Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

john323 έγραψε: http://www.antenna.gr/news/Society/article/365286/ste--nai-stin-proslipsi-gynaikon-os-eidikon-froyron
Αν όντως τίθεται θέμα προκήρυξης αυτό ίσως σημαίνει περεταίρω καθυστέρηση
Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Μια οι αστυφυλακες που περιμενουν και τωρα οι γυναικες που δεν εχουν υψος... Λες και προσπαθουν ολοι να εμποδισουν την προκυρηξη να βγει... Τι να πω ο καθενας με τον πονο του.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Μια οι αστυφυλακες που περιμενουν και τωρα οι γυναικες που δεν εχουν υψος... Λες και προσπαθουν ολοι να εμποδισουν την προκυρηξη να βγει... Τι να πω ο καθενας με τον πονο του.[/QUOTE Τι να κανουμε ρε φιλε αφου στην ελλαδα το 81% των γυναικων ειναι κοντες πρεπει να κανουμε και μεις λιγη υπομονη παραπανο για την προκηρυξη... ας το πανε το οριο 1,50 για τις γυναικες.. δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση εμενα.. εχουμε δει και χειροτερα..
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Το δεσατε οτι θα προκαλεσει καθυστερηση το θεμα με το υψος των γυναικων. Αληθεια τωρα;
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε: Το δεσατε οτι θα προκαλεσει καθυστερηση το θεμα με το υψος των γυναικων. Αληθεια τωρα;
Τόσα και τόσα έχουν δει τα ματάκια μας
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

maklele έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε: Το δεσατε οτι θα προκαλεσει καθυστερηση το θεμα με το υψος των γυναικων. Αληθεια τωρα;
Τόσα και τόσα έχουν δει τα ματάκια μας
Αλλο ενα μικρο εμποδιο στο προσκηνιο φιλε ΔΕΑ_2μαλ.. το παραξενο θα ναι να μην προκαλεσει καθυστερηση...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδια εγω πιστευω πως απολους τους λογους που εχουμε για να ανησυχουμε αυτος ειναι ο τελευταιος. Δειτε το κ ετσι: Σας λεει πως η αποφαση εκκρεμει απο το Γεναρη-τοτε γιατι ηρθε στο προσκηνιο τωρα; Μηπως υπαρχει πιεση για να καθαρισει το τοπιο αμεσα; Στην τελικη μπορει παντα να εκδοθει η προκηρυξη και να μη πιασει τις κοπελες ο νεος κανονισμος
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Παιδιά κακά τα ψέματα αν μειωθεί το όριο στο 1,60 για τις γυναίκες δεν ειναι καθολου θετικο. Πρώτον αυτόματα αυξάνεται και η πιθανότητα να ανεβει κ αλλο η βαση κ δευτερον τι γυναικες ε. φ. θα ναι αυτές 1,60; και δεν μιλάμε για την εκδοχη της " γυναικα εφ που την χωνουν καπου σε κατι γραφειοκρατικο" αλλά για την εκδοχη οσων γυναικων θελουν οπως εγω να ναι μαχιμες. Πρεπει κατ' εμε το οριο να παραμεινει ως εχει. Μιλαμε για ενοπλες δυναμεις, οχι φιλανθρωπικες οργανωσεις που λενε "αντε να κανουμε κ αυτο να βοηθησουμε και αλλες ομαδες ανθρωπων".
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Μ' αυτα και μ' εκεινα εχω μπερδευτει τοσο που μου 'ρχεται να πεταξω το pc απο τον 6ο! Ας μου απαντησει καποιος χριστιανος, σε τι δρομο βρισκομαστε για την εκδοση της τιμημενης;(χωρις παρεμβασεις που δεν αφορουν το ακριβες ερωτημα που θεττω) Θα εκδοθει αραγε ή τσαμπα βρισκομαστε στην αναμονη;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μπραβο για τις αποψεις σου Βικυ, αλλα καλως ή κακως δε κραταμε εμεις τα κλειδια της ΕΛΑΣ. Θα δειξει τι θα γινει, το οτι υπαρχει δραστηριοτητα γυρω απ το θεμα, καλο ειναι
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Παιδια εγω πιστευω πως απολους τους λογους που εχουμε για να ανησυχουμε αυτος ειναι ο τελευταιος. Δειτε το κ ετσι: Σας λεει πως η αποφαση εκκρεμει απο το Γεναρη-τοτε γιατι ηρθε στο προσκηνιο τωρα; Μηπως υπαρχει πιεση για να καθαρισει το τοπιο αμεσα; Στην τελικη μπορει παντα να εκδοθει η προκηρυξη και να μη πιασει τις κοπελες ο νεος κανονισμος
Μακαρι αδελφε να ναι ετσι..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

VickyP έγραψε: Μιλαμε για ενοπλες δυναμεις, οχι φιλανθρωπικες οργανωσεις που λενε "αντε να κανουμε κ αυτο να βοηθησουμε και αλλες ομαδες ανθρωπων".

Μιλάμε για Σώματα Ασφαλείας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν άλλο κεφάλαιο.

Ωστόσο επέτρεψε μου να διαφωνήσω ως προς το ότι αν μειώσουν το ύψος θα αυξηθεί η βάση λόγω των γυναικών.

Αν και υπάρχει αντίστοιχο θέμα οι γυναίκες παραδοσιακά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα μόρια των αντρών λόγω μοριοδότησης από την θητεία κλπ. Το ποσοστό επιτυχίας των γυναικών στις προηγούμενες προκηρύξεις ήταν της τάξεως του 2-3% οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Σε περίπτωση που βγει προκήρυξη πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει γυναίκα επιτυχούσα!

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

VickyP έγραψε:Παιδιά κακά τα ψέματα αν μειωθεί το όριο στο 1,60 για τις γυναίκες δεν ειναι καθολου θετικο. Πρώτον αυτόματα αυξάνεται και η πιθανότητα να ανεβει κ αλλο η βαση κ δευτερον τι γυναικες ε. φ. θα ναι αυτές 1,60; και δεν μιλάμε για την εκδοχη της " γυναικα εφ που την χωνουν καπου σε κατι γραφειοκρατικο" αλλά για την εκδοχη οσων γυναικων θελουν οπως εγω να ναι μαχιμες. Πρεπει κατ' εμε το οριο να παραμεινει ως εχει. Μιλαμε για ενοπλες δυναμεις, οχι φιλανθρωπικες οργανωσεις που λενε "αντε να κανουμε κ αυτο να βοηθησουμε και αλλες ομαδες ανθρωπων".
Ετσι ακριβως οπως τα λες vicky.. φαινεται απ τα λεγομενα σου οτι δεν θα πιανεις μια οργανικη θεση ειδικων φρουρων μονο στα χαρτια αλλα θα προσφερεις και τα μεγιστα θελω να πιστευω..
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Δεν νομιζω να κατεβει το υψος γιατι αλλιως θα εχουμε αλλαγες και στις ενοπλες δυναμεις και σωματα ασφαλειας απο πανελληνιες
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Ακριβώς PANIC. Ποια οργανική θέση κλπ; για μένα η "αστυνομια" ειναι εκει εξω. Φρουρηση, περιπολια κ ολα τα συναφη. Οποια δεν μπορει να τα δεχτει αυτα να μην μπει ποτέ. Και οκ τυχαινει να εχω το απαιτουμενο υψος (1,77) αλλα , ακομα και αν δεν το ειχα και ουσιαστικα ημουν εκτος προκηρυξης, παλι θα επεμενα οτι το υψος πρεπει να παραμεινει στο 1,70.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης