Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Παιδιά εμένα με πήρε γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μια μέρα πριν το δημοσιεύσει το έθνος και μου είπε πως βγαίνει προκήρυξη και ότι 1 οκτώβρη πρέπει να έχουν μπει στις σχολές. Μόνο αυτό μου είπε. Όταν μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά εμένα με πήρε γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μια μέρα πριν το δημοσιεύσει το έθνος και μου είπε πως βγαίνει προκήρυξη και ότι 1 οκτώβρη πρέπει να έχουν μπει στις σχολές. Μόνο αυτό μου είπε. Όταν μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Αυτο δεν γινεται ουτε αν βγει αυριο το πρωι η προκηρυξη!

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Δεν είπα ότι γίνετε η ότι θα γίνει. Είπα τι μου είπαν. Αν και όλοι ξέρουμε πως αν θέλουν την ξεκινάνε και αύριο κι όλας που λέει ο λόγος
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Ευχαριστώ πραγματικά. Αν όντως συμβαίνει αυτό τότε το Έθνος κάτι ήξερε. Άντε να δούμε ρε παιδιά μακάρι
Z'MAK_304 έγραψε: Παιδιά εμένα με πήρε γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μια μέρα πριν το δημοσιεύσει το έθνος και μου είπε πως βγαίνει προκήρυξη και ότι 1 οκτώβρη πρέπει να έχουν μπει στις σχολές. Μόνο αυτό μου είπε. Όταν μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.
g.i.a.n.n.i.s
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από g.i.a.n.n.i.s »

Και μετα ξυπνησες χαχαχ... Εικόνα εισαι καλως εσυ...
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikytheguy »

Παιδιά μην πιστεύετε τη κάθε φυλλάδα του Μπόμπολα που βγάζει δημοσιεύματα της πλάκας
χωρίς καμία έγκυρη πηγή και αναφορά. Να πουλήσουν κομμάτια θέλουν και ίσως να καπηλευτούν ψήφους σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές. Μακάρι να βγεί προκύρηξη όμως αν αναλογιστείτε τα δεδομένα του μεσοπρόθεσμου δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Σκεφτείτε οτι φέτος μείωσαν τις θέσεις των αστυνομικών σχολών στο μισό για να μπούν μαζί με τους 2015άρηδες το 2016 ελέω μεσοπρόθεσμου.
Δεν θέλω να πληγώσω κανένα όμως καλύτερα κρατάτε μικρό καλάθι.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά εμένα με πήρε γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μια μέρα πριν το δημοσιεύσει το έθνος και μου είπε πως βγαίνει προκήρυξη και ότι 1 οκτώβρη πρέπει να έχουν μπει στις σχολές. Μόνο αυτό μου είπε. Όταν μάθω νεότερα θα σας ενημερώσω.

Δεν παει να σε πηραν και μεσα απο τον Λευκο Οικο... και αυριο να βγει η προκήρυξη... θα μπουν το συντομοτερο μεσα νοεμβρη... το συντομοτερο ομως... αποτι φαινεται δεν εχεις ιδεα απο προκηρυξεις για να πιστεψες κατι τετοιο... Ζητημα ειναι να δημοσιευθει η προκηρυξη μεχρι 1 οκτωβρη... και να μπουν στις σχολες δεκεμβρη. Μην πιστευετε οτι παπαντζα σας λεει ο καθενας... είτε ειναι μεσα... ειτε εξω...

GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Ρε φιλαρακι να σ απαντησω. Φετος κανονικα δεν επρεπε να παρουν καθολου αστυφύλακες... Δε το καταλαβαινεις; Δεν μειωσαν θεσεις. Απλα πηραν ενω το μεσοπροθεσμο ελεγε 13-14 οχι και το 15 580... Τι δε καταλαβαινεις;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Προς αποσυμφορηση του νηματος, συμφωνουμε ολοι οτι: -Δυο πραγματα ειναι σιγουρα στη ζωη, ο θανατος και οι φοροι, οπωσδηποτε οχι η προκηρυξη φρουρων για το 2014. -Το Εθνος οπως και ολες οι φυλλαδες ειναι αναξιοπιστες. Συναρτησιακα με την προκηρυξη, αν δε γραφουν κατι τοτε "δεν ακουγεται τιποτα, αρα εχει παγωσει το θεμα", αν παλι γραφουν κατι, ειναι αναξιοπιστες, αρα το περναμε αβλεπει. Για να συνοψισω, ο, τι και αν γραψουν, δε προκειται να βγει τιποτα, κατα τα λεγομενα καποιων. -Με φιλολογικες συζητησεις, ενδοσκοπησεις και εσωτερικες αναζητησεις ΔΕΝ αλλαζει κατι. Εδω παρατηρειται ενα αεναο πηγαινε-ελα μεταξυ λιμενικων, πυροσβεστων, αστυνομικων, επιτυχοντων μαθητων, παραλιγο επιτυχοντων μαθητων, οσονουπω επιτυχοντων λιμενικων κ. Ο. Κ. Και η συζητηση παντα στο ιδιο μοτιβο: "θα βγει η προκηρυξη μου το ειπε ο μπατζανακης του μπαρμπα του κουνιαδου της αδερφης του καφετζη του κικιλια". Και η ταχεια απαντηση απ το λοχο αμεσου επεμβασεως: "Μην ακουτε τις φυλλαδες του μπομπολα, ξυπνατε ρε, σας δουλευουν ρε, μεσοπροθεσμο ρε, δημοτικοι αστυνομικοι ρε, εμεις πρωτοι ρε, εμεις θελουμε να βγει ρε αλλα δε θα βγει" κλπ κλπ. -Η πεμπτουσια του πραγματος: ΚΑΝΕΙΣ δε ξερει τιποτα. Και η ηρα ειναι ξεκαθαρα διαφορετικη απ το σιταρι, υπαρχουν ατομα που θελουν να υπαρξει προκηρυξη και αλλοι που δε θελουν για τους δικους τους λογους, ενδιαμεσες καταστασεις του τυπου "θελω να βγει για σας, αλλα σας τα λεω για να ειστε και προσγειωμενοι και να μην παθετε νιλα" ειναι παπατζες καφενειου φιλαθλων, μην κανετε τον κοπο, κανεις μεθ ημων δεν ειναι νοητικα υπαναπτυκτος για να τα πιστεψει. -Κυριολεκτικα και πραγματιστικα το μονο που μπορει να κανεις καποιος που ενδιαφερεται για την προκηρυξη ειναι να περιμενει και στα μετρα του εφικτου να προετοιμαζεται, και αυτο θα προτεινα σε ολους τους υγιως σκεπτομενους που τους αφορα.
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ωραίος λόγος. Είσαι αδιαμφησβήτητα καλός ομιλητής και κειμενογράφος. Φροντίζεις άλλωστε απο οτι διαβάζω να το επιδεικνύεις εντέχνως ουκ ολίγες φορές.
Απλά να σου διευκρινήσω -σε περίπτωση που δεν αντελήφθης-
οτι εύχομαι να βγεί προκύρηξη όχι μόνο για να φάνε ψωμί 500 άτομα
αλλά και για να ανασάνει κάπως αυτό το ταλαίπωρο και ρημαγμένο απο τις ελλέιψεις αστυνομικό σώμα.
Έγραψα αυτό που θεωρώ αληθές χωρίς να έχω κάποια εκ των έσω πληροφορία όπως ενδεχομένως κάποιοι επικαλούνται και σίγουρα μόνο αξιόπιστη δεν είναι. Εγώ έγραψα τη γνώμη μου και κάθε άλλο παρα ζημιωμένος θα είμαι αν η εν λόγω προκύρηξη βγεί στο φώς.
Ο μακροπερίοδος λόγος πασαλλειμένος με σάλτσες με ψευτολογοτεχνικό μανδύα δε νομίζω οτι σε βοηθάει. Καλύτερα να λές τα πράγματα ξεκάθαρα ως έχουν, ειδικά όταν αναφέρεσαι σε κάποιον-ους.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

nikytheguy έγραψε: Ωραίος λόγος. Είσαι αδιαμφησβήτητα καλός ομιλητής και κειμενογράφος. Φροντίζεις άλλωστε απο οτι διαβάζω να το επιδεικνύεις εντέχνως ουκ ολίγες φορές. Απλά να σου διευκρινήσω -σε περίπτωση που δεν αντελήφθης-οτι εύχομαι να βγεί προκύρηξη όχι μόνο για να φάνε ψωμί 500 άτομα αλλά και για να ανασάνει κάπως αυτό το ταλαίπωρο και ρημαγμένο απο τις ελλέιψεις αστυνομικό σώμα. Έγραψα αυτό που θεωρώ αληθές χωρίς να έχω κάποια εκ των έσω πληροφορία όπως ενδεχομένως κάποιοι επικαλούνται και σίγουρα μόνο αξιόπιστη δεν είναι. Εγώ έγραψα τη γνώμη μου και κάθε άλλο παρα ζημιωμένος θα είμαι αν η εν λόγω προκύρηξη βγεί στο φώς. Ο μακροπερίοδος λόγος πασαλλειμένος με σάλτσες με ψευτολογοτεχνικό μανδύα δε νομίζω οτι σε βοηθάει. Καλύτερα να λές τα πράγματα ξεκάθαρα ως έχουν, ειδικά όταν αναφέρεσαι σε κάποιον-ους.
Δεν αναφερομουν σε σενα, και δε σε παρεξηγω που το παιρνεις προσωπικα καθοτι αυτο ειναι γυναικειο ιδιωμα. Το πως εκφερομαι γλωσσικα δε νομιζω οτι τελει υπο αξιολογηση και ουτε μου προσφερει κατι σε επιπεδο εντυπωσιασμου, ειδικα οταν συνομιλουμε σε καθεστως ανωνυμιας. Για τα ψηγματα ειρωνιας και δεικτικης διαθεσης, τι να σου πω, οτι με ενδιαφερει; Γενικα καλο ειναι να μην προσβαλλεις τους ανθρωπους, ειδικα οταν δε τους γνωριζεις. Φιλικα
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Το ότι με συμβουλεύεις δήθεν φιλικά να μην προσβάλλω τους ανθρώπους που δεν γνωρίζω την ίδια στιγμή που εσύ με βρίζεις με το γάντι καταλογίζοντάς μου γυναικεία ιδιότητα το μόνο που υποδηλώνει είναι κομπλεξισμό και αυτοταπείνωση. Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι άλλο είσαι αντάξιος των μεγαλοστομιών σου.
Κλείνω ευχόμενος την τελική έκδοση της προκύρηξης.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

! Με καθε ειλικρινεια, συμπερανα πως εισαι κοπελα απ το ψευδωνυμο "niky.theguy" αν και τα υπολοιπα γραφομενα με μπερδεψαν λιγο. Καμια προσβλητικη διαθεση δεν υπηρχε και με συγχωρεις, κλεινει εδω.
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Σημερα μιλησα 2 φορες με σχοινα μια το μεσημερι και μια αργα το απογευμα, το χαρτι που επικαλειται το εθνος και το αναπαραγουν ολα τα μπλοκ οτι και καλα εχει παρει εγκριση απο το διοικητικης μεταρυθμισης η προκυρηξη των ε. Φ και οτι εχει σταλει στο γλκ για να εγκρινουν το κονδυλι ειναι ολα ραδιο αρβυλα, στο διοικητικης μεταρυθμισης δεν εχει παει κανενα απολυτως εγγραφο ουτε καν αλληλογραφια και ουτε εχει δωσει εγκριση για κατι. Αυτα.
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

-1ον ο Σχοινας ποιος ειναι; (θα πρεπε να τον ξερω; ) -2ον γιατι πηρες 2 φορες τηλεφωνο; Δεν μπορουσε να στο πει απ το μεσημερι; -3ον αυτο που βλεπω απο μερικους ειναι οτι ειναι πληρως αρνητικοι για την πολυαναμενομενη προκυρηξη. Γιατι μια εφημεριδα κ αλλα blogs να δημοσιευσουν κατι το οποιο δν ισχυει; Οι επομενες μερες θα δειξουν τι ειναι αληθεια κ τι αρβυλες κυριοι.. Προσωπικα ειμαι θετικος για το ολο θεμα δν ξερω για σας. Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης