Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι τρελαινονται οι επιτυχοντες των πανελληνιων! Αφου αυτοι ουτως οι αλλως τη δουλεια τους θα την εχουν και οσον αφορα το γιατι δε μπαινουν απο τωρα, ειναι πολυ απλη η απαντηση, διοτι δεν εχει το κρατος λεφτα να τους ταιζει για δυο χρονια, συν του οτι, οι σχολες γινανε κεντρα κρατησης. Τους ειδ. Φρουρους θα τους ταιζουν για δυο μηνες και θα τους αμολησουν στον δρομο. Αν δε βγει ουτε και αυτο τον μηνα η προκυρηξη τοτε φανταζομαι οτι θα γινει πανικος.
Επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν κάποια λόγια μου, το έψαξα το θέμα και σας λέω πως η προκήρυξη ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγει! Ο χρόνος θα με δικαιώσει! Λυπάμαι ρε μάγκες αλλά μην ελπίζεται άδικα και χάνετε τον χρόνο σας!
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Πρεπει αναγκαστικα να κανω τη φωνη της συνειδησεως, για να μη χρειαστω αργοτερα να πω σε καποιον, "δεν ηξερες, δε ρωταγες; ". Οι μονιμοι πολεμιοι της προκηρυξης συνεχιζουν μεχρι τελικης νικης, σα να μη φτανει που ηδη εχουν λειτουργησει επικουρικα στην καθυστερηση της προκηρυξης κατα 7-8 μηνες. Οι σχολιαστες απειλουν και με ενδικα μεσα, στην περιπτωση που βγει προκηρυξη. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/anoixth-epistolh-ston-kikilia-afoy-ekselipe-h-mnhmoniakh-rhtra-gia-tis-proslhpseis-sthn-astynomia-giati-den-bazete-stis-sxoles-toys-epityxontes.html
Υπο αλλες συνθηκες θα τους υποστηριζα (αν και θελω σαν τρελος να βγει προκηρυξη) αλλα ξεχνανε οτι ειδικους φρουρους εχουν να παρουν 3 χρονια... Το ''παγωμα'' το εχουν φαει οι ΕΦ ηδη!
Σωστο κι'αυτο
Μην τρελενεστε ρε μαγκες οτι ειναι να γινει θα γινει. Ειναι ξεκαθαρο το σωμα εχει ελειψεις ΤΩΡΑ οχι σε 2 χροννια που θα βγουν εξω οι επυτιχοντες. Απο οτι φαινετε θα παρει φρουρους. Το ειπε και ο υπουργος. Την προκηρυξη θα την βγαλουν οι φρουροι θα μπουνε εκει που πρεπει και οταν με το καλο ερθει το 15 θα μπουνε και αυτοι στις σχολες. Οσο και να χτυπιουντε φτανει μια απαντηση του υπουργου, εν γνωση σας θα μπειτε στη σχολη το 15. Αντε γεια. Ειδαμε ποιος αρχισε τα κλαματα τωρα.exbision πως σε λενε τεσπα δεν μπαινω στον κοπο καν να δω.
Ναι και τωρα ξαφνικα τα 18χρονα θα κινηθουν νομικα αν παρει φρουρους! Ας βγει με το καλο και ας πανε και στον παπα να κλαψουν.. λες και δεν το ξεραν..
Φιλε τορο ας βγει η προκηρυξη που οπως φαινετε θα βγει και ασε αυτο το 50 τις εκατο των επιτυχοντων γιατι δεν ειναι ολοι τους ετσι εχω ξαδερφακι που ειναι της αποψης οτι θα μπει σε κατι μηνες κλαιν δηλ. Ασε τους αλλους να κανουν κωλοτουμπες στις σχολες το 15 θα μπουν δεν μπα να κλαινε εξω στο συνταγμα. Δεν θελω να πω παπατζες αλλα φιλακι μου ε. Φ μου λεει θα βγει δεν κολαω εκει γτ στην ουσια οτι ξερουμε ξερουνε και αυτοι. Στο αρμοδιο γραφειο μεχρι πριν μια βδομαδα ο ανθρωπος μου ελεγε ξεκαθαρα ΟΧΙ προχθες μου λεει θα βγει αλλα δεν ξερει ποτε. Ο υπουργος το ειπε. Αναγκη υπαρχει ΤΩΡΑ.
Ρε παιδια καταρχας για ποιον υπουργο λετε οτι θα παρει ατομα γιατι υπαρχει αναγκη; Ποτε το ειπε; Που το ακουσατε αυτο; Αντιθετως ο κικιλιας ειπε οτι η αστυνομια ειναι υπεραρκετη και οτι απλα χρειαζετε μια αναδιοργανωση (οχι οτι ειναι αρκετη αλλα τεσπα).
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, οι λογοι για να μη βγει προκηρηξη ειναι περισοτεροι απο τους λογους για να βγει.
Για να μην βγει:
1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!
2) Υπαρχει ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΙΚΑ.
3) Αν δεν μπουν Οι υποψηφιοι αστυφυλακες και αξιωματικοι δεν γινετε τιποτα.(Αποδειχθηκε πριν 8 μηνες αλλωστε και το χαρτι εμεινε στο συρταρι)
4) Το λεει και ο ιδιος Υπουργος οτι η αστυνομια ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ!
Για να βγει:
1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.(αλλα κανεις δεν νοιαζεται και κανεις δεν παει κοντρα στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΙΚΑ)
Βαλτε τα κατω και δειτε. Φυσικα και θελω να βγει η προκυρηξη απλα ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες!
Φιλικα παντα! )
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, οι λογοι για να μη βγει προκηρηξη ειναι περισοτεροι απο τους λογους για να βγει.
Για να μην βγει:
1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!
2) Υπαρχει ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΙΚΑ.
3) Αν δεν μπουν Οι υποψηφιοι αστυφυλακες και αξιωματικοι δεν γινετε τιποτα.(Αποδειχθηκε πριν 8 μηνες αλλωστε και το χαρτι εμεινε στο συρταρι)
4) Το λεει και ο ιδιος Υπουργος οτι η αστυνομια ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ!
Για να βγει:
1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.(αλλα κανεις δεν νοιαζεται και κανεις δεν παει κοντρα στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΙΚΑ)
Βαλτε τα κατω και δειτε. Φυσικα και θελω να βγει η προκυρηξη απλα ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες!
Φιλικα παντα! )
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Παιδια πολυ συζητιεται και εκ των εσω. Ελπιζω να μην ειναι μπαρουφες.
Το αρμοδιο γραφειο ειναι αυτο που ασχολειτε μονο με την προκηρυξη, Παρε στο 2106977000 να ρωτησεις
tolo έγραψε:Το αρμοδιο γραφειο ειναι αυτο που ασχολειτε μονο με την προκηρυξη, Παρε στο 2106977000 να ρωτησεις
Το έκανα σήμερα. Επίσημα είπαν οτι δεν μπορούν να πουν κάτι.
Θελω και μπορώ !
tolo έγραψε:Φιλε τορο ας βγει η προκηρυξη που οπως φαινετε θα βγει και ασε αυτο το 50 τις εκατο των επιτυχοντων γιατι δεν ειναι ολοι τους ετσι εχω ξαδερφακι που ειναι της αποψης οτι θα μπει σε κατι μηνες κλαιν δηλ. Ασε τους αλλους να κανουν κωλοτουμπες στις σχολες το 15 θα μπουν δεν μπα να κλαινε εξω στο συνταγμα. Δεν θελω να πω παπατζες αλλα φιλακι μου ε. Φ μου λεει θα βγει δεν κολαω εκει γτ στην ουσια οτι ξερουμε ξερουνε και αυτοι. Στο αρμοδιο γραφειο μεχρι πριν μια βδομαδα ο ανθρωπος μου ελεγε ξεκαθαρα ΟΧΙ προχθες μου λεει θα βγει αλλα δεν ξερει ποτε. Ο υπουργος το ειπε. Αναγκη υπαρχει ΤΩΡΑ.
Συμφωνω φιλε.. δεν ειναι ολα τους κομπλεξικα... αλλα δεν αλλαζει κατι! οτι και αν κανουν ενα ΑΚΥΡΟ θα εισπρατουν!
Απο οσα εμαθα και σημερα η προκ θα βγει μεχρι τις 15. Απλα μεταφερω οτι μαθαινω. Προσπαθω να μπω απο το 2010. Δεν εχω ορεξη να παιξω με το μυαλο κανενος. Απλα σας μεταφερω αυτα που μαθαινω. Μην ρωτησετε απο που τα μαθαινω. Οι μερες ειναι λιγες πλεον. Υπομονη...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Στον σύνδεσμο παρακάτω δίνει ένα κίνητρο ακόμα για προσλήψεις. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/h-enwsh-lasithioy-zhta-stelexwsh-twn-dimoiriwn-yposthrkshs-kai-apo-ta-tae.html
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες