mitsios14 έγραψε:Ναι μάλλον, αλλά για να είμαι ειλικρινής φίλε, δεν γνωρίζω, και δεν νομίζω να γνωρίζουν πολλοί λεπτομέρειες για την εκπαίδευση καθώς όσοι δοκιμάζουν στους ΟΥΚ τους δίνονται αυστηρές οδηγίες να μην Αναφέρουν τίποτα. Σε σημείο πρωτοφανές που ο αδερφός κάποιου πολύ καλού μου φίλου που πήγε Ο. Υ. Κ , αλλά σταμάτησε στους 4 μήνες, δεν τον άφησε να πει σε κανέναν μας τίποτα. Επίσης απαγορεύονται κάθε είδους βίντεο ή φωτογραφίες να βγάζει κανείς.
Υ. Γ. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί το 2001 στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Φρουράς, αλλά αφαιρέθηκαν αμέσως μετά λόγω παρατήρησης που είχε κάνει η ΔΥΚ στους χειριστές της σελίδας
Συγγνώμη Λάθος μου τότε! Θυμάμαι πως άκουσα ότι Τις είχαν βγάλει και όταν τις γύρεψα μετά δεν τις έβρισκα, αλλα πιθανόν επειδή είναι λίγο ακατάστατα τα μενού πλοήγησης της ιστοσελίδας. Πώς κατάφερες και βρήκες τη σελίδα, επειδή μου βγάζει τις εκπαιδεύσεις-ασκήσεις μέχρι το 2006 το παλαιότερο...
Παιδιά, σε κάποιες φωτογραφίες των Κυπριακών ΟΥΚ φαίνεται να έχουν Μ4 και Μ16. Αν τα λέω καλά η κύπρος ΔΕΝ μπορεί να αγοράσει ΝΑΤΟικό εξοπλισμό! Γι'αυτό η ΕΦ έχει G-3 και ΑΚ. Οπότε αυτές οι φωτογραφίες είτε είναι ελληνικών ΟΥΚ είτε είναι, "απόρρητες" γιατί είναι εξοπλισμένοι με οπλισμό που δεν διαθέτουν επίσημα... (μιλάω γι'αυτήν με τη βάρκα και τα πράσινα καπνογόνα)