Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Μέχρι τις 20 εννοούσα
- zoupis
Δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μας κοροϊδεύουν. Έχει κατάντησε ι
- zoupis
Έχει καταντήσει βλακειαηδία για κάποια λιγοστά άτομα να μην την βγάλουν ακόμη. Το εχουν κάνει μεσανατολικο ζήτημα.. Θα δείξει.. Και αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει να βοηθήσει..
Και εμενα αν μου πληρωνε η μαμα κ ο μπαμπας φροντιστηρια θα ειχα μπει αστυφυλακων. Ολοι εχουν τραβιξει την δυσκολια μας στον στρατο εδω περα μοχθησαμε για να μαζεψουμε μορια απο διπλωματα ειτε κ να παμε σχολειο Παλι για αυτο πιτσιρικαδες αφηστε μας στην ισυχια μας που ουτε καλα καλα εχετε πιασει οπλο να ριξετε βολη.
Και σου ειπε οτι μεχρι τα Χριστουγεννα ΔΕΝ θα βγει;pavloos έγραψε:Ηρθε καλαματα και βρηκα ακρη και τον ρωτησα οπως ολοι θελετε την προκυρηξη ετσι και εγω οπως ολοι εχετε βυσματα εχω και εγω στα ισια σας το λεω
Δηλαδη παμε για 2015;
Κομπρα εχεις δικιο στο οτι περιμενουν την εγκριση απο τη τροικα αλλιως τωρα θα ειχε βγει... Ολα απ'οτι φαινεται εξαρταται απο αυτη. Ετσι μας καταντησαν ολους... Τωρα η παραπληροφορηση παει και ερχεται... Μακαρι να εχετε καλα νεα... Αν οντως περιμενουν την εγκριση αυτη, διαβασα οτι η τροικα θα ερθει παλι στην αθηνα τελη σεπτεμβριου... Ειδωμεν. Η πορεια θα δειξει... Ξερω οτι βρισκεστε σε αναμενα καρβουνα αλλα θα το ξανα πω οτι κανενας δεν ξερει παρα μονο οι μεγαλοι. Οι πολυ μεγαλοι γιατι παιζονται πολλα παιχνιδια που δεν τα βγαζουν παρα εξω... Απο τη μια ειναι οι εκλογες που λενε καποιοι, απο την αλλη οι ελλειψεις αλλα ταυτοχρονα και τα μνημονια... Υπομονη σε ολους σας
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
aggressive έγραψε:ενταξυ φιλε αλλα να ξερεις οτι και οι επιτυχοντες της αστυφυλακων εκαναν αρκετους μηνες διαβασμα για να γραψουν στις πανελληνιες και να περασουν στην σχολη.sakalom έγραψε:Α ρε obsever το νεαρο της ηλικίας σου θελω να πιστεύω οτι μιλαει αυτη τη στιγμη. Δυστυχώς η ευτυχώς δεν θα βρεθεις στη θεση πολλών απο εδω μεσα που εχουν μοχθησει για να μαζέψουν μορια. Και εσυ για να μπεις κάποιους μηνες νωριτερα στη σχολή βγαινεις κ φωναζεις να μην πάρει ε. Φ ξεροντας οτι ο θεσμός ισως καταργηθεί κ ο κόπος όλων αυτων των παιδιων θα παει χαμένος. Και ολα αυτα για κάποιους μήνες νωρίτερα. Ε οχι ρε φιλε ειναι λάθος. Και τι χαζά ειναι αυτα που λες για τις οικογένειες των επιτυχοντων ρε νεαρε και για φιλανθρωπικά ιδρύματα; Θα πρεπε να ξερεις οτι οι περισσότεροι απο εδώ μεσα δουλεύουμε κανονικά ευελπιστοντας σε οτι καλύτερο για το μελλον μας. Γιαυτο ασε τις μπούρδες και πήγαινε βρες καμια δουλειά μεχρι να μπεις στη σχολή μη επιβαρυνοντας τους δικους σου. Κ ασε εμας στις δυσκολίες μας. Υ. Γ με αυτο που κάνετε μερικοι απο εσας γιατί δεν σας βάζουμε ολους στο ιδιο τσουβάλι να ξερεις οτι παίζετε με την μοίρα πολλών ανθρώπων. Κ δεν καταλαβαίνω γιατι; Εσεις ξερετε που θα είστε σε λιγο καιρο ενω εμεις όχι..
Δεν διαφωνει κανείς με αυτο. Με την αξια σας το πετύχατε. Και εμεις ομως με την αξια μας προσπαθούμε να μπούμε στο σώμα μαζεύοντας μορια. Το θεμα για εμας δεν ειναι το ποτε θα μπουμε.. ας βγει προκυρηξη και ας μας βαλουν το 16 ετσι κ αλλιως εχουμε μαθει στο περίμενε.
Όπως και να΄χει οι 115 θέσεις εφ. Για τη φύλαξη των μ. Μ. Μ. Έχουν συσταθεί και έχει υπολογιστεί και η δαπάνη τους αναλυτικά μέχρι και το 2018 από τις εταιρίες που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται το κράτος. Τώρα άν για τις θέσεις αυτές προσληφθούν από αυτές τις εταιρίες ενεργοί εφ της ελας ή προσληφθούν πολίτες από την ελας είτε για αυτές τις θέσεις είτε για το κενό που θα άφηναν οι εφ στις υπηρεσίες όπου θα έφευγαν Άγνωστον!
Καλησπερα.
Ειμαι μόνιμος κατοικος του εξωτερικου και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω και εγω να λάβω μερος σε μελλοντικο διαγωνισμο.
Ειμαι μόνιμος κατοικος του εξωτερικου και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω και εγω να λάβω μερος σε μελλοντικο διαγωνισμο.
Linos έγραψε:Καλησπερα.
Ναι μπορείς κανονικά.
Να μπειτε παλικαρι μου να μπειτε αυριο. Εμεις δεν λεμε να μν μπειτε. Ειδες κανεναν ενδιαφερομενο της προκηρυξης σε δικας forum; Εσεις ομως δεν θελετε να βγει, δεν λετε να βγει προκηρυξη αλλα παρτε και μας. Λετε να καταργηθει ο θεσμος, μας τα σκοτισατε κατι observer και κατι αλλοι δηθεν. Κταλαβαιτετο ρε το αλλο ειδικος φρουρος αλλο αστυφυλακας. Ας μν βγει οκ εσεις τι γουσταρετε φτιαχνεστε με το που θα μεινουμε ανεργοι 500 συνανθρωποι σας; Ελεος με κατι βλαμενα καιηκατε απο το call of duty
Προσπαθήστε να αποφεύγετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Θα έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας ή της κάθετης διαγραφής ορισμένων μηνυμάτων που παραβαίνουν τους κανόνες αλλά την επόμενη φορά δυστυχώς δεν θα μου δοθεί άλλη επιλογή. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση σας.
confused έγραψε:Όπως και να΄χει οι 115 θέσεις εφ. Για τη φύλαξη των μ. Μ. Μ. Έχουν συσταθεί και έχει υπολογιστεί και η δαπάνη τους αναλυτικά μέχρι και το 2018 από τις εταιρίες που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται το κράτος. Τώρα άν για τις θέσεις αυτές προσληφθούν από αυτές τις εταιρίες ενεργοί εφ της ελας ή προσληφθούν πολίτες από την ελας είτε για αυτές τις θέσεις είτε για το κενό που θα άφηναν οι εφ στις υπηρεσίες όπου θα έφευγαν Άγνωστον!
Ρε φιλε, πρόσληψη στη πρόσληψη ; Καινούργιους θα πάρουν. Η δαπάνη που είδες είναι για πρόσληψη, εκπαιδευση και μισθοδοσια.
Θελω και μπορώ !
ΘΑ βγει ρε θα το δειτε και θα κλαινε τα 18χρονα μεταααααααααααα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες