Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
youhou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από youhou »

Φιλε, εγω ειμαι επιτυχων του 2013, αλλα μου φαινεται παραλογο να μην θελουν τα υπολοιπα παιδια να βγαλουν προκηρυξη για τους ειδ. Φρουρους. Προσωπικα, θα χαιρομουν αν εβγαζε γιατι μονο τοτε θα υπηρχε περιπτωση να μπουμε και εμεις πριν το 2015.
Οσον αφορα αυτο που λες για την προσληψη ειδικων καθηκοντων, αν προσεξεις στο μεσοπροθεσμο προβλεπεται παγωμα των προσληψεων ενστολου προσωπικου. Γι αυτο και κανεις δεν διαμαρτυρυθηκε.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από dimitris mak »

Το θεμα προκηρυξης ειδικων φρουρων ειναι θεμα δενδια. Εσεις πιστευετε οτι αν ηταν ο χρυσοχοιδης υπουργος δεν θα ειχε βγει προκηρυξη τωρα; Εγω σας λεω οχι μια μονο. Επισης οι αστυφυλακες δεν εχουν καποια νομικη βαση για να κανουν ενσταση και να ακυροσουν την προκηρυξη. Και οπως ανοιξε η σχολη και βαλανε τους δημοτικους για εκπαιδευση ετσι θα γινει και με τους φρουρους και μην σας πω οτι θα πανε και στην ιδια σχολη. Υπομονη.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Μπορει φιλε μου να εισαι μεσα στη εξαιρεση εξαλλου παντου υπαρχουν και αυτες...

οι αλλοι αυτα λεγαν και δε τα βγαζουμε απο το μυαλο μας; ...

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

youhou έγραψε: Φιλε, εγω ειμαι επιτυχων του 2013, αλλα μου φαινεται παραλογο να μην θελουν τα υπολοιπα παιδια να βγαλουν προκηρυξη για τους ειδ. Φρουρους. Προσωπικα, θα χαιρομουν αν εβγαζε γιατι μονο τοτε θα υπηρχε περιπτωση να μπουμε και εμεις πριν το 2015. Οσον αφορα αυτο που λες για την προσληψη ειδικων καθηκοντων, αν προσεξεις στο μεσοπροθεσμο προβλεπεται παγωμα των προσληψεων ενστολου προσωπικου. Γι αυτο και κανεις δεν διαμαρτυρυθηκε.
Ναι αλλα απ'οσα εχω διαβασει οι ενστασεις των υπολοιπων παιδιων δεν εχουν να κανουν τοσο, με το κατα ποσο η προσληψη φρουρων ακολουθει τις επιταγες του μεσοπροθεσμου αλλα με την αντιπαραβολη φρουρων-αστυφυλακων, ποιος ειναι πιο αξιος, ποιος ειναι πιο μαχιμος, ποιον χρειαζεται πιο πολυ η υπηρεσια κλπ. Τελος παντων ολα αυτα δε χρειαζονται, ελπιζω να δικαιωθουν ολοι το συντομοτερο.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Μπραβο και παλι δεα2αμαλ μπραβο...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω δεν λεω ποιος ειναι μαχημος η οχι κλπ. Οι αστυφυλακες ειναι μονιμο προσωπικο. Οι φρουροι ειναι με συμβαση 5ετιας. Μην το ξεχνατε αυτο. Ολοι μαχημοι ειναι. Και αυτοι που ειναι στα γραφεια ειναι ακομα πιο μαχημοι. Αν το αρνηθητε δεν εχετε ιδεα τι γινεται στα γραφεια. Και επιτελους σταματηστετο ολο αυτο εχει καταντησει βλακεια. Υπομονη σας ξαναλεω.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Πριν το 2009 πως εμπαιναν οι φρουροι; Γιατι δε εχει πουθενα αναλυτικους πινακες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

AVgr έγραψε:Πριν το 2009 πως εμπαιναν οι φρουροι; Γιατι δε εχει πουθενα αναλυτικους πινακες...

Mε το ίδιο σύστημα μοριοδότησης.
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Παιδια η προκυριξη θα βγει και θα το δειτε. Μπορει να το αργησαν λιγο οκ. Αλλα και με το λιμενικο ετσι το αργουσαν να ομως που ειπαν Μαιο για Υπαξ. Και βγηκε το φεκ 26 ΜΑΙΟΥ οποτε. Υπομονη και ολα καλα θα πανεε.
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Οσον αφορά το λιμενικο εγώ επειδή πήρα μέρος στων αξιωματικών, έχω τελιώσει ενα ΑΕΙ, όταν δίναμε το τελευταίο μάθημα στα γραπτά είχα ρωτήσει τον ίδιο τον ναυαρχο τον αρχηγό για το πότε θα βγούνε οι υπόλοιπες και μου λέει σε κανα 20ήμερο... Δηλαδή Σεπτέμβρη. Και βγήκε Ιούνιο... Η καθυστέρηση υπάρχει παντού...
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

defacto αυτο; Γιατι δεν υπαρχουν πινακες επιτυχονρων πουθενα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

AVgr έγραψε:defacto αυτο; Γιατι δεν υπαρχουν πινακες επιτυχονρων πουθενα;

Ασχολούμαι με τις προκηρύξεις των Φρουρών απο το 2007, το γιατί δεν υπάρχουν πίνακες προσωπικά δεν με απασχολέι αλλά ούτε και εσένα θα έπρεπε, να συγκρίνεις τι; Τις βάσεις; Ούτε καν.
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Θυμασαι πότε βγήκαν οι προηγούμενες greek army;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το 2011 η τελικη βαση που ξερω εγω γιατι περασε ο ξαδερφος μου επειδη μεχρι ενα μηνα μεσα στην σχολη κοβονταν ατομα, εφτασε στα 2150 μορια στον 2200 θεση νομιζω. Μιλαμε για την τελικη φυσικα, τωρα για την αρχικη υπαρχει αρχειο στο ιντερνετ.
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:
youhou έγραψε: Φιλε, εγω ειμαι επιτυχων του 2013, αλλα μου φαινεται παραλογο να μην θελουν τα υπολοιπα παιδια να βγαλουν προκηρυξη για τους ειδ. Φρουρους. Προσωπικα, θα χαιρομουν αν εβγαζε γιατι μονο τοτε θα υπηρχε περιπτωση να μπουμε και εμεις πριν το 2015. Οσον αφορα αυτο που λες για την προσληψη ειδικων καθηκοντων, αν προσεξεις στο μεσοπροθεσμο προβλεπεται παγωμα των προσληψεων ενστολου προσωπικου. Γι αυτο και κανεις δεν διαμαρτυρυθηκε.
Ναι αλλα απ'οσα εχω διαβασει οι ενστασεις των υπολοιπων παιδιων δεν εχουν να κανουν τοσο, με το κατα ποσο η προσληψη φρουρων ακολουθει τις επιταγες του μεσοπροθεσμου αλλα με την αντιπαραβολη φρουρων-αστυφυλακων, ποιος ειναι πιο αξιος, ποιος ειναι πιο μαχιμος, ποιον χρειαζεται πιο πολυ η υπηρεσια κλπ. Τελος παντων ολα αυτα δε χρειαζονται, ελπιζω να δικαιωθουν ολοι το συντομοτερο.

Αυτα φιλε ειναι οντως βλακειες και ατοπα και εχεις δικιο. Καμια δουλεια ουτε γνωση δεν εχει κανεις επιτυχοντας να κρινει τι και πως. Ποτε δεν το εκανα προσωπικα.

Ομως το οτι εφοσον καποιος πετυχε το 2013 και του λενε οτι θα μπεις το 2015 λογω οτι στο για τα ετη 2013+2104 δεν θα γινουν προσληψεις ενστολου προσωπικου στο υπουργειο αυτο, οταν αυτος ο καποιος αντιδραει στην φημη για προσληψη ε. Φ εντος 2014 λεγοντας να αποροφηθουν πρωτα (δηλαδη τον σεπτεμβρη με την εναρξη του ακαδημαικου ετους) οι επιτυχοντες και μετα να προχωρησει σε προκηρυξη ε. Φ και 500 και 1000 και 100.000 ατομων ειναι απολυτως φυσικο, λογικο, νομιμο, δικαιο και αποδεκτο.

Και αντιστροφα κατακριτεο, εγωιστικο και πολλα αλλα καποιος που περιμενει να βγει για ε. Φ να λεει "στα @@ μου για τους αστυφυλακες ας μπω εγω και δεν με νοιαζει ο αλλος που περιμενει απο το 2013" επικαλουμενος Ψευδη, γελοια και φαντασιοπληκτα επιχειρηματα οπως το "η συμφωνια λεει για μονιμους" η το "οι ε. Φ δεν ειναι προσληψη επειδη ειναι 5ετης".

Υ. Γ Η πηγη της φημης αυτης που ταλαιπωρει αρκετο κοσμο εδω και μισο χρονο ηταν ενα δημοσιευμα του Βηματος, το οποιο επικαλεστηκε και μετα το σωματειο των φρουρων, το οποιο ανεγραφε "Την ίδια ώρα έπειτα από αποφάσεις του υπουργού κ. Νίκου Δένδια, στην ΕΛ. ΑΣ. Προσλαμβάνονται εκτάκτως 500 ειδικοί φρουροί που θα αναλάβουν τη φρούρηση κυρίως δικαστικών κτιρίων ενώ προωθείται η αγορά μέσω και της Κοινωνίας της Πληροφορίας, συστήματος αξίας οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για τη σταδιακή ηλεκτρονική καταχώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων όλων των ελλήνων πολιτών αλλά και αλλοδαπών που εισέρχονται στη χώρα μας

Υ. Γ.2Μετα απο μισο χρονο αυτες οι "εκτακτες" αποφασεις του υπουργου κ.Νικου Δενδια ακομα δεν εχουν πραγματοποιηθει. Εφοσον μιλαμε για αποφασεις δικες του Με την διαφαινομενη αποχωρηση του απο υπουργος δεν παυει αυτοματως να υπαρχει και περιπτωση υλοποιησης τους;Εικόνα

Υ. Γ.3 Ας ελπισουμε ο νεος υπουργος αφουγκραζομενος τις απιστευτες αναγκες σε εμψυχο υλικο που εχει η ελ. Ας ειδικα μετα την τελευταια 4ετια χιλιαδων συνταξιοδοτησεων και ελαχιστων προσληψεων να προχωρησει στην αμεση αποροφηση των 580 επιτυχοντων του 2013, ισως και με παραπανω ατομα απο τους φετινους γιατι 580 ατομα ειναι πολυ μικρη σειρα για να καλυψει τις αναγκες, και στην συνεχεια και στην εκδοση προκηρυξης 500, ισως και παραπανω ε. Φ, μετα απο 3 χρονια μηδενικης ενισχυσης του τομεα αυτου της ελ. Ας.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης