Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ρε παιδια δεν Εχει καμια σχεση η δημοτικη αστυνομια με τους ειδικους φρουρους... Η δημοτικη αστυνομια οταν ενταχθει κ επισημα με ατομα στην ελλας, θα κανει αλλα πραγματα απο εμας, οπως ειναι επιδοσεις, αστυνομευση γειτονιας (κλησεις δηλαδη) και το κυριοτερο δεν τα φερει οπλισμο
Μην το λες Και για σωφρονιστηκους απο δημοτικη αστυνομια πηραν Καλλιστα μπορουν και ειδικους φρουρους να παρουν απο δημοτικη Ελπιζω να μη γινει αυτο αλλα το φοβαμαιeidikos_frouros έγραψε: Ρε παιδια δεν Εχει καμια σχεση η δημοτικη αστυνομια με τους ειδικους φρουρους... Η δημοτικη αστυνομια οταν ενταχθει κ επισημα με ατομα στην ελλας, θα κανει αλλα πραγματα απο εμας, οπως ειναι επιδοσεις, αστυνομευση γειτονιας (κλησεις δηλαδη) και το κυριοτερο δεν τα φερει οπλισμο
Αν βγεί πρίν την προκήρυξη εκλογών (βασικά οχι αν) θα τραβήξει πολύ η υποθεση παιδιά... Και εκτός αυτού λυπάμαι που το λέω, αλλά πολλά άτομα εδωμέσα θα ψηφίσουν με μόνο γνώμονα την προκήρυξη... Τι είχες γίαννη τι είχα πάντα...
Μεσα στον φεβρουαριο θα βγει. Βιαζοντε να την βγαλουν μπορει και για ψηφοθηρικους λογους οπως λεει ο 310 λελε.
Λιγο ακομα αναμονη παιδια...2 χρονια περιμεναμε. Τωρα θα κολοσουμε;
2 χρονια περιμενες εσυ για ρωτα και εμας...
Φιλε απο το 2010 περνω μερος αλλα δεν εχω καταφερει να μπω. Και πηγα ξανα λυκειο για να ανεβασω τα μορια μου
θα μπεις μαστορα...
Απο το στομα σου και στου θεου το αφτι
deltoni εσυ πως και λες για μαρτιο... ; εχεις καποια σιγουρη Πηγη;deltoni έγραψε:θα μπεις μαστορα...
Εχω καλους φιλους

- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Αυγουστο!
Κανενα νεο παιδια εχουμε?
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Αυγουστω μαγκες
Μηπως εισαι ο δενδιας; Χαχαχαχα. Πολυ σιγουρια ρε παιδι μου. Δεν θελω να με παρεξηγισεις. Λιγη πλακα δεν κανει κακο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες