Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Επειδή όσο καιρό να μηλάμε για΄υτο το θέμα, άκρη δεν θα βγάλουμε, θα απαντήσω στην αρχική ερώτηση της Μαγδαλένας. Είμαι κάθετα αρνητικός στον γάμω των ομοφυλόφιλον.

DIV>Χωρίς να θέλω να προσβάλο κανέναν και επειδή είναι θέμα ιδεολογίας ελπίζω να μην χαρακτηριστό ρατσιστής.

Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Τους λογους σου ομως δεν τους ειπες.

MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Καταρχήν δεν έβαλλα καμιά παγίδα για να πέσω μέσα. Δεύτερον Μάλλον τα δικά σου επιχειρήματα καταρέουν και κατά τρίτον που ξέρουμε ότι αυτός Δεν την Εχει πέσει σε φαντάρο; Σο για το ποιος είναι σωστός ή λαθος αυτό ας το αφήσουμε να το κρίνουν οι υπόλοιποι και όχι εμείς για εμάς Εικόνα. Τέλος φοιτητής είμαι και όχι φαντάρος. Άρα δεν έχω διοικητη.

DIV>ΥΓ: Για τα επιχειρήματα μου ξαναδιαβάστε τα μηνύματα που έχω γράψει. Επιμένω αμετακίνητος στις ίδιες θέσεις.

DIV>

argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ούτε και΄συ τους δικούς για το παράδειγμα που σου έδωσα.

Α σου πω όμως ένα λόγο: Είμαι λάτρεις του νόμου της φυσικής που λέει ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Θα σου πω και έναν δεύτερο λόγο. Είμαι λάτρεις των κανονικών σχέσεων (άντρα και γυναίκας) για τον απλούστατο λόγο πως πρέπει να τεκνοποιούμε για την Διαιώνιση του ανθρώπου με φυσικό τρόπο.

Ίσος ο δεύτερος να είναι και ο αγαπημένος μου.
MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Πες τα. Ριχτα ετσιιιιιι Εικόνα
Μαγδαλένα

Ξερεις ποσα παιδια ειναι στα ορφανοτροφεια; Ια την διαιαωνηση του ειδους εγιναν μκ βασανιζονται; /P>
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τη ερώτηδη είναι αυτή τώρα;

Τη προσπαθής να μου πεις;

Αφτό που λές είναι αερολογία για το συγκεκριμένο θέμα.
Μαγδαλένα

Λες οτι πρεπει να τεκνοποιουμε για την διαιωνιση του ειδους. Κ σλεω κ π γινμεται αυτο τι καταφεραμε; Αναι ποσα παιδια στο ορφανοτροφειο. Δεν ειναι αερολογια αποροια υτων π ειπες ειναι.
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ας μην πω αερολογία. Ας πω ότι δεν είναι δηκαιολογία για να την παρούσα ερώτησή σου.

Δηλαδή για να μην έχουμε ορφανά (και που δεν είναι όλα από ατύχημα καπότας όπως λέγαμε παλαιότερα), θα πρέπει να πηδάει ο ένας τον άλλον και να χαϊδεύετε η μια με την άλλη; Τη άλλο θα ακούσο.

Όλα είναι μέσα στην ζωή αγαπητή μου.
Όπως υπάρχουν τα ορφανά, έτσι υπάρχουν και Οι ομοφυλόφιλοι Και το ξαναλέω δεν θέλω να προσβάλο κανέναν.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να τους δεχτούμε αλλά να μην μας καβαλήσουν κ όλας.

Σου απάντησα στην ερώτηση που έθεσαις στην αρχή και πειστεύω πως σε κάλυψα.
Μαγδαλένα

Σαφως δεν αντιλεγω. Αλλα αν υπαρχουν παιδια π λιμοκτονουν γιατι να μην αναλαβουν κ οι ομοφιλοφιλοι ευθυνες; Ιλω μονο για τα ορφανα κ για τα παιδια τριτου κοσμου.
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Όχι αγαπητή μου. Υπάρχουν περισσότερα άτεκνα ζυγάρια από του ομοφυλόφιλους που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά.

Το κακό είναι με τις κυβερνήσεις ανα τον κόσμο που δεν δίνουν εύκολα τα Παιδιά σε υγιείς οικογένειες.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από GenerX »

"Καταρχήν δεν έβαλλα καμιά παγίδα για να πέσω μέσα. Δεύτερον Μάλλον τα δικά σου επιχειρήματα καταρέουν και κατά τρίτον που ξέρουμε ότι αυτός Δεν την Εχει πέσει σε φαντάρο; Σο για το ποιος είναι σωστός ή λαθος αυτό ας το αφήσουμε να το κρίνουν οι υπόλοιποι και όχι εμείς για εμάς Εικόνα. Τέλος φοιτητής είμαι και όχι φαντάρος. Άρα δεν έχω διοικητη.

ΥΓ: Για τα επιχειρήματα μου ξαναδιαβάστε τα μηνύματα που έχω γράψει. Επιμένω αμετακίνητος στις ίδιες θέσεις.

" Καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Τι σημαίνει που ξέρουμε αν αυτός την έχει πέσει σε φαντάρο ; Αυθαίρετες σκέψεις μπορούν να κάνουν όλοι. Στοιχεία θέλουμε όμως. Δε νομίζω να σου άρεσε να λέγανε οτι την έπεσες σε φαντάρο και επειδή σε απέρριψε τα "έχεις πάρει", έτσι, αυθαίρετα. Ε;

Είσαι φοιτητής, κάνουμε λόγο για ομοφυλόφιλους στο στρατό και συ μου λες για μια αδερφή που στην έπεσε εξω σε ενα μπάρ.

Δηλαδή είσαι άσχετος με τη κουβέντα και το θέμα της.

Εδω μιλάμε για ομοφυλόφιλους στο στρατό. Στην έπεσε ο άλλος στο μπαρ. Δε μας ενδιαφέρει, δε μας αφορά, δε μας απασχολεί καθόλου και πιστεψέ με, μας αφήνει εντελώς αδιάφορους.

Η κουβέντα ξαναλέω, είναι για ομοφυλόφιλους και αν είναι ικανοί να υπηρετούν στο στρατό.

Δεν είσαι εσυ το θέμα της συζήτησης και αν πας τους ομοφυλόφιλους.

Διαβάζετε το θέμα πρώτα και ύστερα σχολιάζετε.

Μαγδαλένα

argeadas έγραψε:Όχι αγαπητή μου. Υπάρχουν περισσότερα άτεκνα ζυγάρια από του ομοφυλόφιλους που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά.

Το κακό είναι με τις κυβερνήσεις ανα τον κόσμο που δεν δίνουν εύκολα τα Παιδιά σε υγιείς οικογένειες.
εγω δεν ειδα κ πολλους να το κανουν αυτο. Κ αν υπαρχουν Δεν νομιζω να εχουν ολα την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουν, βαζω μεσα κ τους ομοφυλοφιλους σε αυτο. Μιλαω για συγκεκριμενες περιπτωσεις παντα.
MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Φίλε μου, ένα παράδειγμα έφερα. Ανέφερα και για τον ταγματάρχη της αεροπορίας στρατού... Εκείνο επιμελώς το υποβαθμίζεις. Δεύτερον άσε τα ειρωνικά στυλάκια διότι δεν ξέρω αν στο είπα αλλά έχεις μπλέξει με άνθρωπο μεγάλης υπομονής. Τρίτον, δόξα το θεό πέραν ενός αστυγματισμού 0,5 στο δεξί μάτι βλέπω μια χαρά και άρα έχω κατανοήσει πλήρως το θέμα. Αυτοί οι ανθρωποι δεν κάνουν για το στρατό και δεν μπορούν παιδιά Να μεγαλώσουν ανάμεσα τους όπως θα μεγάλωναν με μια φυσιολογική οικογένεια Πως να το κάνουμε δηλ; Από δω η μαμα μου ο Μίτσος και από δω ο πατέρας μου ο Μπάμπης"; Πορούν να είναι ισότιμοι με όλους τους άλλους αλλά στο στρατό όχι. Διότι μπορεί οι 8 στους 10 γκέυ να μην την πέσουν σε φαντάρο αλλά οι άλλοι 2 να τη πέσουν. Οπότε δεν μπορούμε να το διακινδυνέψουμε. Φαντάζεσαι έναν λοχία γκέυ να μισήσει έναν φαντάρο επειδή δεν ανταποκρίνεται και στη πρώτη ευκαιρία είναι επόμενο ς ενα μικρό παράπτωμα του φαντάρου να τον τημωρήσει και γενικώς να τον εκδικηθεί με τέτοιο τρόπο; Αι μην ξεχνάς ότι στο στρατό υπάρχουν όπλα. Δεν θέλει πολύ πάνω Πχ σε μια ασκηση... Να μην αντέξει αυτός που τραβάει τις άδικες τιμωρίες και να γίνει το κακό ή και ο γκέυ κάτι να κάνει... Αποκλείοντας τους από το στράτευμα εξαλείφονται τέτοιες πιθανότητες.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από GenerX »

Δηλαδή 8 στους 10 δε θα την πέσουν, αλλα θα τους απορρίψουμε για τους άλλους 2.

Κλασικός ρατσιστής με επιχείρημα - λόγω των 2 σκάρτων θα διώξω και τους 8 υπόλοιπους που δεν είναι σκάρτοι -, οπότε η κουβέντα δεν έχει νόημα.

Και ποιός σας είπε ρε μάγκες οτι θα λένε τον Μήτσο μαμά ; Έτσι θα λέγατε εσείς μάλλον, οπότε κρίνετε εξ ιδίων. Εμας όμως δε μας ενδιαφέρει πως θα λέγατε εσείς τον Μήτσο.

Εγω λεω οτι 2 γκέυ θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ενα παιδί, εφόσων ήθελαν να το κάνουν πραγματικά. Είμαι μέχρι στιγμής αντίθετος, αλλα αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Mirage να φύγουν όλοι οι άντρες απο τον στρατό ρε. Γιατί μπορεί οι 100000 να είναι φυσιολογικοί, αλλα οι 1000 να μην είναι, οπότε να μη το διακινδυνεύσουμε. Υπάρχουν και όπλα, οπότε δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό ε; ...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης