βγει και μακάρι να βγει ισα ισα δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά επειδή και εγω είχα παει ειδικές δυνάμεις για τα μόρια αλλα τελικα πέρασα με πανελλήνιες... Σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή αυτο το παιδί θα γινει συνάδερφος μου και πραγματικά δεν ξερω τι να πω. Απο την στιγμή που το ξέραμε οτι θα μπούμε στην σχολή δυο χρόνια μετά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να περιμένω.
Συγχαρητηρια για την αντιληψη σου φιλε, αλλα μακαρι να εφερνε ενας κουκος την ανοιξη. Κανεις δεν εχει αντιρρηση στο να εισαχθειτε στη σχολη σας αμεσα, αλλα αυτο που γινεται εις βαρος των υποψηφιων φρουρων δεν εχει ταιρι.
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Καλημερες, ο πολεμος μαινεται βεβαιως http://www.politikanet.gr/2014/10/blog-post_62.html?showComment=1412284265963#c2600662079471146604
Εδω η κυβέρνιση κάνει τόσα και δεν της καίγεται καρφί για το τι θα πει όλη η Ελλάδα, θα ασχοληθεί ο Κικίλιας με τους βουτηρομπεμπέδες; Ας κάνουν την ψευτο επανάσταση τους οσο θέλουν τίποτα δεν θα κερδίσουν. Προχθές μιλούσα με αστυφύλακα και μου είπε οτι στην υπηρεσία είναι όλοι ενωμένοι. Αυτά τα μαμόθρευτα και οι συνδικαλιστές τους μόνοι τους σκάβουν τους λάκους τους.

(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και ομως μπορει να ασχοληθει φιλε μου, αυτο ειναι το προβλημα. Περι ενοτητος εχεις απολυτο δικιο, τα βλεπω μεσα απ τον κολλητο μου, παραγωγικο αστυφυλακα, και τους συναδελφους του
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Ναι τα καημενα πολυ αδικουντε αμαν πια.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Ωχ βγαλτε επιτελους την προκηρυξη να τελειωνουμε να πουμε μας εχετε ζαλισει τη μια η τροικα την αλλη δεν υπαρχουν φραγκα και τωρα οι επιτυχοντες... Τι σχεση εχουν οι αστυφυλακες με τους ειδ. Φρουρους ηθελα να ξερω και τι ζορι τραβαν απτη στιγμη που γνωριζαν εξ αρχης οτι θα μπουν στις σχολες μετα απο 2-3 χρονια... Αν καταφερουν κιολας να εμποδισουν αιτημα ολοκληρου υπουργου τοτε ειμαστε για κλαματα...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Μακαρι να τους λεγαμε τοσο απλα τι να κανουν και να ακουγανε
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από johnchav »

Καλησπερα παιδια... Ερωτηση... Παλαιοτερες χρονιες τι μηνα βγαιναν οι προκ;

Αν θυμαμαι καλα του 11 ηταν σεπτεμβρη...

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

Το 2010 Αυγουστο.20 αν θυμάμαι σωστά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες