Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Θελω πολυ να δω τι θα λενε ολοι αυτοι..(οι αρνητικοι)αν τελικα βγει η προκυρηξη τωρα το Σεπτεμβρη.. Εικόνα Γιατι πεφτει πολυ ραδιοραβυλα εδω μεσα.. ο ενας ετσι.. ο αλλος αλλιως.. τηλεφωνα.. γνωστοι.. χαμος..
dea 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dea 288 »

Μερικοί εδώ μέσα είστε για γέλοια,Εικόνα Η προκύρηξη θα βγεί να το θυμάστε αυτό, όσο για διατροφικές συμβουλές στον κ ΔΕΑ_2αμαλ,(συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος αλλά έλεος) φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
Τόσο καιρό προετοιμασία (από Ιανουάριο) πρέπει όλοι να χουν γίνει ολυμπιονίκες άντε στη χειρότερη παγκόσμιοι πρωταθλητές. Κρίμα δεν είναι να τα παρατήσουν τώρα;
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Καλησπέρα και απο εμένα, δίνω ενα 10% στο να βγεί η προκ. Μόνο και μόνο λόγω φυλακών Δομοκού. Τίποτε άλλο!
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Όπως γράφει και ο ΔΕΑ2αμαλ: Αν δε γράφουν κάτι οι φυλλάδες τότε "δεν ακούγεται τίποτε, άρα έχει παγώσει το θέμα", αν παλι γράφουν κάτι, είναι αναξιόπιστες, άρα το περνάμε αβλεπτεί. Αβλεπτεί αλλά με λίγο διάθεση παραπάνω σε εμάς να γεμίσουμε καμιά δεκαρια σελίδες ακόμα στο Φόρουμ συμπληρώνω εγώ. Είχαμε πει πολλοί ότι στις επόμενες μέρες αν είναι να βγει θα φανούνε και άλλα σημάδια. Δυστυχώς εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσε να βρω. Έχει κανείς κανένα νέο περί του θέματος;
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Σε 10 μερες θα βγει οχι σε 15... Ηδη ασχολειται με αυτο το θερινο τμημα της βουλης, ασχετα που το θερινο τμημα δεν μπορει να νομοθετησει αλλα κατα τα αλλα σε 10 μερες θα βγει... Χαχα. Ουτε να μας τρολαρεις δεν μπορεις ρε ***** μου...
tzotzos

Δημοσίευση από tzotzos »

Εγω ειπα ποτε θα βγει... Αν εσυ δεν το πιστευεις σε γραφω κανονικα, θα δουμε ποιος εχει δικιο. λιγες ειναι οι μερεσ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΧΙΛΛΕΑΣ »

Μιλησα με εναν πρωιν συνδικαλιστη του σεφεαα πριν 20 μερες ο οποιος μου ειπε οτι η προκ θα ξανα προχωραγε τον σεπτεμβρη κ μου ειπε οτι πιστευει οτι θα τους παρει τελικα στην αρχη νομιζα οτι λεει κ αυτος οτι μπορει να ακουει αριστερα κ δεξια αλλα μαλλον εκανα λαθος αποτι φενεται μπορει να εχει δικιο το μπλοκο εβγαλε κ αλλη μια ενημερωσει για τους φρουρους http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/poy-tha-topotheththoyn-oi-500-eidikoi-froyroi-poy-tha-proslhfthoyn-pws-kamfthhke-h-antistash-toy-ypoyrgeioy-oikonomikwn.html
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Ολα ειναι δρομος μαγκες... Ξεκινηστε αθληματα!
cisse

Δημοσίευση από cisse »

Μάγκες είμαι Δημοσιογράφος και ασχολούμαι με Αστυνομικό ρεπορτάζ! Η προκήρυξη δεν πρόκειται να βγει! Όλα ψέμματα του Σαμαρά είναι! Μην περιμένετε άδικα! Όχι για ειδικούς φρουρούς, καμία δεν θα βγει!
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

Εγω είμαι γκουρου και λεω οτι θα βγει, αμέ!
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

cisse έγραψε:Μάγκες είμαι Δημοσιογράφος και ασχολούμαι με Αστυνομικό ρεπορτάζ! Η προκήρυξη δεν πρόκειται να βγει! Όλα ψέμματα του Σαμαρά είναι! Μην περιμένετε άδικα! Όχι για ειδικούς φρουρούς, καμία δεν θα βγει!

Χαχαχα, εισαι απίστευτος ρε. Ξέρουμε μετατάξεις όπως στις σωφρονιστικές υπηρεσίες. Πήραν γριές, διαθεσιμότητα κλπ. Γραφικέ.
Θελω και μπορώ !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλησπέρα παιδιά! Εδώ ένα άρθρο το οποίο αναφέρει ποιοι Διαγωνισμοί ετοιμάζονται να "τρέξουν" και ποιοι είναι σε φάση έγκρισης.

Τώρα αλήθεια / ψέμματα μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Εγώ απλώς σας παραθέτω το άρθρο!

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

D.Y.K έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Εδώ ένα άρθρο το οποίο αναφέρει ποιοι Διαγωνισμοί ετοιμάζονται να "τρέξουν" και ποιοι είναι σε φάση έγκρισης.

Τώρα αλήθεια / ψέμματα μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Εγώ απλώς σας παραθέτω το άρθρο!

Ευχαριστουμε D.Y.K Εικόνα
Θελω και μπορώ !
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ο βατραχος μιλησε, ευχαριστουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση