Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Πολυ καλα τα λετε και οι δυο σας. Αλλοι δεν εχουνε να φανε και μεις-οι καποιοι εδω- ολη την ωρα λενε να βγει η προκυρηξη λες και θα σωθουνε αν μπουνε νομιζουν οτι θα πανε απλα βολτα με μηχανες κ αμαξια του δημοσιου και θα πληρωνονται... Δεν ειναι ΟΛΑ τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καταρχην απο τον τιτλο του αρθρου με το nein βλεπεις για πιο λογο το γραψανε. Μην ψαρονετε ρε, να δειτε που το ιδιο φορουμ θα βγαλει το κικιλια γαματο υπουργο.
Constantine
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Constantine »

Εχθές μίλησα με 2 φίλους οι οποίοι είναι και οι 2 Ε. Φ. Και γνώμη τους ήταν ότι τουλάχιστον πριν γίνει η αναδιάρθρωση στο σώμα είναι λίγο δύσκολο να βγεί προκήρυξη...
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Παιδιά ένας γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μου είπε ότι κατά 99% θα βγει τον αύγουστο και κάτι για εκλογές. Τον πιστεύω όχι επειδή με βολεύει αλλά εκείνος από το φεβρουάριο μου είχε πει ότι δεν θα βγει πριν τις ευρωεκλογές και ούτε πριν το καλοκαίρι. Μου είχε πει εξαρχής για αύγουστο. Διέψευδε δηλαδή εφημερίδες κλπ και βγήκε αληθινός... Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι; Γενικά κάνα νέο... Γιατί βλέπω πολύ νεκρά και αγχώνομαι!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Και εγω το πιστευω αυτο χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη ενημερωση! πιστευω οτι αν δεν βγει τον αυγουστο δεν θα βγει μεσα στο 14
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά ένας γνωστός μου μέσα από τι ΓΑΔΑ μου είπε ότι κατά 99% θα βγει τον αύγουστο και κάτι για εκλογές. Τον πιστεύω όχι επειδή με βολεύει αλλά εκείνος από το φεβρουάριο μου είχε πει ότι δεν θα βγει πριν τις ευρωεκλογές και ούτε πριν το καλοκαίρι. Μου είχε πει εξαρχής για αύγουστο. Διέψευδε δηλαδή εφημερίδες κλπ και βγήκε αληθινός... Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι; Γενικά κάνα νέο... Γιατί βλέπω πολύ νεκρά και αγχώνομαι!

Τις ιδιες πληροφοριες εχουμε φιλε μου.

Αν γινουν ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τον Οκτωβριο, το Αυγουστο θα βγει προκηρυξη.

Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Καλα δλδ ειναι αναγκαιο να γινουν εκλογες για να βγει>
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έτσι νομίζουν ή έτσι θέλουν να πιστεύουν.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Αν πάμε σε εκλογές εννοείτε πως θα βγει προκήρυξη. Και όχι μόνο για ειδικούς φρουρούς. Δε το συζητάμε. Απλά μου είπε ότι αν πάμε σε εκλογές θα βγάλει 1000+ άτομα (αυτονόητο) αλλιώς 500. Τώρα. Ο θεός βοηθός.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

Greek_Army έγραψε:Β με τίποτα, αν βγει κάποτε στην Α να τα κάνεις.

μας γα@@@ την ψυχολογια αυτο το "αν βγει κάποτε... " σε βλέπω κατηγοριματικό παντως, εδω και πολυ καίρο και αυτο με στεναχωρεί, ενω για το λιμενικό το είπες και βγήκε!
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

faber έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Β με τίποτα, αν βγει κάποτε στην Α να τα κάνεις.
μας γα@@@ την ψυχολογια αυτο το "αν βγει κάποτε... " σε βλέπω κατηγοριματικό παντως, εδω και πολυ καίρο και αυτο με στεναχωρεί, ενω για το λιμενικό το είπες και βγήκε!
Οτι δεν ειναι οτινανιστης ειναι γεγονος, αλλα δε ξερω-ειναι αρνητικος επειδη ΔΕΝ εχει ενημερωση για την ΕΛ. ΑΣ (οπως εχει για το λιμενικο) και αρα δε μπορει να ξερει τι γινεται, ή ΕΧΕΙ ενημερωση και η οποια λεει πως δε θα υπαρξει προκηρυξη συντομα. Πιστευω οτι μαλλον βασει λογικης το αξιολογει το θεμα και ειναι αρνητικος, δε ξερω αν η λογικη εχει αντικρισμα στην Ελλαδα ομως... Σημερα διαβαζα πως η ΕΛ. ΑΣ θα παρει μη επανδρωμενα αεροσκαφη για υπηρεσιακη χρηση (παρακολουθησεις/αντιτρομοκρατια κλπ) απο ισραηλινες [;) ] εταιριες. Μιλαμε δλδ για λεφτα για φωτοσπαθα, και μαλιστα ενοσω οι επιτυχοντες αστυφυλακες περιμενουν, για τους δε φρουρους ουτε λογος. Το "ο Θεος βοηθος" που εγραψε ο πιο πανω ειναι το πιο πετυχημενο.
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Αν διαβασετε τα σχετικα θεματα στους λιμενοφυλακες θα δειτε οτι ο γκρικ εχει πεσει αρκετες φορες εξω σχετικα με τις ημερομηνιες κτλ και δεν ειναι ο θεος ενας απλος διαχειριστης ειναι και βαση λογικης μιλαει και καλα κανει και λεει την γνωμη του.

Θεωρω οτι προκ ΕΦ φετος δεν θα εχουμε συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα (και απο πριν βρωμαγε πολυ η φαση)

Ειμαστε εκτος θεματος φυσικα.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από panos2171 »

και μαλιστα ενοσω οι επιτυχοντες αστυφυλακες περιμενουν,

Αυτός πιστεύω είναι ένας σημαντικός λόγος που τη φρεναρει.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

και μαλιστα ενοσω οι επιτυχοντες αστυφυλακες περιμενουν,
Γνωμη μου ειναι πως σιγουρα δε βοηθαει αυτη η εκκρεμοτητα, απο κει και περα ας μη γελιομαστε κυριοι, οι τελευταιες κυβερνησεις πατανε επι πτωματων, πιστευετε οντως πως θα υπολογισουν 500-1000 νεα παιδια σε αντιπαραβολη με την εφαρμογη των σχεδιων τους; Ελαχιστα θα τους υπολογισουν, αν δε, μπει στο ισοζυγιο με οσους περιμενουν για προκηρυξη φρουρων οι αποστασεις ειναι χαοτικες. Ευκολα θα δυσαρεστησουν χιλιους, και μαλιστα προσκαιρα (αφου σιγουρα με το που μπουν στη σχολη και παρελθει καποιος καιρος θα ξεθωριασει η ταλαιπωρια τους) προκειμενου να "εξευμενισουν" τους χιλιαδες θιασωτες προκηρυξεων φρουρων κλπ κλπ. Προσωπικα αυτο πιστευω, πως κρατανε το χαρτι της προκηρυξης στο συρταρι, για να το βγαλουν σε περιπτωση εθνικων εκλογων.
Άβαταρ μέλους
observer
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε: και μαλιστα ενοσω οι επιτυχοντες αστυφυλακες περιμενουν,
Γνωμη μου ειναι πως σιγουρα δε βοηθαει αυτη η εκκρεμοτητα, απο κει και περα ας μη γελιομαστε κυριοι, οι τελευταιες κυβερνησεις πατανε επι πτωματων, πιστευετε οντως πως θα υπολογισουν 500-1000 νεα παιδια σε αντιπαραβολη με την εφαρμογη των σχεδιων τους; Ελαχιστα θα τους υπολογισουν, αν δε, μπει στο ισοζυγιο με οσους περιμενουν για προκηρυξη φρουρων οι αποστασεις ειναι χαοτικες. Ευκολα θα δυσαρεστησουν χιλιους, και μαλιστα προσκαιρα (αφου σιγουρα με το που μπουν στη σχολη και παρελθει καποιος καιρος θα ξεθωριασει η ταλαιπωρια τους) προκειμενου να "εξευμενισουν" τους χιλιαδες θιασωτες προκηρυξεων φρουρων κλπ κλπ. Προσωπικα αυτο πιστευω, πως κρατανε το χαρτι της προκηρυξης στο συρταρι, για να το βγαλουν σε περιπτωση εθνικων εκλογων.
"Λαμογικος" ο τροπος σκεψης σου ΔΕΑ_2αμαλ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης