Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από antonioknight »

Θα μπουν οσοι εχουν μορια υψος και φυσικη κατασταση σωματικη - ψυχικη
Άβαταρ μέλους
deltoni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από deltoni »

οσοι εχουν μορια, φυσικη και ψυχικη κατασταση αν μπεις στο σωμα θα δεις τι ατομα εχουν μπει

Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thalassas »

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κόψω την ελπίδα σε κανέναν όμως από προσωπική εμπειρία και μόνο θα σας έλεγα να είμαστε επιφυλακτικοί για να μην απογοητευτούμε, σας το λέω εγώ που για δικά μου λάθη και ανωριμότητα ενώ θα μπορούσα να είμαι στο σώμα, δεν είχα δώσει τις καλές εποχές και όταν το 11 έδωσα σχεδόν σίγουρος πως θα περάσω, για ελάχιστο έμεινα εκτός. Παραλίγο να πέσω σε κατάθλιψη γιατί ήταν στο χέρι μου να το είχα κάνει νωρίτερα. Δεν το βλέπω τόσο ως επαγγελματική κάλυψη γιατί δόξα το θεό έχω πτυχίο και την τύχη να είμαι σε οικογενειακή επιχείρηση οπότε δεν χάνομαι, είναι όμως μικρόβιο απο παιδί που το τραβάω και το θέλω όσο τίποτα. Μη με παρεξηγήσεται για την αφήγηση, τα λέω μόνο γιατί πολλά γίνονται και είναι άσχημο να καταρρίπτονται άδοξα τα όνειρα. Μακάρι να βγεί και να τα καταφέρουμε ας μη ξεσηκωθούμε όμως απο τώρα και πάλι συγνώμη αν σας ζάλισα...
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας

Βασει λογικης μιλαω...
Άβαταρ μέλους
deltoni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από deltoni »

Μακαρι Θαλασσα να μπεις ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Thalassas »

Μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι, έτσι είναι την ευκαιρία πρέπει να την πιάνεις την ώρα που πρέπει αλλιώς μετά τρέχεις να προλάβεις. Ας κάνει ο καθένας μας Την προσπάθεια Του και ότι γίνει ύστερα γιατί μη ξεχνάμε πως άν τελικά βγεί θα γίνει σφαγή με τα μόρια, τρελός ο ανταγωνισμός... Υπομονή και επιμονή...
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας

Ο τολμων νικα !!!
pigasos24

Δημοσίευση από pigasos24 »

Greek_Army έγραψε:Για τους εν δυνάμει ή υποψηφίους Ειδικούς Φρουρούς, είναι γνωστή κατ επανάληψη εκπεφρασμένη απόφαση ότι στην ΕΛ. ΑΣ τα έτη.13 και 14 ΔΕΝ θα γίνουν προσλήψεις και δεν αποφασίστηκε με το δεδομένο της ένταξης των Δημ. Αστυνομικών αφού είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

Αυτό το μήνυμα υπάρχει στο γκρουπ του ΣΕΦΕΑΑ στο facebook και είχε αναρτηθεί πριν 3-4 μήνες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όποιος ξαναγράψει για μόρια εδώ μέσα έχει φύγει με 48ωρη απενεργοποίηση.
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

Ψαξτε απο τη σελιδα δικαιολογητικα: "ΑΣΕΠ τα ονόματα των δημοτικών αστυνομικών για τις μετατάξεις στην ΕΛΑΣ". Δεν μπορω να βαλω λινκ, δεν με αφηνει το συστημα. Κατεβασα αρχειο με τα ονοματα και ειναι 2613 ενδιαφερομενοι για την μεταταξη στην ΕΛΑΣ! Αυτοι θα πανε για υγειονομικες εξετασεις. Ειχαμε που ειχαμε τοσα εμποδια εχουμε και αυτους τωρα.

eidikos_frouros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eidikos_frouros »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι στο σωμα εδω και 4 χρονια, εμπαινα παλια εδω μεσα κ συζητουσαμε για την προκυρηξη. Η προκυρηξη συμφωνα με πληροφοριες απο ατομο του αρχηγειου θα βγει το επομενο διαστημα. Καλη τυχη σε ολους. Οτι θελεται αλλο να ρωτησετε εδω ειμαι΄.
mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mastixas »

Φιλε ειδικε φρουρε καλησπέρα! Ευχαριστα τα νέα σου! Θα καταλαβαινεις την αγωνία μας. Να σε ρωτησω, εσυ πιστευεις οτι θα βγει αμεσα και οχι το καλοκαιρι οπως συνηθιζεται;
eidikos_frouros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eidikos_frouros »

Το σιγουρο φιλε ειναι οτι θα παρει 500 ατομα. Τωρα μην κολαμε αν θα ειναι τωρα ή το καλοκαιρι που θα βγει η προκηρυξη. Εσυ προπονηση κ μεγαλη προσοχη στο δεικτη μαζας σωματος γτ εκει την πατανε πολλα παιδια.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

eidikos_frouros έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι στο σωμα εδω και 4 χρονια, εμπαινα παλια εδω μεσα κ συζητουσαμε για την προκυρηξη. Η προκυρηξη συμφωνα με πληροφοριες απο ατομο του αρχηγειου θα βγει το επομενο διαστημα. Καλη τυχη σε ολους. Οτι θελεται αλλο να ρωτησετε εδω ειμαι΄.

Ευχαριστούμε φίλε, το ίδο λένε και οι δικές μου οι πληροφορίες, πριν τις εκλογές.
Θελω και μπορώ !
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

eidikos_frouros έγραψε: Καλησπερα παιδια. Ειμαι στο σωμα εδω και 4 χρονια, εμπαινα παλια εδω μεσα κ συζητουσαμε για την προκυρηξη. Η προκυρηξη συμφωνα με πληροφοριες απο ατομο του αρχηγειου θα βγει το επομενο διαστημα. Καλη τυχη σε ολους. Οτι θελεται αλλο να ρωτησετε εδω ειμαι΄.
Να σαι καλα φιλε μου Οτι θα παρει ειδικους φρουρους αμεσα ειναι αρκετα πιθανο Το ερωτημα ειναι αν θα παρει απο τη δημοτικη αστυνομια η θα βγαλει προκυρηξη; Επισης ενημερωσε μας αν γνωριΖεις ποιο μηνα θα βγει προκυρηξη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες