Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

D.Y.K έγραψε:Μην το συνεχίζετε γιατί πολύ φοβάμαι ότι γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξη. Ήδη τα δύο τελευταία μηνύματα διαγράφηκαν γιατί περιείχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Μην με αναγκάσετε να απενεργοποιήσω τους λογαριασμούς σας.

Κρατήστε τον διάλογο σε ένα επίπεδο.

δυκ δεν εχω θεμα να απενεργοποιησεις τον λογαριασμο μου, εγω δεν θα χασω κατι, αντιθετως θα χασουν αυτοι που ενδιαφερονται. Απο την αλλη δεν μπορω να ακουω πραγματα ασχετα και μπακαλιστικα που δεν εχουν καμια υποσταση. Τραβατε να κανετε τα χαρτια σας γιατι η προκυρηξη εχει βγει απο τις 15 σεπτεμβρη απλα δεν την ανακοινωσαν, τοπε ο τζοτζος ρε...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να ονειρεύονται προκήρυξη. Άστους να θέλουν να πιστεύουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε ίσως και να βγει. Δικαίωμα τους είναι, όπως δικαίωμα σου είναι και εσένα να τοποθετείσαι επί του θέματος εφόσον γνωρίζεις πέντε πράγματα παραπάνω όποτε εσύ το επιθυμείς. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του παρόντος νήματος. Ωστόσο εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση να παραμένει σε ένα επίπεδο και να μην φτάνουμε σε σημείο να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς πράγμα που έγινε πριν από λίγο! Φυσικά αυτό δεν θα επαναληφθεί! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Μια απορια ως αδεκαστος παρατηρητης: Υπαρχει λογος που δημοσιευονται και παραμενουν δημοσιευμενα μηνυματα μελων που οχι μονο δε προσφερουν κατι στο θεμα της προκηρυξης αλλα μπαινουν αποδεδειγμενα για να σπειρουν αρνητισμο και να προσβαλλουν τριτους, ετσι επειδη μπορουν;
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να ονειρεύονται προκήρυξη. Άστους να θέλουν να πιστεύουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε ίσως και να βγει. Δικαίωμα τους είναι, όπως δικαίωμα σου είναι και εσένα να τοποθετείσαι επί του θέματος εφόσον γνωρίζεις πέντε πράγματα παραπάνω όποτε εσύ το επιθυμείς. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του παρόντος νήματος.Ωστόσο εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση να παραμένει σε ένα επίπεδο και να μην φτάνουμε σε σημείο να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς πράγμα που έγινε πριν από λίγο! Φυσικά αυτό δεν θα επαναληφθεί! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

+1
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Μια απορια ως αδεκαστος παρατηρητης: Υπαρχει λογος που δημοσιευονται και παραμενουν δημοσιευμενα μηνυματα μελων που οχι μονο δε προσφερουν κατι στο θεμα της προκηρυξης αλλα μπαινουν αποδεδειγμενα για να σπειρουν αρνητισμο και να προσβαλλουν τριτους, ετσι επειδη μπορουν;

Οι προσβολές και οι χαρακτηρισμοί προς και από τρίτους φυσικά και δεν είναι αποδεκτοί και τα αντίστοιχα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση όπως και το έχω επισημάνει άλλωστε αρκετές φορές. Τώρα όσον αφορά τα μηνύματα που ενδεχομένως να εκπέμπουν έναν αρνητισμό ως προς την επικείμενη έκδοση της προκήρυξης αν αυτά ΔΕΝ προσβάλλουν άλλους χρήστες τότε δεν έρχονται σε αντίθεση ούτε και καταπατούν τους κανόνες και την πολιτική του φόρουμ συνεπώς και δεν θα διαγράφονται. Θα έχετε καταλάβει άλλωστε ότι σαν Διαχειριστής και προπάντων σαν άνθρωπος δεν λειτουργώ ποτέ μεροληπτικά.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Τα περι αντικειμενικοτητας ισχυουν καθολα και δεν υπαρχει κανενα παραπονο ως προς αυτο. Γνωμη μου ομως ειναι πως η υπερβαλλουσα μετριοπαθεια αποτελει πατημα για ορισμενους που μπαινουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να μας πουν: "σας τα λεγα-παρτε τα τωρα, δε θα βγει προκηρυξη-περαστικα, εμεις πρωτοι, μεσοπροθεσμο, γριες στις φυλακες κλπ κλπ". ΟΚ τα καταφερατε γνωριζουμε απεξω και ανακατωτα την αποψη των corps,317ρη,faber,observer και διαφορων αλλων για την προκηρυξη. Θερμη, θερμοτατη, παρακληση να μη μας την υπενθυμιζουν σε καθε ευκαιρια, παρα το οτι διατηρουν το δικαιωμα να το κανουν. Επισης βλεπω οτι παρα το οτι η πλειοψηφια των ανωτερω ειναι ενστολοι, ή εν δυναμει ενστολοι, ή ακομα και οσονουπω ενστολοι, εχουν πολυ χαλαρα ελατηρια στο να εκτοξευουν χαρακτηρισμους ή και πλαγιες αιχμες (καμια διαφορα κατ εμε). Μα ειναι δυνατον; Λιγη τροφη για σκεψη, τελεία απο μενα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είσαι απόλυτα σαφής Δόκιμε και προσωπικά ανθρώπινα το λέω ελπίζω από εδώ και στο εξής σε αποδοτικότερο και ουσιώδη διάλογο από όλες τις πλευρές και πάντα σε κόσμια επίπεδα. Νομίζω ότι έγινα και εγώ σαφής. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο!

Με συγχωρείται για την επέμβαση αλλά έπρεπε!

Μπορείτε να συνεχίσετε Εικόνα

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Τα περι αντικειμενικοτητας ισχυουν καθολα και δεν υπαρχει κανενα παραπονο ως προς αυτο. Γνωμη μου ομως ειναι πως η υπερβαλλουσα μετριοπαθεια αποτελει πατημα για ορισμενους που μπαινουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να μας πουν: "σας τα λεγα-παρτε τα τωρα, δε θα βγει προκηρυξη-περαστικα, εμεις πρωτοι, μεσοπροθεσμο, γριες στις φυλακες κλπ κλπ". ΟΚ τα καταφερατε γνωριζουμε απεξω και ανακατωτα την αποψη των corps,317ρη,faber,observer και διαφορων αλλων για την προκηρυξη. Θερμη, θερμοτατη, παρακληση να μη μας την υπενθυμιζουν σε καθε ευκαιρια, παρα το οτι διατηρουν το δικαιωμα να το κανουν. Επισης βλεπω οτι παρα το οτι η πλειοψηφια των ανωτερω ειναι ενστολοι, ή εν δυναμει ενστολοι, ή ακομα και οσονουπω ενστολοι, εχουν πολυ χαλαρα ελατηρια στο να εκτοξευουν χαρακτηρισμους ή και πλαγιες αιχμες (καμια διαφορα κατ εμε). Μα ειναι δυνατον; Λιγη τροφη για σκεψη, τελεία απο μενα.

δεα επειδη αναφερθηκες και σε μενα σου απαντω οτι αυτα που λεω δεν ειναι η αποψη μου αλλα αυτα που ισχυουν. Δευτερον σε αυτο που λες (σας τα ελεγα κλπ) δεν βλεπω να λες το ιδιο και σε αυτον που σε παραμυθιασε οτι 15 σεπτεμβρη θα βγει προκυρηξη. Τριτον εγω δεν ειπα σας τα ελεγα, αντιθετως επιβεβαιωθηκαν αυτα που σας ειχα μεταφερει. Τεταρτον αν θες να τρεφεσαι με ψεμματα και να αυταπατασαι τοτε αυτο ειναι δικαιωμα σου προσωπικο, αν θεωρεις εμενα που σου μεταφερω την κατασταση οπως ειναι εμπαθη και αυτον που σου λεει οτι βλακεια του κατεβει, τοτε χαιρομαι να με θεωρεις εμπαθης, γιατι στο τελος που ξεκαθαριζουν τα παντα φαινεται ποιος εμπαινε και μετεφερε την κατασταση οπως ηταν και ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους και φεινεται ποιος εμπαινε και ελγε οτι βλακεια του καταβαινε χωρις να την τσεκαρει. Θες να πιστευεις αγορι μου οτι οκτωμβρη θα βγει προκυρηξη; Η νοεμβρη; Η δεκεμβρη; Πιστευετο. Μαζι σου και εγω θελω να βγει γιατι θελω να μπει το ξαδεφακι μου. Σου ειπα σε προσωπικα μηνυματα τι μπορειτε να κανετε αν θελετε οντως. Αλλα συνεχισε να με λες εμπαθη επειδη η πραγματικοτητα δεν συναδη με τα θελω σου.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

corps marine έγραψε:
tzotzos έγραψε:Αλθηεια δεν μπορω να καταλαβω γτ μιλας με τοση εμπαθεια κ γτ νομιζεις πως μπαινω εδω απλα για να κοροιδεψω καποιους. Οπως πολλα αλλα παιδια ετσι και εγω προσπαθω να μπω στο σωμα εδω κ πολλα χρονια. Πλεον εχω τα μορια για να μπω και απλα περιμενω να εκδοθει η προκ. Αν ημουν απολυτα σιγουρος για οσα μου λενε να ξερεις πως θα εκανα τον κοπο να μπω στο φορουμ, μπαινω ομως και τα λεω για να γινουν γνωστα. Να διασταυροθουν με αλλες πληροφοριες αλλων παιδιων μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Βλεπεις πως σου απανταω πολυ πολιτισμενα σε αντιθεση με εσενα που γραφεις λες κ σου εβρισα τη μανα, τεσπα... Απο οτι εχω καταλαβει εισαι στο Π. ς, αρα δεν σε αφορα η προκ. Οποτε σταματα να μας ζαλιζεισ... Ελεος με τον καθε πυροσβεστη και τον καθε επιτ, πανελληνιων. Το θεμα δεν αναφερετε σε εσας, υπαρχουν αλλα θεματα σχετικα με τα ενδυναμη επαγγελματα σασ

εμπαθεια ειναι επισης να δινεις ψευτικες ελπιδες σε εναν που περιμενει να μπει καπου και εσυ τοσο καιρο, ελεγες με στυλακι οτι θα δειτε και οτι κατι τυποι σαν και εμενα θα κρυφτουμε γιατι λεμε ανακριβειες και τετοια, καλυτερα να ζητησεις να συγνωμη απο τις ψευτικες ελπιδες που εδινες σε καποια παιδια που σε διαβαζανε και ασε το κυρηγμα, που θα μου πεις κιολας οτι μιλαω με εμπαθεια εγω, αν την αληθεια εσυ την αναγνωριζεις ως εμπαθεια τοτε καταλαβαινω τι επιπεδο εχεις. Καταλαβε οτι εγινες ρεζιλι με αυτα που ελεγες. Και οταν μιλας για πυροσβεστες να προσεχεις τον τροπο σου, πολλοι θελουν να μπουν σε τετοιο σωμα και φερουν τον τιτλο του πυροσβεστη.
Ενταξει ρε corps marine δεν ειπε κατι για την πυροσβεστικη ο tzotzos.. απλα σου ειπε οτι εσυ αφου εισαι πυροσβεστης γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με την προκηρυξη των φρουρων.. εκτος και αν θες να γινεται αυτη ολη η φασαρια..
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

PANIC έγραψε:
corps marine έγραψε:
tzotzos έγραψε:Αλθηεια δεν μπορω να καταλαβω γτ μιλας με τοση εμπαθεια κ γτ νομιζεις πως μπαινω εδω απλα για να κοροιδεψω καποιους. Οπως πολλα αλλα παιδια ετσι και εγω προσπαθω να μπω στο σωμα εδω κ πολλα χρονια. Πλεον εχω τα μορια για να μπω και απλα περιμενω να εκδοθει η προκ. Αν ημουν απολυτα σιγουρος για οσα μου λενε να ξερεις πως θα εκανα τον κοπο να μπω στο φορουμ, μπαινω ομως και τα λεω για να γινουν γνωστα. Να διασταυροθουν με αλλες πληροφοριες αλλων παιδιων μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Βλεπεις πως σου απανταω πολυ πολιτισμενα σε αντιθεση με εσενα που γραφεις λες κ σου εβρισα τη μανα, τεσπα... Απο οτι εχω καταλαβει εισαι στο Π. ς, αρα δεν σε αφορα η προκ. Οποτε σταματα να μας ζαλιζεισ... Ελεος με τον καθε πυροσβεστη και τον καθε επιτ, πανελληνιων. Το θεμα δεν αναφερετε σε εσας, υπαρχουν αλλα θεματα σχετικα με τα ενδυναμη επαγγελματα σασ

εμπαθεια ειναι επισης να δινεις ψευτικες ελπιδες σε εναν που περιμενει να μπει καπου και εσυ τοσο καιρο, ελεγες με στυλακι οτι θα δειτε και οτι κατι τυποι σαν και εμενα θα κρυφτουμε γιατι λεμε ανακριβειες και τετοια, καλυτερα να ζητησεις να συγνωμη απο τις ψευτικες ελπιδες που εδινες σε καποια παιδια που σε διαβαζανε και ασε το κυρηγμα, που θα μου πεις κιολας οτι μιλαω με εμπαθεια εγω, αν την αληθεια εσυ την αναγνωριζεις ως εμπαθεια τοτε καταλαβαινω τι επιπεδο εχεις. Καταλαβε οτι εγινες ρεζιλι με αυτα που ελεγες. Και οταν μιλας για πυροσβεστες να προσεχεις τον τροπο σου, πολλοι θελουν να μπουν σε τετοιο σωμα και φερουν τον τιτλο του πυροσβεστη.
Ενταξει ρε corps marine δεν ειπε κατι για την πυροσβεστικη ο tzotzos. Απλα σου ειπε οτι εσυ αφου εισαι πυροσβεστης γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με την προκηρυξη των φρουρων. Εκτος και αν θες να γινεται αυτη ολη η φασαρια.
ενδιαφερομαι ουτως η αλλος για τον ξαδερφο μου, αλλα αν θελετε δεν ξαναγραφω, αν μου πει εστω και ενας να μην ξανα γραψω, δεν ξανα γραφω τιποτα. ΘΕΛΕΤΕ να γραφω; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

corps marine έγραψε:
PANIC έγραψε:
corps marine έγραψε:

Ενταξει ρε corps marine δεν ειπε κατι για την πυροσβεστικη ο tzotzos. Απλα σου ειπε οτι εσυ αφου εισαι πυροσβεστης γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με την προκηρυξη των φρουρων. Εκτος και αν θες να γινεται αυτη ολη η φασαρια.
ενδιαφερομαι ουτως η αλλος για τον ξαδερφο μου, αλλα αν θελετε δεν ξαναγραφω, αν μου πει εστω και ενας να μην ξανα γραψω, δεν ξανα γραφω τιποτα. ΘΕΛΕΤΕ να γραφω; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Εννοειτε οτι οποιος εχει εγκυρες πληροφοριες για την εκδοση της προκηρυξης ειτε καλες ειτε κακες θα πρεπει, αν βεβαια το θελει και ο ιδιος να τις παραθετει.. και εννοειτε αν και οι δικες σου φιλε ειναι εγκυρες, εγω προσωπικα θα το ηθελα να συνεχισεις..
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

PANIC έγραψε:
corps marine έγραψε:
PANIC έγραψε:
corps marine έγραψε:

Εννοειτε οτι οποιος εχει εγκυρες πληροφοριες για την εκδοση της προκηρυξης ειτε καλες ειτε κακες θα πρεπει, αν βεβαια το θελει και ο ιδιος να τις παραθετει. Και εννοειτε αν και οι δικες σου φιλε ειναι εγκυρες, εγω προσωπικα θα το ηθελα να συνεχισεις.

Συμφωνω με PANIC αν εχεις κατι εγκυρο να πεις να το λες corps marine απλα για να μην προκαλεις ενταση μην χαρακτηριζεις αυτους που πεσανε εξω στις προβλεψεις τους και μην απαντας στους καλοθελητες που σε λενε ξερολα κτλ δεν εχει νοημα.
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ούτε ποιήματα να γράφατε εδω μέσα μερικοί! Που βρίσκεται την όρεξη και τον χρόνο να γράφεται τόσα μεγάλα κείμενα δεν μπορώ να καταλάβω! Έχει γίνει χομπι εδώ το forum
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Εχετε κουρασει με την κλαψα και τις ανουσιες εκθεσεις 3+ παραγραφων... φορουμ ενημερωσεις ειναι εδω, οχι blog εφημεριδας...
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Και μετά μόλις βγει όλα καλά! Μετά θα ρωτάει ο ενας τον άλλο πόσα μόρια έχει! Θα βρείτε άλλο μερικοί! Πάντως μερικοί που το παίζεται εξυπνακιδες, το forumδεν είναι για πόζα, και ούτε για εξυπνάδες! Κάποιοι έχουν προσπαθήσει και δεν μπορεί το κάθε εικοσαχρονο και ο καθένας να λογοκρίνει τον άλλο! Γιατί εδώ μέσα μερικοί μας τα έχετε κάνει τα @@@ Ζέπελιν!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες