Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα (αν και εκτιμω πως ειναι πολυ δυσκολο να κατανοηθουν την πλειοψηφια των παροικουντων του νηματος αυτου).
Ζητω την ανοχη απο τους διαχειριστες DYK και Greek_Army Για το μακροσκελες του παροντος αλλα οφειλω να κανω μια γενικη τοποθετηση για αποκαταστηαση της αληθειας, που ισως ειναι απο τις τελευταιες μου στο παρων νημα.
Ψεμα 1 :Λετε πολλοι εδω μεσα "Το μεσοπροθεσμο λεει για μονιμους, λεει για παραγωγικες σχολες, εξαιρει συμβασιουχους κτλπ κτλπ", δεν πιανει η απαγορευση συνεπως τους ειδικους φρουτους.
Αληθεια 1 : Πληκτολογηστε μεσοπροθεσμο πλαισιο δημοσιονομικης στρατηγικης 2013-2013 στο γκουγκλ, θα σας βγαλει το αρχειο pdf ανοιξτε το και πηγαιντε στην σελιδα 36η (του PDF οχι του κειμενου). Αναφερει χαρακτηριστικα " Στο υπουργειο Δημοσιας Ταξης και Προστασιας του Πολιτη, για τα ετη 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθουν προσληψεις ενστολου προσωπικου, ενω για τα ετη 2015 και 2016 ο αριθμος αυτος θα ανελθει στα επιπεδα του 2012 (580 κατ'ετος)
Συμπερασμα 1 : Δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι η προκηρυξη ε. Φ δεν εμπιπτει στο " προσληψεις ενστολους προσωπικου", θεωρωντας ειτε οτι οταν καποιος δουλευει για 5 χρονια καπου και οχι μονιμα δεν του γινεται προσληψη, η οτι αυτοι οι 500 ε. Φ δεν θα ειναι ενστολοι αλλα θα πηγαινουν με κουστουμι ειτε βαζει την λεξη "μονιμου" πισω απο το "προσωπικου".H αληθεια ομως ειναι μια και ειναι αυτο που αναγραφει το μεσομπροθεσμο. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θα βρουν παραθυρο, καμιναδα, τρυπα να την περασουν την προσληψη. Αυτο και παλι δεν αναιρει την πραγματικοτητα και το δικαιωμα να την καταγραφω εγω η οποιος αλλος θελει. Εξαλλου η πραγματιοκοτητα ειναι χειροπιαστη οτιδηποτε αλλο μεχρι να γινεις πραγματικοτητα αποτελελει μονο ευσενη ποθο, φαντασιωση, απελπισια, η λαθος πληροφορηση.
Ψεμα 2 : "Ο "observer" θελει να καταργηθει ο θεσμος των ειδικων φρουρων".
Αληθεια 2 : Καταρχας αποτελει προιον φαντασιωσης και συνδρομου καταδιωξης οσων το γραψαν, διοτι ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο. Ο "observer" ο οποιος ειναι εκτος σωματος ακομη δεν εχει σαφη γνωμη ουτε για τους ε. Φ ουτε για τους αστφυλακες ουτε για τους αξιωματικους ουτε για κανεναν. Μονο οταν ζησει το σωμα απο μεσα θα μπορει να σχηματισει αποψη. Αν θελετε την αποψη μου που εχω οντας πολιτης ειναι ακρως θετικη με προμετωπιδα της θετικης αποψης την ομαδα δι. Ας που την θεωρω εξαιρετικης αποτελεσματικοτητας και επικινδυνοτητας. Εχει στην πλειοψηφια ε. Φ θα μπορουσε να εχει και περρισοτερους αστυφυλακες αν δεν απασχολουνταν αλλου θεωρω οτι ειναι προιον καλης δομης οργανωσης η επιτυχια της. Παρολα αυτα εφοσον η πλειοψηφια ειναι ε. Φ ας μπουμε στο τρυπακι και ας δωσουμε τα ευσημα στου ε. Φ για να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.
Συμπερασμα 2 : Θεωρω αστεια την κουβεντα "ποιο συστημα εισαγωγης ειναι το καλυτερο", "ποιοι ειναι πιο εφυεις", "ποιο κομαντο", η " πιο γηργοροι", η περασαν "αξιοκρατικα. Γνωμη μου; Αξιοκρατικοι και οι δυο τροποι εισαγωγης, με μορια και παννεληνιες, οταν φτασουμε στο μετα δηλαδη ψυχολογους, αθληματα, γιατρους οι λαμογιες και τα μεσα θα παιξουν για μια ελαχιστη μειοψηφεια, ελλαδαρα ειμαστε. Αθληματα 2 χρονια επρεπε να περνανε οι αστυνομνικοι μαζι με τα αλλα ψυχολογικα τεστ οχι να κανουν μια και εξω και μετα να γινονται κιλαραδες (αλλη κουβεντα αυτη). Η π. Χ γνωμη μου ειναι πως αξιωματικοι θα επρεπε να δινουν μονο ατομα απο μεσα στο σωμα με ελαχιστη 5ετη εμπειρια σε μαχιμη υπηρεσια. Για μενα πρεπει να υπαρχουν και οι δυο τροποι εισαγωγης και να αλληλοσυμπληρωνονται απλα ισως να γινεται η ιδια εκπαιδευση. Προσωπικες γνωμες αυτες και οντας εκτος του χορου, οι γνωσεις μου ειναι λιγοτερες απο τον πιο νεο αστυφυλακα αυτη την στιγμη.
Ψεμα 3 :" Ειστε δεκαοχταχρονα, δεν εχετε δουλεψει ποτε, ζειτε με τα λεφτα του μπαμπα, δεν εχετε παει στρατο"Αληθεια 3 : Το ηλικιακο οριο για παραγωγικες σχολες ειναι να εισαι και μεχρι 25 ετων, με το αντισοτιχο οριο για ε. Φ μεχρι και 28. Πο (... συνεχίζεται ...)
Ζητω την ανοχη απο τους διαχειριστες DYK και Greek_Army Για το μακροσκελες του παροντος αλλα οφειλω να κανω μια γενικη τοποθετηση για αποκαταστηαση της αληθειας, που ισως ειναι απο τις τελευταιες μου στο παρων νημα.
Ψεμα 1 :Λετε πολλοι εδω μεσα "Το μεσοπροθεσμο λεει για μονιμους, λεει για παραγωγικες σχολες, εξαιρει συμβασιουχους κτλπ κτλπ", δεν πιανει η απαγορευση συνεπως τους ειδικους φρουτους.
Αληθεια 1 : Πληκτολογηστε μεσοπροθεσμο πλαισιο δημοσιονομικης στρατηγικης 2013-2013 στο γκουγκλ, θα σας βγαλει το αρχειο pdf ανοιξτε το και πηγαιντε στην σελιδα 36η (του PDF οχι του κειμενου). Αναφερει χαρακτηριστικα " Στο υπουργειο Δημοσιας Ταξης και Προστασιας του Πολιτη, για τα ετη 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθουν προσληψεις ενστολου προσωπικου, ενω για τα ετη 2015 και 2016 ο αριθμος αυτος θα ανελθει στα επιπεδα του 2012 (580 κατ'ετος)
Συμπερασμα 1 : Δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι η προκηρυξη ε. Φ δεν εμπιπτει στο " προσληψεις ενστολους προσωπικου", θεωρωντας ειτε οτι οταν καποιος δουλευει για 5 χρονια καπου και οχι μονιμα δεν του γινεται προσληψη, η οτι αυτοι οι 500 ε. Φ δεν θα ειναι ενστολοι αλλα θα πηγαινουν με κουστουμι ειτε βαζει την λεξη "μονιμου" πισω απο το "προσωπικου".H αληθεια ομως ειναι μια και ειναι αυτο που αναγραφει το μεσομπροθεσμο. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θα βρουν παραθυρο, καμιναδα, τρυπα να την περασουν την προσληψη. Αυτο και παλι δεν αναιρει την πραγματικοτητα και το δικαιωμα να την καταγραφω εγω η οποιος αλλος θελει. Εξαλλου η πραγματιοκοτητα ειναι χειροπιαστη οτιδηποτε αλλο μεχρι να γινεις πραγματικοτητα αποτελελει μονο ευσενη ποθο, φαντασιωση, απελπισια, η λαθος πληροφορηση.
Ψεμα 2 : "Ο "observer" θελει να καταργηθει ο θεσμος των ειδικων φρουρων".
Αληθεια 2 : Καταρχας αποτελει προιον φαντασιωσης και συνδρομου καταδιωξης οσων το γραψαν, διοτι ποτε δεν εχω γραψει κατι τετοιο. Ο "observer" ο οποιος ειναι εκτος σωματος ακομη δεν εχει σαφη γνωμη ουτε για τους ε. Φ ουτε για τους αστφυλακες ουτε για τους αξιωματικους ουτε για κανεναν. Μονο οταν ζησει το σωμα απο μεσα θα μπορει να σχηματισει αποψη. Αν θελετε την αποψη μου που εχω οντας πολιτης ειναι ακρως θετικη με προμετωπιδα της θετικης αποψης την ομαδα δι. Ας που την θεωρω εξαιρετικης αποτελεσματικοτητας και επικινδυνοτητας. Εχει στην πλειοψηφια ε. Φ θα μπορουσε να εχει και περρισοτερους αστυφυλακες αν δεν απασχολουνταν αλλου θεωρω οτι ειναι προιον καλης δομης οργανωσης η επιτυχια της. Παρολα αυτα εφοσον η πλειοψηφια ειναι ε. Φ ας μπουμε στο τρυπακι και ας δωσουμε τα ευσημα στου ε. Φ για να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.
Συμπερασμα 2 : Θεωρω αστεια την κουβεντα "ποιο συστημα εισαγωγης ειναι το καλυτερο", "ποιοι ειναι πιο εφυεις", "ποιο κομαντο", η " πιο γηργοροι", η περασαν "αξιοκρατικα. Γνωμη μου; Αξιοκρατικοι και οι δυο τροποι εισαγωγης, με μορια και παννεληνιες, οταν φτασουμε στο μετα δηλαδη ψυχολογους, αθληματα, γιατρους οι λαμογιες και τα μεσα θα παιξουν για μια ελαχιστη μειοψηφεια, ελλαδαρα ειμαστε. Αθληματα 2 χρονια επρεπε να περνανε οι αστυνομνικοι μαζι με τα αλλα ψυχολογικα τεστ οχι να κανουν μια και εξω και μετα να γινονται κιλαραδες (αλλη κουβεντα αυτη). Η π. Χ γνωμη μου ειναι πως αξιωματικοι θα επρεπε να δινουν μονο ατομα απο μεσα στο σωμα με ελαχιστη 5ετη εμπειρια σε μαχιμη υπηρεσια. Για μενα πρεπει να υπαρχουν και οι δυο τροποι εισαγωγης και να αλληλοσυμπληρωνονται απλα ισως να γινεται η ιδια εκπαιδευση. Προσωπικες γνωμες αυτες και οντας εκτος του χορου, οι γνωσεις μου ειναι λιγοτερες απο τον πιο νεο αστυφυλακα αυτη την στιγμη.
Ψεμα 3 :" Ειστε δεκαοχταχρονα, δεν εχετε δουλεψει ποτε, ζειτε με τα λεφτα του μπαμπα, δεν εχετε παει στρατο"Αληθεια 3 : Το ηλικιακο οριο για παραγωγικες σχολες ειναι να εισαι και μεχρι 25 ετων, με το αντισοτιχο οριο για ε. Φ μεχρι και 28. Πο (... συνεχίζεται ...)
- observer
Μου) εως του 1995. Που σημαινει σημερα ο νεαροτερος επιτυχων θα ειναι 19χρονος, θα μπει οταν ειναι 20χρονος και θα αποφοιτησει στα 23 τους. Ο γηραιοτερος ειναι 26χρονος θα μπει ως 27χρονος και θα αποφοιτησει ως 29 χρονος. Προσωπικα με την εμπειρια που ειχα δινοντας 2 συνεχεις φορες παννεληνιες με αποκλειστικο στοχο αυτον που επετυχα, με την πρωτη εκ των δυο να μην οντας 18 χρονος αλλα γηραιοτερος και με την μνημονιακη μειωση των εισακτεων σε 580,1000 κατα μ. Ο λιγοτερα ατομα απο καθε αλλη χρονια που μου στερησε την επιτυχια για ελαχιστα μορια και την δευτερη οπου πετυχα να διαβαζω μονος μου, διεπιστωσα πως το 50-60% των συμμετεχοτων ηταν ατομα που ξαναδιναν και 2, και 3 και πολλοστη φορα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα παιδι τελειοφοιτος φυσικου 25 ετων οπου οπως μου ειπε διαβασε 3 μηνες ουσιαστικα και καταφερε να βγαλει μολις 13.000 μορια εν τελει δυστυχως.
Συμπερασμα 3 : Το τι ειναι ο καθενας, τι εχει περασει, αν εδωσε 1 χρονια η 5 χρονιες αν ειναι 18,19 η 23-24 χρονων, τι οικογενεια εχει η δεν εχει, αν εχει παει στρατο η ειναι "φλωρος", το αν εχει πτυχιο, αν δουλεψε ποτε και αν δουλευει δεν μπορει να το ξερει κανενα σας. Με την ιδια λογικη θα σας αντιμετωπιζουμε και εμεις ολους ως 19χρονους που μολις τελειωσαν στρατο και σε συνδυασμο με απολυτηριο πανε να βολευτπυν στα 19 τους χωρις κοπο εξαργυρωντας τον "εθελοντιμο" (στις ειδικες δυναμεις 1 με 2 στους 10 πανε χωρις να σκεφτουν ουτε 1% τα μορια, οι υπολοιποι απο 1% εως 100% το εχουν ειτε πισω ειτε στο μπροστα μερος του μυαλου τους, μου το εχουν αναφερει ατομα που τιμησαν, οπως και να εχει, την πατριδα με την παρουσια τους εκει). Θα πω οπως ειπα "απο το 2005 ειχατε δυνατοτηα συμμετοχης+ μεχρι το 2011 στις παννεληνιες. Ειναι τσουβαλιασμα και το ξερω. Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις ομως
Δεα_2αμαλ απαντηθηκαν ολα η ενα μερος των αποριων σου στην κοπτοραπτικη που εκανες, μεσα στις γενικες μου τοποθετησεις. Μονη ιδιαιτερη αναφορα θα κανω στην τελευταια κοπτοραπτικη σου μνημειο αθλιοτητας, οπου κοβοντας μερος ενος μηνυματος μου απο αλλο νημα του φορουμ, οπου εγραφα 5-6 ερωτηματα που ισως απασχολουν τους επιτυχοντες στο ξεκινημα του νηματος που δημιουργησα ετσι ωστε να αρχισει η συζητηση και να λυθουν οι αποριες ολων, εδειξες το ποσο κομπλεξ σου εχω δημιουργησει. Περαστικα.
salakom αφαλως και χιλια ναι θα ελεγα στην προταση σου και κανεις δεν θα διαμαρτυροταν καθως θα τηρουνταν η δικαιη σειρα προτεραιοτητας καθως και καμια κααταπτηση των δεσμευσεων-παυση του λογου αναμονης μας δεν θα συντελουνταν ωστε να μας οδηγει στο αιτημα για ταυτοχρονη η πρωτυτερη αποροφηση μας. Το εθεσες ωραια και μπηκα στην θεση σου ξεχωρισε αυτο που εγραψες μεσα στον οχλο. Ομως ξερεις πολυ καλα οτι οι αιτιασεις των ζητουντων την προκηρυξη αφορουν στις αμεσες αναγκες (αλλοτε στα διακστηρια στις φυλακες η στα ΜΜΜ αναλογα τον εμπνευστη της ειδησης). Αρα δεν γινεται να γινει αυτο που λες και τελος παντων αν βρεθηκαν λεφτα ας φοθουν για τους ηδη επιτυχοντες και ας γινει αυοτ που λες για εσας. Δεν γινονται αυταα δυστυχως ομως.
*Παρακαλω να εκτος (γενικου) θεματος (οπως την γνωμη μου για τροπο εισαγηωγης στην ελ. Ας, να μην σχολιαστουν και για να μην βγει το βγει το νημα εκτος της ουσιας του.
Υ. Γ Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι, για την πλειοψηφια, θα ειναι σαν να μιλαω στον βροντο. Ολο και καποιος θα βρεθει να κανει κοπτοραπτικη να απομονωσει μια προσταση να πιαστει απο μια αβλεψια η κατι που δεν εγραψα σωστα εξεφρασμενα (ο γραπτος λογος υστερει σημαντικα του προφορικου). Συκοφαντειστε, υβριστε, παραποιηστε βγαλτε ολο τον θυμο σας στον "observer".O "observer" φταει που το ΣΕΦΕΑΑ και το ΕΘΝΟΣ κυριως σας παρουσιαν την προκηρυξη και τον μαρτιο και τον απριλιο αναφεροντας οτι σιγουρα, οχι πιθανα, βγαινει προκηρυξη απο μερα σε μερα και μενουν οι τυπικες ανακοινωσεις. Ο "observer" φταιει που οι τα κομματοσκυλλα και οι προδοτες μας εχουν φερει σε αυτη την κατασταση η μεν να ζητανε το αυτονοητητο η δε να κρεμεται το μελλον των ιδιων και των οικογενειω (... συνεχίζεται ...)
Συμπερασμα 3 : Το τι ειναι ο καθενας, τι εχει περασει, αν εδωσε 1 χρονια η 5 χρονιες αν ειναι 18,19 η 23-24 χρονων, τι οικογενεια εχει η δεν εχει, αν εχει παει στρατο η ειναι "φλωρος", το αν εχει πτυχιο, αν δουλεψε ποτε και αν δουλευει δεν μπορει να το ξερει κανενα σας. Με την ιδια λογικη θα σας αντιμετωπιζουμε και εμεις ολους ως 19χρονους που μολις τελειωσαν στρατο και σε συνδυασμο με απολυτηριο πανε να βολευτπυν στα 19 τους χωρις κοπο εξαργυρωντας τον "εθελοντιμο" (στις ειδικες δυναμεις 1 με 2 στους 10 πανε χωρις να σκεφτουν ουτε 1% τα μορια, οι υπολοιποι απο 1% εως 100% το εχουν ειτε πισω ειτε στο μπροστα μερος του μυαλου τους, μου το εχουν αναφερει ατομα που τιμησαν, οπως και να εχει, την πατριδα με την παρουσια τους εκει). Θα πω οπως ειπα "απο το 2005 ειχατε δυνατοτηα συμμετοχης+ μεχρι το 2011 στις παννεληνιες. Ειναι τσουβαλιασμα και το ξερω. Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις ομως
Δεα_2αμαλ απαντηθηκαν ολα η ενα μερος των αποριων σου στην κοπτοραπτικη που εκανες, μεσα στις γενικες μου τοποθετησεις. Μονη ιδιαιτερη αναφορα θα κανω στην τελευταια κοπτοραπτικη σου μνημειο αθλιοτητας, οπου κοβοντας μερος ενος μηνυματος μου απο αλλο νημα του φορουμ, οπου εγραφα 5-6 ερωτηματα που ισως απασχολουν τους επιτυχοντες στο ξεκινημα του νηματος που δημιουργησα ετσι ωστε να αρχισει η συζητηση και να λυθουν οι αποριες ολων, εδειξες το ποσο κομπλεξ σου εχω δημιουργησει. Περαστικα.
salakom αφαλως και χιλια ναι θα ελεγα στην προταση σου και κανεις δεν θα διαμαρτυροταν καθως θα τηρουνταν η δικαιη σειρα προτεραιοτητας καθως και καμια κααταπτηση των δεσμευσεων-παυση του λογου αναμονης μας δεν θα συντελουνταν ωστε να μας οδηγει στο αιτημα για ταυτοχρονη η πρωτυτερη αποροφηση μας. Το εθεσες ωραια και μπηκα στην θεση σου ξεχωρισε αυτο που εγραψες μεσα στον οχλο. Ομως ξερεις πολυ καλα οτι οι αιτιασεις των ζητουντων την προκηρυξη αφορουν στις αμεσες αναγκες (αλλοτε στα διακστηρια στις φυλακες η στα ΜΜΜ αναλογα τον εμπνευστη της ειδησης). Αρα δεν γινεται να γινει αυτο που λες και τελος παντων αν βρεθηκαν λεφτα ας φοθουν για τους ηδη επιτυχοντες και ας γινει αυοτ που λες για εσας. Δεν γινονται αυταα δυστυχως ομως.
*Παρακαλω να εκτος (γενικου) θεματος (οπως την γνωμη μου για τροπο εισαγηωγης στην ελ. Ας, να μην σχολιαστουν και για να μην βγει το βγει το νημα εκτος της ουσιας του.
Υ. Γ Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι, για την πλειοψηφια, θα ειναι σαν να μιλαω στον βροντο. Ολο και καποιος θα βρεθει να κανει κοπτοραπτικη να απομονωσει μια προσταση να πιαστει απο μια αβλεψια η κατι που δεν εγραψα σωστα εξεφρασμενα (ο γραπτος λογος υστερει σημαντικα του προφορικου). Συκοφαντειστε, υβριστε, παραποιηστε βγαλτε ολο τον θυμο σας στον "observer".O "observer" φταει που το ΣΕΦΕΑΑ και το ΕΘΝΟΣ κυριως σας παρουσιαν την προκηρυξη και τον μαρτιο και τον απριλιο αναφεροντας οτι σιγουρα, οχι πιθανα, βγαινει προκηρυξη απο μερα σε μερα και μενουν οι τυπικες ανακοινωσεις. Ο "observer" φταιει που οι τα κομματοσκυλλα και οι προδοτες μας εχουν φερει σε αυτη την κατασταση η μεν να ζητανε το αυτονοητητο η δε να κρεμεται το μελλον των ιδιων και των οικογενειω (... συνεχίζεται ...)
- observer
ν τους απο μια προκηρυξη της ΕΛ. ΑΣ. Σας δινω το ελευθερο. Εγω προσωπικα θα δωσω την μαχη μου για να υπαρξει δικαιοσυνη στο ζητημα αυτο και οι προσληψεις να γινουν με σειρα δικαιη, ηθικη, λογικη και αξιοκρατικη. Στην δικαιοσυνη και την αποδοση της στους συνανθρωπους μου αλλωστε, μεταξυ αλλων, θα ορκιστω στο μελλλον. Αν εσας κυριοι (εφοσον απευθυνομαι σε στρατευμενους) οι αγωνες που κανατε, η ανεργια η το ονειρο, οι περιστασεις, η αναγκη, η τρελα, το παθος, η αγαπη, η το συμφερον η οτιδηποτε αλλο σας κανει να θελετε να πατησετε επι πτωματων για να εισαχθειτε στην ΕΛ. ΑΣ και στην συνεχεια να ορκιστειτε να τηρειται την δικαιοσυνη με 'γεια σας με χαρα σας. Καλη τυχη.
Τι ξεκατινιασματα ειναι αυτα ρεσεις; Το θεμα μας εδω περα ειναι οι προκυρηξεις, δε χρειαζεται να απολογειται κανενας για τπτ κ ουτε να λεει τι εχει πραξει ο ιδιος στην προσωπικη του ζωη! Απλα επειδη γινεται μια συζητηση επι του θεματος αυτου, καποιοι πιστευουν οτι θα βγει προκυρηξη, Ενω καποιοι αλλοι οχι! Μη το ξεφτιλιζετε το πραγμα! Ο καθενας εχει την αποψη του, δε χρειάζεται να σκοτωνεστε για ανουσια πραγματα.
Φιλε observer σε θεωρω αδικο γιαυτο που ειπες το επι πτωματων, δε φταινε τα παιδια που θα κανουν τα χαρτια τους στην προκυρηξη, αλλα το κρατος που δεν υπολογισε οτι υπαρχουν ατομα απτις πανελλήνιες, Οποτε μη τα βαζεις με αυτους, γιατι ειναι αμαρτια και αδικια, βαλτα με το συστημα και τις λειτουργειες του, τα παιδια ενα ψωμι θελουν να βγαλουν! Τεσπα, δε χρειαζεται να σκοτωνεστε, μη μπαινετε δλδ στο τρυπακι που σας βαζει το κρατος, σε λιγες μερες θα δουμε τι θα γινει. Ο καθενας κοιταει την παρτη του, να βολευτει με οποιονδηποτε τροπο, αυτο δε θα πρεπει να τον κανει ομως και θηριο ετοιμο να ορμηξει (μιλαω και για τις δυο πλευρες) χαλαρωστε, ολα θα γινουν οπως τα θελετε με τον καιρο!
Παταμε επι πτωματων... Μαλιστα...observer έγραψε:ν τους απο μια προκηρυξη της ΕΛ. ΑΣ. Σας δινω το ελευθερο. Εγω προσωπικα θα δωσω την μαχη μου για να υπαρξει δικαιοσυνη στο ζητημα αυτο και οι προσληψεις να γινουν με σειρα δικαιη, ηθικη, λογικη και αξιοκρατικη. Στην δικαιοσυνη και την αποδοση της στους συνανθρωπους μου αλλωστε, μεταξυ αλλων, θα ορκιστω στο μελλλον. Αν εσας κυριοι (εφοσον απευθυνομαι σε στρατευμενους) οι αγωνες που κανατε, η ανεργια η το ονειρο, οι περιστασεις, η αναγκη, η τρελα, το παθος, η αγαπη, η το συμφερον η οτιδηποτε αλλο σας κανει να θελετε να πατησετε επι πτωματων για να εισαχθειτε στην ΕΛ. ΑΣ και στην συνεχεια να ορκιστειτε να τηρειται την δικαιοσυνη με 'γεια σας με χαρα σας. Καλη τυχη.
Εαν γινει κινηση για προσληψη ΕΦ και την "μπλοκαρετε" για να μπειτε λιγους ***** μηνες νωριτερα, μαλλον εσεις ειστε που πατατε επι πτωματων

Ειλικρινα σου μιλαω, εαν ημουνα στη θεση σας, πραγματικα δε θα μου καιγοταν καρφι για τους ΕΦ. Μονο και μονο σκεπτομενος τους 86αρηδες, θα ευχομουνα κιολας να βγει αμεσα να γινει το ονειρο τους (για το οποιο μοχθησαν) πραγματικοτητα.
Εγω στα @@ μου το 90 ειμαι, θεωρητικα εχω αλλα 4 χρονια...
Τελος παντων ωραιο το κειμενακι σου μπραβο

Τωρα πηγαινε παιξε με τα κουβαδακια σου και μη μας ξαναγραψεις.
Δυστυχως δεν εχω κανενα λογο να μη σε πιστεψω.pavloos έγραψε: Ναι κομπρα δυστηχως αυτο μου ειπε

Τι να πω, ευχομαι να μην ισχυει (για τους 86ρηδες)
Απο την αλλη το θετικο (για εμας τους υπολοιπους) ειναι οτι τουλαχιστον ο Κικιλιας το χει στο προγραμμα να βγαλει προκηρυξη.(καααααποια στιγμη)
Θα απαντησω συνοπτικα στο λογυδριο σου και θα κλεισει εκει, γιατι σεβομαι τοσο το ΔΥΚ οσο και τους αναγνωστες που περιμενουν ενημερωση για την προκηρυξη και οχι σαπουνοπερα.
observer έγραψε: Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα (αν και εκτιμω πως ειναι πολυ δυσκολο να κατανοηθουν την πλειοψηφια των παροικουντων του νηματος Σωστο γιατι ειμαστε ενα ματσο νοητικα υστερουντων. Σχετικα με---> Ψεμα 1: Λεμε ψεματα. Στους εαυτους μας. Γιατι; Αληθεια 1: ... Οκ Συμπερασμα 1: ... Οκοbserver έγραψε: Ψεμα 2 : "Ο "observer" θελει να καταργηθει ο θεσμος των ειδικων φρουρων" Σχεδον υπερκοσμια αληθεια. Ειναι τοσο πασιφανες που δε χρειαζεται καν να επεκταθω. Ψεμα 3: Ο ηλικιακος μεσος ορος ποιος ειναι, των εισαχθεντων στην αστυφυλακων; Ποσοι εξ αυτων εχουν εργαστει στο παρελθον; Μη παρεξηγηθω, δεν υπαινισσεται κανεις πως θα επρεπε να εχουν δουλεψει μεχρι τα 17, καθοτι ακολουθουσαν τη γραμμη υποχρεωτικης εκπαιδευσεως. Συμπερασμα 3: Οχι δε γνωριζουμε τι μπορει να εχει κανει ο καθενας αλλα γνωριζουμε ολοι τον κανονα. Γνωριζουμε το δοκιμο αστυφυλακα που βλεπουμε στο περιπολικο. Γνωριζουμε τον καχεκτικο γειτονα που μεχρι το λυκειο δε ξεραμε αν μιλαει ή ειναι κωφαλαλος και τωρα ειναι αστυνομικος επειδη ως τριτεκνος εγραψε 11. Αυτα γνωριζουμε και αυτα αρκουν. "Ειναι τσουβαλιασμα και το ξερω. Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις ομως". Για τις ελληνικες ειδικες δυναμεις που εσυ και οι φιλοι σου σε καθε ευκαιρια προσπαθειτε να εκφυλισετε με αναφορες του τυπου "9 μηνες παιδικη χαρα, δεν ειναι τιποτα πηγε ενας φιλος μου, ελα μωρε απο αεροπλανα πηδατε, το ιδιο κανουν και οι τυποι της redbull κλπ κλπ" ειναι τετοιο το μεγεθος του ατοπηματος που δε ξερω απο που να το πιασω για να σου εξηγησω ποσο λαθος εισαι. Και ειναι διπλη ντροπη να γινονται τετοιες αναφορες εμπροσθεν στελεχων οπως ο ΔΥΚ, ειδικα απο ατομα που δεν εχουν καν υπηρετησει.οbserver έγραψε: Δεα_2αμαλ απαντηθηκαν ολα η ενα μερος των αποριων σου στην κοπτοραπτικη που εκανες, μεσα στις γενικες μου τοποθετησεις. Μονη ιδιαιτερη αναφορα θα κανω στην τελευταια κοπτοραπτικη σου μνημειο αθλιοτητας, οπου κοβοντας μερος ενος μηνυματος μου απο αλλο νημα του φορουμ, οπου εγραφα 5-6 ερωτηματα που ισως απασχολουν τους επιτυχοντες στο ξεκινημα του νηματος που δημιουργησα ετσι ωστε να αρχισει η συζητηση και να λυθουν οι αποριες ολων, εδειξες το ποσο κομπλεξ σου εχω δημιουργησει. Περαστικα. Η μονη μου απορια ειναι: Τοσο καιρο, σε ποια ερωτηση απαντας; Η κοπτοραπτικη, ή αλλιως μεταποιηση, δεν ειναι κακη, αρκει να μην ειναι παραποιηση. Εγω παρεθεσα τα ερωτηματα σου ως ειχαν, τωρα το αν αισθανεσαι ασχημα για καποιο λογο, δικο σου θεμα. Ναι με καταλαβες! Δε ξερω ποιος εισαι, δε ξερω τι φατσα φορας, αλλα και μονο που περασες αστυφυλακων μου ξυπνας συμπλεγματικες ανησυχιες. Μονο που οχι.οbserver έγραψε: Ο "observer" φταιει που οι τα κομματοσκυλλα και οι προδοτες μας εχουν φερει σε αυτη την κατασταση η μεν να ζητανε το αυτονοητητο η δε να κρεμεται το μελλον των ιδιων και των οικογενειω (... Ποιοι προδοτες; Αυτοι που κινητοποιειτε για να μπλοκαρουν την προκηρυξη;οbserver έγραψε: Συκοφαντειστε, υβριστε, παραποιηστε βγαλτε ολο τον θυμο σας στον "observer" Το βρηκες εισαι ο σακος εκτονωσης. Χωρις πλακα τωρα, δεν υπαρχει καμια τετοια προθεση και ουτε νοιαζεται κανεις, αλλα απο τη στιγμη που θετεις μονος σου τον εαυτο σου στο στροβοσκοπιο, να εισαι ετοιμος για τις αναλογες ενστασεις. Μονομερης διαλογος δεν υπαρχει, ουτε καν στη "δημοκρατια" που στηριζετε εσυ και οι φιλοι σου.Κανε ο, τι σε φωτισει ο Θεος νεαρε, ουτως ή αλλως η ηθικη σου πυξιδα ειναι τοσο *****, που απορω πως βρισκεις το δρομο να πας σπιτι σου. Φιλιαοbserver έγραψε: Εγω προσωπικα θα δωσω την μαχη μου για να υπαρξει δικαιοσυνη στο ζητημα αυτο και οι προσληψεις να γινουν με σειρα δικαιη, ηθικη, λογικη και αξιοκρατικη. Στην δικαιοσυνη και την αποδοση της στους συνανθρωπους μου αλλωστε, μεταξυ αλλων, θα ορκιστω στο μελλλον.Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Το παρόν κλειδώνεται μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Το θέμα ανοίγει και πάλι όμως θα σας παρακαλέσω το επίπεδο της συζήτησης να παραμείνει σε κόσμια επίπεδα. Καταλαβαίνω ότι όλοι οι υποψήφιοι (Αστυφύλακες και Φρουροί) αγωνιούν οι μεν για την άμεση απορρόφηση τους στην Σχολή και οι δε για την έκδοση της προκήρυξης αλλά καλό είναι να μην προβαίνουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς / επιθέσεις αφενός γιατί έχει να κάνει με την στοιχειώδη ευγένεια και τους τρόπους και αφετέρου γιατί παραβαίνουμε τους κανόνες του φόρουμ οι οποίοι καλώς ή κακώς είναι σαφείς και πολύ συγκεκριμένοι.
Σε περίπτωση που δημιουργηθεί πάλι κλίμα έντασης δυστυχώς το παρών νήμα θα κλειδωθεί δια παντός.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Καλή συνέχεια και καλή περιήγηση στο forum!Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το θέμα της προκήρυξης έχει σταματήσει να προβάλλεται στα ΜΜΕ. Όποιος έχει νεότερα για το θέμα (ενθαρρυντικά ή μη), και θέλει, ας κάνει ένα κόπο να ενημερώσει και εμάς
mpamΠροκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Απ οτι φαινεται φιλε τον σεπτεμβριο τον ξεχναμε παμε για οκτωβρη και αν παλυ. Το πιθανοτερο σεναριο πιστευω ειναι για το νεο ετος δυστηχωςΠροκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
confused έγραψε:Όπως και να΄χει οι 115 θέσεις εφ. Για τη φύλαξη των μ. Μ. Μ. Έχουν συσταθεί και έχει υπολογιστεί και η δαπάνη τους αναλυτικά μέχρι και το 2018 από τις εταιρίες που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται το κράτος. Τώρα άν για τις θέσεις αυτές προσληφθούν από αυτές τις εταιρίες ενεργοί εφ της ελας ή προσληφθούν πολίτες από την ελας είτε για αυτές τις θέσεις είτε για το κενό που θα άφηναν οι εφ στις υπηρεσίες όπου θα έφευγαν Άγνωστον!
εσυ φιλε που ακριβως ειδες οτι εχουν συσταθει 115 εφ για το μεταφορων;Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Δεν εχει σταματησει καθολου.. την παρασκευη εγραφε η εφημεριδα..Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες