Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

pavlos έγραψε:Ρωτηθηκε ο κοικιλιας απο μενα μεχρι τα χριστουγεννα δεν προκειται να βγει ειπε περαστικα μας
Βγηκατε για ουζακι στην Πλακα για να συζητησετε το θεμα;

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ποια προκηρυξη ρε παιδια, δε βλεπετε τι γινεται; Καταρχας ειναι ευτυχες που ολα ερχονται στην επιφανεια. Τωρα μπορειτε να ξερετε πως ο 18χρονος στο διπλανο τραπεζι που κραταει τηλεφωνο 700 ευρω χωρις να εχει δουλεψει ουτε σε ονειρο, ενδεχομενως να κραταει το τελευταιο εισιτηριο σας για να γινετε αστυνομικοι. Εχουμε δει κινητοποιηση ηλεκτρονικων εντυπων, συνδικαλιστικων φορεων, πλεον ΚΑΙ αντεθνικων πολιτκων συνιστωσων με σκοπο, κατ ουσια, οχι να μπουν στις σχολες νωριτερα, αλλα να ΜΗ προσληφθουν εκ νεου ειδικοι φρουροι. Ακομα και σε αυτο το φορουμ, αν επισκεφτεις το αναλογο θεμα, θα δεις μηνυματα ενδεικτικα σχεδιων που προτεινουν να χρησιμοποιησουν την ενδεχομενη προκηρυξη για να εκβιασουν καταστασεις. Ειμαι ο τελευταιος που θα απηυθηνε κηρυγματα μισους και διχασμου αλλα φιλοι μεν επιτυχοντες, φιλτερα δε η αληθεια. Το θετικο της υποθεσης ειναι πως εξαιτιας της ερωτησης ΣΥΡΙΖΑ, θα αναγκαστουν να απαντησουν για το αν θα γινει προσληψη. Το αλλο "θετικο" ειναι πως ξερουμε ποια θα ειναι η μοιρα του θεσμου, εφοσον κυβερνησει η προαναφερθεισα παραταξη.
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Για αλλη μια φορά Ελλας το μεγαλείο σου. Αντι να χαίρονται που 500 οικογένειές σε περίοδο κρίσης θα εχουν ενα μεροκάματο και το σημαντικοτερο οτι αυτα τα 500 ατομα θα περασουν απο εναν αξιοκρατικο διαγωνισμό (κατι περίεργο για ελλαδα) βγαζουν ολοι τους χολή και κακία και κανουν οτιδήποτε για να μην γίνει αυτο.. Λυπάμαι κυριοι πιο για την κατάντια μας... πραγματικά κρίμα. Και εσείς κυριοι των πανελληνίων δεν ειπε κανεις οτι οι ε. φ θα σας παρουν τις θέσεις κ κανεις δεν πάλεψε για κατι τετοιο το μονο που θελουν ειναι να γίνουν αστυνομικοι κ αυτοι οπως θα ειστε και εσεις σε λιγο καιρό.
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

sakalom έγραψε:Για αλλη μια φορά Ελλας το μεγαλείο σου. Αντι να χαίρονται που 500 οικογένειές σε περίοδο κρίσης θα εχουν ενα μεροκάματο και το σημαντικοτερο οτι αυτα τα 500 ατομα θα περασουν απο εναν αξιοκρατικο διαγωνισμό (κατι περίεργο για ελλαδα) βγαζουν ολοι τους χολή και κακία και κανουν οτιδήποτε για να μην γίνει αυτο. Λυπάμαι κυριοι πιο για την κατάντια μας... Πραγματικά κρίμα. Και εσείς κυριοι των πανελληνίων δεν ειπε κανεις οτι οι ε. Φ θα σας παρουν τις θέσεις κ κανεις δεν πάλεψε για κατι τετοιο το μονο που θελουν ειναι να γίνουν αστυνομικοι κ αυτοι οπως θα ειστε και εσεις σε λιγο καιρό.
Πλέον υπάρχει τέτοια κακία που χαίρονται μόνο με το κακό των συνανθρώπων τους. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι αλλά συγκεκριμένα αυτοί που δεν σέβονται την πείνα και την ανεργία είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Μην Χάνετε την ελπίδα σας και αφήστε το στο θεό έχουμε μέρες ακόμα. Εύχομαι να έχουμε καλά νέα τις επόμενες μέρες κυρίως εμείς οι 86ρηδες. ΥΠΟΜΟΝΗ

Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Τζοτζο και λοιποι που αμβισβητειτε αυτα που λεω, ετοιμαστειτε να βγαλετε εσεις την προκυρηξη, πολυξεροι και ξερολες. Πραγματικα ομως δεν προκειται να ξανα γραψω παρα μονο σε κανα 2-3 ατομα και μονο σε προσωπικο μηνυμα. Καποιος εγραψε οτι το ειπε ο χρυσοχοιδης, πραγματικα γελαω... Ειναι πολυ απλο και πρεπει να το καταλαβετε οτι αν δεν δωσει εγκριση ο μητσοτακης για προσληψη στο δημοσιο, οσοι ασχετοι και αν το πουν δεν θα βγει τιποτα. Αλλα τετοιο μυαλο εχετε τζοτζο και λοιποι. Περιμενετε να βγει προκυρηξη 10 του μηνος που ελεγε ο τζοτζος.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Έτσι το είπαν το παιδι, ετσι λεει. Όπως και εσένα έτσι σου ειπαν έτσι λες. Προσωπικές απόψεις ανταλλάσσονται εδώ. Δε θα ξεκατινιαστούμε...

Προσωπικά το θεωρώ εκτός πραγματικότητας το να βγεί κάτι μέσα στο Σεπτέμβριο. Αλλά είναι προσωπική άποψη.
Θελω και μπορώ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Cobra88 έγραψε:Λοιπον παιδια απ οτι φαινεται οντως υπαρχει προθεση να βγει η προκηρυξη.

Τωρα απο πληροφοριες εχω ακουσει τα ΠΑΝΤΑ. Και οχι απο το Λαμπη τον ΕΦ και το Σακη τον ΕΠΟΠ που ο κουνιαδος του ειναι ΕΦ. Σας μιλαω για ατομα με υψηλες πολιτικες γνωριμιες, συνδικαλιστες κλπ...

Αλλος λεει οτι θα βγει μεχρι 10 Σεπτεμβρη, αλλος μεχρι 15, αλλος 100% μες το Σεπτεμβρη, αλλος Οκτωβριο αλλος Νοεμβριο, αλλος μετα τα Χριστουγεννα αλλος μες το 15 αλλος λεει ειναι ολα φουμαρα και δε θα βγει τπτ κλπ κλπ...

Ολα αυτα δειχνουν οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει τι γινεται. Ουτε καν ο ιδιος ο Κικιλιας. Προθεση υπαρχει, αναγκη προσληψης υπαρχει, αλλα πλεον δεν παιζουν φραγκα, υπαρχουν μνημονια και Τροικες,18χρονα που κλαιγονται και αλλα ωραια...

Η τελευταια και σημαντικοτερη πληροφορια που εφτασε στα αυτια μου (και προερχεται απο την "ομαδα" του Κικιλια), ειναι οτι η προκηρυξη θα βγει οταν δωσει το ΟΚ η τροικα. Αυτο μπορει να γινει Σεπτεμβρη, μπορει Οκτωβρη, μπορει Νοεμβριο κοκ... Δεν ξερουν

Εγω προσωπικα κραταω μικρο καλαθι, γιατι νιωθω σαν να ξαναζω το φιασκο του Μαρτιου.

Τωρα μπορει να "βγει" ο παντογνωστης Greek_Army που ειναι το ιερο τοτεμ του φορουμ μας και να με ειρωνευτει με τις ευλογιες μου...

Αλλωστε εκεινος ειναι που ελεγε οτι η προκηρυξη των Λ/Φ θα βγει Ιουνιο και μετα ελεγε Αυγουστο και γελαγε με εκεινους που ειχαν αλλη αποψη Εικόνα

Γενικά τελευταία λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν είμαι τόσο ενεργός στο φόρουμ, αλλά το συγκεκριμένο μήνυμα είναι μια καλή αφορμή για να απαντήσω και να εξηγήσω ορισμένα πράγματα.

Εγώ σαν Greek_Army ασχολούμαι με τις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας από το 2006, στο φόρουμ είμαι ενεργό μέλος από το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα τα περισσότερα μηνύματα μου είναι στην συγκεκριμένη ενότητα, το γεγονός πως είμαι συντονιστής δεν έχει σχέση με όλα αυτά απλά είναι ένας μικρός πρόλογος για να καταλάβεις και εσύ και οι υπόλοιποι (όσοι το διαβάσουν) τι σόι κουμάσι είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Από το 2009 που είμαι μέλος και γράφω στο φόρουμ οι πληροφορίες που μοιράζομαι με τα υπόλοιπα ενεργά ή μη μέλη του φόρουμ βασίζονται κατά 90% στα γεγονότα που έχω δει με τα μάτια μου και το 10% σε επίσημες δηλώσεις ή αποφάσεις που έχουνε σφραγίδες από τους εκάστοτε υπουργούς ή πρωθυπουργούς, όπως καταλαβαίνεις ποτέ δεν είχα ανάμιξη με πολιτικούς και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις λαμβάνω σοβαρά τα λόγια τους και προσωπικά είμαι υπερήφανος που δεν αναμίχτηκα με άτομα που μας έφεραν εδώ ή που δεν κάνουν τίποτα για να φύγουμε από αυτή την άσχημη κατάσταση, τώρα αν εσύ θέλεις ή έχεις μάθει από τα 25 σου ή και από πιο μικρή ηλικία να έχεις συναναστροφές με τέτοια άτομα (είτε ίδιους είτε γνωστούς τους) με την ελπίδα να μάθεις κάτι πιο γρήγορα από τους άλλους είναι δικό σου θέμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και το σωστό έτσι; Εγώ σαν Greek_Army μπορεί να γίνομαι ειρωνικός μπορεί να είμαι ο κακός ή ο άσχημος του χωριού αλλά τουλάχιστον τα έχω βρει με τον εαυτό μου και στην λάθος εκτίμηση θα είμαι εδώ και θα την αντιμετωπίσω έτσι άλλωστε λειτουργώ και στην ζωή μου αλλά θα ξέρω πως είναι η γνώμη μου που στηρίζεται σε αυτά τα λίγα που γνωρίζω και όχι σε υποσχέσεις ή σε λόγια εντυπώσεων που έχει μάθει ο κάθε υπουργός ή το κάθε κομματόσκυλο να αραδιάζει με άνεση, αυτοί από τα 18 τους έτσι έχουνε μάθει, στις σχολές έτσι επιβίωσαν, εγώ αυτά που έχω κάνει τα έχω κάνει με τον ιδρώτα μου, τώρα αν εγώ είμαι ο βλάκας και το σπάνιο είδος ανθρώπου της χώρας που ζούμε θα το δείξει η πορεία.

*Και να ξέρεις το 99% των συνδικαλιστών είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των τίμιων εργαζομένων.

pavloos

Δημοσίευση από pavloos »

Ηρθε καλαματα και βρηκα ακρη και τον ρωτησα οπως ολοι θελετε την προκυρηξη ετσι και εγω οπως ολοι εχετε βυσματα εχω και εγω στα ισια σας το λεω
mpam

Δημοσίευση από mpam »

Παιδια χλωμο το κοβω να βγει πριν το 2014 προκυριξη. Ολα δειχνουν οτι εχει παγωσει το θεμα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Γιατι απαλειφθηκε το σχολιο του τσαο, ηταν ασχετο με το θεμα μηπως; http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/erwthsh-toy-syriza-sth-boylh-gia-thn-proslhpsh-twn-500-eidikwn-froyrwn-kai-toys-epityxontes.html
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ζαλίστε μας και άλλο με τα κόμματα, παίζουν με το μέλλον σας και εσείς νομίζετε πως ενδιαφέρονται για το καλό σας, περαστικά σας και πολύ ασχολήθηκα, από σήμερα σφαχτείτε ελεύθερα μόνο μην διαβάσω παράπονα για μερικά άτομα, τα θέλετε και τα παθένετε, άντε καλημέρα.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν ειναι θεμα ζαλης φιλε γκρικ, επειδη ακριβως οχι μονο δεν ενδιαφερονται, αλλα κατεργαζονται τεχνασματα για την υπονομευση αξιων κ θεσμων, οφειλουμε να τα κοινοποιουμε αυτα
pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

Παιδια θελω να βγει πολυ η προκυρηξη αλλα δεν βλεπω φως τιποτα απολυτως ειπε ο κικιλιας ΑΝ βγει οχι πριν τα χριστοηγεννα μακαρι να το ειχε πει να πιστευα τα δημοσιευματα αλλα δεν...
Linos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Linos »

Καλησπερα.

Ειμαι μόνιμος κατοικος του εξωτερικου και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω και εγω να λάβω μερος σε μελλοντικο διαγωνισμο.

Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Παιδιά μην αρχίζετε να λέτε την μια πάγωσε και δεν θα βγει και αύριο θα βγει και να πορωνεστε όλοι. Θα δούμε τι θα γίνει με την τρόικα και θα δείξε ι.. Αλλά για να το γράφουν ότι θα βγει, δεν θα είναι μπαρούφες για ακόμη μια φορά. Σεπτέμβρης είναι.. Πρέπει να την βγάλουν.. Και corps Marine τραβά να βρεις καμιά δουλειά γιατί το side το έχεις βρει χόμπι και λες ότι σου κατέβει.. Αν έχεις τόσες άκρες καλύτερα πήγαινε εκεί που τις έχεις και χώσου σε κανένα γραφείο όπως κάνουν μερικοί... Όλο μέσα στην άρνηση είσαι ρε φιλε και θέλω να δω τι θα λες αν βγει όπως και μερικοί άλλοι εδώ μέσα..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες