Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Το κακό είναι ότι ο καθένας βγάζει ότι συμπεράσματα θέλει. Εγώ βλέπω δημοσιεύματα και ανακοινώσεις και ενημερώνομαι, τώρα ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Πιανει και τους φρουρους... γιατι και οι φρουροι σε σχολη μπαίνουν. Για αυτο εξαλλου λεει οτι "μοναδικος τροπος εισαγωγης... οι πανελληνιες" (γιατι υπαρχει και αλλος τωρα; οχι. ) αρα αναφερεται στις προκηρυξεις. Επομενως πιανει και τους φρουρους.
Η ανακοινωση αυτη εχει να κανει με προσφατα δημοσιευματα που αναφερονταν σε αλλαγη στον τροπο εισαγωγης σε στρατιωτικες κ αστυνομικες σχολες (με ξεχωριστο πεδιο κλπ). Για αυτο το λογο ειπωθηκε το παραπανω, για να ξεκαθαρισει το τοπιο. Οι φρουροι μπαινουν σε σχολη για διμηνη εκπαιδευση, δεν ακολουθουν κυκλο παραγωγικης επιμορφωσης σε βαθος ακαδημαικου ετους
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Μακαρι να ειναι έτσι. Εγω μαζι σου ειμαι. Απο το '11 σστν αναμονη ειμαι και εγω... ευτυχώς με παιρνει μερικα χρονακια ακομα... αλλα θελω οσο ολοι να βγει τωρα.
Οσο ζουμε ελπιζουμε! Μη σε ανησυχει η ανακοινωση παντως, δε θα καταργουσε ο Κικιλιας το θεσμο των φρουρων ουτε εμμεσως, ουτε ευθεως, ειδικα προεκλογικα [;) ]
Αν ηταν παιδια να καταργηθει ο θεσμος κατι θα δημοσιευανε. Το ΣΕΦΕΑΑ θα εβγαζε κατι μια ανακοινωση. Δεν θα το αφηναν ετσι ασχολιαστο. Αυτη η απαντηση δοθηκε απ τον Κικιλια γιατι πριν μερικες μερες ειχε δημοσιευθει οτι σκεφτονται να αλλαξουν το συστημα εισαγωγεις στα σωματα ασφαλειας. Δλδ να μην μπαινουν απο πανελληνιες. Οποτε ολα μενουν ως εχουν. Αναμενουμε ολοι την προκυρηξη. 

Κανενα νεο εχει κανεις τσακωθικατε εδω μεσα οκ κανενα νεο; Σχετικα με το θεμα ας πει τπτ κανεις αν ξερει αν εχει ακουσει τπτ ποτε πιστευει...
Φιλε μου κανενα νεο αξιο αναφορας. Απο υποθεσεις και εκτιμησεις το εχουμε εξαντλησει το θεμα, οπως θα εχεις καταλαβει
Γνωστό μου στέλεχος με ενημέρωσε ότι ήρθε σχετικό σήμα που αφορά την προκυρηξη στο τμήμα που υπηρετει.
- katadromeas307
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος...
Οταν λες σημα, τι εννοεις ανθυπολοχαγε; οτι θα ανακοινωθει η προκηρηξη το επομενο διαστημα?
Παιδιά, ότι μου είπε σας λεω.. Αυτά ήταν τα λόγια του και σας τα παραθεττω
Ανθυπολοχαγός ΠΖ έγραψε:Γνωστό μου στέλεχος με ενημέρωσε ότι ήρθε σχετικό σήμα που αφορά την προκυρηξη στο τμήμα που υπηρετει.
Δεν έχει έρθει κανένα σήμα για καμία προκήρυξη σε κανένα ΑΤ.
Να προσέχεις τι post-άρεις την επόμενη φορά γιατί δημιουργείς σύγχυση άνευ λόγου και αιτίας στους ενδιαφερόμενους / υποψήφιους

Τονίζω ότι απλά μεταφέρω τα λόγια του.. Το αν αληθεύει η οχι δεν το γνωρίζω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
D.Y.K έγραψε:Ανθυπολοχαγός ΠΖ έγραψε:Γνωστό μου στέλεχος με ενημέρωσε ότι ήρθε σχετικό σήμα που αφορά την προκυρηξη στο τμήμα που υπηρετει.
Δεν έχει έρθει κανένα σήμα για καμία προκήρυξη σε κανένα ΑΤ.
Να προσέχεις τι post-άρεις την επόμενη φορά γιατί δημιουργείς σύγχυση άνευ λόγου και αιτίας στους ενδιαφερόμενους / υποψήφιους
μπορώ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου; Εσυ ΔΥΚ πως είσαι τόσο σίγουρος; Αφού είσαι στο λιμενικό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες