Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Dea_Lok έγραψε:
Cobra88 έγραψε:
salonika έγραψε:Οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα...
Ετσι θελω να πιστευω...

Και οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου, πριν λιγες μερες συναντηθηκα απο κοντα με καποιον απ το ΣΕΦΕΑΑ και μου ειπε οτι εχει ψηφιστει ηδη η αυξηση οργανικων θεσεων κατα 500 ατομα και η προκηρυξη βρισκετα στο Λογιστηριο του κρατους για ευρεση κονδυλιων. Ο ιδιος ηταν πολυ αισιοδοξος οτι μεχρι το Πασχα, οχι μονο θα εχει βγει η προκηρυξη αλλα θα εχει γινει ηδη η επιλογη των νεων Ειδικων Φρουρων!

Οτι λένε οι εφημερίδες ακριβώς. Είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία αυτουνού που τα είπε ; Ή αναμασάει κ αυτός αυτα που γράφουν οι εφημερίδες ;
Μακαρι να ισχυει γιατι απο αξιοπιστους, καηκαμε. Αυτο που δε ξερω ειναι αν η προσληψη θεωρειται γενομενη απο τη στιγμη που θα εκδοθει η προκηρυξη, ή απο τη στιγμη που περαιωνουν τον κυκλο εκπαιδευσεως οι επιτυχοντες;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ρε ξυπνατε.. για τους ενστολους δεν υπαρχει παγωμα.. ποιος τα λεει αυτα; ειναι ειδικη κατηγορια οπως γιατροι κλπ κλπ.. μονο για τους δημους ισχυει το παγωμα.
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

Cobra88 έγραψε:
salonika έγραψε:Πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο παιδιά να ρωτήσει τι και πως τελικά και μου είπαν ότι η προκήρυξη θα βγεί τώρα πριν το πάσχα ή σε 2 μήνες, δεν μπορούν να μου το πουν με βεβαιότητα γιατί δεν έχουν ακόμα κάτι επίσημο ακόμα στα χέρια τους και αυτό γιατί δεν διευκρινηστεί αυτό με το πάγωμα προσλήψεων ακόμα... Πολύ θετικό για μένα γιατί όταν πήρα τους ίδιους αρχές φλεβάρη μου είπαν ότι αυτά είναι φήμες απο εφημερίδες και δεν είχαν τίποτα στα χέρια του για κάποια προκύρηξη... Θα δούμε... Πάρτε και εσείς τηλέφωνο παιδιά και αν σας πουν κάτι εξτρά πείτε το και σε μας...
Εμενα απ το ΣΕΦΕΑΑ μου ειπαν οτι το παγωμα ισχυει απο τις 18 Απριλιου (1 μηνα πριν δηλαδη) και οτι η προκηρυξη κατα πασα πιθανοτητα θα βγει πριν το Πασχα...

Δηλαδη πλεον εγκαταλειπεται το σεναριο-δουλεμα του Εθνους για δημοσιευση προκυρηξης μεσα στον μαρτη που πολλοι εδω μεσα το υποστηριζαν μετα μανιας.

Ας παμε στο νεο σεναριο λοιπον πως ο νομος εν ισχυ για διμηνο παγωμα δεν ισχυει και υπαρχει περιθωριο μεχρι 18 απριλιου.

18 απριλιου ειναι Μ. Παρασκευη. Προφανως και δεν βγαινει προκυρηξη την Μ. Εβδομαδα οπως επισης και την αμεσως προηγουμενη της με τις αιτησεις να γινονται μεσα στην Μ. Εβδομαδα.

Οποτε κατα το νεο σεναριο καταλητκικη ημερομηνια ειναι η Παρασκευη 5 Απριλιου.

Αν και η δικαιολογια του παγωματος ειναι πολυ βολικη ωστε να επιτευχθει ο απωτερος σκοπος της φημολογιας των 2 τελευταιων μηνων (για λιμενικο, αστυνομια, στρατο πυροσβεστικη και πολλα αλλα), οποτε το πιθανοτερο αυτη θα πλασαριστει απο καποιους στα μεσα απριλη ως μια ακομη δικαιολογια για την "σταστιμοτητα", με την υποσχεση για εξελιξεις Απο το καλοκαιρι.

Ε ρε (προεκλογικο) δουλεμα που πεφτει 2 μηνες τωρα.

Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

1. Το παρόν καφάλαιο που αναφέρει το άρθρο 14 είναι το Γ' που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες εξαιρούνται από τις διατάξεις μόνο του κεφαλαίου Γ' (τρόπος πρόσληψης). Το άρθρο 28 που αναφέρει το πάγωμα είναι στο κεφάλαιο Ε' από το οποίο δεν εξαιρούνται οι συγκεκριμένες κατηγορίες.

2. Για τις δημοτικές ισχύει το άρθρο 18 του νόμου 3870 / 2010 που παραπέμπει και στον 2190 / 1994 αλλά το διάστημα απαγόρευσης που αναφέρει είναι δύο μήνες πριν!

Οπότε το πάγωμα ισχύει για Ε. Φ.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Να και επισημα απο Απο το bloko.gr οτι ο τιτλος "δεν κανουμε προσληψεις... Αλλα αυξανουμε τις οργανικες θεσεις" ητανε ΕΙΡΩΝΙΑ προς τον Δενδια. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/anagnwsths-mas-epikrinei-gia-diakwmwdhsh-twn-metathesewn-twn-froyrwn-h-apanthsh-toy-blokogr-gia-metatheseis-proslhpseis.html

Άβαταρ μέλους
Ε.Δ ΦΑΝΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ε.Δ ΦΑΝΗΣ »

Το μπλοκο ομως ανα κοιταξεις και πιο κατω εχει ανεβασει 3000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ μεχρι το πασχα σε σωματα ασφαλειας και στρατο! Τι ισχυει ομως απ'ολα αυτα; Οεοοοο;
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Μα το θεο στα όσα χρόνια παρακολουθώ το φορουμ ακόμα και σαν μη εγγεγραμμένος, είναι η χρονιά με το χαμηλότερο επίπεδο ενδιαφερομένων.
Αδυνατούν να καταλάβουν το τι γράφει ένα άρθρο, αν είναι του ιδίου site ή κάποια αναδημοσίευση, δεν νιώθουν απο ημερομηνίες κλπ...
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
TIMOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από TIMOS »

Σε μια συναντηση που ειχαμε με ατομα των ε. Φ ειπαν οτι φετος θα βγει... Ειναι το μονο σιγουρο
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από AlexG7 »

Και γω σε συνάντηση που είχα με άτομα Ε. Φ μου είπαν ότι θα παίρνουν συνέχεια από εδώ και πέρα... Άσε μας ρε φίλε... (σοβαρά μου το είπαν αυτό όμως το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να πιστεύεις την κάθε παπάτζα που θα πει ο καθένας, απλά περιμένουμε)

Άβαταρ μέλους
TIMOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από TIMOS »

οκ ρε φιλε τα γραφω για να ενημερωσω εσας που περημενετε να μπειτε

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

TIMOS έγραψε:Σε μια συναντηση που ειχαμε με ατομα των ε. Φ ειπαν οτι φετος θα βγει... Ειναι το μονο σιγουρο

Ναι, όπως βγήκε το 2012 και το 2013, ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα θέματα, θα δεις μηνύματα του τύπου "μίλησα με έναν ΕΦ και μου είπε θα βγει".

Μην πιστεύετε κανέναν σας το έχω ξαναπεί.
giannhsK

Δημοσίευση από giannhsK »

Γρεεκ πιστευεις οτι ο θεσμος παει για παυση; Η απλα δεν θα βγει αμεσα η προκυριξη. Την γνωη σου ζηταω παντα λόγο εμπειρίας
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23320 "... Αφού ούτε η προεκλογική περίοδος τις επηρεάζει"
Άβαταρ μέλους
dartanikos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από dartanikos »

Τί έγινε ρε παιδιά είχαμε κανά νέο σχετικά με την προκήρυξη; Θα βγει, δε θα βγεί τελικά τί θα γίνει?
ηλιασ

Δημοσίευση από ηλιασ »

Ρε παιδιά τι θα γίνει με τι προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς; Είπαν οτι τον Μάρτιο θα έβγαινε ξέρει κάποιος να μας πει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης