Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Ρε toro μην πέφτεις και εσύ... Ήσουν ο μόνος που μου ανέβαζες τ ηθικό... Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

salonika έγραψε:Ρε toro μην πέφτεις και εσύ... Ήσουν ο μόνος που μου ανέβαζες τ ηθικό... Εικόνα
Φιλε σαλονικα εχει παρα γινει λιγο το κακο 3 μηνες ειμαστε στην αναμονη! προκηρυξη ειναι τι αλλο θελουν για να βγει; απο τωρα και μετα γινεται κοροιδια το ολο θεμα!

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Sakis έγραψε:Καλα ρε εσείς υπαρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν οτι θα βγει πριν τις εκλογές; Έλεος ρε μάγκες... Δεν φταίτε εσείς οι κολοφυλλαδες φταίνε που σας παίρνουν τα μυαλά.

γιατι ρε φιλε αμα δε βγει προεκλογικα ποτε θα βγει;

GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR_marines »

Απο εφημερίδα πηγάζει αυτο συν απο κάποιες πληροφορίες που εχω από ενα πολιτικό γραφείο. οσοι ειναι απαισιόδοξοι ελπιζω να διαψευστούν.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ωραια.. υπομονη λοιπον και ειδωμεν..
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

toro το 2008 περιμέναν την προκήρυξη 7 μήνες από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκε... Και τώρα είχαμε αναδιάρθρωση, κρίσεις εκλογές πάσχα... Δεν μου φαίνεται παράλογη η καθυστέρηση. Επίσης όλες οι προκηρύξεις των φρουρών έχουν βγεί Αύγουστο...
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

toro έγραψε:
salonika έγραψε:Ρε toro μην πέφτεις και εσύ... Ήσουν ο μόνος που μου ανέβαζες τ ηθικό... Εικόνα
Φιλε σαλονικα εχει παρα γινει λιγο το κακο 3 μηνες ειμαστε στην αναμονη! Προκηρυξη ειναι τι αλλο θελουν για να βγει; Απο τωρα και μετα γινεται κοροιδια το ολο θεμα!

Φιλε μου μη νομιζεις πως ειναι σκανδαλωδης η τριμηνη καθυστερηση, ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με προσληψεις. Εξαλλου στο Ελλαδισταν ειμαστε ετσι; Το συντομοτερο, το βελτιστο γιατι καποιοι ειναι και αγκαλια με το ηλικιακο οριο
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GR_marines »

Θα συμφωνήσω παιδιά! Το γοργον κ χαρην εχει που λενε... μια τρίμηνη καθυστέρηση όπως προειπατε είναι δεδομένη. ευτυχώς δεν υφίσταται κόλλημα εκλογών... κ ισως την βγάλουν πριν για να τσιμπήσουν ψήφους. τωρα υπαρχει μια πιθανότητα να εχω νέα αυριο μεθαύριο απο υψηλόβαθμο. αν εχω κατι νεότερο θα ενημερώσω. κ εντελώς ενημερωτικά,313 σειρά ειμαι ΔΕΑ ΕΔ. απο το 12 περιμενω. κ δν πρόλαβα του 2011 για 2 μήνες. οποτε εχω ψαχτεί αρκετά κ δε γράφω άκυρα πράγματα... αυτο.. για τους δύσπιστους!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

salonika έγραψε:toro το 2008 περιμέναν την προκήρυξη 7 μήνες από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκε... Και τώρα είχαμε αναδιάρθρωση, κρίσεις εκλογές πάσχα... Δεν μου φαίνεται παράλογη η καθυστέρηση. Επίσης όλες οι προκηρύξεις των φρουρών έχουν βγεί Αύγουστο...

Συμφωνω σε ολα φιλε εκτος απο το τελευταιο.. δεν υπαρχει συγκεκριμενη περιοδος για την προκηρυξη! αν δεις απο πιο παλια εχουν βγει κατα την διαρκεια ολου του χρονου!

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

[Quote] Συνολικά 5.000 προσλήψεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα από δημόσιους φορείς και οργανισμούς, χωρίς πάντως προς το παρόν να γίνεται λόγος ή αναφορά στις αναμενόμενες (;) προσλήψεις των 500 ειδικών φρουρών που παρότι αναγγέλθηκαν, έχουν

απ' ότι φαίνεται παγώσει.

Οι 3.912 θα είναι εποχικοί και 1.320 μόνιμοι υπάλληλοι, ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν στη ΔΕΗ, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στη ΔΕΗ ήδη βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης η πρόσληψη 600 ατόμων ως μόνιμου προσωπικού, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προκηρυχθούν άλλες 3.012 θέσεις εποχικού προσωπικού. Εξ αυτών,2.315 αφορούν συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας, ενώ 697 θέσεις θα καλυφθούν με συμβάσεις 60 ημερομισθίων για ανειδίκευτους εργάτες.

Στην πρόσληψη 900 εποχικών υπαλλήλων προχωρεί και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της εκτέλεσης του προγράμματος δακοκτονίας 2014.

Από το υπουργείο Μεταφορών αναμένεται να διεξαχθούν τρεις διαγωνισμοί για την κάλυψη 720 μόνιμων θέσεων σε ΟΣΥ, μετρό και ΥΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 450 οδηγών λεωφορείων και τεχνιτών στις οδικές συγκοινωνίες,200 ηλεκτροδηγών και υπαλλήλων εισιτηρίων στο μετρό και 70 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην ΥΠΑ.

πηγή bloko.gr

Προς το παρόν, " πίσω Γιάννη τα καράβια"

Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ναι ομως αυτο το αθρο λεει οτι προς το παρον εχουν παγωσει... Και το λεει το ιντερνετ... Δεν σημαινει οτι επειδη εγραψε αυτο Τωρα θα πεσει ακυρο... Γιατι πολυ λενε οτι θα βγει. Πρεπει να περιμενουμε μεχρι τις αρχες μαιου και βλεπουμε... Μην ακουτε το οτιδηποτε.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Dea_Lok έγραψε: [Quote] Συνολικά 5.000 προσλήψεις θα γίνουν το επόμενο διάστημα από δημόσιους φορείς και οργανισμούς, χωρίς πάντως προς το παρόν να γίνεται λόγος ή αναφορά στις αναμενόμενες (;) προσλήψεις των 500 ειδικών φρουρών που παρότι αναγγέλθηκαν, έχουν

απ' ότι φαίνεται παγώσει.Οι 3.912 θα είναι εποχικοί και 1.320 μόνιμοι υπάλληλοι, ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν στη ΔΕΗ, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Στη ΔΕΗ ήδη βρίσκεται στο στάδιο της έγκρισης η πρόσληψη 600 ατόμων ως μόνιμου προσωπικού, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προκηρυχθούν άλλες 3.012 θέσεις εποχικού προσωπικού. Εξ αυτών,2.315 αφορούν συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας, ενώ 697 θέσεις θα καλυφθούν με συμβάσεις 60 ημερομισθίων για ανειδίκευτους εργάτες. Στην πρόσληψη 900 εποχικών υπαλλήλων προχωρεί και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της εκτέλεσης του προγράμματος δακοκτονίας 2014. Από το υπουργείο Μεταφορών αναμένεται να διεξαχθούν τρεις διαγωνισμοί για την κάλυψη 720 μόνιμων θέσεων σε ΟΣΥ, μετρό και ΥΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 450 οδηγών λεωφορείων και τεχνιτών στις οδικές συγκοινωνίες,200 ηλεκτροδηγών και υπαλλήλων εισιτηρίων στο μετρό και 70 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην ΥΠΑ.

πηγή bloko.gr

Προς το παρόν, " πίσω Γιάννη τα καράβια"

Γεγονος. Δε στεκομαι πολυ ομως γιατι ο αρθογραφος ξανανακαλυπτει τον τροχο, απλως προσεξε τη νηνεμια που προσεξαμε και οι υπολοιποι να υπαρχει γυρω απ το θεμα και εικαζει πως "έχουν απ' ότι φαίνεται παγώσει". Το κλασικο, υπομονη.
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Παιδια μεχρι να βγει θα μας βγει η πιστη. Να εχουμε υπομονη και θα δουμε αυτες τισς ημερες. Εσεις τι λετε ! Θα εχουμε εκλογες και δεν θα βφαλουν τιποτα; Θα δειτε πως μαζι με το λιμενικο θα βγει και αυτο για να βαλουν τα δικα τους παιδια και γενικα να φανουν οτι λειτουργει τι συστημα... Αν δεν γινει αυτο δεν θα παρουν τιποτα στις εκλογες... Και επισης εχει υπογραφει στα υπουργεια οπως μου εχουν πει και αναμενεται. Το πολυ πολτυ αντε και μεσα στο καλοκαιρι αν δεν βγει τωρα... Δεν ειναι τυχαιο πως εχουν τρεναρει και τους λιμενοφυλακες για να τους βγαλουν ολα μαζι... Ξερουν αυτοι !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ειναι νουμερα ολοι τους πολυ κοροιδια..
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από sakalom »

Τορο αργήσες λιγο αλλα το επιαςες το νόημα. Για τα καλα.. εσυ zoupi συνεχίζεις αδιορθωτος...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες