Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Μπορείς να το πεις δεγουσταρισμό αγαπητή μου. Σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα και έχω φίλο ομοφιλόφιλο, αλλά.

Πολλά τα οικονομικά παιγχνίδια και εδώ.

Τη θα γίνει αν βγούμε καμιά 1000άδα άντρες και πούμε ότι θέλουμε να έχουμε 10 και 15 γυναίκες για συζύγους;

Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

δεν νομιζω στην Ελλαδα να δεχονται οι γυναικες κατι τετοιο... Αλλα αν κ οι αντρες δεν εχουν αξιοπρεπεια ας το κανουν, κ ας μαζευτουν... Οικονομικα παιχνιδια;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Απο τη μια σε συγκλονιζει καθε ανδρας να εχει απο 10 γυναικες και λες οτι δεν θα το δεχομασταν στη Ελλάδα και απο την άλλη συμφωνειςς με τίς διεστραμένες σκεψεις των ομοφιλοφιλων;
Μαγδαλένα

Μα δεν υπαρχει καν συγκριση σε αυτο... Το ενα αφορα κυριως ορμονες κ το αλλο αφορα την μαλ... α του καθε ενα. Δεν συγκρινονται... Οι σεξουαλικες προτιμησεις δεν εχουν να κανουν με την αξιοπρεπεια. Ομως το αλλο εχει να κανει κ με την αξιοπρεπεια τ αντρα κ με την αξιοπρεπεια της καθε γυναικας.Peykakias εσυ θα το δεχοσουν να ειχες τν συντροφο σ Κ εκεινη αλλους δεκα;
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μαγδαλένα έγραψε:Μα δεν υπαρχει καν συγκριση σε αυτο... Το ενα αφορα κυριως ορμονες κ το αλλο αφορα την μαλ... α του καθε ενα. Δεν συγκρινονται... Οι σεξουαλικες προτιμησεις δεν εχουν να κανουν με την αξιοπρεπεια. Ομως το αλλο εχει να κανει κ με την αξιοπρεπεια τ αντρα κ με την αξιοπρεπεια της καθε γυναικας.Peykakias εσυ θα το δεχοσουν να ειχες τν συντροφο σ Κ εκεινη αλλους δεκα;
Εδώ νομίζω ότι μας συμφέρει το δηκαιολογούμε και ότι δεν μας συμφέρει ή απλά δεν το θέλουμε δεν το δηκαιολογούμε.

Αν γίνει όμως κάτι τέτοι με τα χίλια άτομα πειστεύω πως θα είσαι και ΄συ μια από αυτούς που θα είναι κατά ευτών των ανδρών.

Οπότε και΄συ θα γίνεις ρατσίστρια.

argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μαγδαλένα έγραψε: δεν νομιζω στην Ελλαδα να δεχονται οι γυναικες κατι τετοιο... Αλλα αν κ οι αντρες δεν εχουν αξιοπρεπεια ας το κανουν, κ ας μαζευτουν... Οικονομικα παιχνιδια;

Και βέβεα οικονομικά παιχνίδια.

Δεν ξέρεις ότι όταν δημιουργείς μια οργάνωση ή ένα σωματίω πέρνεις επιδότηση;

Μαγδαλένα

argeadas έγραψε:
Μαγδαλένα έγραψε:Μα δεν υπαρχει καν συγκριση σε αυτο... Το ενα αφορα κυριως ορμονες κ το αλλο αφορα την μαλ... α του καθε ενα. Δεν συγκρινονται... Οι σεξουαλικες προτιμησεις δεν εχουν να κανουν με την αξιοπρεπεια. Ομως το αλλο εχει να κανει κ με την αξιοπρεπεια τ αντρα κ με την αξιοπρεπεια της καθε γυναικας.Peykakias εσυ θα το δεχοσουν να ειχες τν συντροφο σ Κ εκεινη αλλους δεκα;
Εδώ νομίζω ότι μας συμφέρει το δηκαιολογούμε και ότι δεν μας συμφέρει ή απλά δεν το θέλουμε δεν το δηκαιολογούμε.

Αν γίνει όμως κάτι τέτοι με τα χίλια άτομα πειστεύω πως θα είσαι και ΄συ μια από αυτούς που θα είναι κατά ευτών των ανδρών.

Οπότε και΄συ θα γίνεις ρατσίστρια.

μα πες μ εσυ πως το δικαιολογεις... δεν υπαρχουν συμφεροντα απο μερους μου... Χαλαρωσε λιγο, συζητηση κανουμε... Αν γινει τετοια ομαδα θα ειμαι κατα λογω ιδεολογιας αλλα δεν θα καθομαι να τους βριζω κ να λεω μλκς κατα αυτων... απλα εγω δεν θα μπορουσα ποτε να ημουν μερος μιας τετοιας ομαδας...
Μαγδαλένα

argeadas έγραψε:
Μαγδαλένα έγραψε: δεν νομιζω στην Ελλαδα να δεχονται οι γυναικες κατι τετοιο... Αλλα αν κ οι αντρες δεν εχουν αξιοπρεπεια ας το κανουν, κ ας μαζευτουν... Οικονομικα παιχνιδια;

Και βέβεα οικονομικά παιχνίδια.

Δεν ξέρεις ότι όταν δημιουργείς μια οργάνωση ή ένα σωματίω πέρνεις επιδότηση;

οχι δεν το ξερα... Σιγα τα οικονομικα συμφεροντα... Ποσα λεφτα θα παιρναν;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από GenerX »

Εγω λεω να τους εκτελέσουμε όλους τους προκλητικούς ομοφυλόφιλους. Και να κόψουμε και τα χεράκια του κάθε "άντρακλα" εδω μέσα μετά όμως, καθώς θα τη βρίσκει στο ίντερνετ με κάνα βιντεάκι απο λεσβίες. (για τη μαλ+κια καλές είναι έτσι; Ε κλασικά, οτι μας συμφέρει. Κλασικός Έλληνας "Άντρακλας" που δε σηκώνει πολλά πολλά)

Αυτός ο φόβος για τους ομοφυλόφιλους εξηγείται. Υποσυνείδητος είναι. Σιχαίνεσαι κάτι το οποίο υπάρχει η δυνατότητα να γίνεις, επειδή είναι μόνο και μόνο κατακριτέο απο την κοινή γνώμη, η... Κάνεις οτι το σιχαίνεσαι :)

Διαφορετικοί είναι απο εσάς στο κρεβάτι. Στο στρατό, ίσως να είναι και πολύ καλλίτεροι απο εσάς. Διότι, οι τύποι έχουν συμφιλιωθεί με αυτό που είναι, δεν ντρέπονται και το παίρνουν στα σοβαρά. Όταν παίρνεις στα σοβαρά αυτό το κομμάτι του εαυτού σου, λειτουργείς σοβαρά παντού. Ιδίως όταν είσαι "παράξενος" είτε σε ερωτικές σχέσεις, είτε σε οτιδήποτε άλλο, ξένο προς εμάς.

Απορώ όμως... Γιατί τους φοβάστε τόσο πολύ;

Ακου εκεί να μη μπαίνουν στο στρατό. Μπα; Ποιός θα θέσει τα κριτήρια, έτσι, για να καταλάβω.

Μήπως να κάναμε μια μέτρηση τεστοστερόνης και αυτός με τους μεγαλύτερους δείκτες να είναι ο Α male; ...

2009 και αρκετοί ζουν στο μεσαίωνα.

Μαγδαλένα

Σε πολλα συμφωνω μαζι σου Genex...
MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Ο στρατός είναι για τους άντρες φίλε μου. Πως να το κάνουμε δηλ. Εγώ δεν είπα... Διακαιώματα να έχουνε, είναι προσωπική επιλογή τους, φυσικά και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και να συνεχίσουν να νιώθουν. Είναι αναφέρετο δημοκρατικό τους δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν με τον άνθρωπο τους αλλά όχι να μου πουν κιόλας προκλητικά ότι είναι και εντελώς φυσιολογικοί και μπορούν να έχουν και παιδιά! Ε όχι. Ε όχι! Έχουν μία σεξουαλική ιδιαιτερότητα η οποία είναι σεβαστή. Πως να το κάνουμε δηλ; Ο φυσιολογικό είναι να πηγαίνει άντρας με γυναίκα, να ενώνονται ς ένα σώμα μια ψυχή και να Κάνουν κουτσούβελα που μπουσουλάνε και τα κάνουν πάνω τους. Και ανατομικά να το πάρεις δηλ. Ε σκέψου λίγο. Δεν χρειάζεται να ναι κανείς γιατρός. Κανένας δεν δικαιούται να βρίζει ομοφυλόφιλο γι αυτό που είναι, κανένας να μην τον χτυπάει, κανένας να μην τον βάζει στο κοινωνικό περιθώριο, κανένας να μην τον ειρωνεύεται αλλά στρατό και παιδιά για ομοφυλόφιλο όχι! ΠΟΎ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΎΝΤΑΙ ΌΧΙ!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Για παιδιά θέλει τεράστια συζήτηση το ολο θέμα και απο ειδικούς, οι οποίοι δεν είμαστε.DIV>Για στρατό, διαφωνώ. Ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει οτι ενας γκέυ πυροβολάει χειρότερα απο εναν που γουστάρει λεσβίες στο κρεβάτι του, μόνο και μόνο λόγω του κώλου του ενος και του άλλου;

DIV>

DIV>Φοβάστε μη σας την πέσουν μήπως; Πείτε τους οτι γουστάρετε γυναίκες. Δε θα επιμείνουν. Εκτός αν δίνετε δικαιώματα ;)

MIRAGE

Δημοσίευση από MIRAGE »

Φίλε μου. Δεν είναι οι πολυβολητές μόνο στο στρατό. Τώρα όταν δείχνει ο Τριανταφυλλόπουλος ταγματάρχη με κόκκινο στρινγκ σε φωτογραφία σε site ομοφυλόφιλων νομίζω ότι τα σχόλια δεν χρειάζονται. Δεν μπορεί ένας γκέυ να ρεζιλεύει το στράτευμα. Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος ταγματάρχης ήταν μέλος της επιτροπής ερευνών της Πτώσης του Chinook Με τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας! Είναι δυνατόν αυτό το ανεύθυνο άτομο που βγαίνει φωτογραφία όπως βγήκε να ειναι ένα υπεύθυνο άτομο για έρευνες; Ον κυβερνάει το πάθος του! Είναι μη αξιόπιστος για το στράτευμα. Δεν λέω. Να ήταν η κόρη του. Ε να κάναμε και κονέ μαζί της Εικόνα Εικόνα . Όσο για το άλλο μην νομίζεις. Δεν χρειάζεται να δώσεις δικαίωμα για να στη πέσει γκέυ. Εμένα μου την είχε Πέσει στη καφετέρια. Με κοίταζε κάπως και η κοπέλα μου Γελούσε και μου έλεγε "Θα σε κλέψουνε! ". φαντάζεσαι τώρα να στη πέφτει γκέυ ταγματάρχης; /P>
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Mirage ποιό στράτευμα ρεζίλεψε ακριβώς; Τον εαυτό του ρεζίλεψε η μάλλον τον ρεζίλεψε ο Τριανταφυλλό. Όποιος ρεζιλεύεται απο πράξεις τρίτων, είναι αυτός άξιος χλευασμού.

Ας είναι επαγγελματίας ο άλλος και ας είναι και κτηνοβάτης στη προσωπική του ζωή. Ανίκανο δε γουστάρω εγω για διοικητή μου όταν και αν γίνει θερμό επεισόδιο κι ας έχει και ενα @ παραπάνω. Αυτός που έδειξε ο Τριανταφυλλόπουλος. Έπεσες μόνος σου σε παγίδα σου. Τον άνθρωπο αυτό, ο Τριανταφυλλόπουλος δε τον έβγαλε επειδή την είχε πέσει σε φαντάρο (αυτό που φοβάστε, ΕΛΕΟΣ). Τον έβγαλε στη δημοσιότητα για άλλο λόγο. Καταρρέουν έτσι, τόσο εύκολα τα επιχειρηματά σας.

Ο άνθρωπος αυτός, έμπαινε σε gay chat και δεν είχε κάμερες στους θαλάμους των φαντάρων.

Ε ρε τι γέλιο θα έχει. Επειδή έχει ανοίξει θέμα με τις κάμερες σε άλλο τόπικ. Να αποκαλυφθεί οτι αυτός που κοιτάει τις κάμερες, είναι ομοφυλόφιλος. Αχααχαχαχαχα

ΥΓ. Εδω κάνουμε λόγο για στρατιωτικούς και φαντάρους.

Δε νομίζω αυτός που στην έπεσε στην καφετέρια να ήταν διοικητής σου. Αλλα και να ήταν ακόμη, στο ακραίο αυτό σενάριο, πάλι το έκανε εκτός στρατοπέδου.

Αρα, χάνει κάπου το επιχειρημά σας. Μπάζει για την ακρίβεια.DIV>DIV>

ΥΓ2. Απο το πολύ αντριλίκι στο στρατό εως τώρα, είδαμε πόσο μπροστά έχει πάει και χωρίς ομοφυλόφιλους χαχαχα.

Γιατι είμαι σίγουρος, οτι με ομοφυλόφιλους και γυναίκες στο στρατό, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα; Οχι, αυτο είναι το άλλο άκρο.

Γεγονός είναι οτι επαγγελματίες μπορούν να είναι και γυναίκες και άντρες και ομοφυλόφιλοι. Αν γουστάρεις κάτι, το κάνεις καλά. Αν δε το γουστάρεις, δε το κάνεις.
Μαγδαλένα

Σωστος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης