Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Εγω παλι βλεπω και αλλα που δε τα σβηνεις η ΚΑΝΕΤΕ οτι δε τα βλεπετε αλλα οκ. Αν ειναι το προβλημα που κανω αχχαχα και σχολιαζω οκ τι να πω.70 σελιδες τωρα αν τις διαβασεις μονο οι 10 θα εχουν χρησιμες πληροφοριες... θενκς παντως
Προφανώς δεν "βλέπεις" καλά. Ξαναδιάβασε τις 70 σελίδες όπως λες και είμαι σίγουρος πως όλο και κάτι χρήσιμο (αρνητικό ή θετικό) θα βρεις στα προηγούμενα μηνύματα. Αντιθέτως τα δικά σου χωρίς να σε θέλω να σε προσβάλλω δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα μα τίποτα το ουσιώδες. Αντιθέτως είναι του τύπου "έτσι να είχαμε να λέγαμε και να ανεβάζουμε τα posts μας". Μην μπεις στην διαδικασία να απαντήσεις στο μήνυμα μου καθώς ήδη ξεφεύγουμε από το θέμα και κουράζουμε τους αναγνώστες με φλυαρίες. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή. Ή αποδέχεσαι και σέβεσαι τους κανόνες και τους υπόλοιπους χρήστες ή επιλέγεις να αποχωρήσεις μόνος σου από την παρέα μας.
Αν έχεις απορίες / ενστάσεις σε προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ πολύ και όχι εδώ καθώς άλλα (άσχετα) μηνύματα με το περιεχόμενο του νήματος ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Εντελώς φιλικά
Αν έχεις απορίες / ενστάσεις σε προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ πολύ και όχι εδώ καθώς άλλα (άσχετα) μηνύματα με το περιεχόμενο του νήματος ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Εντελώς φιλικά
corps marine έγραψε:Αν συγκρινεις το επιπεδο πληροφορησης απο αυτον που κανει κουμαντο στο δημοσιο με εναν επιχειρησιακο παραγοντα της ατυνομιας ο οποιος ειναι πιονι του πρωτου, καταλαβαινω τι πληροφορηση εχετε... Να παρακαλας να πανε για εκλογες τον οκτωμβρη μονο ετσι θα βγαλουν προκηρυξη. Ο αξιωματικος που πηγες στα ειπε καλως εχοντας ενημερωθει απο πιο πανω, αλλα οταν εγω τα ελεγα βαση πληροφοριων μεσα απο το υπουργειο εσυ και ο dea lok λεγατε οτι λεω οτι θελω και οτι δεν ξερω τι μου γινετε και οτι λεω παραμυθια. Ο μητσοτακης ειναι φιλος με τον κικιλια αν θελει να βγαλει προκηρυξη θα βγαλει, τους δοκιμους πυροσβεστες τους εναπομειναντες 500 αυτος μας εβαλε μεσα σε μιση μερα εβγαλε φεκ κατανομης και μετα καπακια τηλ στον κικιλια ο ιδιος για πιεση, οποτε το αν αξιζει η οχι αν πρεπει να παω το ξερω καλυτερα απο σενα.AVgr2 έγραψε:Μπα οχι... Πας δε πας το ιδιο μου κανει. Και εγω τις προαλλες πηγα σε καποιον στη γαδα τον αντιστοιχο του ταξιαρχου στον στρατο και μου λεει εφοσον δε πηραν Μαρτιο δε παιζει. Για φετος καλυφθηκε με τους δημοτικους το θεματακι... Μπηκαν στα μουλωχτα και κανεις δε αντεδρασε...
Φιλε, θα σου απαντήσω επειδή επικαλέστηκες για 2η φορά το όνομα μου. Σου έχω γράψει για ποιο λόγο μου έχεις δημιουργήσει έλλειμμα αξιοπιστίας. Μη νομίζεις οτι έχω προηγούμενα μαζί σου.
Μακάρι πραγματικά να έχεις αυτή τη δυνατότητα που μας έιπες για τη Πέμπτη και να μοιραστείς μαζί μας αυτο που θα μάθεις. Αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ. Να ανταλλάσσουν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με την έκβαση της προκήρυξης. Λίγο-πολύ κάποιοι έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε αν αυτά που θα μας πείς (ή που μας λες) είναι αληθή ή όχι. Αργά ή γρήγορα θα επαληθευτείς ή θα διαψευστείς.
Θελω και μπορώ !
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αυτο στο εχω πει ηδη εγω, θα φανει ποιος λεει παραμυθια και ποιος δεν λεει. Εσυ συνεχισε να με αμφισβητεις, εγω ουτε να κερδισω εχω ουτε να χασω, εγω αυτο που ειχα προσπαθησει να κανω το καταφερα και προχτες εστω και με καθυστερηση πληρωθηκα. Αυτα που σας λεω ειναι πιο εγκυρα και απο τα εγκυρα, σκασιλα μου αν τα πιστευεις η οχι.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
ΔΕΝ θα βγει προκήρυξη φέτος. Αν ήταν να βγει θα δημοσιευόταν κάτι τον Μάιο. Όπως με τις περισσότερες προκηρύξεις, όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος εδώ, καλύφτηκε το έλλειμμα για φέτος από τους... Δημοτικούς. Από ότι κατάλαβα έχει γίνει μπέρδεμα, η ΣΕΦΕΑΑ ανακοίνωσε την ανάγκη για Πρόσληψη 500 Ε. Φ. Και από "στόμα σε στόμα" έγινε προκήρυξη. Την προκήρυξη όμως δεν την είδα κάπου επίσημα, όπως έκαναν παλιά. Κάποιος δημοσίευσε μια φώτο από ένα έγγραφο... Καταρχάς δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου και δεύτερον δεν έχει υπογραφή...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Ο 318ΛΟΚ και ο κοστας ήτανε το ίδιο άτομο, ο ***** νόμιζε πως μπορεί να μας δουλέψει, βλάκα άνθρωπε βλέπουμε την κάθε IP, τράβα να παίξεις με τα playmobil σου.
Δε μπορώ κάποια άτομα, γιατί το, κάνουν αυτο, και, δείξουν ψευτηκες, πληροφορίες και δεν θέλουν να βγει η προκηρύξη λες, και θα τους φάμε το, ψωμί!
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σημερα θα βρεθω με τον μητσοτακη στις 6και30 στο υπουργειο διοικητικης μεταρυθμισης, θα τον ρωτησω για το αν εχουν σκοπο για την προκηρυξη σας και οτι μου πει θα το αναφερω εδω.
Περιμενουμε φιλε
corps marine έγραψε:Σημερα θα βρεθω με τον μητσοτακη στις 6και30 στο υπουργειο διοικητικης μεταρυθμισης, θα τον ρωτησω για το αν εχουν σκοπο για την προκηρυξη σας και οτι μου πει θα το αναφερω εδω.
Ευχαριστούμε, περιμένουμε νέα.
Θελω και μπορώ !
Τι εγινε παιδια γυρισε το παλληκαρι απο το ραντευου με τον Μητσοτακη?
Τον εστισε ο μητσοτακης μαλλον. Ρε παιδια τα χαβεται αυτα. Ενας που ειναι τοσο κοντινος με τον μητσοτακη πιστευετε οτι εχει αναγκη να μπαινει στο φορυμ και να αναρταει παπατζηλιες συνελθετε λιγο.
Αντί να ξεμαλλιαζεστε στο φόρουμ λες και είστε στο μπιγκ μπραδερ , καλύτερα δείτε τι μόρια μπορείτε να μαζέψετε μεχρι και αν βγει προκυρηξη. Ειναι το μονο που μπορει και πρέπει να κανει κάποιος που ενδιαφέρεται. Εγω τουλάχιστον αυτο κανω.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
Η συναντηση εγινε κανονικοτατα 6και30 στο υπουργειο, ειμασταν στον 5 οροφο στην αιθουσα συνεδριασεων τουλαχιστον 40 ατομα μαζι με τον υπουργο και τον κονταδακη διευθυντη στο πολιτικο του γραφειο, αφου συζητησαμε τα δικας μας για την πυροσβεστικη κτλ κτλ, μετα μιλησα εγω μαζι του και με την σχοινα γραμματεας του μητσοτακη και ρωτησα αν υπαρχει πλανο για προκυρηξη ειδικων φρουρων εντος του 14, η απαντηση ηταν οτι πλανο δεν υπαρχει καν απο τον κικιλια δεν εχει καμια αλληλογραφια μεταξυ υπουργειων γιαυτο το θεμα (καποιος ειχε πει παλαιοτερα για ενα χαρτι που καποιος εξυπνος ειχε ανεβασει εδω αφου το ειχε παρει απο μενα οτι το χαρτι αυτο δεν ειχε αριθμο πρωτοκολου, οι αλληλογραφιες μεταξυ υπουργων και γενικων γραμματεων υπουργειων δεν παιρνουν αριθμο πρωτοκολου εξυπνε) Επισης και να ζητησει ομως ο κικιλιας ειδικους φρουρους για το 14 δεν θα παρει εγκριση απο τον μητσοτακη λογω του οτι στο αποθεματικο δεν υπαρχουν λεφτα για νεα προκηρυξη, το σεναριο εκλογων που του το εθιξα ειπε ειτε γινουν εκλογες η οχι η προκηρυξη τουλαχιστον για φετος δεν θα βγει.GiannisK συγνωμη φιλε που μετα την συναντηση πηγαμε για καφε με τους συναδελφους απο πυροσβεστικη και δεν ηρθα τρεχοντας να σε ενημερωσω, μιας που σου εχω και υποχρεωση.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Δηλαδή άκυρο για φέτος! Μα αφού είχαν πει οτι έχει υπογράφει! Τι δεν υπαρχουν λεφτά παλι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες