Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

faber έγραψε:
faber έγραψε:Εεεε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο και θα το γράψω τελικάφτάνει αυτή η κλάψα και η λύπηση για τους 86άρηδες! Φτάνει. Σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 μυνήματα κλαίνε, παρηγορούν, λυπούνται τους 86αρηδε... Και αυτοί οι ίδιοι αν βγεί προκ. Και είναι εκτός, θα παρακαλάν στα αθλήματα να κοπούν άτομα για να μπουν. Λιγο ρεαλισμός ρε παιδιά, υπάρχει ανταγωνισμός, λίγη πραγματικότητα δεν βλάπτει, δεν είμαστε εδώ μέσα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κρίμα στους 86άρηδες, κρίμα στα παιδιά που έχουν δώσει λεφτά για πτυχία... Κρίμα κρίμα... Φτάνει η κλάψα και η μίρλα! Προς θεού, δεν παρακαλάω να κοπεί κανείς, το μόνο που λέω είναι... "όπως έρθουν τα πράγματα... " καλημέρα!

με την ίδια λογική, κρίμα και για τους 85άρηδες πέρσι... Μπορείτε ελεύθερα να βρίστε ελεύθερα οι 86άρηδες... Εικόνα

αγαπητε ειναι κριμα γιατι εχουν δωσει τοσα λεφτα για να παρουν αυτα τα μορια... Κριμα ειναι η ευκαιρια που χανεται για τον καθεναν και οχι οι ιδιοι... Η ανταγωνιστηκοτητα θα υπαρχει οταν βγει η προκηρυξη... Εκει θα φανει τι εχει ο καθενας...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

faber έγραψε:
faber έγραψε:Εεεε ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο και θα το γράψω τελικάφτάνει αυτή η κλάψα και η λύπηση για τους 86άρηδες! Φτάνει. Σε κάθε σελίδα τουλάχιστον 5 μυνήματα κλαίνε, παρηγορούν, λυπούνται τους 86αρηδε... Και αυτοί οι ίδιοι αν βγεί προκ. Και είναι εκτός, θα παρακαλάν στα αθλήματα να κοπούν άτομα για να μπουν. Λιγο ρεαλισμός ρε παιδιά, υπάρχει ανταγωνισμός, λίγη πραγματικότητα δεν βλάπτει, δεν είμαστε εδώ μέσα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κρίμα στους 86άρηδες, κρίμα στα παιδιά που έχουν δώσει λεφτά για πτυχία... Κρίμα κρίμα... Φτάνει η κλάψα και η μίρλα! Προς θεού, δεν παρακαλάω να κοπεί κανείς, το μόνο που λέω είναι... "όπως έρθουν τα πράγματα... " καλημέρα!

με την ίδια λογική, κρίμα και για τους 85άρηδες πέρσι... Μπορείτε ελεύθερα να βρίστε ελεύθερα οι 86άρηδες... Εικόνα

σου ευχομαι να χασεις την προκηρυξη για 1 μηνα! Να κανεις αγωνα 5 χρονια και για 1 μηνα να μην μπεις και τοτε θα σου πω εγω αν θα λες κριμα η οχι!

Άβαταρ μέλους
katadromeas307
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katadromeas307 »

Ρε παιδιά ελεος εχουμε ξεφυγει παρα πολυ!
Ο σκοπος ειναι να μπαινουμε να ενημερωμαστε σχετικα με την προκυρηξη και οχι να ριχνουμε καταρες ο ενας στον αλλον! Ας βγει η προκυρηξη και οποιος ειναι να μπει θα μπει...
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

kailas έγραψε:
DAV01 έγραψε:Αποτι φαινεται, μας δουλευουν ομαδικως! Μια λενε οτι θα βγει, μια λενε οτι παγωσε, αυτο γινετε συνεχεια κεμεις κρεμομαστε απο μια λεξη τους, οι γελοιοι! Καλο 2015 τωρα!

φιλε μου εχεις δικιο και καταλαβαινω την αγωνια ολων σας... Και εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι θα βγει μαζι με την προκυρηξη των λιμενοφυλακων ή ακομα πιο πιθανο να βγει το 15' και συγκεκριμενα το λενε γιατι υπαρχει πιθανοτητα για εκλογες οπως ξερετε οι πιο πολλοι... Μακαροι να βγει νωριτερα για ολους σας και ειδικα για τους 86αρηδες! Υπομονη και εχει ο θεος!

Εάν πάμε για εκλογές δεν είναι σίγουρη η προκήρυξη. Εάν προεκλογικά βγει προκήρυξη τότε η τωρινή κυβέρνηση θα έχει κάποιο κέρδος από τους 500 ΕΦ, αλλά θα χάσει από τους 900 επιτυχόντες αστυφύλακες. Άρα το κέρδος της θα είναι μικρό. Από την άλλη θα δώσει αφορμή στην τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση για προεκλογική αντιπαράθεση του θέματος. Εάν γίνουν εκλογές, χωρίς την έκδοση της προκήρυξη, και η τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση γίνει κυβέρνηση, τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν θα γίνονται προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας με προκηρύξεις. Άρα και στο 2015 τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η εκλογές με λίγα λόγια είναι δίκοπο μαχαίρι τόσο για την προκήρυξη όσο και για τον θεσμό.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

faber έγραψε:

Φυσικά και είναι κρίμα για τους 85αριδες. Αλλα εσένα στα @@ σου έχεις και άλλα χρόνια μπροστά σου απο οτι φαινεται.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

maklele έγραψε:
kailas έγραψε:
DAV01 έγραψε:Αποτι φαινεται, μας δουλευουν ομαδικως! Μια λενε οτι θα βγει, μια λενε οτι παγωσε, αυτο γινετε συνεχεια κεμεις κρεμομαστε απο μια λεξη τους, οι γελοιοι! Καλο 2015 τωρα!

φιλε μου εχεις δικιο και καταλαβαινω την αγωνια ολων σας... Και εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι θα βγει μαζι με την προκυρηξη των λιμενοφυλακων ή ακομα πιο πιθανο να βγει το 15' και συγκεκριμενα το λενε γιατι υπαρχει πιθανοτητα για εκλογες οπως ξερετε οι πιο πολλοι... Μακαροι να βγει νωριτερα για ολους σας και ειδικα για τους 86αρηδες! Υπομονη και εχει ο θεος!

Εάν πάμε για εκλογές δεν είναι σίγουρη η προκήρυξη. Εάν προεκλογικά βγει προκήρυξη τότε η τωρινή κυβέρνηση θα έχει κάποιο κέρδος από τους 500 ΕΦ, αλλά θα χάσει από τους 900 επιτυχόντες αστυφύλακες. Άρα το κέρδος της θα είναι μικρό. Από την άλλη θα δώσει αφορμή στην τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση για προεκλογική αντιπαράθεση του θέματος. Εάν γίνουν εκλογές, χωρίς την έκδοση της προκήρυξη, και η τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση γίνει κυβέρνηση, τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν θα γίνονται προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας με προκηρύξεις. Άρα και στο 2015 τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η εκλογές με λίγα λόγια είναι δίκοπο μαχαίρι τόσο για την προκήρυξη όσο και για τον θεσμό.

εχεις δικιο... Ειδωμεν τοτε... Σκεψου ομως οτι και αυτα που λεει τωρα η τωρινη αξιοματικη αντιπολιτευση ισως ειναι προεκλογικα... Μονο αυτοι ξερουν τι θα γινει κανενας αλλος... Το θεμα ειναι ομως οτι με αυτα που δειχνουν και λενε προς τα εκει ωδευουμε... Εθνικες εκλογες... Θα δειξει φιλε μου... Μακαρι να μπορεσουν να την βγαλουν και να την δειτε με τα ματια σας και να μην το πιστευετε.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

maklele έγραψε:
kailas έγραψε:

Αν ασπαστουμε τελικα την παιδαριωδη αντιληψη κρεοπωλειου οτι 1 κιλο Ε. Φ=1 κιλο αστυφυλακα, σε επιπεδο πολιτικου κοστους τοτε 900 αστυφυλακες (+οικογενειες) 900*4 ψηφοι=3600 ψηφοι (κατα προσεγγιση), συγκριτικα με τους υποψηφιους (και οχι τους επιτυχοντες) Ε. Φ που θα ειναι γυρω στις 15-20.000. Περαν αυτου ο υπουργος θα κληθει να αποφασισει αν θα επιβαρυνει τον προυπολογισμο του υπουργειου του με προσληψη/εκπαιδευση 900 ατομων για 2 χρονια ή 500 για 2 μηνες. Αν βγει προκηρυξη θα εχει γινει μετα απο τριπλα κικιλια οπου και θα εχει ξεκαθαρισει το αυτονοητο, οτι οι φρουροι δεν ειναι αστυφυλακες
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Σωστά ΔΕΑ_2αμαλ. Η προκήρυξη στις εκλογές είναι ένα θέμα που χωραει πολύ συζήτηση. Όσο για αυτό που γράφεις στο τέλος συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Εχει δικιο ο φιλος maklele
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

toro έγραψε:
faber έγραψε:

σου ευχομαι να χασεις την προκηρυξη για 1 μηνα! Να κανεις αγωνα 5 χρονια και για 1 μηνα να μην μπεις και τοτε θα σου πω εγω αν θα λες κριμα η οχι!

σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου Εικόνα! Εγώ δεν ευχήθηκα να βγει το 15' για να μην μπουν οι 86άρηδες... Εγώ είπα φτάνει η κλάψα και η υποκρισία... Γιατί θέλω να δω την φάτσα αυτού που "λυπάται" τους 86άρηδες όταν θα διαπιστώση οτι είναι εκτός προκύρηξης λόγω 86άρηδων... Τότε θέλω να δώ τι θα λέει. Και για όσους νομίζουν οτι είμαι "μικρός" ειμαι του 88', δεν νομίζω οτι έχω και πολλά χρόνια μπροστά μου! Και εγώ ειμαι "έτοιμος" απο το 2012 και εγώ έχω δώσει λεφτά για διπλώματα, για πτυχία κτλ αλλα δεν κλαίγομαι και ούτε λυπάμαι κανέναν... Φτάνει λοιπόν η κλάψα και η μίρλα... Γιατί πολλοί φιλέσπλαχνοι μου βγήκατε ορισμένοι!
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

maklele Έχει δίκιο ο ΔΕΑ_2αμαλ. Οι επιτυχόντες είναι μόνο 900 "ψήφοι" μαζί με τις οικογένειες τους πες 3600. Οι ψήφοι τις προκηρύξεις δεν είναι μόνο 500 όσα και τα άτομα που ζητάει αλλά όσα άτομα την περιμένουν... Και να σου θυμίσω ότι στην προκήρυξη του 2010 έκαναν 14000 αιτήσεις και στου 2011 γύρο στις 16500 αιτήσεις. Οπότε για κανε τώρα 16500 (το λιγότερο) * 4 με τις οικογένειες τους...66000 "ψήφοι"
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

Dea_Lok έγραψε:
faber έγραψε:

Φυσικά και είναι κρίμα για τους 85αριδες. Αλλα εσένα στα @@ σου έχεις και άλλα χρόνια μπροστά σου απο οτι φαινεται.
Λίγα μόρια έχει γιαυτό κλαψουρίζει και ξεσπά δεν πειράζει όμως όποιος έχει αξία και μόρια θα περάσει άν βγεί ανεξαρτήτου ηλικίας. Και κάτι ακόμα συμπαράσταση και λύπηση δεν ζητάει κανένας, Οποιοι έχουν ανθρώπινα αισθήματα σέβονται τον κόπο των 86 εσύ δεν θα πάς μπροστά με κακία faber. Εγώ σου εύχομαι να περάσεις και να ωριμάσει ο χαρακτήρας σου.

faber
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Το λεω τελευταία φορά. Μακαρι να βγεί αύριο. Μακάρι! Δεν ευχήθηκα ποτέ να βγει το 15' για να κοπούν οι 86άρηδες. Κουράστηκα όμως την κλάψα και το "κρίμα" για τους 86άρηδες. Όποιος "λύπαται" τους 86άρηδες ας παραχωρήσει την θέση του αν μπει στην προκύρηξη.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Ρε παιδια λιγο ηρεμια... δηλαδη τωρα θα σκοτωθουμε και μεταξυ μας; ο καθενας θα προσπαθησει να ειναι επιτυχων στην επικειμενη προκυρηξη αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα πρεπει να βλεπουμε εχθρικα τον ισως μελλοντικο συναδελφο μας.. μακαρι να περασουνε ολοι αυτοι που το αξιζουν ανεξαρτητος ηλικιας... αλλα πρωτα πρεπει βγει.. μην προτρεχουμε λοιπον..

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

faber έγραψε:Το λεω τελευταία φορά. Μακαρι να βγεί αύριο. Μακάρι! Δεν ευχήθηκα ποτέ να βγει το 15' για να κοπούν οι 86άρηδες. Κουράστηκα όμως την κλάψα και το "κρίμα" για τους 86άρηδες. Όποιος "λύπαται" τους 86άρηδες ας παραχωρήσει την θέση του αν μπει στην προκύρηξη.

Αυτο μου θυμιζει την ηλιθια εκφραση ''αμα λυπασαι τα παιδια στα φαναρια παρτα σπιτι σου'' χαχα τι αλλο θα δουμε εδω μεσα; !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης