Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitrios »

dimitris mak έγραψε:Το 2011 η τελικη βαση που ξερω εγω γιατι περασε ο ξαδερφος μου επειδη μεχρι ενα μηνα μεσα στην σχολη κοβονταν ατομα, εφτασε στα 2150 μορια στον 2200 θεση νομιζω. Μιλαμε για την τελικη φυσικα, τωρα για την αρχικη υπαρχει αρχειο στο ιντερνετ.
Φίλε δεν νομιζω να ισχύει αυτο γιατι ειμαι στην θέση 1996 με 2180 μορια και δεν με ειδοποιησε κανείς για αθλήματα... Οποτε πιο πάνω θα ηταν η βάση...

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Οι ενστασεις σου/σας εχουν να κανουν με αποφασεις της ηγεσιας-χρησιμοποιειτε ομως την ενδεχομενη προκηρυξη φρουρων ως μοχλο πιεσης για να εκβιασετε καταστασεις. Δηλαδη χωνετε το μαχαιρι στο κοκαλο σε ολο το target group της προκηρυξης φρουρων για να επιταχυνετε κατι που νομοτελειακα θα γινει, και που γνωριζατε! Πως θα γινει ετεροχρονισμενα. Στην ηλικια σας αυτο λεγεται αφελεια. Σε οποιαδηποτε αλλη ηλικια λεγεται κακοηθεια. "Φυσικο λογικο νομιμο και αποδεκτο" ειναι ευρειες εννοιες με αχανη σημασιολογια, το φυσιολογικο για σενα δε σημαινει πως ειναι ουτε φυσιολογικο ουτε και αποδεκτο απο τους υπολοιπους. Η εννοια του δικαιου δεν ειναι οικουμενικη φιλε μου. Αυτοι που βαλαν φωτια στη μαρφιν φανταζομαι πιστευαν πως η επανασταση τους ηταν δικαιη-η εγκυος που καηκε μεσα δε ξερω αν πιστευε το ιδιο. Το δημοσιευμα που αναφερεσαι ηταν του βηματος, μετα του εθνους, μετα της εργασιας, και τωρα μετεκλογικα του ελευθερου τυπου. Το τι μελλει γενεσθαι δε το γνωριζω, αλλα συνηθως οι εξαγγελιες προκηρυξεων ετσι γινονται. Το οτι θα αλλαξει ο υπουργος, καταργει την αναγκη προσληψης φρουρων; Εφοσον οχι, δεν αρεται η αναγκαιοτητα προσληψης. Για να μη μακρυγορω φιλε μου, ειτε βγει ειτε δε βγει για μενα προσωπικα μικρο το κακο, μαθε ομως αφου θα γινεις ενστολος να μην σκεφτεσαι ωφελιμιστικα (ας μπω εγω στη σχολη και ας καει ο κοσμος) γιατι αυτος ο τροπος σκεψης δε κρυβεται ευκολα. Το θεμα αυτο αφορα τους φρουρους, οσοι ενοχλειστε απο την ενδεχομενη προκηρυξη, στη βραδυνη προσευχη προσθεστε το στα αιτηματα σας. Δε θα απαντησω σε παρομοιου τυπου μηνυματα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Κουράστηκα ρε στο θέμα για τη προκήρυξη των φρουρών να βλέπω μνματα του observer να λεει οτι δε θα βγει ή ότι δε πρέπει να βγεί γιατι αυτός έχει σειρά.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον ΔΕΑ_2αμαλ

Επίσης ρώτα τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που πάτε και κλαίγεστε επειδή μάθατε οτι θα βγει προκήρυξη για φρουρους, αν ήταν ψευδές οτι θα έβγαινε και αν το αίτημα μετατέθηκε για τα τέλη του καλοκαιριού (σου δίνω και πληροφορία). Να σου πουν οτι δεν ήταν άρθρο του βήματος, ούτε φήμες του σωματείου. Σε προκαλώ.

Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Οι ενστασεις σου/σας εχουν να κανουν με αποφασεις της ηγεσιας-χρησιμοποιειτε ομως την ενδεχομενη προκηρυξη φρουρων ως μοχλο πιεσης για να εκβιασετε καταστασεις. Δηλαδη χωνετε το μαχαιρι στο κοκαλο σε ολο το target group της προκηρυξης φρουρων για να επιταχυνετε κατι που νομοτελειακα θα γινει, και που γνωριζατε! Πως θα γινει ετεροχρονισμενα.1. Στην ηλικια σας αυτο λεγεται αφελεια. Σε οποιαδηποτε αλλη ηλικια λεγεται κακοηθεια. "Φυσικο λογικο νομιμο και αποδεκτο" ειναι ευρειες εννοιες με αχανη σημασιολογια, το φυσιολογικο για σενα δε σημαινει πως ειναι ουτε φυσιολογικο ουτε και αποδεκτο απο τους υπολοιπους. Η εννοια του δικαιου δεν ειναι οικουμενικη φιλε μου. Αυτοι που βαλαν φωτια στη μαρφιν φανταζομαι πιστευαν πως η επανασταση τους ηταν δικαιη-η εγκυος που καηκε μεσα δε ξερω αν πιστευε το ιδιο.2.Το δημοσιευμα που αναφερεσαι ηταν του εθνους, μετα της εργασιας, και τωρα μετεκλογικα του ελευθερου τυπου. Το τι μελλει γενεσθαι δε το γνωριζω, αλλα συνηθως οι εξαγγελιες προκηρυξεων ετσι γινονται. Το οτι θα αλλαξει ο υπουργος, καταργει την αναγκη προσληψης φρουρων; Εφοσον οχι, δεν αρετε η αναγκαιοτητα προσληψης.3 Για να μη μακρυγορω φιλε μου, ειτε βγει ειτε δε βγει για μενα προσωπικα μικρο το κακο, μαθε ομως αφου θα γινεις ενστολος να μην σκεφτεσαι ωφελιμιστικα (ας μπω εγω στη σχολη και ας καει ο κοσμος) γιατι αυτος ο τροπος σκεψης δε κρυβεται ευκολα. Το θεμα αυτο αφορα τους φρουρους, οσοι ενοχλειστε απο την ενδεχομενη προκηρυξη, στη βραδυνη προσευχη προσθεστε το στα αιτηματα σας. Δε θα απαντησω σε παρομοιου τυπου μηνυματα

1. Για τις ηλικιες των επιτυχοντων επειδη το λες και το ξαναλες, να σε ενημερωσω οτι η προκηρυξη των παραγωγικων σχολων Αφορα ατομα 18-25+ (να μην εχουν συμπηρωσει το 26 ετος), οπως και των ε. Φ 18-27+ (να μην εχουν συμπηρωσει το 28 ετος), το να θεωρεις οτι ολοι οι επιτυχοντες των παραγωγικων σχολων ειναι 18 ειναι σαν να θεωρεις οτι ολοι οι υποψηφιοι ε. Φ ειναι 19 η 20 (λογω στρατου δεν σου λεω 18), για αυτο μην μιλας τοσο απολυτα γιατι δεν ξερεις τι ηλικια τι γνωσεις τι πτυχια αν εχει παει στρατο η τι εμπειριες μπορει να εχει ο καθενας.

2. Το δημοσιευμα ειναι του ΒΗΜΑΤΟΣ οπως ειπα https://www.facebook.com/sefeaa/photos/a.210089612362206.47464.190205934350574/640573945980435/?type=1&theater

3. Αυτο το κανουν εσυ και το 90% των υποψηφιων ε. Φ που μπαινουν εδω μεσα. Οχι εγω. Μπερδευεσαι αρκετα. Εγω λεω εφοσον αρθει το παγωμα προσληψεων ενστολων στο προ. Πο. Λογω νεων οικονμικων συνθηκων, πρωτη κινηση ειναι να αποροφησεις τους ηδη επιτυχοντες και μετα να βγαλεις προκυρηξεις και για αλλους! Τωρα αν εσενα δεν σου φαινεται αντικειμενικα δικαιο και λογικο να τι να σου πω ρε φιλε.

Δεν θα μπω σε ενα γαιτανακι απαντησεων, απλα ηθελα να επισημανω κυριως τις 2 πρωτες ανακριβειες σου. Για τα υπολοιπα παραπεμπω στο αρχικο μηνυμα μου.

Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Τα ξερετε ολα δλδ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

salonika έγραψε:Θυμασαι πότε βγήκαν οι προηγούμενες greek army;

H πρώτη προκήρυξη βγήκε το 1999 (1000 άτομα) η δεύτερη το 2000 (1300 άτομα) και μετά πήρανε πάλι το 2007.

dimitris mak έγραψε:Το 2011 η τελικη βαση που ξερω εγω γιατι περασε ο ξαδερφος μου επειδη μεχρι ενα μηνα μεσα στην σχολη κοβονταν ατομα, εφτασε στα 2150 μορια στον 2200 θεση νομιζω. Μιλαμε για την τελικη φυσικα, τωρα για την αρχικη υπαρχει αρχειο στο ιντερνετ.

Tελευταία φόρα που διαβάζω εδώ μέσα για μόρια, στο φόρουμ υπάρχει θέμα για την προκήρυξη του 2011.

Eπιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί 2011
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Σας δίνω την εξής πληροφορία. Σήμερα συζητήθηκε στο υπουργείο το θέμα της πρόσληψης. Αυτο το οποίο ειπώθηκε είναι οτι μετα τον ανασχηματισμό προτεραιότητα είναι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για το θέμα της προκήρυξης.
Θελω και μπορώ !
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Μακαρι να ξυπνησουν επιτελους, δε ξερω και κατα ποσο θα μεινει σταθερος ο Δενδιας, ακουγεται οτι θα παει στο οικονομικων, εκει που τρωνε τα μεγαλα σκυλια
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Εσύ ΔΕΑ λοκ απο που το ακουσες; Οτι μιλησαν στο υπουργείο! Μακάρι! Να δουμε ποιος θα μπει στο υπουργείο τώρα!
Constantine
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Constantine »

Τουλάχιστον αν αλλάξει ηγεσία το υπουργείο, όλο και κάτι καινούργιο θα μάθουμε... Οψόμεθα
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Dea_Lok έγραψε:Σας δίνω την εξής πληροφορία. Σήμερα συζητήθηκε στο υπουργείο το θέμα της πρόσληψης. Αυτο το οποίο ειπώθηκε είναι οτι μετα τον ανασχηματισμό προτεραιότητα είναι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για το θέμα της προκήρυξης.
Είναι εντυπωσιακό πάντως το γεγονός ότι πάντα κάτι "προκύπτει" και αναβάλλουν την προκήρυξη... Μία το Πάσχα, μία οι εκλογές, μία οι ευρωεκλογές, μια ο ανασχηματισμός... Είμαι σίγουρος ότι και μετά τον ανασχηματισμό πάλι θα βρουν μια καινούρια δικαιολογία.

Γνώμη μου είναι ότι προκήρυξη ενδέχεται να βγει μόνο σε περίπτωση ΕΘΝΙΚΏΝ ΕΚΛΟΓΏΝ για ευνόητους λόγους...

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Παιδια δε θελω να γράψω παραπάνω πράματα γιατι υπάρχουν πολέμιοι της προκήρυξης των φρουρών στο φορουμ και δε θέλω να δημιουργηθεί κανένα θέμα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Λετε να ξαναμπει ο Χρυσοχοιδης; Θα παρει 1500 ατομα χχαχαχ
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Μακάρι να μπει ! Αλλά λογικά θα βγάλουν προς Αυγούστο!
g.i.a.n.n.i.s
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από g.i.a.n.n.i.s »

Ναι ρε γιατι αν μπει ο χρυσοχοιδης θα βγαζει καθε χρονο χαχαχα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 2 επισκέπτες