Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Με εξαιρετικη επιφυλαξη εκανα την παραπανω αναρτηση παιδια, απο πολλους κατ εμε αξιοπιστους εχω ακουσει το ιδιο πραγμα κατα καιρους. Η ουσιοποιος διαφορα σε αυτη την περιπτωση ειναι πως η "πηγη" της πληροφορησης ειναι στελεχος στη διευθυνση εσωτερικων λειτουργιων στη γαδα. Δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες, ευελπιστω να επαληθευτει η ενημερωση αυτη. Προσωπικα ειμαι εξτρα καχυποπτος γιατι πολλοι δινουν μια διεκπεραιωτικη θετικη απαντηση σε τετοιου ειδους ερωτηματα για να ξεμπερδευουν. Ας μπει σε μια παρενθεση αυτο το ψηγμα πληροφοριας, και εχουμε τα ματια μας ανοικτα
Το σέβομαι
Το παιδί σας λέει με κάθε επιφύλαξη! Μην τον τρελένεται!
Οτι να ναι αυτο το Εθνος. Στο προηγουμενο αρθρο ελεγε οτι μολις εγκριθει απ το ΣτΕ θα βγει κατευθειαν προκυρηξη και οι νεοι ΕΦ θα εχουν επιλεγει οποσδηποτε μεχρι το Πασχα.Τωρα λεει οτι εγκριθηκε μεν απ το ΣτΕ, αλλα περιμενουν να παρει το πρασινο φως απ το Λογιστηριο του Κρατους και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να ΒΓΕΙ η προκυρηξη μεχρι το Πασχα. Καλα κρασια
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=63976442
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=63976442
Μην περιμενεις να σου παραθεσει η δημοσιογραφος ολα τα βηματα που κανει ο κρατικος μηχανισμος για να εκδοσει προκηρυξη, εγω αυτο που κραταω ειναι το πρωτο κομματι της παραγραφου. "Στο μεταξύ,ολοταχώς προχωρά ο διαγωνισμός για τους 500 Ειδικούς Φρουρούς στα δικαστήρια, μετά. "Cobra88 έγραψε: Οτι να ναι αυτο το Εθνος. Στο προηγουμενο αρθρο ελεγε οτι μολις εγκριθει απ το ΣτΕ θα βγει κατευθειαν προκυρηξη και οι νεοι ΕΦ θα εχουν επιλεγει οποσδηποτε μεχρι το Πασχα.Τωρα λεει οτι εγκριθηκε μεν απ το ΣτΕ, αλλα περιμενουν να παρει το πρασινο φως απ το Λογιστηριο του Κρατους και ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να ΒΓΕΙ η προκυρηξη μεχρι το Πασχα. Καλα κρασια
Στην αρχη λεει 115 μετα 500... Καπου το εχασα...
Εικαζω πως αφορα διαφορετικη προσληψη/προκηρυξη310LELE έγραψε: Στην αρχη λεει 115 μετα 500... Καπου το εχασα...
Μην περιμενεις να σου παραθεσει η δημοσιογραφος ολα τα βηματα που κανει ο κρατικος μηχανισμος για να εκδοσει προκηρυξη, εγω αυτο που κραταω ειναι το πρωτο κομματι της παραγραφου. "Στο μεταξύ,ολοταχώς προχωρά ο διαγωνισμός για τους 500 Ειδικούς Φρουρούς στα δικαστήρια, μετά. "
Νταξει μπορει να προχωραει ολοταχως, αλλα σε προηγουμενο αρθρο το Εθνος ελεγε οτι η Προκηρυξη θα βγει σιγουρα το Μαρτιο και οι νεοι ΕΦ θα εχουν επιλεγει Πριν το Πασχα.
Τωρα μας λεει οτι η Προκηρυξη ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να βγει μεχρι το Πασχα, που σημαινει οτι οι νεοι ΕΦ θα επιλεγουν... Να μη πω καλυτερα πότε...
Και ολα αυτα ΑΝ βγει...
Ευχομαι η πηγη σου που ανεφερες πιο πανω να επαληθευτει και μες τη βδομαδα να εχουμε προκηρυξη, αλλα δυστυχως το βλεπω πολυυυυυυυυυ χλωμο
Νταξει μπορει να προχωραει ολοταχως, αλλα σε προηγουμενο αρθρο το Εθνος ελεγε οτι η Προκηρυξη θα βγει σιγουρα το Μαρτιο και οι νεοι ΕΦ θα εχουν επιλεγει Πριν το Πασχα.
Τωρα μας λεει οτι η Προκηρυξη ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να βγει μεχρι το Πασχα, που σημαινει οτι οι νεοι ΕΦ θα επιλεγουν... Να μη πω καλυτερα πότε...
Και ολα αυτα ΑΝ βγει...
Ευχομαι η πηγη σου που ανεφερες πιο πανω να επαληθευτει και μες τη βδομαδα να εχουμε προκηρυξη, αλλα δυστυχως το βλεπω πολυυυυυυυυυ χλωμο

Ειναι διαφιρετικη η μια απο την αλληΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Εικαζω πως αφορα διαφορετικη προσληψη/προκηρυξη310LELE έγραψε: Στην αρχη λεει 115 μετα 500... Καπου το εχασα...
Χθεσινο επισιμο εγραφο του γενικου λογιστηριου του κρατους30 σελιδων λεει αναλυτικα τις δαπανες μετα την ψηφησει τις αναδιαρθωσει τις αστυνομιας και δεν αναφερει πουθενα για την προσληψει 500 ειδικων φρουρων ενω εγκριθηκε η δαπανη για τους 115 φρουρους για τα τρενα για τους 300 ειδικων καθηκοντων κλπ κλπ.. δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο θα προσπαθησω να σας δωσω το λινκ.. ενα ptf ειναι.
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
Το αρθρο 6 της τροπολογιας αυτης αναφερει πως μεσα στο προεκλογικο διμηνο θα επιτρεπονται μεταβολες για οσους ειναι σε διαθεσιμοτητα/κινητικοτητα.
Δεν αναφερει για προσληψεις οπως γραφαν καποια προσφατα δημοσιευματα.
Συνεπως η καταληκτικη ημερομηνια παραμενει η τριτη 18 μαρτιου (;).
Καταληκτικη οσο αναφορα για την "αμεση προσληψη 500 ε. Φ" που γραφαν Εθνος, Βημα και Σ. Ε. Φ. Α. Α απο τον Ιανουαριο.
Δεν αναφερει για προσληψεις οπως γραφαν καποια προσφατα δημοσιευματα.
Συνεπως η καταληκτικη ημερομηνια παραμενει η τριτη 18 μαρτιου (;).
Καταληκτικη οσο αναφορα για την "αμεση προσληψη 500 ε. Φ" που γραφαν Εθνος, Βημα και Σ. Ε. Φ. Α. Α απο τον Ιανουαριο.
Παιδια οπως το βλεπω, ονειρο ηταν και παει.

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Αν ειναι ετσι, μπορει να παρει απο καμια κινητικοτητα πρωην δημοτικους. Δηλαδη οκ, μακαρι να βγει και να κυλησουν ολα ρολοι, αλλα αν σου λεει οτι αυξανονται οι οργανικες αλλα δεν θα γινουν προσληψεις, συγγνωμη παιδια, αλλα εμενα μονο στην κινητικοτητα παει το μυαλο μου, οσο κι αν δεν μου αρεσει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Παιδια χθες ειχα τυχαια συναντηση στο κεντρο της Αθηνας με καποιον απ το ΣΕΦΕΑΑ και τον ρωτησα για το θεμα μας και μου ειπιβεβαιωσε οσα γραφει το Εθνος, οτι δηλαδη εχει ψηφιστει ηδη η αυξηση οργανικων θεσεων κατα 500 ατομα και οτι πλεον η προκηρυξη βρισκεται στο Λογιστηριο για ευρεση κονδυλιων.Τα ατομα θα ειναι 500 και μου ειπε οτι αυτα που λενε για τρενα, μετρο 115 ατομα κλπ κλπ ειναι #@^&@! Τα ατομα θα ειναι 500 συνολο, ιδιωτες και ειναι αισιοδοξος οτι μεχρι το Πασχα το αργοτερο θα εχει τελειωσει το θεμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες