Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Όπως όλα δείχνουν η πρκήρυξη θα βγει Οκτώβρη μαζί με αυτή του λιμενικού...
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

τωρα μας δουλεβει και ο χατζηνικολαου; Το bloko ειναι οτι να ναι τελικα... http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/dhmosio-3070-proslhpseis-me-epta-diagwnismoys-epanaferoyn-zhthma-proslhpshs-500-eidikwn-froyrwn.html

αν δε βγει η προκηρυξη δεν πιστευω κανεναν

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ο Καραιβαζ προσβληθηκε http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/apanthsh-sthn-adhrith-oso-kai-anhkesth-hlithiothta-eytyxws-ligwn-anagnwstwn-anaforika-me-thn-prokhryksh-twn-eidikwn-froyrwn.html
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

maklele έγραψε:Μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια για το τύπος εργασία. Πρόκειται για μηνιαίο έντυπο και όχι για εβδομαδιαίο. Επομένως ανακυκλώνει εργασιακές πληροφορίες του προηγούμενου μήνα και όχι των τελευταίων ημερών απαραίτητα. Προσθέτοντας ότι πρέπει να γεμίσει μερικά φύλλα και ότι ξέρει τον χαμό που δημιουργεί η απλή αναφορά και μόνο στην προκήρυξη, είναι πολύ πιθανό να μην στηρίζεται και σε κανένα καινούριο στοιχειό το άρθρο αυτό.

κανεις λαθος, το εντυπο ειναι εβδομαδιαιο. Τωρα αν ανακυκλωνει παλαιοτερες πληροφοριες για να πουλησει, νομιζω ειναι ξεκαθαρο, δεν εγραψε και κατι καινουριο απο τις υπολοιπες δημοσιευσεις για το εν λογω θεμα
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mgoutsos »

Παιδιά η προκήρυξη θα βγει το καλοκαίρι του 2015 έτσι ώστε να εισαχθούν, οι ειδικοί φρουροί, στις σχολές μαζί με τους επιτυχόντες των πανελληνίων του 2013 κλπ.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

mgoutsos έγραψε:Παιδιά η προκήρυξη θα βγει το καλοκαίρι του 2015 έτσι ώστε να εισαχθούν, οι ειδικοί φρουροί, στις σχολές μαζί με τους επιτυχόντες των πανελληνίων του 2013 κλπ.

Φιλε ασε μας και εσυ τώρα. Και εγώ στον ύπνο μου είδα μακαρόνια με κιμά δεν ήρθα να το γράψω στο φορουμ.
Θελω και μπορώ !
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Που το στηριζεις αυτο αδελφε; Με βαση την κοινη λογικη για να μην στεναχωριθουν οι επιτυχοντες του 13 ειναι να βγει το 15 σιγουρα, ωστε να γινει ταυτοχρονη εισαγωγη αστυφ-φρουρων... Αλλα απο οσα λεγονται στην 'πιατσα' οι πιθανοτητες ειναι να εισαχθουν αμεσα οι φρουροι με οτι αυτο συνεπαγεται.

Dea_Lok έγραψε:
mgoutsos έγραψε:Παιδιά η προκήρυξη θα βγει το καλοκαίρι του 2015 έτσι ώστε να εισαχθούν, οι ειδικοί φρουροί, στις σχολές μαζί με τους επιτυχόντες των πανελληνίων του 2013 κλπ.

Φιλε ασε μας και εσυ τώρα. Και εγώ στον ύπνο μου είδα μακαρόνια με κιμά δεν ήρθα να το γράψω στο φορουμ.
Χαχαχαχαχαχα

tolo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tolo »

Ρε μαγκες με την απαντηση του υπουργου τι παιζει?
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

PANIC έγραψε:Και συ φιλε corps marine παιρνεις ορκο για αυτο που λες; Εννοω εισαι τοσο σιγουρος για τα λεγομενα σου;

Ναι εγω ειμαι παντα σιγουρος γιαυτα που γραφω αλλιως δεν θα τα εγραφα. Δεν υπαρχει κανενα χαρτι στο υπουργειο οικονομικων, ο διευθυντης που το ειπε αυτο στον ΔΕΑ δεν ισχυει, καταλαβετε το σας το εχω πει τοσες φορες ας το πω αλλη μια, βαση μεσοπροθεσμου 4093 στην αιτιολογικη εκθεση αυτου σε αναφορα στα σωματα ασφαλειας λεει οτι δεν εισαγονται ιδιωτες στα σωματα ασφαλειας για τα ακαδημαικα ετη 2013-2014 και 2014-2015, το παραθυρακι για εσας ειναι οτι αναφερει ακαδημαικα ετη, οι ε. Φ δεν εχουν ακαδημαικα ετη ολη τους η εκπαιδευση κραταει 4 μηνες, οσο τους αφηνεται σε ησυχια τους βολευει και δεν κινουν τα νηματα, επικαλουνται το μεσοπροθεσμο. Μην μου πειτε οτι εχουν αναγκη για ε. Φ, χαιρω πολυ και εγω το ξερω αυτο και αυτοι που ειναι εκει πανω, αναγκη ειχαν και εχουν και απο πυροσβεστες, το ιδιο πραγμα με εμας με την προκυρηξη των 725, αναγκη ειχαν και εχουν ακομη για πυροσβεστες, αν δεν πιεαζαμε εμεις και δεν βαζαμε δικηγορο, ακομη θα περιμεναμε να μπουμε εμεις, οι οριστικοι πινακες βγηκαν για εμας 31-12-2014 και μπηκαμε στην σχολη 1-8-2014, καλο ε; Και εμεις 4 μηνη εκπαιδευση κανουμε. Εσεις το μονο που μπορειτε να κανετε επειδη δεν υφισταται καν προκυρηξη ειναι να κανετε ερωτησεις και να τις πρωτοκολλατε στις γραμματειες των υπουργειων δημοσιας ταξεως, διοικητικης μεταρυθμισης, οικονομικων και να πιασετε βουλευτες των περιφερειων σας για να υποβαλλουν ερωτησεις στην βουλη με θεμα, ποτε θα εκδοθει προκυρηξη ε. Φ! Αλλα εσεις περιμενετε στον καναπε σας για να γινει το θαυμα, διαβαζοντας φυλλαδες του μπομπολα. Δεν ειναι ομως ετσι παιδια. Μαζευτειτε φτιαξτε μια ομαδα μεσω φεις, οπως και εμεις οργανωθειτε οι πιο δραστηριοι και οργωστε τα υπουργεια. Τωρα γιαυτα που εγραφε και γραφει ο καθε τζοτζο, δεν θα πω κατι, ο ανθρωπος ειναι απλα ασχετος, οτι βλακεια του λενε την μεταφερει εδω, ηταν τοσο σιγουρος για προκυρηξη ως τις 15-9 και αφου εγινε ρεζιλι με αυτα που εγραφε τωρα λεει οτι μου ειπαν σας ελεγα. Ειχαμε μερικους τετοιους φωστηρες και στους 725, αλλα απομονωθηκαν αμεσως, ειναι ατομα τυπου "εχω θειο στην διωξη" τζοτζο πιες κανα τσαι και μην κοροιδευεις τα παιδια με τις βλακειες που λες γιατι εκτιθεσαι.
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

corps marine έγραψε:
PANIC έγραψε:Και συ φιλε corps marine παιρνεις ορκο για αυτο που λες; Εννοω εισαι τοσο σιγουρος για τα λεγομενα σου;

Ναι εγω ειμαι παντα σιγουρος γιαυτα που γραφω αλλιως δεν θα τα εγραφα. Δεν υπαρχει κανενα χαρτι στο υπουργειο οικονομικων, ο διευθυντης που το ειπε αυτο στον ΔΕΑ δεν ισχυει, καταλαβετε το σας το εχω πει τοσες φορες ας το πω αλλη μια, βαση μεσοπροθεσμου 4093 στην αιτιολογικη εκθεση αυτου σε αναφορα στα σωματα ασφαλειας λεει οτι δεν εισαγονται ιδιωτες στα σωματα ασφαλειας για τα ακαδημαικα ετη 2013-2014 και 2014-2015, το παραθυρακι για εσας ειναι οτι αναφερει ακαδημαικα ετη, οι ε. Φ δεν εχουν ακαδημαικα ετη ολη τους η εκπαιδευση κραταει 4 μηνες, οσο τους αφηνεται σε ησυχια τους βολευει και δεν κινουν τα νηματα, επικαλουνται το μεσοπροθεσμο. Μην μου πειτε οτι εχουν αναγκη για ε. Φ, χαιρω πολυ και εγω το ξερω αυτο και αυτοι που ειναι εκει πανω, αναγκη ειχαν και εχουν και απο πυροσβεστες, το ιδιο πραγμα με εμας με την προκυρηξη των 725, αναγκη ειχαν και εχουν ακομη για πυροσβεστες, αν δεν πιεαζαμε εμεις και δεν βαζαμε δικηγορο, ακομη θα περιμεναμε να μπουμε εμεις, οι οριστικοι πινακες βγηκαν για εμας 31-12-2014 και μπηκαμε στην σχολη 1-8-2014, καλο ε; Και εμεις 4 μηνη εκπαιδευση κανουμε. Εσεις το μονο που μπορειτε να κανετε επειδη δεν υφισταται καν προκυρηξη ειναι να κανετε ερωτησεις και να τις πρωτοκολλατε στις γραμματειες των υπουργειων δημοσιας ταξεως, διοικητικης μεταρυθμισης, οικονομικων και να πιασετε βουλευτες των περιφερειων σας για να υποβαλλουν ερωτησεις στην βουλη με θεμα, ποτε θα εκδοθει προκυρηξη ε. Φ! Αλλα εσεις περιμενετε στον καναπε σας για να γινει το θαυμα, διαβαζοντας φυλλαδες του μπομπολα. Δεν ειναι ομως ετσι παιδια. Μαζευτειτε φτιαξτε μια ομαδα μεσω φεις, οπως και εμεις οργανωθειτε οι πιο δραστηριοι και οργωστε τα υπουργεια. Τωρα γιαυτα που εγραφε και γραφει ο καθε τζοτζο, δεν θα πω κατι, ο ανθρωπος ειναι απλα ασχετος, οτι βλακεια του λενε την μεταφερει εδω, ηταν τοσο σιγουρος για προκυρηξη ως τις 15-9 και αφου εγινε ρεζιλι με αυτα που εγραφε τωρα λεει οτι μου ειπαν σας ελεγα. Ειχαμε μερικους τετοιους φωστηρες και στους 725, αλλα απομονωθηκαν αμεσως, ειναι ατομα τυπου "εχω θειο στην διωξη" τζοτζο πιες κανα τσαι και μην κοροιδευεις τα παιδια με τις βλακειες που λες γιατι εκτιθεσαι.

οι οριστικοι πινακες βγηκαν για εμας 31-12-2012*
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzotzos »

corps marine έγραψε:
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzotzos »

Αλθηεια δεν μπορω να καταλαβω γτ μιλας με τοση εμπαθεια κ γτ νομιζεις πως μπαινω εδω απλα για να κοροιδεψω καποιους. Οπως πολλα αλλα παιδια ετσι και εγω προσπαθω να μπω στο σωμα εδω κ πολλα χρονια. Πλεον εχω τα μορια για να μπω και απλα περιμενω να εκδοθει η προκ. Αν ημουν απολυτα σιγουρος για οσα μου λενε να ξερεις πως θα εκανα τον κοπο να μπω στο φορουμ, μπαινω ομως και τα λεω για να γινουν γνωστα. Να διασταυροθουν με αλλες πληροφοριες αλλων παιδιων μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Βλεπεις πως σου απανταω πολυ πολιτισμενα σε αντιθεση με εσενα που γραφεις λες κ σου εβρισα τη μανα, τεσπα... Απο οτι εχω καταλαβει εισαι στο Π. ς, αρα δεν σε αφορα η προκ. Οποτε σταματα να μας ζαλιζεισ... Ελεος με τον καθε πυροσβεστη και τον καθε επιτ, πανελληνιων. Το θεμα δεν αναφερετε σε εσας, υπαρχουν αλλα θεματα σχετικα με τα ενδυναμη επαγγελματα σασ
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

tzotzos έγραψε:Αλθηεια δεν μπορω να καταλαβω γτ μιλας με τοση εμπαθεια κ γτ νομιζεις πως μπαινω εδω απλα για να κοροιδεψω καποιους. Οπως πολλα αλλα παιδια ετσι και εγω προσπαθω να μπω στο σωμα εδω κ πολλα χρονια. Πλεον εχω τα μορια για να μπω και απλα περιμενω να εκδοθει η προκ. Αν ημουν απολυτα σιγουρος για οσα μου λενε να ξερεις πως θα εκανα τον κοπο να μπω στο φορουμ, μπαινω ομως και τα λεω για να γινουν γνωστα. Να διασταυροθουν με αλλες πληροφοριες αλλων παιδιων μπας και βγαλουμε καμια ακρη. Βλεπεις πως σου απανταω πολυ πολιτισμενα σε αντιθεση με εσενα που γραφεις λες κ σου εβρισα τη μανα, τεσπα... Απο οτι εχω καταλαβει εισαι στο Π. ς, αρα δεν σε αφορα η προκ. Οποτε σταματα να μας ζαλιζεισ... Ελεος με τον καθε πυροσβεστη και τον καθε επιτ, πανελληνιων. Το θεμα δεν αναφερετε σε εσας, υπαρχουν αλλα θεματα σχετικα με τα ενδυναμη επαγγελματα σασ

εμπαθεια ειναι επισης να δινεις ψευτικες ελπιδες σε εναν που περιμενει να μπει καπου και εσυ τοσο καιρο, ελεγες με στυλακι οτι θα δειτε και οτι κατι τυποι σαν και εμενα θα κρυφτουμε γιατι λεμε ανακριβειες και τετοια, καλυτερα να ζητησεις να συγνωμη απο τις ψευτικες ελπιδες που εδινες σε καποια παιδια που σε διαβαζανε και ασε το κυρηγμα, που θα μου πεις κιολας οτι μιλαω με εμπαθεια εγω, αν την αληθεια εσυ την αναγνωριζεις ως εμπαθεια τοτε καταλαβαινω τι επιπεδο εχεις. Καταλαβε οτι εγινες ρεζιλι με αυτα που ελεγες. Και οταν μιλας για πυροσβεστες να προσεχεις τον τροπο σου, πολλοι θελουν να μπουν σε τετοιο σωμα και φερουν τον τιτλο του πυροσβεστη.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην το συνεχίζετε γιατί πολύ φοβάμαι ότι γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξη. Ήδη τα δύο τελευταία μηνύματα διαγράφηκαν γιατί περιείχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Μην με αναγκάσετε να απενεργοποιήσω τους λογαριασμούς σας.

Κρατήστε τον διάλογο σε ένα επίπεδο.

tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzotzos »

Οκ ΔΥΚ. Εχεις δικιο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες