Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Απαξ κ προκηρυχθούν εκλογές παγώνουν ολα. Παπαλα προκήρυξη.
Θελω και μπορώ !
Εάν πάμε σε εκλογές τότε πρέπει να την βγάλουν από τώρα την προκήρυξη γιατί περίπου ένα μήνα πριν τις εκλογές η χώρα μπαίνει σε επιφυλακή και παγώνουν όλοι οι διαγωνισμοί
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Αν γινουν εκλογές και βγάζει η ΝΔ την προκήρυξη, μετά αφού θα την έχε ι βγάλει και βγει ο σύριζα, τότε πρέπει να την συνεχίσει την προκυρηξη η μπορεί και να την καταργήσει;
Μετά τις εκλογές όποιος και αν βγει είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ δε νομίζω να βγάλουν προκήρυξη. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του θεσμού. Και αν πάλι βγει η ΝΔ το σκοπό τις τον πέτυχε (ψήφους) οπότε πιστόλι πάλι (βλέπε ευροεκλογές). Τώρα αν βγει η προκήρυξη πριν τις εκλογές κάνουμε τα χαρτιά μας κλπ και βγούν και τα αποτελέσματα δε νομίζω να μπορεί να την ακυρώσει ο σύρριζα σε περίπτωση που βγει...
Αν γίνει ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα βγεί ΠΡΙΝ τη προκήρυξη εκλογών για ψηφοθυρικούς λόγους...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Συμφωνώ απόλυτα, απ' το στόμα σου και στου θεού το αυτί.310LELE έγραψε:Αν γίνει ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα βγεί ΠΡΙΝ τη προκήρυξη εκλογών για ψηφοθυρικούς λόγους...
Καλημερα σε ολους. Παρακολουθω οσους γραφετε και ειλικρινα σας καταλαβαινω γιατι καποτε περασα και εγω αυτη την αγωνια. Μερικα απο τα γραφωμενα ομως πραγματικα δε μπορω να τα καταλαβω, καποιοι λετε για ψηφοθυρικους λογους κτλ. Απο ποτε στην αστυνομια μπαινεις με βυσμα και δε το ξερω; Τα μορια ειναι φανερα παιδες... Μη κανετε μερικοι σαν ''παλιοφανταρα". Πρωτα απ'ολα να ειστε λογικοι και να μη γραφετε ασυναρτησιες γιατι καλως η κακως εδω διαβαζουν πολλοι...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Φίλε ΓΙΩΡΓΟ δεν μίλησε κανείς για βύσμα. Ανέκαθεν προεκλογικά γινόντουσαν προσλήψεις γενικά αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η λογική της ΝΔ (μιλόντας υποθετικά πάντοτε) προφανώς είναι να βγάλει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς γιατί οι υποψήφιοι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν το κόμμα της αντιπολίτευσης. Ο όρος παλιοφάνταρα που λες δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκύπτει και δεν νομίζω να είχες την ίδια αγωνία τόσα χρόνια όσα περιμένουμε εμείς με τόσες φορές που έχουμε μπριζώθει και τελικά τίποτα. Φιλικά πάντα.ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Καλημερα σε ολους. Παρακολουθω οσους γραφετε και ειλικρινα σας καταλαβαινω γιατι καποτε περασα και εγω αυτη την αγωνια. Μερικα απο τα γραφωμενα ομως πραγματικα δε μπορω να τα καταλαβω, καποιοι λετε για ψηφοθυρικους λογους κτλ. Απο ποτε στην αστυνομια μπαινεις με βυσμα και δε το ξερω; Τα μορια ειναι φανερα παιδες... Μη κανετε μερικοι σαν ''παλιοφανταρα". Πρωτα απ'ολα να ειστε λογικοι και να μη γραφετε ασυναρτησιες γιατι καλως η κακως εδω διαβαζουν πολλοι...
Καλημερα παιδιαΜε το καλο να βγει η προκυρηξη και να μπουν οσοι πραγματικα το γουσταρουν πολυ.
Καλη επιτυχια!
Καλη επιτυχια!
Παιδια καλημερα γνωριζει κανεις αν αναφερει κατι σχετικο το εθνος για την προκυρηξη;
Παιδια εγω ξαναπηρα τηλ σημερα στο γραφειο και μου ειπε δεν εχουνε κατι αυτοι ακομα στα χερια τους αλλα μαλλον θα βγει. Αυτο ειναι θετικο γιατι μονο εκει μπορεις να απευθυνθεις και να σου πουνε κατι επισημο. Και σκεφτειτε οτι πριν κατι μερες μας λεγανε οτι οχι με γεματο το στομα! Υπομονη μονο!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Οταν λες γραφειο πιο ακριβως γραφειο εννοεις?
ΤΙ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ; Στο αρμοδιο γραφειο που ασχολειτε και που οταν θα βγει θα μας ενημερωσει!6977000 παρε θα σε συνδεσουν!
tolo έγραψε:ΤΙ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ; Στο αρμοδιο γραφειο που ασχολειτε και που οταν θα βγει θα μας ενημερωσει!6977000 παρε θα σε συνδεσουν!
Χαλάρωσε αρχηγέ μου και μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Ο φίλος πιο πάνω προφανώς και δεν κατάλαβε σε ποιο γραφείο αναφέρεσαι και σε ρώτησε πολύ ευγενικά για να τον κατατοπίσεις.
Αυτο εκανα φιλε δυκ μην παραξηγουμε χωρις λογο φιλικα γραφουμε και μοιραζομαστε πληροφοριες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες