Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

ΔΕΑ_2αμαλ Παιδια ετσι ειναι, μου το πε η 3η ξαδερφη του γκομενου της γραμματεως του Κικιλια, που του πηγαινει τον καφε το πρωι. Γλυκυ βραστο τον πινει

ευχαριστω για την ειρωνια...

PANIC ποιος το λεει οτι ο συριζα ειναι κατα του θεσμου των φρουρων; Ελα τωρα αυτα ειναι προπαγανδες να φοβιζουν τον κοσμο να μη χασουν ψηφους η νδ και το πασοκ.

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

pame_pali έγραψε:ΔΕΑ_2αμαλ Παιδια ετσι ειναι, μου το πε η 3η ξαδερφη του γκομενου της γραμματεως του Κικιλια, που του πηγαινει τον καφε το πρωι. Γλυκυ βραστο τον πινει

ευχαριστω για την ειρωνια...

PANIC ποιος το λεει οτι ο συριζα ειναι κατα του θεσμου των φρουρων; Ελα τωρα αυτα ειναι προπαγανδες να φοβιζουν τον κοσμο να μη χασουν ψηφους η νδ και το πασοκ.

Εχει τοποθετηθει το συριζα αδελφε ουκ ολιγες φορες για τον θεσμο των φρουρων και με απαξιωση απεναντι τους.. μονο μεσω πανελληνιων επιθυμει συμφωνα με τα λεγομενα τους.. τωρα αν γινει κυβερνηση και αλλαξει ροτα για τον θεσμο ειναι αλλο θεμα... δεν συνεχιζω περαιτερω γιατι ειμαι εκτος θεματος..

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σε συνομιλια που ειχα με την Χατζησοφια δε μου ειπε κατι τετοιο. Το μομο λεει που σιγουρα θα καταργησουν ειναι οι ΜΑΤατζηδες...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Δε γινεται αλλιως το χετε τερματισει καποιοι. Και αν εχετε αποριες γιατι ειμαι καχυποπτος φυλλομετρηστε τις τελευταιες 100 σελιδες. Ο συριζα δε θα χρειαστει να καταργησει επισημως τους φρουρους. Απλως δε προκειται να προσλαβει αλλους. Πολυ ευκολα θα επικαλεστει οικονομικη αδυναμια και ετσι ουτε αυτοι θα βγουν κακοι, ουτε εμεις θα γινουμε αστυνομικοι. Καλο; Καλο! Τιποτα δεν ειναι σιγουρο παιδια, ομως καποιοι εχουν πιο ποιοτικες πληροφοριες, για αυτο οσοι ενδιαφερεστε καντε υπομονη και οσοι οχι, σιωπη. Παρεπιπτοντως ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικοτερα η αναρχοαριστερα ειναι εκ πεποιθησεως εναντια σε Ε. Φ, για τους λογους που θα διαβασεις στον αγαπημενο τους ιστοτοπο παρακατω https://athens.indymedia.org/post/136409/
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλα μη τραγουδας γιατι και η νδ με τοσα συνεδρια στο Ζαππειο που εκανε ΑΛΛΑ ελεγε ΑΛΛΑ εκανε εν τελοι.εδω ο Τσιπρας για ψηφους εγινε Χριστιανος... Πλακα μας κανεις και συ; Αν ειναι να γινει θα γινει.

στην προκυρηξη του 11 το συγκεκριμενο θεμα κλειδωσε στις 135 περιπου σελιδες. Κοντευυμε να τις φασουμε... Αν τις περασουμε να ανησηχεις...

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

pame_pali έγραψε: Αν ειναι να γινει θα γινει

Τα ειπες ολα. Κλεινω γιατι περναμε στη ζωνη του λυκοφωτος
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Να δειτε που θα βγει η προκυρηξη για τους λιμενοφυλακες, θα μπουν κανονικα ολοι στη σχολη και εμεις θα περιμενουμε ακομη την προκυρηξη των ειδικων φρουρων!
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Μαζί θα βγουν για να μοιραστεί και ο κόσμος...
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Παιζει
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Αμα βγει η μια θα βγαλουν κ την αλλη για να φανει οτι ενισχιονται τα σωματα ασφαλειαςτουλαχιστον ετσι ελπιζω εγω
297

Δημοσίευση από 297 »

2015 παιδια αν ειναι η ιδια κυβερνηση. Με τιποτα τωρα. Εχω κανει 2 φορες τα χαρτια μου και τωρα ειναι η τελευταια ελπιδα. Μην ακουτε κανεναΝ. Ποτε δεν βγηκε οκτωμβρη. Μας εφαγαν τα παιδια απο τις πανελληνιες
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Ναι 500 ατομα θα κόψουν το τσουνάμι ενδιαφερομένων που υπάρχει για αυτη τη προκήρυξη.3 στους 4 που πηγαίνει ειδικές δυνάμεις και ΔΕΑ πηγαίνει με απώτερο σκοπο τα σώματα ασφαλείας. Ξεκολλήστε με τους πιστιρικάδες. Με μια επ ερώτηση δε κόβεται προκήρυξη.
Θελω και μπορώ !
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οτι δε βοηθουν, τουναντιον κανουν κακο στην προκηρυξη με τις εκδηλωσεις τους προσωπικα το θεωρω βεβαιο. Τωρα το αν αυτα που κανουν θα παιξουν καθοριστικο ρολο στην εκδοση θα το δειξει η ιστορια. Επισης το οτι δε θα βγει η προκηρυξη επειδη δε βγηκε ποτε Οκτωβρη, δεν ειναι και επιχειρημα, μη τρελαθουμε
mpam

Δημοσίευση από mpam »

Παιδια προς ενημερωση το εθνος αυριο δεν αναφερει τιποτα για τους φρουρους, σημαδι που δειχνει οτι το θεμα παγωσε. Οποτε μαλλον πρεπει να το ξεχασουμε για φετος
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

317αρη.. +1 Εικόνα Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες