maklele έγραψε:MΠορεις να μας πεις τι πληροφορίες έχεις ή τουλάχιστον αν κινείτε κάτι που έχεις μάθει, πέρα από τις εφημερίδες;Αν φαμε και 2ο "ακυρο" θα παθω νευρικο κλωνισμο και θα παω να φυτεψω C4 σε ολα τα υπουργεια. Γι αυτο πιαστε ολοι τα κομποσκυνια και ξεκινηστε προσευχες να πανε ολα καλα. Παντως προς το παρον οτι πληροφορια εχει φτασει στα αυτια μου ειναι πολυ ενθαρυντικη!Cobra88 έγραψε:
Aυτός ο cobra μέσα σε 14 ημέρες άκουσε από τα αυτιά του πάντα πως τελικά θα βγει προκήρυξη, στις 13 Αυγούστου βέβαια άλλα έλεγε...

Cobra88 έγραψε:Τιποτα δε θα βγει μες το 14... Οτι πληροφορια εχει φτασει στα αυτια μου αυτο λεει. Ακομα και το ΣΕΦΕΑΑ που τοσο καιρο ελεγε θα βγει ΣΙΓΟΥΡΑ,100% κλπ κλπ, τωρα τα μασανε και αυτοι.317ρης έγραψε:Οι καιροι ειναι δυσκολοι ωστοσο αν τα βαλουμε κατω... Θα βγει προκηρυξη καποια στιγμη στο προσεχες διαστημα... (τελος 2014, αρχες 2015) αν σκεφτειτε πως η τελευταιοι που μπηκαν ηταν το 2011.Και επισης το γεγονος πως οι 500+250 αστυφυλακες θα μπουν στις σχολες το 2015/2016 και θα βγουν στους δρομους το 2017... Και βαλε και ολους αυτους που βγαινουν συνταξη... Δεν γινεται να μην βγει... Δεδομενου οτι υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις εδω και καιρο... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια κυριοι... Κουραγιο.
Υ. Γ Η προσληψη των Δημ. Αστυνομικων δεν μας επηρεαζει τοσο καθως θα εχουν τα καθηκοντα που ειχαν και θα αποτελεσουν αοπλο προσωπικο.Ωστοσο επιβαρυνουν τον προυπολογισμο και σιγουρα αν δεν εντασσονταν, τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο ευκολα για εμας.
Οπως ελεγε και ο τρελος, αν βγει προκηρυξη, εγω θα φορεσω πρασινο μπερε, ψηλοτακουνο, περουκα και θα κατεβω για πιατσα στη Συγγρου χαχαχα
Ας το χωνεψουμε κυριοι και ας παμε παρακατω.
Οσο και αν με ποναει που το λεω, δε βγαινει τιποτα.
Δε βαζει τη #@^&@! Τη τζιφρα η Αγια Τροικα, μεγαλη η χαρη της