Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

corps marine έγραψε:Η συναντηση εγινε κανονικοτατα 6και30 στο υπουργειο, ειμασταν στον 5 οροφο στην αιθουσα συνεδριασεων τουλαχιστον 40 ατομα μαζι με τον υπουργο και τον κονταδακη διευθυντη στο πολιτικο του γραφειο, αφου συζητησαμε τα δικας μας για την πυροσβεστικη κτλ κτλ, μετα μιλησα εγω μαζι του και με την σχοινα γραμματεας του μητσοτακη και ρωτησα αν υπαρχει πλανο για προκυρηξη ειδικων φρουρων εντος του 14, η απαντηση ηταν οτι πλανο δεν υπαρχει καν απο τον κικιλια δεν εχει καμια αλληλογραφια μεταξυ υπουργειων γιαυτο το θεμα (καποιος ειχε πει παλαιοτερα για ενα χαρτι που καποιος εξυπνος ειχε ανεβασει εδω αφου το ειχε παρει απο μενα οτι το χαρτι αυτο δεν ειχε αριθμο πρωτοκολου, οι αλληλογραφιες μεταξυ υπουργων και γενικων γραμματεων υπουργειων δεν παιρνουν αριθμο πρωτοκολου εξυπνε) Επισης και να ζητησει ομως ο κικιλιας ειδικους φρουρους για το 14 δεν θα παρει εγκριση απο τον μητσοτακη λογω του οτι στο αποθεματικο δεν υπαρχουν λεφτα για νεα προκηρυξη, το σεναριο εκλογων που του το εθιξα ειπε ειτε γινουν εκλογες η οχι η προκηρυξη τουλαχιστον για φετος δεν θα βγει.GiannisK συγνωμη φιλε που μετα την συναντηση πηγαμε για καφε με τους συναδελφους απο πυροσβεστικη και δεν ηρθα τρεχοντας να σε ενημερωσω, μιας που σου εχω και υποχρεωση.

Θα ακουστει κουλο, αλλα επρεπε να κανεις και μια ερωτηση για το '15 και ας μην επερνες απαντηση, να δουμε αν υπαρχει εστω μια προοπτικη για αργοτερα τουλαχιστον (αν ισχυουν ολα αυτα φυσικα) Κακα τα ψεματα ολοι οι ενδιαφερομενοι εχουμε αρχισει να κλεινουμε το ματι στο νεο ετος πια...
dea 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dea 288 »

Θα συμφωνήσω, μέχρι το Σεπτέμβριο κάτι μπορεί να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Δεν θ αλλαξει τιποτα.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

317ρης έγραψε: Δεν θ αλλαξει τιποτα.
Κανε τη δουλεια σου ρε. Αντε γιατι πολλα μας τα πες
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Οι υπόλοιποι τι πιστεύεται; Οτι δεν θα βγει τίποτα?
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
317ρης έγραψε: Δεν θ αλλαξει τιποτα.
Κανε τη δουλεια σου ρε. Αντε γιατι πολλα μας τα πες

χαχαχα Εικόνα

Εγώ προτείνω υπομονή να κυλήσουν οι μέρες κ τις επόμενες βδομάδες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Θελω και μπορώ !
dea 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dea 288 »

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.Εικόνα
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Καλησπέρα και υπομονή σ όλους σας. Πριν 3 χρόνια ακριβώς τα ίδια λέγαμε τα ίδια γράφαμε την ίδια αγωνία είχαμε. Πηγαίνετε βγάλετε ότι δίπλωμα υπάρχει και περιμένετε. Και να ξέρετε κάνεις δεν ξέρει τπτ για το αν και πότε θα βγει. Μην χάνετε το κουράγιο σάς. Μακάρι να βγει η προκήρυξη και μην κραζετε ο ένας τον άλλον αύριο μπορεί να είστε συνάδελφοι και ο ένας να θέλει την βοήθεια του άλλου. ΑΥΤΆ...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΔΙΑΣ έγραψε: Καλησπέρα και υπομονή σ όλους σας. Πριν 3 χρόνια ακριβώς τα ίδια λέγαμε τα ίδια γράφαμε την ίδια αγωνία είχαμε. Πηγαίνετε βγάλετε ότι δίπλωμα υπάρχει και περιμένετε. Και να ξέρετε κάνεις δεν ξέρει τπτ για το αν και πότε θα βγει. Μην χάνετε το κουράγιο σάς. Μακάρι να βγει η προκήρυξη και μην κραζετε ο ένας τον άλλον αύριο μπορεί να είστε συνάδελφοι και ο ένας να θέλει την βοήθεια του άλλου. ΑΥΤΆ...
Σε ευχαριστουμε φιλε, εχεις δικαιο. Καλη δυναμη στο εργο σου
ΕΠ.ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ)

Δημοσίευση από ΕΠ.ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ) »

Παραπληροφόρηση και κακία στο έπακρο από πολύ κόσμο, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει και αν τελικά θα εκδοθεί αλλά όσοι το πιστεύεται και το θέλετε πραγματικά, θα μοιραστώ μαζί σας μια πληροφορία και θα εμφανιστώ ξανά μόλις εκδοθεί η προκήρυξη, όπως έγινε και με τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς του Λιμενικού για να επιβεβαιωθώ και να πειστούν μερικοί άπιστοι και απαισιόδοξοι που απλά νομίζουν πως οι διαδικασίες γίνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Ο Υπουργός έχει υπολογίσει στον προϋπολογισμό την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, θα ζητήσει μεγάλο αριθμό ατόμων και εννοείται πως θα εγκρίνουν πολύ μικρότερο, το Μεταρρύθμισης απλά θα υπογράψει την προκήρυξη,δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, Και αναμένεται η εκδοσή της δύο μήνες πριν την εξαγγελία των εθνικών εκλογών, τώρα το πότε είναι το μόνο που δεν ξέρω να σας απαντήσω με σιγουριά, απλά κρατήστε το, κάντε υπομονή και τα λέμε ξανά στο εγγύς μέλλον μόλις εκδοθεί.
Άβαταρ μέλους
observer
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

GiannisK έγραψε:Ευχαριστα νεα παιδια. Εγω παντως ειμαι πολυ αισιοοδοξος μονο και μονο που πηραν αστυφηλακες ασχετα ποτε θα τους προσλαβουν ενω ειχαν πει οτι δν θα παρουν καθολου ειναι πολυ καλα τ νεα.

Γιαννη τα βλεπεις λιγο λαθος τα δεδομενα.

1. Ειχαν πει οτι "δεν θα παρουν καθολου" ενστολους στο προ. Πο τα ετη 2013+2014 και οντως δεν πηραν καθως η καταταξη-προσληψη των 580 επιτυχοντων του 2013 θα γινει το 2015, και των 290 επιτυχοτων του 2014 (+290 του 2015 δηλαδη 580) θα γινει το 2016

2. Ειχαν πει οτι απο το 2015 και επειτα θα κανουν 580 προσληψεις κατ'ετος στο προ, πο και οντως το εφαρμοζουν κατα γραμμα με την προκυρηξη του 2013 για 580 ατομα και του 2014 για 290 (με προφανη σκοπο για +290 ατομα του χρονου).

3. Εδω μεσα (αλλα προφανως και λογικες φωνες απο το αρχηγειο+υπυργιεο) ειχαμε το κλαμα απο καποιους γιατι αντιδρουν οι επιτυχοντες του 2013 στο να προκηρυχθουν θεσεις ε. Φ ενα χρονο αργοτερα το 2014 και οι επιτυχοντες να μπουν και ενα χρονο πρωτυτερα (!).

Φαντασου τωρα οτι θα προστεθουν ακομη 290 ατομα που τους λενε λογω "μνημονιακων υποχρεωσεων-ελλειψης κονδυλιων" θα πετυχετε μεν το 2014 αλλα θα καταταχτειτε το 2016.

Και λιγο μετα απο αυτο θα εκδοσει προκηρυξη για ε, φ οι οποιοι θα καταταχτουν το 2014;Εικόνα

Υ. Γ Το βλεπω απο τωρα το σκηνικο, του χρονου θα μπαινω μια φορα το τριμηνο (καθως θα ειμαι απασχολημενος με την εκπαιδευση στην σχολη) να βλεπω το ιδιο σκηνικο με τους υποψηφιους ε. Φ να κραζουν τους επιτυχοντες των 2014+2015" που δεν καθονται στα αυγα τους" να μπουν το 2016 "οπως το ξεραν" και να βγει προκηρηξη ε. Φ να βολεψουν τον ευατουλη τους.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Έλα νεαρέ, παρόλο που κανένας δε ζήτησε τη γνώμη σου, πρόσφατη τροπολογία για την οποία θα είσαι ενήμερος καθώς όλη μέρα τη βγάζεις στο μπλοκο
Κατόπιν αυτού στην τροπολογία που κατατέθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα: Α. Οι επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής ιδιωτών στις σχολές Αστυνομίας του σχολικού έτους 2012-2013 θα εγγραφούν στις οικείες σχολές το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

ελήφθη ;

Θελω και μπορώ !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

GiannisK έγραψε:Ευχαριστα νεα παιδια. Εγω παντως ειμαι πολυ αισιοοδοξος μονο και μονο που πηραν αστυφηλακες ασχετα ποτε θα τους προσλαβουν ενω ειχαν πει οτι δν θα παρουν καθολου ειναι πολυ καλα τ νεα.

Γιαννη τα βλεπεις λιγο λαθος τα δεδομενα.

1. Ειχαν πει οτι "δεν θα παρουν καθολου" ενστολους στο προ. Πο τα ετη 2013+2014 και οντως δεν πηραν καθως η καταταξη-προσληψη των 580 επιτυχοντων του 2013 θα γινει το 2015, και των 290 επιτυχοτων του 2014 (+290 του 2015 δηλαδη 580) θα γινει το 2016

2. Ειχαν πει οτι απο το 2015 και επειτα θα κανουν 580 προσληψεις κατ'ετος στο προ, πο και οντως το εφαρμοζουν κατα γραμμα με την προκυρηξη του 2013 για 580 ατομα και του 2014 για 290 (με προφανη σκοπο για +290 ατομα του χρονου).

3. Εδω μεσα (αλλα προφανως και λογικες φωνες απο το αρχηγειο+υπυργιεο) ειχαμε το κλαμα απο καποιους γιατι αντιδρουν οι επιτυχοντες του 2013 στο να προκηρυχθουν θεσεις ε. Φ ενα χρονο αργοτερα το 2014 και οι επιτυχοντες να μπουν και ενα χρονο πρωτυτερα (!).

Φαντασου τωρα οτι θα προστεθουν ακομη 290 ατομα που τους λενε λογω "μνημονιακων υποχρεωσεων-ελλειψης κονδυλιων" θα πετυχετε μεν το 2014 αλλα θα καταταχτειτε το 2016.

Και λιγο μετα απο αυτο θα εκδοσει προκηρυξη για ε, φ οι οποιοι θα καταταχτουν το 2014;Εικόνα

Υ. Γ Το βλεπω απο τωρα το σκηνικο, του χρονου θα μπαινω μια φορα το τριμηνο (καθως θα ειμαι απασχολημενος με την εκπαιδευση στην σχολη) να βλεπω το ιδιο σκηνικο με τους υποψηφιους ε. Φ να κραζουν τους επιτυχοντες των 2014+2015" που δεν καθονται στα αυγα τους" να μπουν το 2016 "οπως το ξεραν" και να βγει προκηρηξη ε. Φ να βολεψουν τον ευατουλη τουΕικόνα

Μπορεις να μου πεις τι θες και ασχολεισαι ρε βλακα και μας τα κανεις μπαλονια καθε τοσο σε ενα θεμα που δεν σε ενδιαφερει; αντε πηγενε σε καμια παραλια μηπως και ξυπνησεις λιγο

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΕΠ. ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ) έγραψε: Παραπληροφόρηση και κακία στο έπακρο από πολύ κόσμο, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει και αν τελικά θα εκδοθεί αλλά όσοι το πιστεύεται και το θέλετε πραγματικά, θα μοιραστώ μαζί σας μια πληροφορία και θα εμφανιστώ ξανά μόλις εκδοθεί η προκήρυξη, όπως έγινε και με τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς του Λιμενικού για να επιβεβαιωθώ και να πειστούν μερικοί άπιστοι και απαισιόδοξοι που απλά νομίζουν πως οι διαδικασίες γίνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Ο Υπουργός έχει υπολογίσει στον προϋπολογισμό την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, θα ζητήσει μεγάλο αριθμό ατόμων και εννοείται πως θα εγκρίνουν πολύ μικρότερο, το Μεταρρύθμισης απλά θα υπογράψει την προκήρυξη,δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, Και αναμένεται η εκδοσή της δύο μήνες πριν την εξαγγελία των εθνικών εκλογών, τώρα το πότε είναι το μόνο που δεν ξέρω να σας απαντήσω με σιγουριά, απλά κρατήστε το, κάντε υπομονή και τα λέμε ξανά στο εγγύς μέλλον μόλις εκδοθεί.
Ευτυχες που και στα ματια εξωτερικων παρατηρητων εχει διαφανει με τι περιπτωσεις εχουμε μπλεξει. Μακαρι να γινει ετσι για ολους μας αλλα κυριως για αξια παιδια που ξερω και που μετρανε αντιστροφα προς το ηλικιακο οριο. Με τον observer τα χουμε ξαναπει,lasciate ogne speranza, εχω εγκαταλειψει καθε ελπιδα, ειμαι σιγουρος πως οταν μπει στη σχολη και ετι περισσοτερο οταν βγει στο δρομο θα παψει να ασχολειται με τους φρουρους, πρωτιστως γιατι δε θα τον παιρνει να ειναι αντιπαθης στους συναδελφους του, δευτερευοντως γιατι η συμπλεγματικη του πυξιδα θα δειχνει πλεον τους ανωτερους του (βλ. Αξιωματικους)
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

ΕΠ. ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ) έγραψε: πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει και αν τελικά θα εκδοθεί

ΕΠ. ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ) έγραψε: Και αναμένεται η εκδοσή της δύο μήνες πριν την εξαγγελία των εθνικών εκλογών, τώρα το πότε είναι το μόνο που δεν ξέρω να σας απαντήσω με σιγουριά, απλά κρατήστε το, κάντε υπομονή και τα λέμε ξανά στο εγγύς μέλλον μόλις εκδοθεί.
Μήπως είναι λίγο αντιφατικά αυτά; Από τη μία λες δεν ξέρεις αν θα εκδοθεί και από την άλλη είσαι σίγουρος ότι θα εκδοθεί δύο μήνες πριν τις εκλογές.

Οκτώ μήνες πέρασαν σχεδόν και ακόμα ορισμένοι μπαίνουν και γράφουν ιστορίες με δράκους Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες